Photo Diary

Photo Diary #113 – Een hele spannende week

24 april 2017

Afgelopen week was heel spannend: we mochten na vijf maanden(!) wachten eindelijk in ons appartement gaan kijken. Verder bezocht ik nog een persevent in Amsterdam en ontving ik bijzondere pakketjes. Kijk je met me mee?

In deze Photo Diary beginnen we gewoon op dinsdag, ik kwam er namelijk achter dat ik vorige week de Tweede Paasdag op maandag ook had meegenomen. Woops! Dinsdag reis ik dus weer naar Tilburg voor een dag op kantoor. Ik werk gelukkig veel aan m’n scriptie en tussendoor trakteert een collega nog op heerlijke zelfgemaakte spekkoek en dumplings. Zo lekker!!!

Ik vertrek iets eerder van kantoor richting Amsterdam, er staat namelijk een persevent op de planning van Estée Lauder. Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij een event aanwezig ben geweest, dus erg fijn dat het mogelijk is. In de trein (de rit duurt 3 uur, ugh!) kan ik gelukkig nog wel wat werken.

Het event staat helemaal in het teken van de nieuwe Pure Color Lipsticks van Estée Lauder. Samen met Sophie reis ik op en neer. Op het event zelf worden de nieuwe lipsticks aangebracht en is er de kans om even bij te kletsen met de PR-dames onder het genot van een hapje en een drankje. Ik zie ook dit super leuke karretje weer staan met hele mooie lipstick decoratie. WIL IK HEBBEN! Op mijn Instagram Stories kun je dit soort events trouwens live volgen, ik plaats er altijd veel foto’s en filmpjes. Je kunt me vinden onder de naam @beautybydenies op Instagram 🙂

Ook deze week ben ik woensdag vrij, best gek na maar één dag werken. Mama maakt een lekkere en gezonde lunch voor me: een dikke boterham met tomaat, avocado, feta, hutekase, perzik, rucola en ei. Echt een hele grote aanrader, deze combinatie ga ik sowieso nog véél vaker eten.

En daarna aan de slag met m’n scriptie… Bluh. Er zijn leukere woensdagen geweest, maar over drie weken moet ik mijn conceptversie inleveren en ik wil dus zo ver mogelijk klaar zijn. Hoe verder ik ben, hoe meer nuttige feedback ik zal krijgen. Goede motivatie om nog even te knallen!

Donderdag werk ik weer op kantoor in Tilburg, maar helaas heeft de bus op de terugweg tegenwoordig bijna altijd vertraging. Hierdoor mis ik op een paar minuten na de trein én ben ik dus nog een half uur later. Niet heel fijn, maar goed, er zijn ergere dingen in de wereld.

Om 20.33 uur heb ik het in ieder geval wel gezien voor vandaag. Zo moe, ik ga lekker Netflix kijken in bed en doe helemaal niets meer. Moet ook wel eens kunnen.

Wat vinden jullie van dit tasje van Kate Spade? Ik mag voor een samenwerking een super mooie tas uitzoeken en ik vind dit exemplaar ZO mooi, maar hij lijkt echt heel erg op mijn nieuwe crossbody van DKNY die ik vorige week toevallig kocht. First world problems, ik weet het, maar ik ben benieuwd wat jullie zouden doen als jullie in mijn schoenen stonden. Gewoon doen of een ander tasje uitzoeken? Aan de andere kant heb je nooit genoeg zwarte tasjes… toch?

Ik krijg deze week ook een super lekkere parfum van Jo Malone London binnen, alleen de verpakking is al een feestje om open te maken.

En ik mag van MelanO twee setjes ringen uitkiezen, waar ik echt onwijs blij mee ben. Ik draag al zo’n drie jaar dagelijks ringen van MelanO en nu heb ik dus nog meer keuze. Ik heb bewust gekozen voor een gouden en een zilveren set, zodat ik de ringen gewoon altijd kan dragen. Love it!

Ook komt er een nieuwe CC Perfecting Primer van het merk YoungBlood binnen. Ben benieuwd of het iets is, die gaat in de test!

Naar vrijdag hebben Joost en ik al weken uitgekeken: we mogen eindelijk ons appartement gaan bekijken. Of in ieder geval, hetgeen dat er af is. Ik ga jullie er meer over vertellen in een aparte verhuisupdate binnenkort, maar we zijn in ieder geval positief verrast en hebben nu nóg meer zin om straks te gaan samenwonen. So exciting!

Na de bezichtiging loop ik naar een vriendin waar ik gezellig tapas ga eten. We hebben weer veel om bij te praten en ik heb inmiddels ook best wel trek gekregen door alle opwinding, twee vliegen in een klap dus.

Ook trekken we na een paar uur nog een fles gin erbij, Gin Tonics zijn natuurlijk altijd een goed idee. Daarna nemen we nog een kijkje in de stad, maar ik vind het een beetje tegenvallen en lig om 03.00 uur weer in bed.

Ook bestaat mijn blog deze week alweer drie jaar, een mooie mijlpaal die gevierd mag worden. Ik schreef gisteren al dit artikel over mijn driejarig jubileum, maar van de website JeEigenTaart.nl mocht ik in ieder geval een aantal lekkernijen uitzoeken. Zo mooi én lekker, hier hebben we het weekend in ieder geval allemaal erg van genoten.

Aankomende week is op Koningsdag na niet heel erg bijzonder, ook wel eens fijn. Maandag tot en met woensdag ga ik aan het werk, donderdag bezoek ik een leuk feestje in Amsterdam en de rest van het weekend bestaat weer uit het werken aan mijn scriptie. Let’s do this!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Femke 24 april 2017 at 08:48

  Wat een fijne week. Ik zou gewoon lekker gaan voor dat tasje van Kate Spade :-). Leuk is dat hè, als je mag gaan kijken bij je nieuwe woning :-)!
  Femke plaatste onlangs…Maak je klaar voor Koningsdag met Etos ♡My Profile

 • Reply Rachel 24 april 2017 at 16:39

  Wat een geweldige week zeg wat tof! en wat leuk dat je van MelanO sieraden mocht uitzoeken en een taart
  Rachel plaatste onlangs…iXXXi Review – t’Juffie GiessenburgMy Profile

 • Reply Manon 24 april 2017 at 19:20

  Ik ken MelanO helemaal niet is dat erg ? De sieraden zien er in ieder geval erg mooi uit! Gefeliciteerd nog met je blog!
  Manon plaatste onlangs…Gezonde chocolademousse van Avocado en BanaanMy Profile

  • Reply Denise 24 april 2017 at 19:29

   Tuurlijk niet, maar je moet zeker eens een kijkje nemen bij MelanO op Instagram! Echt hele mooie sieraden 🙂

 • Reply Yvette 24 april 2017 at 19:32

  Zo leuk dat je eindelijk mocht gaan kijken. Ben erg benieuwd naar jullie appartement 🙂 . Ik zou gewoon het zwarte tasje kiezen als jij het leuk vind 😀

 • Reply Monica 24 april 2017 at 23:16

  Leuke foto’s! Ik zou dat tasje gewoon houden hoor. ?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten