Geen categorie

Benefit They’re Real Push-up Liner

21 juni 2014
Een maand geleden lanceerde Benefit hun allernieuwste product: De Real Push-up Liner. Het is de allereerste eyeliner in de vorm van een pen en kenmerkt zich door de bijzondere AccuFlex punt. Kijk je me me mee?

Op de verpakkingen van Benefit staan altijd wat grappige details. Zo zeggen ze dat 91% van het testpannel zei dat de eyeliner lang bleef zitten en 81% vond het een goed waterproof product. Opzich grappig verzonnen, maar ik vraag me altijd af in hoeverre ik zo iets moet geloven. Het is natuurlijk altijd een beetje reclame wat het merk zo maakt.

Benefit belooft dat deze eyeliner net zo makkelijk aan te brengen is als het schrijven met een pen. Zelfs mannen moeten hier een prachtige eyeliner mee kunnen zetten voor de eerste keer – dit kan ik écht niet geloven! -. Ik test voor jullie een mini-variant, maar ik denk niet dat deze te koop is in de winkel. Wel weet ik dat de They’re Real Mascara nu te koop is in een mini variant, dus misschien wordt hier later ook wel een mini van verkocht. Die zijn overigens ontzettend handig om mee op reis te nemen of als back-up voor in je tas!

Ik heb nog nooit een eyeliner gebruikt met deze ‘vorm’, een soort stift. Het oranje dopje kun je na gebruik er steeds weer opdoen, zodat de substantie niet uitdroogt. Natuurlijk handig bedacht, maar ik betwijfel of het ook echt nodig is. Het ziet er in ieder geval best professioneel uit!

Wanneer je het ‘dopje’ eraf haalt zie je een soort opening in de stift, hieruit komt de eyeliner. De stift zelf is van rubber en voelde voor mij persoonlijk gek aan wanneer ik hem voor de eerste keer gebruikte. Zoals je ziet heeft de pen al een soort ‘wing vorm’ – een wing is het uitstekende gedeelte van de eyeliner -, waardoor het veel handiger is om een mooie en strakke wing te zetten.

Door middel van het draaisysteem onder aan de pen komt de eyeliner naar boven. In het begin hoef je amper te draaien, maar na een tijdje merk je wel dat je meer moeite moet doen voor er wat product naar boven komt.
Het aanbrengen van de eyeliner gaat snel, maar absoluut niet zo makkelijk dan ik dacht. Mannen kunnen dit écht niet zomaar! De structuur droogt mat op, dit kan een voordeel zijn maar aan de ene kant krijg je de lijn dan niet echt scherp. Omdat de eyeliner smudgeproof en langhoudend is, kan je de They’re Real Push-up Liner het beste verwijderen met een oogreiniging op oliebasis. De They’re Real Remover is speciaal ontwikkeld voor deze eyeliner.
Ik ben redelijk tevreden over dit product, maar ik weet niet of ik hem nog een keer aan zou schaffen. Zoals beloofd is de eyeliner perfect waterproof en overleeft ‘ie wel een regenbui. Je brengt de eyeliner prima en zonder moeite aan tegen de wimper rand, wat een onwijs groot voordeel is. Ook de wing is absoluut makkelijker te zetten door de vorm, dan met een ander product.
They’re Real Push-up Liner fullsize 1,4g 25,00  – te koop bij Douglas
Dit hele weekend te koop in een PRE-SALE op www.douglas.nl, nog niet in de winkel te verkrijgen!
Wat vinden jullie van deze eyeliner?

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Globe Love 21 juni 2014 at 08:41

  fijn artikel!
  Ik vind 'm mooi gelukt op je ogen!

 • Reply Lovely Lonnie 21 juni 2014 at 09:03

  Fijne review. Zoals je de eyeliner hebt aan gebracht ziet het er mooi uit.

 • Reply Lisa 21 juni 2014 at 09:26

  Op je ogen ziet hij er wel heel mooi uit. Goed artikel xx.

 • Reply Mayara Esther 21 juni 2014 at 09:30

  Het lijkt een beetje onhandig met het draaien (of niet?), ik twijfel of ik hem moet kopen. Volgende keer (na de zomer) dat ik naar de Douglas ga zal ik hem nog eens van dichterbij bekijken.

  • Reply Denise van Kalmthout 21 juni 2014 at 16:20

   Het is inderdaad wat lastig omdat het product er steeds moeilijker uitkomt!

 • Reply Alexa Op 't Land 21 juni 2014 at 09:34

  Ik vind hem je wel mooi staan maar jammer dat ie toch niet zo goed bevalt. Fijne review!

 • Reply Priscilla Dijkman 21 juni 2014 at 09:35

  Ik wil dit ook echt nog een keer uit gaan proberen! Ben er heel erg benieuwd naar! leuk geschreven 🙂

 • Reply claudia verloop 21 juni 2014 at 10:26

  Dit lijkt me zo'n geweldig product!

 • Reply Shana 21 juni 2014 at 11:07

  Deze eyeliner ziet er echt vreemd uit! :p
  Volgens mij blijft eyeliner toch altijd iets moeilijk en dat niemand van de eerste keer goed kan.

 • Reply Lieke Sluiter 21 juni 2014 at 11:57

  Hij ziet er heel grappig uit. Je hebt voor een eerste keer een prachtig lijntje gezet! <3

 • Reply Céline van Wier 21 juni 2014 at 11:59

  Ik hoor hier verschillende verhalen over. Fijne review heb je ervan gemaakt!

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 21 juni 2014 at 13:12

  Zou voor die prijs toch een andere eyeliner kopen..

 • Reply GLAMOURMOES 21 juni 2014 at 14:34

  Goede review. Ik heb zelf de 'They're real mascara'. Daar ben ik wel heel tevreden over.

 • Reply iThinkPink 21 juni 2014 at 14:53

  Fijne review!

 • Reply Vera van Laerhoven 21 juni 2014 at 15:41

  Goede review! Je hebt er in ieder geval een mooie eyeliner bij jezelf weten te maken. Ik kies alleen voor een goedkoper merk.

 • Reply Evelien 21 juni 2014 at 16:27

  Wauw wat een mooie eyeliner! Ik vind dat die erg mooi staat. Fijne en duidelijke review <3

 • Reply Mariëlle M. 21 juni 2014 at 17:31

  Jammer dat hij je een beetje tegenvalt, goed review!

 • Reply Marloes Mol 21 juni 2014 at 18:13

  Ik heb hem hier ook nog liggen, maar nog niet gebruikt. Ik ben erg benieuwd!

 • Reply Rani 21 juni 2014 at 19:26

  Hmm, ziet er wel goed uit eigenlijk! Ikzelf ben meer fan van een zacht lijntje in plaats van een heel zwart lijntje, dus dit kan wel wat voor mij zijn! Maar het is wel een investering haha!

 • Reply Esmée 27 juni 2014 at 21:26

  Ik wil deze eyeliner zo graag! Maar ik moet eigenlijk echt eerst mijn andere eyeliners opmaken. :$

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten