Persoonlijk

It’s my birthday!

30 oktober 2016

birthdayYeey, I just turned 22! Het is vandaag 30 oktober en dat betekent dat ik weer een jaartje ouder ben geworden, gelukkig maar. Ondanks dat verjaardagen steeds minder speciaal en spannend beginnen te voelen, is het toch altijd een dag om vrolijk van te worden. En dit jaar ben ik zelfs 25 uur lang de birthday girl!

Wat mijn plannen zijn vandaag? Om 00.00 uur heb ik vannacht met drie vriendinnen mijn verjaardag ingeluid. Ondanks dat ik helemaal gebroken was van een ander feestje vrijdagnacht, wilde ik toch niet het “12 uur moment” in bed spenderen. Om kwart over twaalf ben ik vervolgens wel richting huis gereden en mijn bed ingedoken, goed begin van mijn 22e levensjaar toch?! Vandaag ben ik samen met mama even naar de stad geweest (en heb ik een heel mooi armbandje gekocht!) en daarna zijn de opa en oma’s even een kopje koffie komen drinken, inclusief de lekkerste red velvet taart EVER. Deze zijn sinds kort verkrijgbaar bij HEMA en echt een dikke aanrader!!!

Vanavond doe ik het ook gewoon rustig aan, misschien dat ik samen met Joost nog een filmpje ga kijken in de bioscoop. Uiteraard vier ik mijn verjaardag ook nog met vrienden en vriendinnen, maar die exacte datum heb ik eigenlijk nog helemaal niet gepland. Ondanks dat ik het dus lekker rustig aan doe, heb ik tot nu toe een hele gezellige dag. Red velvet cake, 21 kaarsjes uitblazen, toostjes met de lekkerste kazen, familie en slingers. Ik voel me helemaal jarig 🙂

Vanaf morgen komen er trouwens gewoon weer artikelen online zoals jullie die van mij gewend zijn. De afgelopen dagen ben ik een klein beetje afwezig geweest, maar in mijn Photo Diary morgen zal waarschijnlijk wel blijken waarom. Aangezien ik herfstvakantie heb (officieel nog een paar uurtjes..), heb ik het er gewoon maar van genomen en véél leuke dingen gedaan. To be continued..

Liefs,
Denise

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Natascha 30 oktober 2016 at 18:21

  Van harte gefeliciteerd! En mocht je vanavond nog naar de bios gaan, veel plezier!
  Natascha plaatste onlangs…Vichy Slow age tegen huidverouderingMy Profile

 • Reply Anita te Gussinklo 30 oktober 2016 at 18:24

  Van harte Gefeliciteerd, en nog een gezellige avond gewenst.

 • Reply Kim 30 oktober 2016 at 18:35

  Gefeliciteerd! Lucky girl, wel 25 uur jarig zijn, haha!
  Kim plaatste onlangs…New in: Mi Moneda kettingMy Profile

 • Reply Carola 30 oktober 2016 at 18:46

  Gefeliciteerd!

 • Reply Mariëlle 30 oktober 2016 at 19:00

  Ook hier van harte gefeliciteerd meid! Nog een fijne avond toegewenst 🙂
  Mariëlle plaatste onlangs…New In Oktober 2016 – eindelijk een nieuwe telefoon!My Profile

 • Reply Maaike 30 oktober 2016 at 19:05

  Nogmaals gefeliciteerd! Klinkt wel alsof je fijn je verjaardag hebt/gaat vieren! Die red velvet taart moet ook snel eens proberen, hoor goeie verhalen haha 🙂

 • Reply Dionne 30 oktober 2016 at 19:25

  Gefeliciteerd (en wat een leuk rokje)
  Dionne plaatste onlangs…Drukte | Een nieuwe lay-out én de allerlaatste voorbereidingen Lifestyle Factory MarketMy Profile

 • Reply Linda 30 oktober 2016 at 20:26

  Van harte gefeliciteerd (jonkie :P)!!
  Geniet nog van je laatste paar uurtjes als B-day Girl!
  Linda plaatste onlangs…Double Denim twinning – OOTDMy Profile

 • Reply Rosemarijn 30 oktober 2016 at 20:37

  Hopelijk mag je 22 kaarsjes uitblazen hihi! Gefeliciteerd en hopelijk heb je een super dag gehad, het was prachtig weer iig!

 • Reply Lieke van Veen 30 oktober 2016 at 21:35

  Van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag en maak er nog een gezellige avond van! In je tekst stukje waar je jezelf voorstelt staat trouwens nog 21.

 • Reply Ilse Flower 30 oktober 2016 at 21:54

  Gelukkige verjaardag!

 • Reply Lindsey Beljaars 31 oktober 2016 at 08:37

  Gefeliciteerd Denise! Geniet van vandaag x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…No7 Intelligent Colour Foundation in MediumMy Profile

 • Reply Mariska 31 oktober 2016 at 13:43

  Gefeliciteerd alsnog 🙂
  Mariska plaatste onlangs…Dierbaar assieraad van mijn omaMy Profile

 • Reply Yvette 31 oktober 2016 at 15:02

  Gefeliciteerd . 1 dag te laat maar ik zit in spanje 😀

 • Reply Tessa 31 oktober 2016 at 16:31

  Gefeliciteerd! En die redvelvet taart van de Hema is inderdaad echt geweldig!
  Liefs, Tessa
  Tessa plaatste onlangs…Mijn plannen voor deze zomerMy Profile

 • Reply Sarah 31 oktober 2016 at 19:28

  Hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad Denise! En oei, ik ben nu wel heel erg benieuwd naar die red velvet taart haha! XOXO

 • Reply Claudia 31 oktober 2016 at 20:03

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Zo te zien heb je je dagje goed gespendeerd! Hopelijk heb je er van genoten 🙂
  Claudia plaatste onlangs…Recept: EiwitpannenkoekenMy Profile

 • Reply Sabine 31 oktober 2016 at 23:27

  Happy birthday!!! En wat leuk om 25 uur jarig te zijn haha!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten