Persoonlijk

Personal update – What’s going on?

23 mei 2017

Ik geloof dat ik jullie na zes dagen zonder artikelen wel een persoonlijke update verschuldigd ben, right? Afgelopen weken zijn nogal hectisch geweest en ik verwacht dat dit de komende twee weken niet anders zal worden. Too bad, de laatste loodjes wegen in dit geval echt het zwaarst en het frustreert me enorm. Vandaag is het tijd om jullie weer even bij te praten over mijn huidige situatie. Want waar ben ik eigenlijk zo druk mee dat ik zelfs geen tijd meer heb om te bloggen?

Allereerst natuurlijk mijn scriptie. Ik weet dat ik het hier al duizenden keren benoemd heb, maar wat kijk ik uit naar de dag dat ik dat verrekte ding heb ingeleverd zeg. Het is niet dat ik het onderzoek niet interessant vind (juist wel!), maar het feit dat ik er al vijf maanden mee bezig ben en het nog steeds niet af is irriteert me. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk op alles snel uitgekeken ben, dit is een soort eigenschap waar ik helaas al vanaf dag één mee te kampen heb. Maar goed, met mijn scriptie kan ik niet zomaar stoppen EN er moet nog heel veel gebeuren. Gewoon even doorbijten dus.

Afgelopen week heb ik mijn conceptscriptie ingeleverd en hoe erg ik ook mijn best heb gedaan, deze was niet af. Dus leverde ik hem afgelopen woensdag in met een dubbel gevoel en heel veel frustratie tot gevolg. Nah, heel lekker ging ik mijn ‘weekend’ niet in. Inmiddels zijn we weer een paar dagen verder en heb ik gelukkig weer wat meer van m’n scriptie af kunnen ronden, dus het gaat wel de goede kant op. Over 2,5 week staat de officiële deadline in mijn agenda rood gemarkeerd en tien keer omcirkeld… Vergeten doe ik ‘m dus sowieso niet aangezien ik er nu al slecht van slaap (zucht). Maar goed, waar ik dus eigenlijk heen wil met deze enorme lap tekst. Komende 2,5 week staat COMPLEET in het teken van mijn scriptie, waardoor het bloggen iedere avond plaats moet maken voor het creëren van een creatief adviesplan. Ik ga echt proberen om toch nog wat artikelen tussendoor online te zetten, ik heb namelijk TE veel leuks te delen. Mocht het niet lukken, dan weten jullie waar ik uithang. Over 2,5 week ben ik in ieder geval helemaal back on track!

Daarmee komen we meteen op het volgende onderwerp. Wat ga ik eigenlijk doen wanneer ik straks m’n scriptie heb ingeleverd? We gaan er even vanuit dat ik het gewoon in één keer haal (dit hoeft absoluut niet zo te zijn, I know, maar aan deze positieve vibes houd ik me nu even vast), dat zou betekenen dat ik begin juli helemaal klaar ben. Finito. Afgestudeerd en mijn papiertje in the pocket. Ik heb er lang en goed over nagedacht en ben tot de conclusie gekomen dat bloggen en mijn social media kanalen onderhouden de dingen zijn die ik het allerliefste doe. Daarom wil ik vanaf juli tot minimaal februari mezelf compleet focussen op deze gebieden, gewoon om te kijken hoe het gaat bevallen en hoe jullie het vinden. Want zonder lezers en volgers ook geen content! Super spannend natuurlijk, maar wel een periode waar ik héél veel zin in heb. Ook twijfel ik erover om in februari met een master aan de universiteit te beginnen. Wel wil ik eerst even afwachten hoe het hele traject met betrekking tot afstuderen zal lopen, maar ergens voel ik nog wel de behoefte om door te leren. We gaan het zien, eerst een half jaartje de focus op het bloggen en kijken hoe dit bevalt.

Goed, dit was ‘m weer. Vandaag heb ik mijn laatste stagedag gehad bij mijn afstudeerbedrijf, echt een gek idee. De vijf maanden als stagaire zitten er weer op, waardoor ik nu gelukkig wel wat extra tijd heb om me dus alleen op mijn scriptie te focussen. Vandaag hadden ze mijn bureau versierd, een kaart geschreven met lieve woorden en zelfs een paar schoenen gegeven als afscheidscadeau. Super lief! Ik bof maar met alle leuke mensen die ik overal ontmoet, het was in ieder geval weer een ervaring om niet te vergeten.

En hoe gaat het met jou? Waar ben jij momenteel mee bezig?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Femke 23 mei 2017 at 20:26

  Fijn om een update te lezen en logisch dat je zo druk was. Als ik terugdenk aan die laatste 2,5 week waren dat denk ik de meest stressvolle weken in mijn leven – en dat terwijl ik eigenlijk nooit stress heb haha. Heel veel succes meid, je kunt het.. Nog even doorbikkelen, maar dan ben je er van af. Goede instelling dat je er in 1 x vanaf zal zijn :-). Tof dat je jezelf daarna op je blog en social media gaat focussen, ik ben benieuwd wat het je gaat brengen!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: De lente tagMy Profile

 • Reply Joske 23 mei 2017 at 22:45

  Zet ‘m op Denise. Het gaat lukken!

 • Reply Suzanne 24 mei 2017 at 07:20

  Zet hem nog eventjes op meid. De laatste loodjes en dan genieten van een welverdiende vakantie.
  Suzanne plaatste onlangs…Miss Sporty Insta Glow Foundation & Primer ReviewMy Profile

 • Reply Larissa 24 mei 2017 at 10:34

  Wat ontzettend spannend! Voel je echt niet verplicht om te moeten bloggen tussendoor: voor je scriptie krijg je maar één kans en die is nu! Je kunt het en heel veel succes!
  Larissa plaatste onlangs…Dit is wat ik vorige week bij RTL deed (+ VLOG!)My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten