Persoonlijk

PLOG 28/09 – Een dag vol events in Amsterdam

29 september 2017

Vandaag neem ik jullie een dag mee naar Amsterdam, waar ik drie(!) verschillende persevents op de planning heb staan. Maak je klaar voor mega veel foto’s en informatie, want ik heb een onwijs drukke en gezellige dag gehad. Van een lancering van een nieuwe geur tot de opening van een nieuw restaurantje, kijk je met me mee?

 Morning! De wekker staat vandaag om 07.30 uur, want ik heb een mega drukke dag voor de boeg. Ik ben uitgenodigd voor drie verschillende events in Amsterdam, dus voordat ik vertrek ontbijt ik nog even met wat yoghurt en muesli en werk ik mijn mail bij.

Vervolgens ga ik naar het station, waar ik opeens zó veel bladeren op de grond zie liggen. Het is van de een op de andere dag echt herfst geworden en het valt me nu pas op. Toch heeft het wel iets gezelligs hoor, de herfst.

 On my way to Amsterdam, let’s go! Ik reis niet heel vaak meer af richting de hoofdstad voor events, omdat ik simpelweg vier uur(!) onderweg ben om naar een afspraak te gaan. Vandaag heb ik gelukkig drie leuke events gepland staan, dus dan is het sowieso de moeite om mijn gezicht weer eens te laten zien. Uiteraard mag mijn tasje van DKNY vandaag ook mee, je ziet me bijna nooit meer zonder dit ding.

Het eerste event is georganiseerd door het merk S. Oliver in The Hoxton, een super mooi hotel en restaurant. S. Oliver lanceert een nieuw parfum voor zowel mannen als vrouwen en vandaag mag ik bij de preview zijn, ontzettend leuk. Voorafgaand aan het event sprak ik af met Lieke om vandaag gezellig samen door te brengen, dus ik ontmoet haar ook meteen voor het hotel. Zin in!

 Ik was trouwens nog nooit in The Hoxton geweest, maar wat is dit mooi. Echt waar. Het event wordt gehouden in een soort aparte ruimte achterin het restaurant en het is ontzettend leuk aangekleed. Er speelt een bandje (dit heb je misschien wel gezien op mijn Instagram Stories!) en we worden meteen verwelkomt met een heerlijk glas prosecco. Vervolgens krijgen we uitgebreid informatie over de nieuwe geur, waar ik jullie zometeen iets meer over vertel. Tip van de sluier: RUIKT LEKKER!

Één van de voordelen van persevents is ook het eten hoor jongens, want daar wordt vaak heel veel aandacht aan besteed en het is ook nu weer héérlijk. Vooraf krijgen we een te lekker gerecht met garnalen, scampi’s en een salade.

 En vervolgens gaan we aan tafel en krijgen we een heerlijk hoofdgerecht voorgeschoteld. Volgens mij was het iets van ossenhaas met aardappeltjes en groenten, ontzettend lekker. Zo kook ik niet iedere dag voor mezelf, haha.

Goed, wat informatie over de nieuwe geuren is natuurlijk ook wel zo op z’n plek. De nieuwe geur van S. Oliver heet dus So Pure en er is zowel voor heren als voor dames een geur gelanceerd. Beiden zijn ze ontzettend fris en super draagbaar, ik denk dat bijna iedereen ze wel zou kunnen dragen. De dames geur bevat ingrediënten zoals appel, jasmijn en muskus en vind ik echt een aanrader, daarnaast is er ook nog een lijn uitgebracht met een bijpassende deodorant, bodylotion en showergel. En uiteraard een fijne roze verpakking dat sowieso zorgt voor grote pluspunten.

 Op naar het tweede event van vandaag: The Beauty Speeddate! Lieke en ik zijn uitgenodigd door een PR-bureau om naar een soort speeddates te komen, maar dan met verschillende beauty merken. Het event wordt gehouden in De Tulp, een mega schattig en nieuw tentje in het centrum van Amsterdam. Uiteraard hebben ze de locatie voor het event weer super leuk aangekleed. Altijd een feestje 🙂

 Er zijn vandaag 26 merken aanwezig waarbij je steeds vijf minuten aan tafel zit. In die korte tijd laten zijn de nieuwste producten aan ons zien en kunnen wij vragen stellen, echt een heel tof concept. Op deze manier ben je dus twee uur lang heel intensief bezig, maar ben je wel meteen op de hoogte van 26 merken, ideaal. Dit soort events vind ik altijd enorm de moeite waard om naartoe te gaan en het is nog steeds een eer om hierbij aanwezig te mogen zijn.

 Twee uur later, een droge keel van het praten en een mega goodiebag later is het tijd om weer te vertrekken. Van ieder merk hebben we ook een aantal producten mee naar huis gekregen, dus ik laat jullie binnenkort zeker een aantal dingen zien hier. Maar goed, we zijn nog niet klaar voor vandaag… Het is inmiddels 17.00 uur, op naar het laatste event!

Pluk Amsterdam heeft namelijk een tweede locatie geopend in het centrum en ook deze variant is té leuk. Je kunt hier heerlijk lunchen en het is helemaal instagrammable aangekleed, super hip en ontzettend lekker. We doen een borreltje met heerlijke gin tonics, kletsen wat met the girlboss herself, krijgen heerlijke hapjes en vertrekken daarna weer met een voldaan gevoel richting het station. Iris, heel veel succes met je prachtige tweede zaak!

Na een treinreis van twee uur ben ik om 20.30 uur gelukkig weer thuis, inclusief een hele berg aan goodies. Niet normaal dit hoor jongens, ik kreeg het ook amper met me mee gesleept. Ik denk eraan om vandaag het een en ander te unboxen op Instagram Stories, dus mocht je benieuwd zijn dan zou ik zeker daar even kijken. En natuurlijk komen de producten waar ik enthousiast over ben ook gewoon hier weer terug, ik ben in ieder geval mega verwend vandaag.

Ik bewerk nog snel een foto die ik vandaag gemaakt heb zodat ik deze op Instagram kan posten, bekijk de pakketjes en ga daarna snel slapen. Ik ben kapot. Dit soort dagen zijn geweldig en ontzettend leuk, maar ook zo intensief.

Dit was ‘m weer, de plog van gisteren. Hope you like it! Ik wil in ieder geval alle PR-bureaus en merken bedanken dat ik hierbij weer aanwezig mocht zijn, het blijft een feestje. En uiteraard Lieke voor de gezellige dag. En tot slot natuurlijk jullie, want ik vind het geweldig dat ik dit soort dingen mag doen én met jullie kan delen. Dankjewel <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sarah 29 september 2017 at 13:07

  Ziet er gezellig uit. Erg leuk rokje had je aan ook. Zo mooi!
  En ik kan me voorstellen dat zulke dagen heel intensief zijn. Gelukkig kan je er ook extra van genieten 🙂
  Sarah plaatste onlangs…Toerist in eigen land: IEPERMy Profile

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 29 september 2017 at 15:22

  Ideaal dat je die drie events kon combineren! Ziet er allemaal super leuk uit. En wat een verwennerij!

 • Reply anna 29 september 2017 at 15:52

  Oeh dat ziet er gezellig uit zeg! En oh, dat eten! <3 Ik ben heel benieuwd naar wat je allemaal mee hebt gekregen naar huis 🙂
  anna plaatste onlangs…FALL FASHION WISHLIST | SWEATERS EN FUCHSIA CLUTCH!My Profile

 • Reply Cassandra 29 september 2017 at 22:28

  Lijkt me echt een drukke, maar erg leuke dag!
  Cassandra plaatste onlangs…Music of the Month: SeptemberMy Profile

 • Reply Justine 30 september 2017 at 05:29

  Zo’n dagje is altijd leuk! Wat een toffe events ook, lucky you!

 • Reply Larissa 30 september 2017 at 10:42

  Wat leuk, zo’n plog! Ontzettend leuk dat je drie evenementen in Amsterdam had! Lievelingsstad. <3
  Larissa plaatste onlangs…Fijne dingen in het leven #7My Profile

 • Reply Danielle 2 oktober 2017 at 07:18

  Wat een leuke plog, ziet er gezellig uit ! Wat een mooie items bij Pluk Amsterdam.
  Danielle plaatste onlangs…Lifestyle: Mijn telefoonMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten