Beauty

PLOG 27/01 – Benefit persevent in de Aloha Bar

28 januari 2016

Gister had ik sinds lange tijd (vier maanden misschien wel?) de mogelijkheid om weer eens een persevent te bezoeken. En zeker niet de minste, dit keer nodigde Benefit me uit voor een aantal nieuwe productlanceringen op een ontzettend toffe locatie: de Aloha Bar in Rotterdam. Een tof event en de ideale gelegenheid om weer eens voor jullie te ploggen!

Benefit-persevent-1 Morrrrning! Nou ja… bijna middag al. Vandaag is zo ongeveer de enige dag dat ik een klein beetje uit kan slapen en hier maak ik dan ook dankbaar gebruik van. Wanneer ik echter om half elf wakker word ben ik nog steeds zo ongelofelijk lui dat ik het liefst weer omdraai en terug in slaap val. Dit is geen goed teken voor de rest van de dag….

Toch besluit ik om m’n ogen te openen en me aan mijn planning te houden. Er moeten nog een aantal dingen gebeuren voordat ik vanmiddag in de trein stap richting Rotterdam om een persevent van Benefit te bezoeken. Eigenlijk begin ik de dag altijd standaard met het lezen van de comments op mijn nieuwe artikelen gisteren zag ik dat er behoorlijk lange en persoonlijke reacties achtergelaten waren op het artikel over bloggen en je omgeving. Dankjewel voor jullie verhalen en tips!

Benefit-persevent-2 Even een kleine sprong in de tijd: om half drie sta ik namelijk midden in de Aloha Bar in Rotterdam op het persevent van Benefit. Ik ben hier uitgenodigd om een aantal productlanceringen bij te wonen, ontzettend leuk en geheel in stijl van de zomer. Wat ik in de uren hiervoor allemaal nog heb gedaan? Ik heb razendsnel ontbeten, ben onder de douche gesprongen, heb een aantal producten gefotografeerd en ben vervolgens als een razende naar het station geraced. Op de een of andere manier ben ik áltijd in tijdnood, of ik nu om 06.00 uur of om 12.00 uur mijn bed moet verlaten… het maakt niet uit.

Maar goed, ik ben dus op het persevent van Benefit en ik heb afgesproken met Mira, een meisje dat ik ken via Instagram. Best spannend om iemand te ontmoeten die je dus nog nooit in het “echt” gezien hebt, maar eigenlijk gaat het niet anders met bloggers onder elkaar. Bij binnenkomst krijgen we meteen een lekkere cocktail in onze handen geduwd. Hier kan ik wel aan wennen….

Benefit-persevent-3 Het event vindt plaats in de Aloha Bar, de plek waar je misschien vroeger wel door de wildwaterbaan gleed. Het subtropisch zwemparadijs Tropicana werd namelijk omgebouwd tot een ontzettend toffe bar, maar toch herkende ik het nog ergens wel van vroeger. De hele locatie is voorzien van zomerse items, heel erg tof om te zien én super fotogeniek. De cocktails zijn overigens TE lekker (en zonder alcohol, ik geloof dat ik anders niet veel meer van de informatie opgevangen zou hebben…).

Benefit-persevent-4 In totaal zijn we ongeveer met een kleine vijftig verschillende bloggers en influencers en we worden meteen bij binnenkomst in drie verschillende groepen gedeeld. Ik zit in groep C en begin bij de make-up tafels, waar iedereen een plaats toegewezen krijgt en je je helemaal kunt uitleven met alle producten van Benefit.

Waarschijnlijk kunnen jullie het je nog wel herinneren, maar ik heb een tijdje als parttimer bij Douglas gewerkt en daardoor heb ik al redelijk wat kennis van de producten. De Hoola-bronzer is in ieder geval een grote favoriet en de twee nieuwe producten die vandaag gelanceerd worden hebben daar héél veel mee te maken…..

Benefit-persevent-5 Bij ronde twee vertelt Benefit babe Anuka over de twee nieuwe producten die binnenkort in de winkels te vinden zullen zijn en we mogen het uiteraard zelf ook uitproberen. In belgië zijn ze overigens nu al te koop voor diegene die niet meer kunnen wachten 🙂

Ronde drie is overigens nog de allerleukste ronde: FOOD. En aangezien jullie mij nu inmiddels wel kennen weten jullie dat ik hier dolgelukkig van word. Er stonden ontzettend veel zelfgemaakte hapjes op een grote tafel uitgestald en we mochten pakken wat we wilden. Omg….. brownies, cake, noten, serranoham, stokbrood, kokosbolletjes…. Véél te lekker om mijn goede voornemens van afgelopen maandag nog voort te zetten….

Benefit-persevent-6 En nog meer lekker eten…

Rond een uur of 16.15 uur vertrekken Mira en ik weer richting Station Blaak om vanuit daar de trein naar huis te pakken. Iedere keer wanneer ik reis met mijn studenten-OV prijs ik mezelf even héél gelukkig: dit bespaart me iedere keer zo ongelofelijk veel geld. Uiteraard hebben we ook nog een goodiebag met de nieuwe producten meegekregen.

Benefit-persevent-7 Ik mis de intercity, waardoor ik een paar minuten moet wachten en vervolgens maar de sprinter pak. Duurt wat langer, maar ik heb alles behalve zin om nog langer op het station te wachten en gelukkig ben ik binnen veertig minuten thuis.

Uiteraard geef ik jullie meteen ook een kijkje in de goodiebag (vind ik zelf namelijk stiekem altijd het leukste om te lezen in artikelen over events!!!). Omdat het event geheel in zomer stijl was en in het teken stond van vakantie, kregen we een paspoorthouder van Benefit mee en ook zat er een kofferlabel bij.

Benefit-persevent-8 En dan is het nu eindelijk tijd om jullie ook echt de nieuwe producten van Benefit te showen. Allereerst deze Hoola Zero Tanlines, inderdaad een soort zelfbruiner voor het lichaam, maar eigenlijk nog een stuk makkelijker dan andere tanners.

De onderkant van de tube is namelijk een sponsje, waarmee je ontzettend makkelijk de crème kunt uitsmeren en echt zonder lijnen kunt werken. Ik heb het zelf geprobeerd op mijn handen en armen en de kleur is makkelijk op te bouwen door meer product te gebruiken. Ik ben in ieder geval heel benieuwd of dit ook een mooi resultaat geeft op m’n benen (bij het event zeiden ze van wel), wellicht dat ik er nog een review over schrijf. De tube is in ieder geval een pareltje op zich!

Benefit-persevent-9 En het tweede product is de Dew The Hoola, een bronzer voor het gezicht. Het is een vloeibare bronzer (ik had er eerlijk gezegd nog nooit eerder van gehoord) en het past zich aan aan de kleur van de huid. We hebben het op het event ook getest op hele verschillende huidskleuren en er was inderdaad geen verschil te zien, erg gaaf. Ook deze flacon is weer ontzettend mooi en ik ben in ieder geval razend enthousiast over deze bronzer. Het geeft je gezicht gewoon net een klein beetje meer kleur en zorgt voor een mooie en subtiele bruine tint op je gezicht.

Nadat ik de goodiebag uitgebreid bekeken heb is het tijd om mijn dagelijkse rondje op Bloglovin’ te doen. Het is zo’n handig programma, ik heb op deze manier al mijn favoriete blogs onder elkaar staan en wanneer zij een nieuw artikel uploaden verschijnt deze bijna meteen in mijn feed. Zo mis ik nooit iets, heel handig. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of jullie mijn blog ook via Bloglovin’ lezen of zelf de URL intypen, let me know! Je kunt me in ieder geval ook volgen op Bloglovin’.

Benefit-persevent-10 Mama heeft gekookt en ik ben gelukkig ruim voor het eten thuis. Zo fijn dat het persevent dit keer niet in het verre Amsterdam plaatsvond (voor Brabanders vaak toch érg ver reizen), maar gewoon lekker in Rotterdam. Veel beter. Voor dit toetje heb ik trouwens nog wel een plaatsje.

Na het eten komt Joost langs en samen rijden we langs een vriendin om een aantal skispullen op te halen. Donderdagnacht (vannacht dus OMG!) vertrekken we namelijk richting de Alpen om lekker een aantal dagen te genieten van een wintersport. Zo. Veel. Zin. In…. Foto’s volgen uiteraard!!!

Benefit-persevent-11‘s Avonds check ik standaard altijd nog even mijn mailbox en ik tref dit keer een ontzettend leuk mailtje aan: ik heb een week lang vakantie gewonnen op een luxe camping van Les Castels door middel van een foto op mijn Instagram van de Vakantiebeurs. Wauw!!! Over een aantal maanden reis ik dus weer af naar Frankrijk om daar een weekje te gaan relaxen… ik kan nu al niet meer wachten.

Nadat we het goede nieuws verwerkt hebben kijken Joost en ik nog twee MEGA spannende afleveringen van Prison Break. We zijn inmiddels bij seizoen 2 en aflevering 9 en het is echt niet normaal spannend… Kan niet wachten om nog meer te kijken, echt een aanrader dit.

Zijn jullie bekend met de producten van Benefit? En wat is jouw favoriet?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply Milou 28 januari 2016 at 07:13

  Waaaauw lucky you! Gewoon een vakantie gewonnen, hoe tof! Dat event zag er ook wel heel erg cool uit zeg. 🙂 Ik ga nog even je artikel van gisteren lezen!
  Milou plaatste onlangs…Het was weer zo’n dagMy Profile

 • Reply Marloes 28 januari 2016 at 07:35

  Wat ziet het event van Benefit er super leuk uit zeg, ik baalde echt dat ik af moest zeggen. Maar hele leuke foto’s allemaal. En wat gaaf dat je een camping weekje hebt gewonnen. Gefeliciteerd!
  Marloes plaatste onlangs…Outfit: All in BlackMy Profile

  • Reply Denise 28 januari 2016 at 17:47

   Ja zo jammer dat je er niet was! Hopelijk tot snel 🙂

 • Reply Dionne 28 januari 2016 at 07:40

  Wauw! Wat event zag er heel tof uit! Mooi hoor en cool dat je die week gewonnen hebt!
  Dionne plaatste onlangs…Outfit of the day | Business CasualMy Profile

 • Reply Mariëlle 28 januari 2016 at 07:49

  Leuke plog! Volgens mij was het echt een leuk event, de producten zien er heel leuk uit!
  Mariëlle plaatste onlangs…Make-up Guide De BasisMy Profile

 • Reply Ellen 28 januari 2016 at 08:33

  Ik vind jouw plogs altijd tof om te lezen! Ik volg je blog via bloglovin ;). En stiekem ben ik wat jaloers dat je een weekje vakantie hebt gewonnen, haha!
  Ellen plaatste onlangs…5 valentijnscadeaus die ik graag zou krijgenMy Profile

 • Reply anna 28 januari 2016 at 08:40

  Wat een leuke plog! Dat zwembad, daar groeiden toch eerst allemaal paddenstoelen in (Rotterzwam heet het geloof ik), haha, lol?! Het ziet er nu hartstikke leuk uit. En gaaf dat je een reisje hebt gewonnen!
  anna plaatste onlangs…10 X WAAROM GRONINGEN ZO GEWELDIG IS!My Profile

 • Reply Elles [3lles] 28 januari 2016 at 08:50

  Leuke plog! Wat gaaf dat je naar een persevent mocht en dan ook nog eens van benefit! Mooie producten heb je gekocht, echte pareltjes in je stash!
  Liefs,
  Elles
  Elles [3lles] plaatste onlangs…Skin Treats shampoo, shower gel, bodylotion| ReviewMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 28 januari 2016 at 09:09

  Wat een leuke foto’s! Dat event van Benefit ziet er heel gaaf uit!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Londen Dag 3My Profile

 • Reply alexa 28 januari 2016 at 09:10

  ahhh ziet er echt super goed uit dat event en wat heerlijk dat je lekker kon uitslapen! wat tof dat je hierbij kon zijn leek mij een heel tof event op een toffe locatie! leuk en wat tof van die twee producten die je kreeg!
  alexa plaatste onlangs…Waarom ik winkelen op zaterdag vermijdMy Profile

 • Reply Delanie 28 januari 2016 at 09:24

  Wat een leuke plog weer! Echt een tropisch event, ik krijg meteen zin in de zomer! En wat gaaf dat je een weekje vakantie hebt gewonnen!
  Delanie plaatste onlangs…Spam je blog + Instagram!My Profile

 • Reply Femke 28 januari 2016 at 09:29

  Producten van Benefit heb ik gewoon nog nooit geprobeerd, ongelooflijk eigenlijk he?! Hoe tof dat je een vakantie hebt gewonnen!! Ik zie jouw artikelen voorbij komen in Bloglovin’, liefde voor Bloglovin’ :-)!
  Femke plaatste onlangs…Review: Mac Ruby Woo (retro matte)My Profile

  • Reply Denise 28 januari 2016 at 17:48

   Heel veel liefde voor Bloglovin’, haha!

 • Reply Nina Simplynspecial 28 januari 2016 at 09:32

  Ik heb nog geen ervaring met Benefit! Ik vind de vormgeving erg leuk, maar de prijs vind ik wel hoog. Toch ben ik nog steeds benieuwd naar de producten! Ziet er eruit als een gezellig en zomers event, leuk!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Relatie | 10 x waarom samenwonen zo fijn isMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 28 januari 2016 at 09:35

  Die vloeibare bronzer van Benefit lijkt mij wel interessant

 • Reply Mariska 28 januari 2016 at 09:39

  Wauw, dat event ziet er geweldig uit! Had ik ook wel heen gewild. Ook nog eens een vakantie gewonnen, super!
  Mariska plaatste onlangs…Anastasia Beverly Hills Glow Kit | That Glow reviewMy Profile

 • Reply Iris 28 januari 2016 at 09:46

  Dat event zag er echt super tof uit! En wat een mooie producten zeg!
  Iris plaatste onlangs…LA Splash Lip Couture – VindictiveMy Profile

 • Reply Esmee 28 januari 2016 at 09:56

  Leuke foto’s om te zien, erg gezellig. Ben benieuwd naar de nieuwe producten. Ziet er al veelbelovend uit!
  XOXO esmee
  Esmee plaatste onlangs…Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick, Better Make A Mauve!My Profile

 • Reply Svenja 28 januari 2016 at 10:04

  Wat een onwijs mooi en verzorgd event, dat was vast genieten! En wauw, wat geweldig om zo een leuke dat af te sluiten met het geweldige nieuws dat je een vakantie hebt gewonnen! Alvast veel plezier met de voorpret!
  Svenja plaatste onlangs…Personal / Favorieten van het momentMy Profile

 • Reply Linda 28 januari 2016 at 10:42

  Het was écht een fijne middag en de producten zien er zo onwijs mooi uit! <3 En hoe kan je je dag beter afsluiten dan met het winnen van een vakantie. Jeetje, wat een heer-lijk vooruitzicht! Kan je nieuwe koffie label mooi mee 🙂
  Linda plaatste onlangs…27 life lessons | Birthday editionMy Profile

  • Reply Denise 28 januari 2016 at 17:48

   Haha precies, goed idee! 🙂

 • Reply Jamey 28 januari 2016 at 12:02

  Wat leuk dat je bent gegaan!
  Ik wou ook dolgraag gaan maar kreeg helaas geen vrij op mijn werk. Die pech heb ik helaas zo vaak.
  Echt jammer want ik zou dolgraag vaker naar events willen gaan…..
  Jamey plaatste onlangs…Dure horloges in de sale scoren!My Profile

  • Reply Denise 28 januari 2016 at 17:49

   Ah zo jammer.. Hopelijk heb je de volgende keer meer geluk!

 • Reply Desiree 28 januari 2016 at 12:09

  Ah! Wat ziet het event er leuk uit zeg! Mooie spulletjes en lekkere cocktails…hmm! Ontzettend veel plezier op wintersport! Wat leuk dat je een vakantie hebt gewonnen, dat is nog eens leuk nieuws. Liefs
  Desiree plaatste onlangs…BLOOPERSMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 28 januari 2016 at 12:30

  Oh wat zou ik daar graag heen gaan! Het ziet er echt super leuk en gezellig uit 😀
  En ook nog een vakantie winnen, wat wil je nog meer?? 😀
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Q&A | Vraag ons alles!My Profile

 • Reply Quinty 28 januari 2016 at 13:50

  Wat leuk dat je een vakantie hebt gewonnen zeg! Op de foto’s ziet het eruit als een heel leuk event.

 • Reply Justine 28 januari 2016 at 15:01

  WAAA dat ziet er echt super leuk uit. Cocktails, bronzers; i like. Ik krijg gelijk zomerkriebels haha!
  Justine plaatste onlangs…6 dingen die je moet weten vóór je naar een blogevent gaatMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 28 januari 2016 at 16:31

  oh die benefit producten zien er zo goed uit wauw!

 • Reply Maries 28 januari 2016 at 18:13

  Zag er een super leuk event uit en wat een mooie producten! Veel plezier op skivakantie! 🙂
  Maries plaatste onlangs…SPECULAAS TRUFFLESMy Profile

 • Reply Manon 28 januari 2016 at 19:04

  Dat event ziet er zo onwijs gaaf uit! Mooie fotos x
  Manon plaatste onlangs…Go Customize je eigen hoesje!My Profile

 • Reply Léonie 28 januari 2016 at 20:58

  Leuke plog! Ik heb nog nooit een product van Benefit geprobeerd maar wauw, wat een pareltjes om te zien! Het event ziet er verder ook onwijs leuk uit met al die cocktails, eten en kleurtjes. <3
  Léonie plaatste onlangs…Een nieuwe lay-out!My Profile

 • Reply Jolet 28 januari 2016 at 21:16

  Dat persevent ziet er echt leuk uit!
  Jolet plaatste onlangs…Mijn favoriete Instagrammers #3My Profile

 • Reply Maaike 28 januari 2016 at 22:15

  Ahhhh wat leuk dat je die vakantie hebt gewonnen! En die bronzer ziet er interessant uit, die zou ik ook wel willen proberen 🙂

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 29 januari 2016 at 20:01

  Het event ziet er super tof uit! Die producten lijken me heel erg fijn. En wat heerlijk dat je een vakantie hebt gewonnen!
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…Garnier Loving Blends – Herstellend haarmaskerMy Profile

 • Reply Yvette 31 januari 2016 at 18:27

  Leuk dat het in tropicana was 😉

 • Reply mendie 12 februari 2016 at 12:57

  Wow superleuk artikel! Hoe ben jij als blogger terecht gekomen bij deze events?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten