Beauty

PLOG 14/07 – L’Occitane Harmony Evening persevent

30 juli 2016

Aangezien ik twee weken geleden weer een tof persevent op de planning had staan, heb ik meteen een dag voor jullie geplogt. Daarnaast is het ook gewoon veel te lang geleden dat ik jullie weer een dag door middel van foto’s mee heb genomen. Véél foto’s dus, een dag op kantoor bij DutchCowboys én een persevent van L’Occitane in Breda. Inclusief een hele gave productlancering! Kijk je met me mee?

Beauty-by-denies-2Morrrrning! Het is stipt 08.40 uur en ik sta te wachten op de bus die me (hopelijk!) op tijd richting kantoor brengt. Vandaag staat er een werkdag op kantoor bij DutchCowboys op de planning, het bedrijf waar ik inderdaad een jaar geleden ook stage liep. Ik werk er nog steeds één keer per week en aangezien ik vanavond met vriendin en collega Tedje een persevent ga bezoeken, kan ik deze activiteiten ook gewoon vandaag allemaal combineren.

Ik draag vandaag een zwart shirt met kant, leren jasje van Mart Visser en een sjaal van Primark. Let’s go!

Beauty-by-denies-3Ik krijg wel eens vragen over mijn werk bij DutchCowboys, wat doe ik nu eigenlijk heel de dag? Ik werk eigenlijk vooral voor de site StyleCowboys, waar ik acht uur lang artikelen aan het schrijven ben, gave gadgets zoek op internet en toffe filmpjes kijk. Absoluut geen vervelend werk dus, al is acht uur lang achter een computer gewoon niet aan mij besteed. Af en toe is er gewoon helemaal niks tofs te vinden op internet en dan kunnen die uren best lang duren… Maar goed.

Af en toe trek ik er dus even op uit om buiten een luchtje te scheppen, het is tenslotte eindelijk lekker weer aan het worden in ons meestal koude kikkerlandje.. Vandaag draag ik m’n nieuwe zilveren schoenen van Sacha, ik ben er echt ontzettend blij mee. Ze staan eigenlijk onder iedere outfit, lekker makkelijk.

Beauty-by-denies-4Het kantoor van DutchCowboys staat midden op de markt in Roosendaal, het is er momenteel helaas nogal een chaos. Ten eerste is het nogal een opgave om überhaupt het kantoor nog in te komen met al deze apparaten voor de deur en ten tweede hoor ik mezelf af en toe niet meer nadenken door het lawaai. UGH.

Om 17.00 uur vertrekken Tedje en ik nog even naar de overburen om een lekker broodje te halen. Het persevent van L’Occitane begint om 18.00 uur, net te vroeg om dus echt uitgebreid te dineren en te laat om helemaal niets meer te eten. Dan maar een panini met tomaat en mozzarella, helemaal niet erg.

Beauty-by-denies-5Ein-de-lijk is er weer eens een persevent te vinden in Brabant. Vaak reis ik maar liefst drie uur op en neer naar Amsterdam, maar vandaag zijn we binnen een kwartiertje op de markt in Breda. Helemaal prima. Ik kan meerijden met Tedje vanuit kantoor, super fijn!

Here we are, de nieuwe boetiek van L’Occitane in Breda! Ik was er al eens geweest (voor de goede aankopen rijd ik meestal naar Breda), maar heel uitgebreid heb ik de producten nooit bekeken. Vandaag krijgen we een rondleiding door de winkel, een handmassage én er zal een nieuw product gelanceerd worden… Ik ben benieuwd!

Beauty-by-denies-6Uiteraard staan er weer heerlijke hapjes op tafel en is het event goed verzorgd. Lekkere broodjes, vers sap en dit alles in de Franse stijl. Erg leuk verzonnen en absoluut pluspunten tijdens persevents, maakt het allemaal nóg specialer en leuker.

Maar goed, to the point. Het feit dat we (ik en een stuk of acht andere bloggers) vanavond zijn uitgenodigd door L’Occitane is uiteraard omdat er twee nieuwe producten gelanceerd worden in september. Het Divine Harmony serum en de dagcrème zien er in ieder geval ontzettend luxe uit en voelen erg rijk en dik aan, ideaal voor de droge huidjes onder ons. Mocht je vanaf september de kans krijgen om eens een kijkje te nemen in een L’Occitane boetiek, dan moet je ze zeker even uitproberen op je hand. Heerlijk!

Beauty-by-denies-8Zelf heb ik eigenlijk nog vrij weinig van het merk L’Occitane gebruikt (op een CC-cream na, wel een hele fijne!), dus er ging een wereld voor me open tijdens de rondleiding in de boetiek. Ik had oprecht geen flauw idee dat ze zó veel verschillende producten verkochten, stuk voor stuk super fijn en redelijk betaalbaar.

Na het event kregen we nog een mooie goodiebag mee naar huis (bofkont!!!).

Beauty-by-denies-9Aangezien dit event in Breda gehouden werd waren er alleen maar bloggers uit Brabant uitgenodigd. Heel erg gezellig, vaak reis ik samen met deze meiden richting de events in Amsterdam en daarnaast kennen we elkaar ook alweer twee jaar. Lief <3

Omdat Breda om de hoek is en we nog geen zin hadden om na het event meteen weer de auto in te springen, dronk ik samen met Tedje, Marloes en Ramona nog een ice tea op het terras. Héérlijk om het begin van mijn zomervakantie zo in te luiden, dit mag van mij iedere dag zo zijn.

Beauty-by-denies-10En om het helemaal af te maken moesten er natuurlijk macho’s besteld worden bij ‘T Hart, de allerbeste die er zijn. Aangezien ik tegenwoordig een beetje gezonder aan het eten ben sloeg ik deze over, maar ik kwam er al snel achter dat dat ene broodje van Bakker Bart om 17.00 uur toch niet genoeg was voor de hele avond…

… op het station in Breda ging ik dus toch de mist in en bestelde ik een Julia’s pasta. De beste en zó lekker, ondanks het feit dat ‘ie misschien niet zo verantwoord was heb ik er wel van genoten, haha.

Beauty-by-denies-11En dan de inhoud van de goodiebag, want ik weet hoe leuk is om daar in mee te spieken. We kregen een enorme tube handcrème (het best verkochte product!), de gloednieuwe dagcrème van Divine Harmony (yes!!!) en een soort geschenkverpakking mee naar huis. In de verpakking zaten vier mini producten en een hele toffe strandtas, ontzettend leuk!

Na het uitpakken van de goodiebag ben ik na een aflevering Gossip Girl als een blok in slaap gevallen. Uiteraard kunnen jullie nog een review verwachten over de nieuwe crème, ik ben zelf ook ontzettend benieuwd hoe ‘ie bevalt. Kortom: een heerlijke en productieve dag met mooie producten. Ik ben nog steeds ontzettend dankbaar dat ik de kans krijg om dit soort events bij te wonen, thank you guys <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Yvette 30 juli 2016 at 20:46

  Ik begon je al te missen hier . Leuk dat het event zo dichtbij was :). Ben wel benieuwd naar de producten.

  • Reply Denise 30 juli 2016 at 22:27

   Haha dat is stiekem toch best leuk om te horen! 🙂

 • Reply Laurien 30 juli 2016 at 21:01

  Oh de producten zien er veelbelovend uit! Ik ben gek op hun handcrèmes. Ben benieuwd naar de review. Haha, ik kijk ook nog steeds naar Gossip Girl!

  Liefs, Laurien

  • Reply Denise 30 juli 2016 at 22:27

   Ik heb vandaag de ALLERLAATSTE aflevering gekeken, zo jammer dat het nu echt af is 🙁

 • Reply Kaylee Joosten 31 juli 2016 at 00:09

  Wat een leuke plog! Die producten lijken mij wel erg fijn, ben zeer benieuwd naar jouw review.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Mijn dagboekje #10My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 31 juli 2016 at 10:02

  Wat een leuke foto’s!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Etos Friends Kick Off MeetingMy Profile

 • Reply Melissa 31 juli 2016 at 10:14

  Wat een leuk artikel! Altijd leuk om mee te gluren, haha. Het lijkt me erg leuk werk wat je doet – en voor dat ene dagje in de week natuurlijk ideaal! Ik hou trouwens van je schoenen, haha. Klein groepje hebben ze uitgenodigd! Knus! Ben benieuwd naar de nieuwe producten.
  Melissa plaatste onlangs…Opgemaakt | Juli & wat koop ik opnieuw?My Profile

 • Reply Sarah 31 juli 2016 at 18:45

  Wat leuk om zo mee te kunnen kijken in je leven. En oeeh, naar die handcrème ben ik nu zo benieuwd. Ik wist ook niet dat dat het best verkochte product van L’Occitane was. Moet ik de winkel nog eens binnenspringen!
  Sarah plaatste onlangs…Een dagje Phuket; tempels en apen in overvloedMy Profile

 • Reply Maaike 31 juli 2016 at 21:07

  Yay, leuk dat je weer een blogje schrijft! Wat zien die nacho’s er heerlijk uit, ik had er niet vanaf kunnen blijven haha. Ik heb eigenlijk nog nooit iets gebruikt van L’Oaccitane, dus ik ben wel benieuwd naar dit merk nu!
  Maaike plaatste onlangs…Mijn zomerse beauty favorieten van juliMy Profile

 • Reply Anouk 1 augustus 2016 at 09:09

  Ah weer een leuk plogje!
  Anouk plaatste onlangs…OUTFIT OF THE DAY: BEACH OUTFITMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 1 augustus 2016 at 17:11

  Wat leuk dat het event deze keer niet plaats vond in Amsterdam

 • Reply anna 3 augustus 2016 at 12:55

  Ahhh wat een tof event! De goodiebag ziet er ook heel leuk uit. En zo gezellig altijd om even een terrasje te pakken, daar geniet ik soms nog meer van dan van gewoon winkelen. Haha!
  anna plaatste onlangs…REVIEW | W7 FULL COLOUR LIPSTICK POWDER PINKMy Profile

 • Reply joske 3 augustus 2016 at 13:17

  superleuk geschreven en ik ben nieuwsgierig geworden, Ik ga er deze week eens kijken

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten