Persoonlijk

Plogmas 12/12 – Het is eindelijk ingeleverd!

13 december 2016

Tijd voor de twaalfde plog van Plogmas! Vandaag was een pittig dagje, ik had namelijk een belangrijke afspraak op stagegebied én we leverden vandaag (na heel wat zwoegen) ein-de-lijk ons onderzoeks- en adviesplan in. Een last die van mijn schouders valt! Kijk je met me mee?

Zo, goedemorgen. We starten vandaag al op het station, waar Joost me gelukkig met de auto heeft afgezet. Vandaag is de nieuwe dienstregeling van start gegaan en dat betekent dat ik voortaan een stukkie verder moet lopen naar het perron. Maar goed, er zijn ergere dingen in de wereld.

Het is trouwens redelijk vroeg, 08.50 uur, en ik ben onderweg naar Tilburg om een bezoekje te brengen aan het bedrijf waar ik (bijna definitief) mijn afstudeerstage ga lopen. Morgen heb ik het officiële gesprek met school en daarna kan ik jullie eindelijk meer vertellen, mits het wordt goedgekeurd uiteraard. Vandaar dat ik nog een paar vlakken over deze foto heen heb geplakt. Nog even geduld!

Yes yes, nadat ik 20 minuten(!) op de bus heb moeten wachten in Tilburg ben ik eindelijk in de goede straat beland. Wanneer ik hier in januari ga stage lopen ga ik dus SOWIESO een fiets aanschaffen hier in Tilburg. Ben binnen 12 minuten van het station namelijk op de plaats van bestemming, met het ov kost het me meer dan een half uur?!

Sneak peek….

Kijk heel even hoe tof dit kantoor eruit ziet, zo stijlvol. Love it!

Vandaag heb ik een soort van meeloop ochtend om alvast een paar activiteiten te zien die ik straks ook ga doen. Naast het schrijven van een scriptie loop ik namelijk ook 3 dagen mee en doe ik verschillende taken, zoals e-mail marketing en social media (mijn favoriet, dat weten jullie). Maar goed, hierover dus snel meer in een uitgebreide post!

Ik weet niet hoe ik erop kwam, maar ik besloot spontaan om vanaf mijn stageadres te gaan LOPEN naar school. Kostte me bijna 3km en 35 minuten, ik heb werkelijk waar geen idee hoe dit idee ooit in me is opgekomen. Niks voor mij.

Maar goed, om 13.00 uur ben ik wel op school samen met mijn projectgroep en is het tijd voor de ALLERLAATSTE loodjes. Zo blij, echt. Er valt een last van m’n schouders als we dit vandaag kunnen inleveren, dit heeft echt bloed, zweet en tranen gekost. Letterlijk en figuurlijk.

Tussendoor wordt er uiteraard wel even pauze genomen, op deze laatste dag op school OOIT verdien ik wel een lekker broodje uit de kantine. Zo’n gek idee trouwens, ik heb hier nooit meer les of andere projecten. Dit was het dan, nu alleen nog maar afstuderen.

Op weg naar het station (en dus naar huis) krijg ik nog een blikje Red Bull in m’n handen gedrukt. Ik kan er niks aan doen, maar vind dat dus zo goor. Die smaak alleen al, ieh! Na een paar slokken heb ik hem dus meteen in de prullenbak gedeponeerd, niks voor mij dit.

Wachten op de trein, 17.00 uur, eindelijk weer lekker naar huis. Can’t wait!

Nog een reden waarom ik niet kan wachten om thuis te zijn is dit. Pasta met zalm, room en courgette. Mijn zusje heeft dit voor mij klaargemaakt (de schat) dus ik kan om 18.00 uur meteen aanschuiven. Heerlijk!

Vervolgens weet ik uiteraard nog een gaatje vrij te maken om deze trui te bestellen, die ik in een eerdere plog ook al naar voren liet komen. Ben zo benieuwd hoe ‘ie gaat staan, maar ik vind hem er echt tof uitzien. Leuk prijsje ook, maar dit exemplaar zien jullie vast nog wel voorbij komen.

Om 19.00 uur sta ik omgekleed en wel bij de pilates les, ik heb wel zin om weer een beetje te sporten en te ontspannen. Vind het nog steeds leuk, de lessen zijn nooit hetzelfde en ik leer er echt veel van. Toch moet ik thuis het sporten ook weer een beetje gaan oppakken, misschien dat dit na de deadlines wel weer gaat lukken.

Om 20.30 uur zit ik helaas wel weer met m’n laptop op schoot, het is nu toch echt tijd om voor de allerlaatste keer de documenten na te lopen en eventueel nog wat te verbeteren. Tussendoor een bakje met druiven, maar het bakje met chips dat volgde ben ik (helaas) vergeten te fotograferen. Moet ook gezegd worden, haha.

ZO FRUSTREREND als je lay-out de hele tijd veranderd, aargh!!!! Uiteindelijk heb ik om 23.15 uur het document ingeleverd en ik ben hartstikke tevreden. Het zit erop, eindelijk. Na drie maanden strijden is het nu echt klaar, alleen nog presentaties en assessments en ik mag gewoon echt gaan afstuderen. Spannend…

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Femke 13 december 2016 at 06:36

  Fijne dag heb je achter de rug. Wat heerlijk dat je opdracht nu is ingeleverd en je jezelf kunt focussen op alles wat er nu nog komen gaat!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: Just Dutch tagMy Profile

 • Reply Larissa 13 december 2016 at 08:51

  Afstuderen, spannend! Gek dat je voor het laatst daar op school was. Apart idee is dat altijd, hè?
  Larissa plaatste onlangs…Maastricht dag één | Toerist in eigen landMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 13 december 2016 at 09:14

  Oeeeh afstuderen, hihi, dat is echt spannend. Ik zit er nu midden in en ben echt zoo blij als het klaar is..
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Solligne Instant Colour For Brows and LashesMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:52

   Oh serieus? Super veel succes meis! X

 • Reply Suzanne 13 december 2016 at 09:33

  Fijn dat het nu is ingeleverd! Oh die trui is heel tof!
  Suzanne plaatste onlangs…3 leuke outfits voor de feestdagenMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:51

   Lief, dankjewel Suzanne! <3

 • Reply Maaike 13 december 2016 at 10:05

  Wow, ik wist niet dat je vanaf nu al moet afstuderen? Wij beginnen pas vanaf februari! Maargoed, wat fijn dat je nu bijna alles al geregeld hebt en zo. Ben reuze benieuwd waar je mag stage lopen 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Wat er nu omgaat in mijn hoofdMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:51

   Ik begin expres begin januari, zodat ik na mijn stage nog tijd heb om een maand mijn scriptie thuis nog af te werken. Extra tijd is altijd mooi meegenomen natuurlijk!

 • Reply Yvette 13 december 2016 at 12:55

  Super goed bezig jij 🙂
  Ben benieuwd naar je stageplek .

 • Reply Daniëlle Springer 13 december 2016 at 12:58

  Leuke foto’s! Wat een gek idee moet dat zijn dat je helemaal niet meer naar school hoeft voor lessen.
  Daniëlle Springer plaatste onlangs…Make-up Nieuws & Geruchten #9My Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:50

   Haha inderdaad super gek, ik bevat het nog niet helemaal hoor. Kom de komende weken nog wel een paar keer op school voor presentaties, dus ik denk dat het daarna pas doordringt!

 • Reply Justine 13 december 2016 at 21:46

  Lekker bezig mup! Ik heb ook wel eens dat ik spontaan bedenk te gaan lopen, al heb ik daar tijdens en achteraf al gelijk spijt van hahaha. #lazy
  Justine plaatste onlangs…Sans Soucis – Green Symphony & Rosy HarmonyMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten