Fashion

OUTFIT – XOXO Gossip Girl

11 oktober 2016

Gisteren poseerde ik lekker ongegeneerd op een druk plein, alles voor de perfecte outfitfoto’s! Ik draag vandaag een vrij simpele outfit, maar wel met véél grote favorieten. Uiteraard is mijn handtas van Patrizia Pepe er weer bij en laat ik jullie mijn nieuwe zonnebril van Polette zien. Kijk je met me mee?

2 Outfit Outfit outfit1 OutfitZonnebril: Polette  |  Shirtje: Guess  |  Schoenen: Sacha  |  Broek: H&M  |  Tas: Patrizia Pepe  |   Ring: MelanO  |  Horloge: Daniel Wellington

Zo, het is weer tijd voor een paar nieuwe outfitfoto’s op de blog. Gisteren was ik op pad samen met vriendinnetje Veerle en Demi om een aantal foto’s van ze te schieten, toen Demi vroeg of ze er ook een paar van mij moest maken. Ik had me niet echt voorbereid om outfitfoto’s te gaan schieten dus, waardoor het een vrij simpele outfit is geworden dit keer, maar wel een die ik héél graag en héél vaak draag. Uiteraard heb ik mijn favoriete shaping jeans van H&M weer uit de kast getrokken (blijft gewoon een dikke aanrader!) en gecombineerd met een nieuw gestreept shirtje van Guess. Enkellaarsjes van Sacha eronder met een hak, handtas van Patrizia Pepe, nieuwe zonnebril van Polette en let’s go!

Het is trouwens de eerste keer dat ik een zonnebril bij Polette heb besteld en ik ben hartstikke tevreden. Er zijn ontzettend veel brillen te vinden op de website (er is echt voor ieder wat wils!), maar uiteindelijk ben ik verliefd geworden op het montuur “Marrakesh Black”, een super origineel maar toch draagbaar exemplaar. De zonnebril heeft vrij grote glazen met een super toffe decoratie eromheen, een echte eyecatcher. Daarnaast kost ‘ie maar 24,99 euro, dit komt omdat Polette de enige tussenpartij is tussen de leverancier en de klant. Zo worden maar liefst 80% van de kosten bespaard! En tsja, de titel… Voor iedereen die de serie Gossip Girl gezien heeft is het waarschijnlijk wel duidelijk. Toen ik daar op die trap aan het poseren was met een grote zonnebril en verschillende toeschouwers om me heen voelde ik me héél even Serena, haha. Ik heb in ieder geval een toffe nieuwe plaats om foto’s te maken ontdekt. Love it 🙂

Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril? 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Femk 11 oktober 2016 at 06:45

  Wat een leuke foto’s. Ik vind je bril mooi, echt een heel leuk montuur.
  Femk plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: 100 vragen die niemand aan je stelt #4My Profile

 • Reply Suzanne 11 oktober 2016 at 08:25

  Hele mooie outfit!
  Suzanne plaatste onlangs…NYX Soft Matte Lip Creams | San Paulo & AntwerpMy Profile

 • Reply Mariëlle 11 oktober 2016 at 08:57

  Wat zie je er mooi uit hihi 🙂 Hele toffe outfit en foto’s!
  Mariëlle plaatste onlangs…Indemne miss ella lotion – natuurlijk micellair waterMy Profile

 • Reply melissa 11 oktober 2016 at 08:58

  Leuke outfit! Ik hou het meest van simpele herfstoutfits 🙂
  melissa plaatste onlangs…Shoplog: Action, Hema & Zeeman 2016My Profile

 • Reply lonneke 11 oktober 2016 at 09:11

  Oh wat een toffe foto’s zijn het geworden!
  ik bind je bril echt heel mooi <3
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Alan&Pim’s! Alleen voor de échte kip-liefhebber (IK!)My Profile

 • Reply Tessa 11 oktober 2016 at 10:50

  Leuke outfit en toffe zonnebril!
  Tessa plaatste onlangs…I don’t know about you, but I’m feeling 22!My Profile

 • Reply Linda 11 oktober 2016 at 12:11

  Oh yes, die zonnebril, dat randje, ik ben verliefd. Wat een mooi en uniek model, hij staat je ook erg goed. Fijne foto’s weer! En je tas blijft ook een lust voor het oog <3
  Linda plaatste onlangs…She was unstoppable…My Profile

 • Reply Maaike 11 oktober 2016 at 12:33

  Wat een top foto’s zeg! Super leuk gedaan bij die trap. En die bril van Polette is echt moooooi <3
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #85 – Veeeel shoppen & een super gaaf projectMy Profile

 • Reply Daphne 11 oktober 2016 at 13:30

  Oeh leuk leuk!

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 11 oktober 2016 at 15:49

  Verliefd op je outfit! Ik zou het ook zo dragen! En streepjes zijn gewoon altijd goed!
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…GLAMOURMOES WEEKLY 124: Rome, hardlopen en Stan&CoMy Profile

 • Reply Sherry 11 oktober 2016 at 16:33

  Wat zie jij er leuk uit!

 • Reply Yvette 12 oktober 2016 at 00:12

  Simpele outfit maar toch erg leuk . Streepjes staan je goed 🙂

 • Reply chantal 12 oktober 2016 at 11:09

  Streepjes blijven altijd fijn 😉 Tof je nieuwe bril! x Chantal

 • Reply Larissa 12 oktober 2016 at 12:43

  Oooh wat een mega leuke outfit! Heel mooi!
  Larissa plaatste onlangs…Mijn plannen voor de herfstvakantieMy Profile

 • Reply Jessy 12 oktober 2016 at 15:27

  Wat een super leuke outfit! Ik vind je tas ook erg mooi 🙂
  Jessy plaatste onlangs…Winactie: Overnachting in Yurt ’t BuitenlandMy Profile

 • Reply Marielle | About That Blonde 12 oktober 2016 at 16:53

  Leuke outfit! Ik vind je tas erg leuk.

 • Reply Evelien 12 oktober 2016 at 17:06

  Toevallig van de week begonnen met Gossip Girl opnieuw te kijken, dus extra leuk nu dit artikel! Je zonnebril is zóóó gaaf. Sowieso je hele outfit = liefde!!
  Evelien plaatste onlangs…Review & unboxing: Bluxbox septemberMy Profile

 • Reply Lotje 12 oktober 2016 at 20:30

  Wat een leuke outfit! Ik vind de zonnebril heel leuk! <3
  Lotje plaatste onlangs…NYX Soft Matte Lip CreamsMy Profile

 • Reply Marloes 12 oktober 2016 at 22:32

  Wat een super leuke foto’s beauty! Heel leuk! En wauw, de zonnebril is gaaf!
  Marloes plaatste onlangs…Verschillende looks met kleurlenzenMy Profile

 • Reply Tedje 17 oktober 2016 at 14:56

  Hey there, pretty lady! Mooie foto’s hoor! En de zonnebril is ook heel cool!
  Tedje plaatste onlangs…Snel recept: salade met zalm, avocado en zongedroogde tomaatMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten