Photo Diary

Photo Diary #88 – Vier jaar samen en een nieuwe baan

19 september 2016

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary, nummertje 88 op rij! Afgelopen week was vrij hectisch met veel nieuwe indrukken, maar tegelijkertijd ook erg leuk. Samen met Joost vierde ik onze vier jaar samen (really? Echt bizar lang) met een heerlijk etentje, ik genoot van de laatste zonnestralen en JA, je leest het goed, ik heb een nieuwe baan. Uiteraard vertel ik jullie daar vandaag ook meer over. Kijk je met me mee?

photo-diary-88-1Een paar maanden geleden ontving ik van een PR-bureau een borstel van Zenner. Sindsdien merk ik pas echt hoe fijn zo’n anti-klit borstel is, het zorgt echt voor een veel fijner gevoel tijdens het borstelen en daarnaast vallen er veel minder haren uit. Afgelopen maandag ging ik dus naar de stad om nog een exemplaar aan te schaffen. Top ding!

Ready to workout! Iedere maandag- en vrijdagavond ben ik tegenwoordig bij pilates te vinden. Super fijn om twee keer per week de deur uit te gaan en een les te volgen, zo blijf ik echt een stuk gemotiveerder om te sporten. Omdat ik best veel vragen krijg over pilates en wat het nou eigenlijk precies is wil ik hier binnenkort nog een artikel over schrijven.

photo-diary-88-2Altijd fijn om dit bord aan te treffen wanneer je met de trein reist, NOT. De scholen zijn weer begonnen en daarmee de ellende met het openbaar vervoer ook. Maar goed, gelukkig was ik dit keer al bijna thuis en heb ik er geen last van gehad.

Mosselen, frietjes en zalm, gewoon lekker thuis in de tuin. Heerlijk deze laatste zomeravonden!

photo-diary-88-3In mijn vorige Photo Diary vertelde ik jullie al dat ik een zwart tasje bij Mango besteld had. Ik heb hem inmiddels binnen, maar twijfel echt of ‘ie te groot is. En ja ik weet het, bij twijfel niet houden. Ben eigenlijk echt al jaren op zoek naar zo’n model, maar dan wel een slag kleiner. Super jammer, maar voor 50 euro kan ik beter nog even verder zoeken…

photo-diary-88-4Nog een klein overblijfsel van Into The Woods afgelopen weekend… Naast het feit dat m’n stem me nog steeds een beetje in de steek laat, heb ik dus ook hier en daar wat wondjes opgelopen. Achja, kan gebeuren. Leuk was ‘t wel 🙂

Op het station kwam ik trouwens deze fiets tegen en voor de oplettende lezers… deze lijkt inderdaad verdacht veel op mijn gestolen fiets. Ik kon niet ontdekken of het hem echt helemaal was, maar ALLES aan die fiets lijkt op mijn oude exemplaar (behalve die witte krat dan, maar ja dat is ook een kwestie van het erop monteren). Als ik ‘m de volgende keer zie ga ik even kijken of ik een serienummer kan ontdekken. Ik zou echt een moord doen om die fiets terug te krijgen… To be continued.

photo-diary-88-5Mijn LinkedIn-pagina kan ook wel een grote update gebruiken. Voor school zijn we op zoek naar een bedrijf waar we mee samen kunnen werken en een communicatievraagstuk voor aan kunnen pakken. Tijd om eens wat connecties toe te voegen en een aantal berichten te versturen! Update: dit helpt dus écht super goed. Mocht je op zoek zijn naar stages, banen of andere bedrijven waar je bijvoorbeeld een opdracht voor kunt doen, dan is LinkedIn echt het perfecte platform. Wij hadden binnen een dag al vijf reacties van bedrijven, ideaal!

Innocent deelt complimentjes uit, zo schattig.

photo-diary-88-6Donderdag is het tijd om na een college van de laatste zonnestralen te genieten op het strand. Samen met Joost lig ik een paar uurtjes te chillen, regel ik een aantal dingen voor school…

… en gaan we daarna nog heerlijk uiteten bij Het Hooihuis. Ik zou Denise niet zijn als ik geen carpaccio vooraf nam (weten jullie inmiddels wel, toch?).

photo-diary-88-7Ik besluit om eens gek te doen en voor het hoofdgerecht een paella met roodbaars te bestellen. Sowieso neem ik altijd visgerechten, vlees is gewoon niet zo mijn ding, maar paella zou ik eigenlijk niet zo snel bestellen. Achteraf blijkt het echt heel erg lekker en zeker een aanrader. Joost gaat voor een pannetje met mosselen!

De reden dat we uiteten gaan? Joost is vorige week 23 jaar geworden én we zijn morgen alweer 4 jaar(!) samen. En dat mag best wel eens gevierd worden.

photo-diary-88-8Vrijdag krijg ik dan ook meteen deze melding op Facebook. Zo schattig om te zien hoe we er vier jaar geleden uitzagen en hoeveel we al samen gedaan hebben. Best leuk zo’n timehop van Facebook!

Ook ligt er een dikke envelop op de deurmat: mijn officiële certificaat van de minor Fotografie. Het is inmiddels weer een paar maanden geleden, maar jullie weten vast nog wel dat ik daar flink voor heb moeten zwoegen. Ik heb nu dus het officiële papiertje in the pocket + mijn hele cijferlijst. En dat is er stiekem toch best een om trots op te zijn!

photo-diary-88-9Goed, het is tijd om jullie eens bij te praten over mijn nieuwe baan. Ik wil er nog een uitgebreid artikel over schrijven, dus ik vertel het hier even in het kort. Voor de kledingwinkel Gossip ga ik vanaf vandaag heel veel fotograferen en aan de slag met de verschillende social media kanalen. Outfits fotograferen, productfotografie, blogs schrijven en waarschijnlijk in de komende maanden nog veel meer. Of ik weg ben bij DutchCowboys? Ja. Het was tijd voor iets nieuws en ideaal dat dit super toffe baantje op mijn pad kwam. Helemaal blij mee!

Vrijdag heb ik dus mijn eerste officiële werkdag, best spannend. Ik ken nog helemaal niemand, ben niet op de hoogte van de nieuwe collectie en het is nog even aftasten met fotograferen. Gelukkig is het hartstikke gezellig en gaat het allemaal vanzelf. Mijn vriendinnetje Veerle kwam zelfs nog even langs en heeft ook model gestaan, zo lief. Mocht je dit lezen Veer, je bent een topper!

photo-diary-88-10Maandag en woensdag doe ik dus pilates buiten huis, maar ik wil ook minimaal één keer per week thuis aan de slag. Ik vind zelf de YouTube video’s van Blogilates super fijn. Ze duren niet extreem lang en behandelen alle spiergroepen. Aanradertje wanneer je ook een keer pilates wilt proberen!

Mijn nieuwe brogues van Gabor, zo blij mee. Artikel volgt uiteraard!

photo-diary-88-11Zondagochtend: tijd voor een morning run na bijna zeven(!) weken. Je raadt het al, hij was pittig dit keer. Ondanks het feit dat m’n conditie dus een klein beetje achteruit gegaan is, ben ik toch blij met die 4 km. Blijft lekker om af en toe gewoon eens hard te lopen door de weilanden.

‘s Middags ga ik naar een vriendin om te werken aan een 21-boek. Aankomend weekend staat er namelijk weer een diner gepland, zo gezellig! Na het knutselen besluiten we om ‘s avonds ook nog samen te eten: courgette, kip, ui, pasta en salade. Heerlijk!

Aankomende week wordt ook weer redelijk hectisch. Er staat een bedrijfsbezoek gepland voor mijn schoolopdracht, ik ga maar liefst drie keer naar de sportschool, heb een heerlijke sushi date met bloggers en een 21-diner. Zo veel leuke dingen, ik heb er zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Tedje 19 september 2016 at 15:35

  I MISS YOU!! Tot donderdag chick!

  • Reply Denise 19 september 2016 at 17:10

   Jaaaa zo veel zin in, lekker bijkletsen! <3

 • Reply Mieke | mieksmind 19 september 2016 at 16:51

  Wat een leuke foto’s! Je nieuwe baan lijkt me enorm leuk, gaaf zeg! Hmm ik ben echt dol op paella, ben net terug van vakantie en in 10 dagen 3keer gegeten hihi
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Charlotte Tilbury Matte RevolutionMy Profile

  • Reply Denise 19 september 2016 at 17:10

   Dankjewel Mieke! Haha, heerlijk <3

 • Reply Denise 19 september 2016 at 18:18

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan, klinkt echt méga leuk. En met jullie jubileum natuurlijk. 4 jaar is láng! Oh en ‘ ik zal Denise niet zijn als ik geen carpaccio vooraf nam’ kon ook zo op mij slaan. Zal wel aan de naam liggen haha 😉

  • Reply Denise 20 september 2016 at 15:36

   Haha dan heb ik een goed excuus 😉

 • Reply Daphne 19 september 2016 at 18:25

  Aah hoe leuk dat je dat voor Gossip mag doen! Zitten echt al een aantal mooie foto’s tussen op de FB pagina!

 • Reply Yvette 19 september 2016 at 18:53

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan 😀 super leuk . 4 km is trouwens best goed hoor ik stop altijd bij 5 na 1 jaar lang trainen ervoor xD

  • Reply Denise 20 september 2016 at 15:37

   Ik heb eeeecht wel een keer gelopen tussendoor.. Haha!

 • Reply Mariëlle 19 september 2016 at 19:15

  Gefeliciteerd met jullie 4 jarig jubileum hihi 😀 En wat een tof nieuw baantje zeg, heeeel leuk!

  • Reply Denise 20 september 2016 at 15:36

   Jaaaa zo blij mee! Dankjewel chickie!

 • Reply Sabine 19 september 2016 at 21:26

  Proficiat met jullie 4-jarig samenzijn & je nieuwe baan!! Super leuk! 🙂

  • Reply Denise 20 september 2016 at 15:35

   Hihi thank you <3

 • Reply Desiree 19 september 2016 at 22:25

  Wauw! Leuke uitdaging! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Liefs, Desiree
  Desiree plaatste onlangs…Terug uit Sauerland!My Profile

  • Reply Denise 20 september 2016 at 15:35

   Ah lief, dankjewel Desiree!

 • Reply wellnewss 20 september 2016 at 07:54

  Ten eerste gefeliciteerd met je nieuwe baan, met Joost en jullie 4 jaar.
  Persoonlijk zou ik het tasje niet doen, wat jij al zegt: net iets te groot.
  Pilates is heerlijk, ben zelf ook een grote fan ervan.
  Xx Laura
  wellnewss plaatste onlangs…Review: OogmaskerMy Profile

 • Reply Monica 20 september 2016 at 11:19

  Wat een leuke foto’s weer. Veel plezier en succes bij je nieuwe baan, het klinkt echt super gaaf!

  • Reply Denise 20 september 2016 at 15:35

   Dankjewel Monica! X

 • Reply Charlotte 20 september 2016 at 19:06

  Superleuke foto’s! En wauw, 4 jaar samen! Gefeliciteerd! Je nieuwe baan klinkt ook echt superleuk 🙂

 • Reply Anna 20 september 2016 at 20:00

  Wauw dat is wel een heel leuk bijbaantje! Goed geregeld!!

 • Reply Naomi in Wonderland 21 september 2016 at 11:28

  Veel succes bij je nieuwe werk! Klinkt allemaal heel erg leuk en spannend.

 • Reply Justine 23 september 2016 at 12:53

  Yaaaay gefeliciteerd met je nieuwe baan én jullie jubileum mop! <3
  Wanneer gaan wij weer sushi eten?
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – september #2My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten