Persoonlijk

Plogmas 6/12 – Lunchen bij een leuke hotspot

7 december 2016

Het is tijd voor de zevende plog op rij! Vandaag werkte ik hard aan mijn blog en school, gelukkig kon ik tussendoor nog gaan lunchen met een vriendinnetje bij een super gezellig tentje. Kijk je met me mee naar de plog van 6 december?

collage-1 Een hele goede morgen! Ik heb lekker kunnen “uitslapen” tot 09.00 uur en ik begin de dag vervolgens goed met het checken van mijn mail en een maskertje van Dr. van der Hoog. Dit is het Clearly Cress masker, egaliserend en huid-conditieverbeterend. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Terwijl mijn maskertje intrekt werk ik mijn ontbijtje met yoghurt en cruesli ook even naar binnen. FOX doet het trouwens altijd wel slim, wanneer je daar een reis geboekt hebt blijven ze gewoon ieder jaar de reisgidsen automatisch naar je toe sturen. Ik zou best weer een mooie groepsreis uit willen kiezen voor aankomende zomer… Geen probleem.

collage-2 Omdat ik niet alleen maar aan plogmas wil doen in december en ook nog “gewone” artikelen tussendoor wil laten komen, schrijf ik meteen even een artikel met véél bijzondere punten waar ik blij van word. Plan hem vervolgens meteen in voor 15.00 uur, ik ben trots dat ik zelfs naast plogmas nog extra artikelen weet te produceren. Doe ik toch maar effekes naast mijn voltijd studie en drukke bestaan. Schouderklopje 🙂

En ook moet er een advertorial geschreven worden, ik zet meteen een aantal mooie Kerstcadeaus op een rijtje onder de 20 euro. Verliefd op al die items, ik wil ze allemaal. Binnenkort online!

collage-3 Outfit of the day! En ja, weer dat rokje. Hij zit gewoon heel lekker en is ideaal om te combineren. Plus ik moest er nog een leuke foto mee maken om mijn Instagram-account mee op te vullen. Tas is van Patrizia Pepe, schoenen zijn van Sacha.

Ik ben namelijk onderweg naar het centrum om daar gezellig te gaan lunchen met een van mijn beste vriendinnetjes Doortje. Heb haar al een tijdje niet gezien én ik wil al weken lang een nieuwe hotspot testen: lunchlokaal Noen.

collage-4 Gezellig samen theeleuten, de uitgebreide kaart bestuderen en bijkletsen. Heerlijk.

Ik ga voor de pasta met spinazie, scampi’s, knoflook en room en Door gaat voor de salade met biefstuk. Ziet er zó lekker uit (ik begin spontaan weer te watertanden nu ik deze foto terugzie) en het was ook echt heerlijk. Daarnaast kun je er super gezellig zitten en vliegt de middag voorbij. Hier kom ik zeker terug, aanrader!

collage-5 He he, daar is ‘ie dan. Eindelijk een goede foto voor deze mooie deur én mijn panter rokje goed op de foto. Deze kan ook weer afgevinkt worden, haha.

Tijdens de pakjesavond bij Joost thuis kreeg ik onder andere deze december kalender, waarbij je iedere dag een vakje open mag krassen. Kijk jongens, deze dingen zijn gewoon niet voor mij weggelegd. Wie kan zich nou beheersen en écht maar iedere dag één simpel vakje open krassen? Ik niet. Dus ik kraste vandaag de hele kalender open EN ik heb een nieuwe kalender gewonnen. Zo doe je dat, ik begin deze week dus gewoon weer opnieuw.

collage-6 Na het avondeten trek ik mijn meest comfortabele kleding aan (inclusief Uggs, oeps) en race ik richting het huis van Joost. Onderweg hoor ik serieus alleen maar kerstmuziek, helemaal niet erg. Vanaf vandaag is de sint officieel het land uit en is het helemaal geoorloofd om muziek te luisteren en een kerstboom op te zetten. Wij hebben er vandaag trouwens een gehaald, ik zal er morgen een foto van maken!

Gezellig afspreken met Joost. Not. Nee, grapje. Deze foto is gemaakt terwijl ik zelf iets anders aan het doen was, waardoor hij even achter de PlayStation kroop.

collage-7

Ik moest namelijk alle foto’s van de shoots gisteren nog bewerken en in een goede volgorde zetten. Zo kan ik ze gedurende de week makkelijk op Instagram plaatsen, hoef ik daar niet meer over na te denken. Super leuk trouwens dat jullie Gossip zo massaal zijn gaan volgen. Vind ik echt heel lief 🙂

En inmiddels is het 00:06, officieel al woensdag dus, en ziet mijn scherm er zo uit. Over zes dagen is de deadline van de projecten op school en er moet nog veel gebeuren. Niet OK. De komende dagen moet ik dus even doorzetten, morgen zal ik dan ook de hele dag op school zijn om samen met mijn projectgroep te overleggen. To be continued..

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Suzanne 7 december 2016 at 06:57

  Leuk om te zien. Goed bezig met je artikelen!
  Suzanne plaatste onlangs…Een speciaal sieraad voor kerstMy Profile

 • Reply Maaike 7 december 2016 at 09:49

  Volgens mij ben ik Gossip ook gaan volgen, want het zijn super leuke foto’s die je maakt! Succes nog met het project en gefeliciteerd nog met het appartementje <3
  Maaike plaatste onlangs…REVIEW – The Ritual of Sakura doucheschuim & bodycrèmeMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:57

   Echt ontzettend leuk Maaike, vind ik super lief <3

 • Reply Svenja 7 december 2016 at 09:56

  Wat een heerlijk dagje heb je gehad. Echt heel knap dat je zo goed bezig bent met je blog en lekker veel artikelen plaatst, you go girl!
  Svenja plaatste onlangs…Mijn 3 favoriete handcrèmesMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 7 december 2016 at 10:43

  Oeh klinkt als een heerlijk dagje!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…MYOMY My Paper Bag Long Handle ShopperMy Profile

 • Reply Larissa 7 december 2016 at 11:33

  Ziet er weer leuk uit! Tof rokje!
  Larissa plaatste onlangs…Missing the summer while loving the winterMy Profile

 • Reply Danielle 7 december 2016 at 12:19

  Je rokje is echt super super leuk! Ga dit weekend naar Amsterdam en hopelijk breng ik dan ook een bezoekje aan de mega Primark.
  Succes met je projecten van school. Gaat vast goed komen 🙂

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:56

   Dankjewel voor je lieve compliment Danielle! <3

 • Reply Manon 7 december 2016 at 17:03

  Dat rokje ziet er heel erg leuk uit!
  Manon plaatste onlangs…De Blux Box van November | 2016My Profile

 • Reply Justine 7 december 2016 at 21:52

  Zoooo productief! heb jij even de blogflow te pakken hee, haha! Lekker bezig mup <3
  Justine plaatste onlangs…Sans Soucis – Green Symphony & Rosy HarmonyMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:56

   Haha echt he, ik verbaas me ook nog steeds over mezelf!

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten