Persoonlijk

Personal update XXL

21 juni 2017

Drie weken radiostilte en héél veel spannende gebeurtenissen later is het tijd om weer eens iets van mezelf te laten horen. Scriptie ingeleverd, een nieuw appartement, klussen… Here I am, vanaf nu weer helemaal back on the blog. Daarnaast zal er vanaf nu iedere dag een artikel online staan, ik heb er weer ontzettend veel zin in en genoeg tijd om lekker aan de slag te gaan! Kijk je met me mee?

Om er maar meteen mee af te trappen: ik heb mijn scriptie vorige week ein-de-lijk ingeleverd. De afgelopen weken stonden oprecht in het teken van bloed, zweet en tranen. Na drie nachten met twee uur slaap en nog een enorme to-do list zag ik het vlak voor de deadline dan ook helemaal niet meer zitten, maar goed. It always seems impossible until it’s done. Op 7 juli zal de zitting plaatsvinden waarop ik mag verdedigen óf een feedbackgesprek heb met drie begeleiders. Welke van de twee gesprekken ik heb hoor ik pas een paar dagen vooraf, maar we hopen natuurlijk allemaal op die verdediging. Wie weet heb ik op 7 juli om 16.00 uur dat felbegeerde papiertje wel officieel in handen, we gaan het zien.

Daarnaast hebben Joost en ik afgelopen vrijdag de sleutel gekregen van ons nieuwe appartement, zo ontzettend leuk. We hebben er heel lang naar uitgekeken en eindelijk is het moment daar, dus we zijn al volop aan het klussen zodat we er zo snel mogelijk kunnen intrekken. Er moet nog een vloer gelegd worden en alle muren moeten geverfd worden, dus daar zijn we nog wel even zoet mee. Het feit dat een enorme hittegolf juist nú ons land treft is niet heel fijn, maar goed, klagen over het lekkere zonnetje doe ik verder niet. Uiteraard komt er nog een uitgebreide verhuisupdate online deze week, maar dan weten jullie alvast waar ik me de komende dagen mee bezighoud. Tussendoor is het natuurlijk ook héél leuk om alvast wat nieuwe interieurspulletjes te kopen, ik heb geloof ik alle winkels op de meubelboulevard al gehad. Heerlijk! 🙂

En tot slot wil ik nog even vertellen dat er vanaf vandaag weer iedere dag een artikel online zal staan. Ik heb voor mezelf besloten dat ik vanaf nu tot februari de volle focus op mijn blog wil leggen, dus dat betekent dat ik weer lekker aan de slag kan met fotograferen en schrijven nu mijn opleiding (bijna) afgelopen is. Mocht het een keer voorkomen dat er geen artikel online staat, dan zal ik dat vooraf aangeven. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat bevallen en vooral ook of jullie het leuk vinden, dus laat het me weten! Fijne dag vandaag en geniet van het zonnetje, voor je het weet is ‘ie weer weg!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply joske 21 juni 2017 at 15:56

  Fijn dat je er weer bent, heb je gemist

 • Reply Linda 21 juni 2017 at 16:05

  Ik ben heel erg benieuwd naar jullie paleisje! Heel veel succes met klussen en inrichten, dat is zo onwijs leuk om te doen! <3
  Linda plaatste onlangs…Mijn appartement & toekomst plannenMy Profile

 • Reply Justine 21 juni 2017 at 17:06

  Ik duim voor je mup! Maar weet zeker dat je dat diploma gewoon in de pocket hebt <3
  En yaaay voor elke dag bloggen. Can't wait!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juni 2017 #1My Profile

 • Reply Larissa 21 juni 2017 at 17:18

  Wat fijn dat het goed met je gaat en je lekker kan klussen in jullie nieuwe appartement!
  Larissa plaatste onlangs…1 short, 5 outfitsMy Profile

 • Reply Mariëlle 21 juni 2017 at 18:49

  Heel veel succes nog met de laatste loodjes! En zo heerlijk, jullie eigen plekje. Ik zit as we speak nu ook in mijn eigen plekje en ik ben zo gelukkig <3

 • Reply Yvette 21 juni 2017 at 19:01

  Fijn dat het einde in zicht is 🙂 . Ik heb je posts wel gemist hoor blij dat je terug bent 😀

 • Reply Laurien 21 juni 2017 at 23:04

  Amai zoveel verandering in je leven op korte tijd! Gelukkig zijn het allemaal leuke dingen. Kijk er naar uit om dagelijks een artikel op je blog te lezen! Liefs
  Laurien plaatste onlangs…Ontdek! |FriemelkubusMy Profile

 • Reply Femke 22 juni 2017 at 06:45

  Wat een fijne dingen allemaal! Fijn dat je scriptie is ingeleverd, nu wordt het nog even spannend. Alvast veel succes 7 juli! Succes met klussen, zo leuk om je appartement te zien veranderen naar een fijne plek die naar jullie smaak is! Veel klusplezier en plezier met inrichten (en kopen natuurlijk!).
  Femke plaatste onlangs…I said YES: #5 – The end?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten