Persoonlijk

PLOG 30/05 – UPR Beauty Day

31 mei 2017

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik afgelopen december iedere dag een PLOG met jullie deelde? Hier werd super goed op gereageerd door iedereen, maar sindsdien is het er eigenlijk niet meer van gekomen. Tot vandaag! Gisteren was ik aanwezig op een persevent van UPR, een beauty day. Vandaag laat ik jullie zien hoe zo’n event er precies uitziet. Kijk je met me mee?

Om 08.30 uur gaat de wekker en stap ik uit bed, maar we schakelen voor het gemak maar meteen over naar het moment dat ik mezelf in de trein bevindt om de ENORM lange rit richting Amsterdam weer eens te maken. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik op een uitnodiging van een event ben ingegaan, simpelweg omdat het 2 uur(!) heen en ook weer 2 uur terugreizen is. Doe je dus niet effe tussendoor. In combinatie met een scriptie is het dus allemaal een beetje passen en meten, maar vandaag had ik echt zin om mijn gezicht weer eens te laten zien, dus hup. Laptop mee, in de trein wat werken en go!

Na een treinrit van twee uur (blijft lang) ben ik aangekomen in Amsterdam, een plaats waar ik tegenwoordig de weg wel goed weet te vinden. Ook het kantoor van PR-bureau UPR weet ik zonder Google Maps te vinden, goed bezig Denise. Ik heb afgesproken om samen met blogger FleurSophia vandaag een kijkje te nemen bij dit event. Het is een Beauty Day, georganiseerd door UPR dus, en van een aantal grote merken zoals MAC, Weleda, FABY, StarSkin en Marroccan Oil worden nieuwe lanceringen getoond.

Mijn blik valt uiteraard als eerst op deze tafel met lekkere hapjes en sapjes. Allemaal vers gemaakt én gezond. Vooral de rode sapjes die je achteraan op de foto ziet waren ontzettend lekker. Een combinatie van granaatappel, gember en limoen. Yummie!

De bedoeling van dit event is dat je langs alle merken loopt, zodat alle informatie over de nieuwe producten uitgebreid verteld kunnen worden. Fleur en ik beginnen bij StarSkin, een Nederlands merk met fantastische maskers. Ik heb er hier zelf al een aantal van getest en ze zijn ontzettend fijn! Op het zwarte blok aan de achterkant zie je de nieuwe maskers die ze net gelanceerd hebben, de neusstrips moeten nog komen. De maskers zijn gemaakt van kant (hoe luxe!) en zorgen voor een plumping effect om fijne lijntjes op te vullen of een versmallend effect om je kaaklijn beter te accentueren. Ik heb het kanten oogmasker mee naar huis gekregen en ben echt ontzettend benieuwd wat het zal doen. Vertel jullie er meer over in een aankomende Photo Diary!

Het volgende merk is FABY, en ja, dit kan jullie best bekend voorkomen. Vorige week schreef ik nog een review (klik hier!) over de lente- en zomercollectie (die je op de foto ziet!) en vandaag kun je je nagels in één van deze kleurtjes laten lakken. Daarnaast werd er informatie gegeven over de nieuwste Faby Nature lijn, een nieuwe lijn met 6 nagellakjes die gebaseerd zijn op kleuren uit de natuur. Ik heb weer drie lakjes mee naar huis gekregen om te testen, dus ik ben ontzettend benieuwd of ze net zo fijn zijn als de zomercollectie.

Up to the next one: het merk Weleda. De verzorgingsproducten van Weleda bevatten geen synthetische toevoegingen en zijn dus allemaal gemaakt op natuurlijke basis waarin planten de hoofdrol spelen. Onlangs hebben ze een nieuwe deodorant op de markt gebracht, zonder aluminiumzouten. Dit betekent dat ‘ie de poriën onder de oksels niet afsluit, maar wel 24 uur lang beschermt tegen ongewenste geurtjes. De deodorant is verkrijgbaar in de geuren citrus of granaatappel, ook is er een speciale variant voor mannen gelanceerd. Mijn keuze is gevallen op granaatappel en ik ben hem inmiddels al aan het testen. Eerste indruk is goed!

Tussendoor worden er van heel wat bloggers en influencers nog leuke polaroids gemaakt, zo leuk. Ook ik ga samen met Fleur nog even op de foto. Altijd leuk zo’n aandenken 🙂

Ze hebben op dit event in ieder geval gezorgd voor heel wat lekkers #nevernoteating!

Het laatste merk waar we nog even langs lopen is MAC, ik geloof dat we dat allemaal wel kennen. En hoe tof is deze kleurrijke lijn met super gepigmenteerde oogschaduws en zelfs een highlighter, blush en bronzer in één? Ziet er super tof uit in ieder geval!

En na een paar uurtjes bijkletsen en informatie vergaren over de nieuwe producten plant ik me weer in de bus richting centraal station. Het is inmiddels 14.30 en dat betekent dat ik pas om 16.30 uur de trein weer uitstap, toch echt wel een nadeel. Gelukkig kan ik onderweg alvast wat vooruitwerken en de feedback van mijn scriptie bekijken, want die heb ik nu definitief binnen. Spannend, aah!

En omdat het altijd leuk is om even te gluren: dit zijn dus de producten die ik vandaag mee naar huis heb gekregen om te testen. Vooral naar het oogmasker van StarSkin ben ik erg benieuwd en ook de natuurlijke lakjes van FABY zien er goed uit.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een kijkje te nemen hoe zo’n persevent er eigenlijk aan toegaat. Volgende week heb ik er weer twee op de planning staan, dus ik hoor graag of jullie dan weer een PLOG willen zien. Let me know en een hele fijne dag vandaag! <3

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Kim 31 mei 2017 at 09:41

  Wat een tof event zeg! Zoveel leuke merken.
  Kim plaatste onlangs…3 jaar verloofd – Q&A OPROEPJE!My Profile

 • Reply Simone 31 mei 2017 at 09:48

  Ziet er uit als een heel leuk evenement!

 • Reply Lindsey Beljaars 31 mei 2017 at 10:07

  Ah ziet er uit als een super leuk event!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…DAVIDOFF Cool Water PACIFIC Summer EditionsMy Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 31 mei 2017 at 11:44

  Wat ziet het er leuk uit Denise! Ik ben heel benieuwd naar dat masker, kant klinkt echt zoooo luxe. Ook superleuk om zoiets te doen met Fleur, lijkt me veel gezelliger om met z’n tweetjes te gaan. Dat eten ziet er trouwens erg goed uit! Malou x

 • Reply Jolanda 31 mei 2017 at 16:59

  Ziet er heel tof en gezellig uit zeg!! Ik ben ook wel erg benieuwd hoe het kanten masker bevalt!
  Jolanda plaatste onlangs…Zonbescherming van MastihaCareMy Profile

 • Reply Yvette 31 mei 2017 at 17:14

  Super leuk . Heb je plogs gemist. Benieuwd hoe de producten je bevallen 🙂

 • Reply Laurien 1 juni 2017 at 01:23

  Ziet er tof uit en lijken goede producten. Ik kijk uit naar de plogs van de andere eventen!

 • Reply Larissa 1 juni 2017 at 10:49

  Dat ziet er uit alsof je een hele leuke dag hebt gehad!
  Larissa plaatste onlangs…25 mei 2017 | OutfitMy Profile

 • Reply Justine 2 juni 2017 at 06:47

  Ah zo leuk! Mis het naar pers events gaan soms wel, is altijd zó gezellig. En die polaroids <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – mei 2017 #3My Profile

 • Reply Suzanne 7 juni 2017 at 08:27

  Heel erg leuk om te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Batiste Tropical & Batiste Extreme VolumeMy Profile

 • Reply Suzanne 7 juni 2017 at 08:27

  Heel erg leuk om te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Batiste Tropical & Batiste Extreme VolumeMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 8 juni 2017 at 17:47

  Wat ziet dat er leuk uit, ook erg gaaf om te zien. Die gebakjes zien er trouwens ook echt zo goddelijk uit ♥. Ben heel benieuwd naar dat oogmasker van StarSkin.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Mijn dagboekje #22My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten