Photo Diary

Photo Diary #133 – Een enorme mijlpaal!

9 oktober 2017

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary, leuk dat je weer komt kijken. Het was een week waarin ik een contract tekende, vier verjaardagen(!) vierde en een enorme mijlpaal bereikte. Kijk je met me mee?

Maandagochtend, geen excuses, we beginnen maar gewoon meteen met die workout. Ik besluit om twee video’s van Blogilates te doen op YouTube en weet meteen eigenlijk al dat ik véél te ver ben gegaan. Een paar maanden geleden kon ik dit makkelijk, maar na een hele tijd niet sporten was dit niet echt een goed idee. Dit wordt sowieso gigantische spierpijn, maar goed, ik heb wel weer m’n best gedaan.

Daarna douche ik, kleed ik me om en loop ik richting de stad. Ik ga vandaag namelijk een contract tekenen voor de maanden november en december en alle trouwe volgers weten waarschijnlijk al precies waar… To be continued..

Dinsdag werk ik de hele dag keihard, ‘s middags komt oma gezellig even langsgefietst. Ze heeft een plantje voor mij en Joost meegenomen, inclusief de beschrijving. Super schattig, want deze bloem staat voor huwelijksgeluk en voor het verlangen om te reizen, dat past helemaal bij ons!

‘s Avonds koken we (oké, Joost) een recept van Lidl met rijst, kip, sinaasappels, appel en cashewnoten. Super bijzonder en eigenlijk ook wel heel erg lekker. We maken het meteen voor vier personen, dus deze week kunnen we het nog een keer eten. Altijd handig.

Na het eten is het eindelijk tijd voor een beetje me-time. Ik weet niet wat het is, maar ik ben voel mezelf de laatste week echt heel erg gehaast en niet echt productief. Ik draag hier trouwens mijn nieuwe horloge van Tayroc (super pretty!). Met de code DENISE krijg je trouwens 10 procent korting op al hun horloges, zeker even een kijkje waard.

Een super lief pakketje met een nieuwe Beauty Blender en een zeepje, ideaal voor in de kerstboom en om cadeau te geven! Ik heb zelf nog nóóit een Beauty Blender gebruikt, maar ga hem nu dus voor het eerst proberen. Super benieuwd naar. Ik heb altijd een vooroordeel gehad dat zo’n blender heel veel foundation opzuigt en je dus veel ‘weggooit’, maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. Ik houd jullie op de hoogte!

Dit is trouwens mijn chilloutfit van vandaag, inclusief een mega grote trui van Joost. Moet kunnen.

Woensdag is mijn tante jarig (hieperdepiep!) en ‘s middags gaan we even een drankje doen, inclusief taart natuurlijk. Joost en ik nemen meteen een bos bloemen voor mijn oma mee om haar nog te bedanken voor de mooie reis naar New York die we hebben gemaakt. In vergelijking met een reis naar New York is deze bos bloemen natuurlijk maar een kleinigheidje, maar wel zo leuk om zo nog even extra te bedanken.

Ah jongens, wat een mijlpaal… Ik heb gewoon 25.000 volgers op Instagram, een bizar aantal. Nooit gedacht dat ik deze zó snel zou halen en ik ben echt enorm blij en eigenlijk ook super trots. De laatste maanden besteed ik echt heel veel tijd aan Instagram en probeer ik iedere dag mooie content te plaatsen, zo gaaf als je daarvoor ook daadwerkelijk beloond wordt. Ik weet dat het maar een cijfertje is, maar moet je eens voorstellen… 25.000 mensen. Ze zullen allemaal maar voor je staan, dat is echt een ENORM aantal?! Ik vier het meteen met een flink pak donuts, uiteraard moet daar ook meteen een foto van gemaakt worden om met jullie te delen 🙂

Vrijdagavond heb ik de verjaardag én housewarming van twee vriendinnen in Breda, maar ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken. Dit zegt denk ik wel genoeg, het was gewoon érg gezellig en ik besluit om spontaan bij een vriendinnetje te blijven slapen. Om 04.30 uur liggen we in bed en ik ben ka-pot, haha. ‘s Ochtends drinken we even een kop thee om bij te komen en daarna vertrekken we weer richting huis, want vanavond staat er wéér een verjaardag van een vriendinnetje op de planning.

No party without food natuurlijk. Normaal gesproken staan we altijd in vreemde posities op de dansvloer, maar we zijn allemaal nog een beetje moe van de vorige avond, dus doen het rustig aan en blijven lekker op de bank zitten. Uiteindelijk lig ik ook pas om 03.30 uur in bed en ik voel me zó ontzettend moe. Wat dit betreft kan ik dus echt al merken dat ik ouder word hoor, een paar jaar geleden ging ik met gemak twee keer per week stappen tot in de late uurtjes en nu ben ik van twee feestjes al he-le-maal kapot.

De zondag breng ik dan ook héél relaxt door, prima zo. Ik kijk wat Netflix, doe een maskertje op mijn gezicht en kijk heel veel YouTube video’s die ik de afgelopen tijd gemist heb. Dit soort zondagen zijn echt heerlijk <3

‘s Avonds kijken Joost en ik nog even de nieuwe aflevering van Miljoenenjacht, ik vind dat echt een heerlijk programma. Helaas wel de laatste van het seizoen, maar zo veel leuke deelnemers. Ik weet niet of jullie het gezien hebben, maar vooral de thuiswinnaars waren zo ontzettend lief, het was ze echt helemaal gegund.

Deze week heb ik eigenlijk vrij weinig gepland staan. Ik ga werken, probeer tussendoor veel leuke dingen te doen en ga misschien nog een dag naar Amsterdam voor wat events. Altijd even kijken of het lukt tussen de bedrijven door, maar ik heb er weer zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Daphne 9 oktober 2017 at 11:46

  Ahhh wat leuk dat je weer mag gaan werken bij .. (Ik weet idd waar haha, de drukke feestdagen komen er weer aan). En gaaf die 25000 volgers, maar zeker verdiend!

 • Reply Danique 9 oktober 2017 at 12:04

  Als je de beauty blender nat maakt, zuigt Hij vrijwel geen foundation op!

  • Reply Denise 10 oktober 2017 at 09:30

   Yes goede tip, thanks!

 • Reply Simone 9 oktober 2017 at 12:22

  Ik denk ook dat ik wel weet waar je contract voor is, leuk! Leuke foto’s heb je ook weer gemaakt. Heerlijk ook die trui van Joost, ik doe dat ook altijd als ik het koud heb en een chilldag heb, de trui van mijn vriend aantrekken haha!
  Simone plaatste onlangs…Plog: Weekendje weg (+ mini shoplog)My Profile

 • Reply Yara 9 oktober 2017 at 12:36

  Leuke diary en gefeliciteerd met je 25 000 volgers! Wauw, ik kan me niet eens voorstellen hoe dat voelt zoveel volgers. (:
  Liefs,
  Yara

 • Reply anna 9 oktober 2017 at 12:46

  Wat een leuk weekje! Gefeliciteerd met je 25000 volgers, echt super tof <3 En ik ben van twee feestjes ook echt helemaal kapot hahaha.
  anna plaatste onlangs…REVIEW | NYX LIP LINGERIE EXOTIC!My Profile

 • Reply Madelon 9 oktober 2017 at 15:00

  Zou je mij kunnen vertellen wat de precieze ingredienten zijn van het gerecht van de Lidl? Kan het recept op de site zelf niet vinden en vind het er erg lekker uit zien!

  • Reply Denise 10 oktober 2017 at 09:30

   Tuurlijk! Dit is het gerecht voor 4 personen. Komt ‘ie: 4 kipfilets, olijfolie, 3 sinaasappelen, 1 appel, 4 el gedroogde cranberry’s, cashewnoten, 2 lente-uitjes, 2 teentjes knoflook, 1 tl kerrie, 2 el ketjap, 1 el sambal en zout en peper!

 • Reply Manon 9 oktober 2017 at 16:34

  Leuke diary heb je weer geplaatst, dat vind ik bij jou vaak toch wel het leukste, maar goed er gebeurd ook zoveel bij jou haha! Gefeliciteerd met je volgers, ontzettend veel zeg!
  Manon plaatste onlangs…WatMaaktJeMooi Fluffy Body Butter – Furry Socks & Cozy SweatersMy Profile

 • Reply Dionne 9 oktober 2017 at 20:55

  Wauw, 25K is echt mega goed. Daar mag je trots op zijn!
  Dionne plaatste onlangs…Dit zijn de tassen trends van AW 17/18My Profile

 • Reply Femke 10 oktober 2017 at 07:18

  Jaaa de 25k heb je gehaald, super tof hoor! Die foto met donuts is ook weer zo leuk, goed bezig :-). Jaaaaa, Miljoenenjacht. Zo jammer dat het weer de laatste aflevering was. Ik vond dat stel dat het speelde ook erg leuk en de thuiswinnaars, wat een lieve mensen en wat hadden ze het nodig.
  Femke plaatste onlangs…What I did – Week 40 2017: spooktocht & relaxenMy Profile

 • Reply Justine 10 oktober 2017 at 07:30

  WAJOOOOO!!! 25K!! Zo verdiend mup <3
  Enne.. Ik heb zo'n idee dat jouw parfum verslaving versterkt gaat worden in nov-dec, am I right? 🙂
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – oktober 2017 #2My Profile

  • Reply Denise 10 oktober 2017 at 09:31

   Haha jij zit helemaal goed!!!

 • Reply Edith-Sofia 10 oktober 2017 at 09:27

  Super leuke diary! & wooow 25.000 volgers! Echt bizar, gefeliciteerd!
  Edith-Sofia plaatste onlangs…Koperen bureaulamp van Direct lampenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 10 oktober 2017 at 10:03

  Aah wat een leuke foto’s zeg!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Rondreis door Thailand Deel 3My Profile

 • Reply kimmetjekims 11 oktober 2017 at 07:56

  Zo knap die 25.000 op Instagram, je bent een topper! En wat lief van je oma!!

 • Reply Judith 11 oktober 2017 at 12:21

  Gefeliciteerd, wat een mijlpaal inderdaad :)!
  Judith plaatste onlangs…3x – Gezond Ontbijt My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten