Persoonlijk

Things that make me happy ♥ #6

10 februari 2017

Het kan best eens goed zijn om af en toe stil te staan bij de kleine dingen die je gelukkig maken: tijd voor een nieuwe happy list! Het ene punt is iets groter dan het ander, maar juíst de kleine momenten kunnen ook ontzettend waardevol zijn. Het geeft mij na het maken van deze bijzondere lijst in ieder geval weer een boost om inderdaad lekker positief te blijven en me te beseffen dat ik het meeste maar goed voor elkaar heb. De eerste meubels voor het appartement die eindelijk binnen komen, mijn blog en Instagram-kanaal die lekker lopen en de Candy Land party met mijn beste vriendinnetjes. Kijk je met me mee?

Al zes weken bezig met afstuderen. Natuurlijk vind ik niet perse het afstuderen LEUK, maar wel het feit dat ik gewoon bijna klaar ben met deze opleiding ♥  Volgende week in het vliegtuig stappen naar Praag ♥ Alle video’s en blogs bekijken die ook maar IETS met praag te maken hebben, goede verantwoording voor mezelf om gewoon avonden lang op YouTube te spenderen… ♥ Benaderd worden door te veel leuke samenwerkingen de laatste tijd. Ik geloof dat naast mijn blog mijn Instagram-kanaal ook echt lekker gaat lopen nu ♥ 10.000 volgers op Instagram, ik kan het nog steeds niet geloven ♥ Steeds meer meubels aanschaffen voor het appartementje ♥ Thuis komen van twaalf uur op stage en het eten al op tafel zien staan, dat is toch echt wel het voordeel van thuis wonen en zo’n lieve moeder hebben ♥  Eindelijk de perfecte biker boots vinden die de komende weken niet meer van mijn voeten af te slaan zijn ♥ Een nachtje in het CitizenM met Joost, het uitzicht vanaf die hotelkamer is echt ongelofelijk mooi ♥ Al die donuts, taarten en pepernoten (ja, echt!) iedere lunchpauze op kantoor. Heel slecht, maar wel onwijs lekker ♥ Het feit dat ik met frisse tegenzin TOCH in een gloednieuwe Range Rover door Tilburg ben gaan rijden. Ik ken er de weg niet én het is niet mijn auto, maar ik heb het toch gedaan ♥ Pizza met Nutella van Happy Italy ♥ Iedere dag de pakketjesman aan de deur, al die pers pakketjes gaan echt nooit wennen ♥ Dat Joost, mijn ouders en zusjes altijd even de tijd nemen om foto’s van mij te maken. Ik vind het altijd maar normaal, maar dat is het natuurlijk niet (soms is het best irritant…) ♥ Floris Kees, de allerliefste en gekste kat ♥ De Candy Land party met mijn beste vriendinnetjes en véél snoep ♥ Mijn nieuwe huidverzorging van Rodial. Belachelijk duur spul, maar enorm fijn in gebruik ♥ De nieuwe geuren van Hugo Boss die binnenkort gelanceerd worden, die ik thuis al op mijn parfumplanken heb staan (review komt eraan!) ♥ Lunchen bij The Corner Bakery. Klein beetje overdreven is het er allemaal wel, maar wel ENORM lekker ♥ Carnaval, alleen het feit dat het er binnenkort weer aan komt maakt me dolgelukkig ♥ Met Joost voor de open haard liggen en vooral helemaal níks doen. Komt niet vaak voor, dus het is dubbel genieten wanneer het een keer zo is ♥ Al jullie lieve complimenten op mijn foto’s de laatste tijd, ik doe er heel erg mij best voor en dat wordt gewaardeerd. LEUK! ♥ Pilates ♥ Het feit dat mijn oma van tachtig jaar(!) (zo ziet ze er NIET uit!) ons deze zomer meeneemt naar New York City. HOE VET, dat doet ze gewoon even ♥ Jurkjes van JoshV ♥ De groepsapp met vriendinnetjes van school. Wanneer ik er écht even helemaal doorheen zit met die scriptie hoef ik maar een gil te geven en ik krijg weer een lading positieve woorden over me heen. Zo fijn ♥ Het jaaroverzicht van 2016, ondanks een paar grote tegenslagen kan ik wel zeggen dat het verder een goed jaar is geweest met mooie kansen ♥ Uitgenodigd worden voor een etentje met alle collega’s van Gossip, wat een toppers! ♥ Het appartement dat nu écht vorm begint te krijgen, het balkon hangt er al aan! ♥ Een vloer uitzoeken met Joost en het eigenlijk helemaal niet eens zijn met elkaar, maar toch tot een goed compromis komen ♥ Het feit dat eigenlijk alles op dit moment gewoon héél goed gaat (meteen afkloppen) en ik ondanks de drukke weken toch goed in mijn vel zit ♥♥♥♥♥♥♥♥

Wat maakt jou blij?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Malou | Blonde Blossom 10 februari 2017 at 08:33

  O wat heerlijk positief allemaal! Zo gaaf van New York en Praag, hallo! Voor de open haard liggen is zo heerlijk, ik wou dat mijn vriend en ik daar vaker aan toe kwamen. Malou x

 • Reply Diana | Stripe Away 10 februari 2017 at 09:10

  Heerlijk om de dag zo positief te beginnen. Carnaval kijk ik ook echt naar uit. Elk jaar weer. Afgelopen zondag hebben we nog klunen gehad – pre carnaval feest in Breda. Maar nieuwe meubels uitzoeken vind ik ook altijd zo leuk. En Praag en New York. Mooie vooruitzichten! Happy things zit heel vaak in de kleinste dingen.

 • Reply Larissa 10 februari 2017 at 10:03

  Wat heerlijk om te lezen dit! Ik krijg er meteen een glimlach van op mijn gezicht.
  Larissa plaatste onlangs…In beeld: vandalen of kunstenaars?My Profile

 • Reply Anne 10 februari 2017 at 10:08

  Wat een heerlijke lange lijst! Super leuke dingetjes om je mee bezig te houden allemaal, zo’n lijst moet ik ook maar weer eens maken!

 • Reply Jolien 10 februari 2017 at 10:26

  Heerlijk! Mijn grootmoeder is 91 en ze is net nog op reis geweest naar Canada. Heerlijk is dat toch?

 • Reply Janneke 10 februari 2017 at 10:32

  Leuk leventje Denise, hou dit vast en geniet ervan <3

 • Reply Maaike 10 februari 2017 at 11:06

  Klinkt heel erg leuk allemaal! Fijn dat alles zo goed gaat op dit moment 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Mijn verblijf in hotel Palazzo ViolettaMy Profile

 • Reply Linda 10 februari 2017 at 11:19

  Zo enorm spannend en leuk dat je appartement meer vorm begint te krijgen! Zelfs ik krijg er inricht kriebels van haha <3
  Linda plaatste onlangs…Valentine Gift Guide – Lush Sakura Bath BombMy Profile

 • Reply Linda 10 februari 2017 at 11:21

  Zo leuk én spannend dat je appartement steeds meer vorm begint te krijgen. Zelfs ik krijg er inricht kriebels van haha! En Praag, ik ben erg benieuwd naar deze stad, dus ik kijk uit naar jouw foto’s 🙂

 • Reply Femke 10 februari 2017 at 12:03

  Wat een mooie, lange lijst. Zeker mooi om eens bij alle positieve momentjes stil te staan!
  Femke plaatste onlangs…Review: Real Techniques Prep + Prime setMy Profile

 • Reply Mira 10 februari 2017 at 16:52

  Zo fijn allemaal! Het is je ook zo ontzettend gegund <3
  Mira plaatste onlangs…Life | 10 tips voor het perfecte Valentijnsdiner..My Profile

 • Reply Rachel 10 februari 2017 at 16:59

  Al die taarten zegt ze dan haha wat een prachtige en lange lijst! heerlijk, fijn weekend meis

 • Reply Lisa 10 februari 2017 at 17:15

  Oh wat een heerlijk lijstje! Er komen ook nog zoveel leuke dingen voor je aan, ben benieuwd naar de foto’s van Praag! En natuurlijk met je oma naar New York, wie kan dat nou zeggen?

 • Reply Manon 10 februari 2017 at 19:00

  Wat een heerlijk lijstje aan positiviteit! Oh een Nutella pizza wil ik ook een keer proberen.

 • Reply anna 11 februari 2017 at 18:24

  Wat een heerlijke lijst! Zo tof dat je oma jullie meeneemt naar New York, echt heel lief <3
  anna plaatste onlangs…MIJN BLOG ANNA JIRINA BESTAAT VANDAAG 4 JAAR!My Profile

 • Reply Annelies 12 februari 2017 at 15:49

  Altijd leuk om happy lists te lezen van andere mensen! Ik ben eigenlijk het meest gelukkig door zo’n kleine dingen in het leven. Zelf een oprechte glimlach van een vreemde op straat geeft me al een gelukkig gevoel!

 • Reply Alexandra • ilumuoti 13 februari 2017 at 11:15

  Wat een fijne momentjes en dingetjes zeg! Ik snap dat dit jou gelukkig maakt en wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat 🙂

  Wat mij de laatste tijd heel blij maakt, is thuis komen en dat mijn vriend daar ook is. Klinkt misschien cliché, maar we wonen nu bijna een half jaar samen en met de dag genieten we daar meer van 🙂

  Fijne post dit!

  xx Alex
  Alexandra • ilumuoti plaatste onlangs…On my WishlistMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten