Persoonlijk

Hello November – Een nieuwe baan en spannend nieuws

2 november 2016

Hello November, een maand vol met belangrijke dingen! Ik start weer met werken bij Parfumerie Douglas, hoor of ik officieel een appartement toegewezen krijg en wil voor het eerst die 10 km aantikken tijdens het hardlopen. Veel leuke dingen ook weer deze maand dus, kijk je met me mee?

Definitieve stageplaats vinden
Oké, in januari wil ik beginnen met mijn afstudeerstage en voor mijn gevoel begint de tijd inmiddels een beetje te dringen. Natuurlijk zijn er al een stuk of tien motivatiebrieven de deur uitgegaan, maar nog steeds heb ik geen officiële stageplaats bemachtigd. Moet er wel bij vertellen dat ik van de meesten nog een reactie moet ontvangen, dus fingers crossed… Het kan allemaal zo rond zijn. Hoe dan ook, ik wil toch echt in de maand november definitief een stage gevonden hebben. Nog even flink solliciteren en op onderzoek uit dus, ik ga me niet vervelen.

Sparen
Ja, sparen. Moeilijk. Afgelopen week tijdens de herfstvakantie heb ik het er allemaal maar gewoon van genomen, maar vanaf vandaag gaat de vinger weer op de knip. Back to reality! Geen onnodige dingen kopen, niet te veel buiten de deur eten en alle uitgaven gewoon goed bijhouden. Ook krijgen Joost en ik deze maand te horen of we het appartement krijgen… Zo spannend. Mocht dit zo zijn, dan heb ik in ieder geval nog een extra reden om te gaan sparen, alle meubels moeten namelijk nog aangeschaft worden. En dat is op z’n zachtst gezegd geen pretje voor de portemonnee. Mochten jullie dus nog leuke woonwinkels weten met betaalbare spulletjes, let me know 🙂

Extra veel werken
Volgens mij heb ik het al wel eens voorbij laten komen, maar vanaf november werk ik officieel weer bij Parfumerie Douglas. Ik help er ieder jaar tijdens de feestdagen in november en december, dit keer de weekenden in november en in december ook doordeweeks. Spannend en leuk, daarnaast natuurlijk ook heel fijn om op deze manier een extra zakcentje te verdienen. Het is voor mij daarnaast ook gewoon heel handig om hier tijdens de drukke maanden bij te springen, een paar jaar geleden heb ik namelijk 1,5 jaar vast bij Douglas gewerkt, dus ik weet precies hoe het er aan toegaat.

Verjaardag vieren
30 oktober werd ik natuurlijk 22 jaar (dat hebben jullie allemaal in dit artikel kunnen lezen!), maar een feestje heb ik nog steeds niet gegeven. Tijdens mijn verjaardagsweekend had ik al zo veel leuke dingen gepland, dat een feest geven alleen maar voor extra stress zou zorgen. Kan ik dus beter doen rond het midden van november, wanneer de rust weer een beetje is teruggekeerd en de feestdagen nog niet begonnen zijn. Wat ik precies ga doen weet ik eigenlijk nog niet, sowieso nodig ik mijn beste vriendinnetjes gewoon weer uit voor een hapje en een drankje. To be continued, jullie zien hier vast nog wel iets van voorbij komen!!!

10 km hardlopen
In het artikel over mijn workouts liet ik al voorbij komen dat ik tegenwoordig aan het hardlopen ben. Goed voor de conditie en daarnaast ook heel motiverend omdat het steeds beter voelt en gaat. Ik loop nu meestal rond de 5 of 6km, maar in november wil ik echt naar die 10km toe. Natuurlijk hoeft dit niet meteen vlekkeloos te verlopen, maar minimaal één keer die 10km aantikken moet vast te doen zijn. Ik ga er voor!

En wat zijn jouw plannen deze maand november?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Dionne 2 november 2016 at 07:37

  Spannend! Hopelijk weet je snel of je daar mag wonen!
  Dionne plaatste onlangs…Diolifestyle viert feest | Nieuwe lay-out, 1000 artikelen én drie-jarig bestaanMy Profile

 • Reply Sarah 2 november 2016 at 07:37

  Ooh zo spannend jullie appartement. Ik hoop dat het wat gaat worden! En leuk dat je weer bij Douglas aan de slag gaat 🙂 fijn dat je weer even wat extra kunt sparen want goedkope woonwinkels ben ik niet echt tegengekomen haha. Xoxo
  Sarah plaatste onlangs…Unicorn high teaMy Profile

 • Reply Jose Klasen 2 november 2016 at 07:39

  Op naar de 10 km dat gaat je zeker lukken…..
  Kan je mooi in juni 2017 in Roosendaal meelopen
  Succes

  José

 • Reply Mariëlle 2 november 2016 at 08:35

  Ik hoop dat je snel een stage vindt en dat je natuurlijk goed nieuws krijgt over het appartement. Heel slim om alvast te sparen 🙂 Ik heb zelf mega veel geshopt bij Action en zal nog de rest aan gaan schaffen bij Blokker, Ikea, Leen Bakker of Kwantum 🙂
  Mariëlle plaatste onlangs…Boho nagellak multi review – deze moet je zien!My Profile

 • Reply Suzanne 2 november 2016 at 09:45

  Spannend allemaal! Heel veel succes met alles
  Suzanne plaatste onlangs…Gezond genieten in de winterMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 2 november 2016 at 10:03

  Oeh spannend! Hopelijk vind je een passende stage deze maand. Succes met alles 🙂 X
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Catrice Luminous Lips 150 Into The Maroon LagoonMy Profile

 • Reply Yvette 2 november 2016 at 12:35

  10 km goed bezig hoor . Ik hou het nog op 5 🙂
  Hoop dat je het appartement krijgt 😀 zou zo leuk zijn .

 • Reply Larissa 2 november 2016 at 13:34

  Ohh, spannend! Ik ben heel benieuwd of jullie het appartement krijgen! Ik gun het jullie!

 • Reply Rachel 2 november 2016 at 15:57

  Ah nog gefeliciteerd meid en wauw wat spannend! heerlijk een eigen plekje

 • Reply Merel 2 november 2016 at 17:18

  Wat een leuk nieuws allemaal! En voor tips voor leuke woonwinkels kan ik je de Leen Bakker aanraden. Is erg veranderd en leuk geworden vind ik! De Karwei heeft tegenwoordig ook leuke woonmeubels. Natuurlijk ook de Ikea voor wat basics spullen. En als ik je een tip mag meegeven om niet heel veel geld kwijt te zijn; kijk ook is op marktplaats. Staan ook meestal heel wat leuke dingen voor niet veel geld. Moet je het natuurlijk nog wel even ophalen, maar ja dat moet je ook bij de Leen Bakker of de Ikea ook doen. Heel veel succes in ieder geval met het vinden van je stage, en hopelijk met het inrichten van je appartement. 🙂

  • Reply Denise 2 november 2016 at 18:06

   Bedankt voor je tips! Hier kan ik wat mee 🙂

 • Reply Kim 2 november 2016 at 17:59

  Oh wat spannend allemaal zeg!!!
  Kim plaatste onlangs…Q&A OPROEP!My Profile

 • Reply alexa 3 november 2016 at 10:45

  iK ga voor je duimen dat je binnenkort een stage hebt gevonden, ik gok van wel hoor. Jeetje 10 km lopen is wel heel chil! wel heel leuk dat je in november /december extra handje helpt bij de Douglas!

 • Reply anna 3 november 2016 at 12:36

  Wat een leuke plannen allemaal! Gaaf zeg dat appartement, hoe heb je dat zo snel geregeld of sta je al een tijdje ergens ingeschreven? Qua meubels vind ik Marktplaats altijd wel fijn voor de grote dingen, vaak kan je spullen van Ikea daar wel voor een klein prijsje vinden en bonus: Je hoeft het niet meer helemaal in elkaar te zetten. Tijd is ook geld, haha! Karwei en Jysk hebben ook wel leuke spulletjes, ga daar meestal kijken voor de kleinere accessoires zoals bijzettafels, kussens en ook hebben ze leuke eetkamer stoelen. Good luck <3
  anna plaatste onlangs…DEZE DINGEN MAAKTEN MIJ DE AFGELOPEN TIJD BLIJMy Profile

 • Reply Alexandra 3 november 2016 at 16:58

  Oeh, dat zijn wel wat spannende punten! Maar volgns mij gaat het wel goed komen!

  Artis heeft vaak stageplaatsen en is een leuk bedrijf om te werken 🙂 http://www.artis.nl/nl/footer/over-natura-artis-magistra/werken-bij-natura-artis-magistra/stages/stagiair-communicatie/

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Mijn nieuwe enkellaarsjesMy Profile

 • Reply Justine 13 november 2016 at 18:03

  Ik duim voor jullie appartementje <3
  En ja, ik moet ook hardlopen maat het is zó koud gek. Dat vind ik dus echt niks haha!
  Justine plaatste onlangs…Even bijkletsen – Porto, kort haar & internetMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten