Geen categorie

Photo Diary #29 – Cadeaus, Winter Efteling en eerste werkdag

8 december 2014
Afgelopen week was druk, hectisch maar vooral érg gezellig. Samen met mama shopte ik er flink op los en scoorde ik de perfecte zwarte laarsjes. Ook kreeg ik onwijs leuke sinterklaas cadeaus en genoot ik van een dag in de Winter Efteling. Kijk je mee naar mijn week in foto’s?

Mijn week begon goed bij een van mijn favoriete eettentjes. Samen met mama dook ik de stad in, op zoek naar de laatste Sinterklaas cadeaus voor de surprises die eind deze week zouden plaatsvinden. Omdat het zeer toevallig net lunchtijd was, kon ik er niet omheen en bestelde maar weer mijn favorite food: carrrrpaccio. Echt waar, hier is ‘ie het allerlekkerst. 
Mama genoot van vers brood met bloedworst en appeltjes. Was schijnbaar ook érg lekker!

Nadat we alle cadeaus binnen gesleept hadden, werd er natuurlijk ook nog even wat shoptijd voor onszelf vrijgemaakt. Het was immers al weer eeuwen geleden dat we samen de stad in gedoken waren en ik kon wel een goed paar nieuwe schoenen gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan. Na een kwartier vond ik mijn droom paar zwarte laarsjes in de sale. Snel afrekenen en meenemen. Zo, die heb ik in ieder geval binnen!
En dit zijn mijn nieuwe beauty’s. Ik heb expres gekozen voor een wat klassiek en smal model, mijn voeten en enkels zijn namelijk mega smal waardoor anders alle kou er van boven in komt waaien. In mijn artikel afgelopen week zag je inderdaad een ander nieuw zwart paar. Ze zijn wat stoerder dan deze, met een grovere hak en zool!

Ook een leren rokje stond al een tijdje op mijn shopping list. Eigenlijk heb ik al weken geen tijd meer gehad om écht eens even uitgebreid te winkelen, gelukkig was ik een heerlijke dag vrij en kon ik dus lekker mijn gang gaan. Al na een paar winkels was het raak: ik vond dé perfecte leren rok voor de kerstdagen, maar eigenlijk kan ‘ie ook gewoon als alledaagse outfit. Ik trok meteen mijn leren laarsjes er bij aan om te kijken hoe het zou staan. Wat vinden jullie? Met kerst doe ik er natuurlijk nog wel een zwarte panty bij aan!
Daarna reden mama en ik nog even langs opa en oma om weer eens bij te kletsen. Ze hebben daar altijd de lekkerste cassis ooit. Stiekem blijft ‘ie ook gewoon speciaal omdat we hem nooit thuis hebben!

Natuurlijk trok ik mijn nieuwe exemplaren woensdag meteen aan voor een dag school. De afgelopen twee weken is mijn rooster ontzettend chill en hoef ik maar weinig op en neer naar Tilburg te reizen. Wel merk ik meteen dat de structuur van mijn week helemaal overhoop gegooid wordt. De ene dag gaat mijn wekker om 06:00 uur, de andere dag om 08:30 uur en soms gewoon helemaal niet. Ik heb eigenlijk wel een beetje het idee alsof ik hierdoor sneller moe ben dan een week vol met colleges!
Na school ging ik aan de slag met een kleine opdracht voor mijn bedrijfje. Even een brochure opmaken in Indesign!

En daarna vertrokken mama en ik meteen door naar Douglas waar een Smashbox training op ons stond te wachten. Smashbox wordt nieuw verkocht in ons filiaal, vandaar dat we een uitgebreide uitleg over de producten en hun werking kregen. Toen ik thuis kwam zag ik dat alle swatches nog op m’n hand stonden. Ze beloofden dat het waterproof was, kon ik dus meteen even testen. En ja, dat was het inderdaad. Ik heb zeker nog drie dagen met eyeliner op mijn hand rondgelopen. Typisch..
Ook vrijdag genoot ik van een dag thuis werken. Ik merk steeds meer dat ik toe ben aan iets nieuws met m’n blog, vooral de lay-out kan in mijn ogen wat professioneler en ik begon dan ook wat inspiratie op te doen via verschillende sites. Onwijs handig wat voor kant en klare thema’s je allemaal kunt kopen, ideaal! Nu de moed nog vinden om over te stappen naar WordPress en dan kan het echte werk beginnen.

Na het snuffelen tussen alle perfecte lay-outs leek het me leuk om weer eens wat blogjes door te spitten. Jammer maar helaas, dit feest ging niet door. Bloglovin – de site waarop ik mijn lievelings blogs volg – lag er uit en daarom besloot ik om dus maar een beetje voor school te gaan werken. Moet ook gebeuren natuurlijk.
Na een uurtje viel er een wel héél leuk pakketje op de deurmat. Iets waar ik al een week met heel veel spanning op zat te wachten: mijn zelf ontworpen MacBook cover! Ik was best wel bang dat het patroon in het echt niet helemaal was wat ik zocht en ook twijfelde ik aan de scherpte van de foto, ik had hem immers gewoon van het internet geplukt. Maar gelukkig, al mijn zorgen waren voor niets en ik ben nog steeds ontzettend blij met m’n nieuwe case!

Hard life of a student.. Mijn bus sluit ‘s ochtends nóóit aan op mijn trein, waardoor ik altijd minstens 20 minuten moet wachten op het station. Natuurlijk kan ik er ook voor kiezen om de fiets te pakken, maar ach, ik ben lui én het was echt veel te koud om met mijn fluffy jasje op de fiets te springen. Gelukkig vond ik een plaatsje binnen – er zijn echt abnormaal weinig zitplaatsen binnen! – en dat scheelde me weer een bevroren neus en tenen.
Ik ging namelijk naar school voor maar één college. Ik twijfel altijd ontzettend wanneer ik dus meer op en neer reis dan dat ik daadwerkelijk college heb, maar omdat ik al zo weinig op school ben vond ik dat ik wel weer eens mijn gezicht kon laten zien. Voor niets dus. De opdracht die we kregen was precies dezelfde als vorige week en had ik dus prima thuis kunnen doen. Bummer. Doe ik dus ook niet meer de volgende keer.

Na het meest nutteloze college van het jaar werkte ik snel een pizza salami naar binnen. Stinkie stankie.

En sprong ik daarna op de fiets – JA, de fiets. Je ziet het goed! – richting Douglas. Mijn ‘eerste officiële werkdag’ stond namelijk op het programma. Sinds september is mijn contract niet meer verlengd, maar met kerst kom ik toch nog een handje helpen. Helaas was het niet heel druk en heb ik maar drie uur kunnen werken. Gelukkig sta ik de komende weken nog zo’n 15 dagen ingepland.

Vrijdag was het dan eindelijk weer zo ver: 5 december en dus pakjesavond. Natuurlijk vieren we het niet meer zo uitgebreid als vroeger, maar er worden altijd nog wel cadeautjes gekocht en héél veel pepernoten gegeten.
Vrijdagavond stond de surprise bij Joost op de planning en zoals voorspelt trok ik natuurlijk het lootje van Joost. Easy, op de een of andere manier kost het me echt geen moeite om iets leuks te vinden voor hem. Op de Douglas manier pakte ik mijn cadeautjes in. Stiekem verraadde ik mezelf hier natuurlijk meteen mee, maar ik kon het toch niet laten.

Dit was mijn outfit! Ik trok mijn nieuwe leren rok aan, zwarte enkellaarsjes, een dikke maillot en een comfy trui om het geheel wat minder zakelijk te maken.

Gezellig, cadeautjes tijd!

Zaterdag slenterden ik samen met mijn zusjes en de boys rond in de Winter Efteling. We hadden de perfecte dag getroffen – ZON! – en het was onwijs gezellig. In mijn PLOG van gisteren kun je hier een uitgebreid verslag over lezen!

Tot mijn grote verbazing zag ik dat Omoda de foto van mijn schoenen deelde met al hun duizenden volgers. VIND IK LEUK! Ik vroeg me al af waar al die spontane volgers vandaan kwamen. Toch altijd weer een complimentje wanneer een groot bedrijf je foto’s deelt.
Mijn zondag bestond uit luieren en vooral hélemaal niks doen. Het eerste nummer van mijn abonnement op Glamour was een paar weken geleden al binnen gekomen en eindelijk had ik de tijd om er eens even goed voor te gaan zitten. Super leuk tijdschrift!

Mama en mijn zusje waren ondertussen goed bezig in de keuken. Ik werd goed verwend hoor, voetjes omhoog, lekkere hapjes en een prima tijdschrift. Een héérlijke relax zondag!
Aankomende week staat er weer een leuk blogevent in Den Haag op de planning, werk ik maar liefst 4(!) dagen bij Douglas en moet er ook nog heel wat aan school gebeuren. Vervelen ga ik me dus absoluut niet, ik denk dat dit mijn laatste rustige zondag geweest is voor de komende maand.
Liefs, Denise

You Might Also Like

91 Comments

 • Reply Esther 8 december 2014 at 07:38

  Wat heerlijk dat je weer eens lekker bent gaan shoppen, dat is bij mij toch ook alweer lang geleden helaas. Hele leuke items gekocht! Veel succes met je baan bij Douglas 🙂

  • Reply Denise 8 december 2014 at 08:13

   Dankjewel Esther, gaat hopelijk helemaal lukken! 🙂

 • Reply Anne Solveig 8 december 2014 at 08:07

  Wat is dat rokje leuk! Staat je goed!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 08:13

   Dankjewel Anne! <3

 • Reply Roshelle | Life Of Roshelle 8 december 2014 at 08:27

  Wat een boel cadeautjes, zo leuk! Laarsjes zijn ook wel erg mooi!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 08:33

   Ah dankjewel Roshelle!

 • Reply Felicia Rodrigues dos Santos 8 december 2014 at 08:37

  Super leuke laarsjes!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 10:50

   Dankjewel Felicia!

 • Reply Rebecca 8 december 2014 at 09:14

  Wat super lief dat je voor de kerst nog mag werken daar ^^ is ook nog eens de gezelligste tijd! Leuke fotootjes er weer tussen, de leren rok staat je ontzettend goed!

 • Reply Cindy 8 december 2014 at 09:20

  Wat een heerlijk weekje zo! En wat zie ik: Carpaccio! Nomnom, lekker! Toffe high heels en het rokje erbij staat super, beauty!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 10:52

   Dankjewel Cindy! 🙂

 • Reply Justine A 8 december 2014 at 09:35

  Wat een leuke drukke week! Leuke aankoopjes ook trouwens. Werk ze deze week, i see you thursday <3

  • Reply Denise 8 december 2014 at 10:52

   Yeey, tot donderdag!

 • Reply Diolifestyle 8 december 2014 at 09:44

  Ik ben verliefd op je mooie boots!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 10:52

   Dankjewel Dionne!

 • Reply Beautifulday4makeup 8 december 2014 at 10:02

  Wat was het irri he dat bloglovin down was. Je rokje en schoenen zijn echt prachtig hoor!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 10:52

   Ja echt jammer! Dankjewel!

 • Reply peggy timmermans 8 december 2014 at 10:07

  De laarsjes zijn echt helemaal mijn dada, die zou ik zelf ook dragen. En de leren rok vind ik ook top. Leuke post!

 • Reply Denise 8 december 2014 at 10:18

  Wat had je een toffe outfit aan, dat casual shirtje staat heel leuk bij die leren rok! x

  • Reply Denise 8 december 2014 at 11:36

   Ah dankjewel <3

 • Reply Merdjelin 8 december 2014 at 10:29

  Super leuke foto's heb je gemaakt! En wat ziet die carpaccio er heerlijk uit!!x

  • Reply Denise 8 december 2014 at 11:36

   Hij was zo LEKKER 😀

 • Reply Maaike 8 december 2014 at 10:35

  Wat leuk dat je alweer genoemd bent op het Instagram account van een bedrijf! Zo leuk! <3

  • Reply Denise 8 december 2014 at 11:36

   Jaaa, echt een eer!

 • Reply Fleur 8 december 2014 at 10:39

  Wat een leuke Dairy!
  De laarsjes die je hebt aangeschaft vind ik onwijs leuk, ook makkelijk om te combineren!
  En wat een mooie cover heb je ontworpen, dat staat ook nog steeds op mijn to do lijstje!

 • Reply Jolien Bee 8 december 2014 at 10:55

  Very nice artikel en mooie foto's!

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 8 december 2014 at 11:36

  Super leuk dat je naar de winter Efteling bent geweest, daar wil ik ook zo graag een keer naar toe! En wat een onwijs gave schoenen heb je gekocht!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 11:36

   Dankjewel Donna!

 • Reply L'armoire d'Amélie 8 december 2014 at 11:45

  Leuk leren rokje! Ik heb er onlangs ook eentje gekocht, maar ik heb het nog niet aangedaan.. Die zelfontworpen cover is zo leuk!! Xx

  • Reply Denise 8 december 2014 at 12:25

   Dankjewel! Ah, aandoen! Ze zijn zo leuk! <3

 • Reply Daphne 8 december 2014 at 12:14

  Bij mij kriebelt het nu ook echt om naar de Efteling te gaan, maar helaas is het nogal ver vanuit Groningen. En die laarsjes zijn zo leuk!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 12:25

   Ah Groningen is inderdaad wel echt een eindje weg!

 • Reply Anouk 8 december 2014 at 12:26

  Ah winterefteling is zo fijn! Wil daar ieder jaar heen om even het ultieme sprookjesachtige wintersfeertje te ervaren.

  • Reply Denise 8 december 2014 at 12:37

   Super gezellig he! <3

 • Reply Mandy Doornenbal 8 december 2014 at 12:40

  Wat een gezellige en lekker foto's! De Smashbox training lijkt me super leuk en de leren rok krijgt een dikke duim omhoog!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 12:51

   Ah dankjewel Mandy! De training was inderdaad heel erg interessant!

 • Reply Alexa Op 't Land 8 december 2014 at 12:49

  wat een prachtige foto's vooral je hakken vind ik erg leuk!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 12:51

   Dankjewel Alexa!

 • Reply Manon Boerakker 8 december 2014 at 13:24

  Die boots!!! i love them! ahaha oh ik wil ook graag een keer naar de winterefteling

  • Reply Denise 8 december 2014 at 13:49

   Haha dankjewel Manon <3

 • Reply Marloes 8 december 2014 at 13:34

  Ah wat een fijne foto's! Heerlijk zo'n dagje winter efteling <3. De carpaccio ziet er heerlijk uit. Bij welk eettentje is dat? Dan ga ik hem daar ook een keer eten 😉

  • Reply Denise 8 december 2014 at 13:49

   Bij het Paviljoen op de nieuwe markt!

 • Reply Diana Carlton 8 december 2014 at 14:05

  Ik ben verliefd op je schoenen en op je leren rokje! Staat je goed meis!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 14:09

   Dankjewel Diana!

 • Reply Birgit 8 december 2014 at 14:19

  Je hebt echt prachtige laarsjes gekocht! <3 Dat dagje winter efteling zag er gezellig uit! Moet ik ook nog eens naartoe 🙂

  • Reply Denise 8 december 2014 at 16:14

   Dankjewel Birgit!

 • Reply Ellemieke 8 december 2014 at 14:20

  Dat eten ziet er heerlijk uit en die laarsjes zijn super. Ik ga altijd 's zomers naar de Efteling, moet ook maar eens een keer kijken of ik de winter Efteling leuk vind.

  • Reply Denise 8 december 2014 at 16:15

   Ah dankjewel Ellemieke! Dat is zeker leuk!

 • Reply Marloes Meeusen 8 december 2014 at 14:32

  Je hebt weer een lekker druk weekje gehad zo te zien. En wat tof dat Omoda je foto heeft gebruikt! <3 Ben je donderdag in Den Haag bij de opening Primark?

 • Reply Laura Boogers 8 december 2014 at 14:41

  Leuke foto's! Je laarsjes zijn echt super leuk en het eten ziet er zoooo lekker uit:)

  xx Laura

  • Reply Denise 8 december 2014 at 16:15

   Dankjewel Laura! <33

 • Reply Madeleine 8 december 2014 at 15:18

  Wat gaaf dat je naar de winter Efteling bent geweest! Ik wil daar ook nog een keertje heen, lijkt me zo gezellig!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 16:15

   Ah dankjewel Madeleine!

 • Reply Petra 8 december 2014 at 15:20

  Je rok is gaaf. En een dagje Efteling is altijd leuk. Vooral de Winter Efteling.

  • Reply Denise 8 december 2014 at 16:15

   Dankjewel Petra!

 • Reply Suze 8 december 2014 at 15:53

  Wat een leuke foto's, fijn zeg dat je nu weer wat kunt werken bij de Douglas! 🙂

  • Reply Denise 8 december 2014 at 16:15

   Dankje Suze! <3

 • Reply Denise 8 december 2014 at 16:20

  Leuke laarsjes! Fijn dat je weer even kan werken bij de Douglas. Succes deze week!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 17:02

   Dankjewel Denise!

 • Reply Femke 8 december 2014 at 16:31

  Jouw laarjes zijn zo ontzettend leuk! Goede smaak heb je hoor 😉 Leuk dat je weer bij Douglas werkt, heel veel succes! En wat leuk zeg, de Efteling.. Altijd zo gezellig rond deze tijd 🙂

 • Reply Window On My Wardrobe 8 december 2014 at 16:47

  Je hebt weer zo'n leuke dingen gedaan! En ik vind je nieuwe schoenen helemaal top!

  X Sara

  • Reply Denise 8 december 2014 at 17:02

   Dankjewel Sara!

 • Reply StyleByBo 8 december 2014 at 18:24

  Wat een heerlijke foto's, je laarsjes zijn super tof!

 • Reply Nortfhlix NL 8 december 2014 at 18:41

  Wat weer een tof overzicht! Jeej voor je laarsjes, maar die pizza's van Dr. Oetker… Brrrr!

 • Reply Kim 8 december 2014 at 18:53

  Ik vind je nieuwe laarzen en leren rokje zo leuk! Het staat je echt goed. <3

  • Reply Denise 8 december 2014 at 22:07

   Ah wat super lief!

 • Reply Céline S 8 december 2014 at 18:59

  wat een prachtige schoenen!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 22:07

   Dankjewel Celine!

 • Reply joorloveswriting 8 december 2014 at 19:23

  Zo wat een drukke maar leuke week!!! En leuk dat je naar de Winter efteling bent geweest!! 🙂

  • Reply Denise 8 december 2014 at 22:07

   Het was super super gezellig!!

 • Reply Raounak 8 december 2014 at 19:40

  Ik ben verliefd op je laarsjes!!

 • Reply Renee Raadsheer 8 december 2014 at 19:57

  De carpaccio ziet er heerlijk uit, misschien toch maar eens proberen. 3 dagen!? Woow dat bleef dan echt lang zitten. Oh oh oh, ik wil ook naar wordpress over, maar ik zie door de bomen het bos niet meer helemaal er is zoveel mogelijk. EFTELING!!! Ik hou ervan, ik had tot vorig jaar een abonnement. Het was echt een soort van mijn tweede huis haha. Je cover is prachtig! Zo leuk om dit allemaal te zien en te lezen, leuke week Denise! <3

  • Reply Denise 8 december 2014 at 22:08

   Wat een heerlijke reactie Renee, super leuk! <3

 • Reply Emmy 8 december 2014 at 20:22

  Wat leuk dat Omoda je foto deelde, leuke laarsjes ook! Succes bij Douglas deze drukke dagen!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 22:08

   Dankjewel Emmy!

 • Reply Simone -lifeofsimone- 8 december 2014 at 20:23

  Je laarsjes én rok zijn prachtig!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 22:08

   Ah super bedankt Simone!

 • Reply Linda 8 december 2014 at 21:24

  Je hebt echt onwijs mooie laarsjes gekocht. In combinatie met het leren rokje vind ik ze ook erg tof. Het snuffelen tussen layouts vind ik ook heerlijk. En mijn layout kont toevallig ook van de shop waar jij aan het kijken bent 🙂 ben er meer dan tevreden over en zij heeft alles netjes voor mij verhuisd!

  • Reply Denise 8 december 2014 at 22:08

   Dankjewel Linda! Wat fijn dat je zulke goede ervaringen hebt!

 • Reply Anna 9 december 2014 at 11:20

  Wat leuk om te lezen <3! Ik vind je foto diary's altijd super leuk om te zien. En je laarsjes zijn zo ontzettend mooi, heel tof ook met die leren rok erbij! X

  • Reply Denise 9 december 2014 at 11:52

   Dankjewel Anna!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten