Geen categorie

Birthday Wishlist – Lipstick, Marc Jacobs en Sims 4

6 september 2014
Nog even – twee maanden, ik ben er vroeg bij haha! – en dan kan ik mijzelf écht een twintiger noemen, wauw! Nu m’n verjaardag nadert schrijf ik alle leuke en inspirerende dingen die ik graag zou willen hebben op een lijstje. Ik weet in ieder geval wat ik moet vragen wanneer het zo ver is. Een prachtige lipstick van MAC, een lipscrub of een nieuwe geur. Eigenlijk maak je mij met alles blij. Kijk je mee naar een gedeelte van mijn Birthday Wishlist?

♡ The Body Shop Wild Argan producten! Ik ben dol op alles wat met lichaamsverzorging te maken heeft. Een heerlijke scrub, een verfrissend masker of een voedende bodylotion. Nu The Body Shop haar nieuwe lijn heeft gelanceerd ben ik nóg enthousiaster! 
♡ Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaat er geen dag voorbij dat ik geen lipstick draag. Van basis tinten tot héle felle, ik vind het onwijs pretty. Deze knalroze Candy Yum Yum Lipstick van MAC staat al een tijdje op m’n wishlist. Wat een ontzettend mooie knaller!
♡ Mijn parfum stash is inmiddels uitgebreid met de 36e geur maar ach, voor deze prachtige flacon Daisy van Marc Jacobs kan ik nog wel een plaatsje maken. Het flesje ziet er prachtig uit – stiekem kijk ik altijd eerst naar de fles en dan pas naar de geur, haha! – en ook heb ik stiekem de geur al geroken in de winkel. Ik ben verliefd!
♡ Al tijden kijk ik uit naar de ultieme verslavingsgame Sims 4. Al jaren ben ik fan van Sims, ik speelde het vroeger dagelijks en toen de cd-rom kwijt raakte heb ik heel wat tranen gelaten. Helaas moet ik nog even wachten op de uitvoering voor m’n Macbook. Tot dan vermaak ik me nog wel met Sims 3!
♡ Lipscrub van Lush! Ik ben zo ontzettend benieuwd of dit product mij helpt om van die verschrikkelijke velletjes af te komen. Wanneer ik een matte lipstick draag, zie je ze zó duidelijk dat ik het er altijd maar weer afhaal. Ontzettend jammer, tijd om de velletjes te verwijderen!
♡ Een iPhone 5s staat inmiddels al een tijdje op m’n wishlist. Met mijn huidige telefoon loop ik inmiddels al bijna 3 jaar op zak en het is écht nodig tijd voor een vervanger. Het scherm is een beetje gebarsten, de home knop is kapot en ook werkt het geluid een beetje slechter. Het prijskaartje van deze geweldig mooie telefoon werkt helaas niet mee, €635 euro heb ik helaas niet op m’n nachtkastje liggen..
Wat staat er op jouw wishlist?

You Might Also Like

75 Comments

 • Reply Daniëlle 6 september 2014 at 06:43

  Oeeeeh, nog 2 maanden! De iphone 5s is zo vet, een vriendin van mij heeft hem. Ik ben pas in januari jarig, maar toch ben ik al begonnen met een lijstje voor mijn verjaardag. Heb je dat ook vaak? Voordat je jarig bent weet je niet altijd wat je moet vragen en als je jarig bent geweest schieten je alle verjaardags cadeautjes te binnen..

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 10:17

   Ik wil de iPhone 5s ook echt super graag inderdaad! Haha, dan ben je er al helemaal vroeg bij! 🙂

 • Reply Maaike 6 september 2014 at 07:39

  Deze producten zou ik eigenlijk allemaal ook wel willen hebben! 🙂

 • Reply Natascha 6 september 2014 at 08:26

  Mooie wishlist! Ik realiseerd me nu dat ik ook met een week of 6 jarig ben. Ik moet ook eens een wishlist gaan maken 😉

 • Reply Anita 6 september 2014 at 09:08

  Erg leuke wishlist!!
  X

 • Reply Michaela 6 september 2014 at 09:28

  De sims 4 wil ik ook zo graag proberen, ben echt heel benieuwd hoe die is! 😀

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 10:18

   Ik heb er echt veel positieve verhalen over gehoord, jammer dat 'ie er nog niet voor Mac is..

 • Reply Charlotte 6 september 2014 at 09:54

  Mooie wishlist! Ik wil ook het geurtje van Marc Jacobs, helaas zo duur! En de Sims 4 lijkt me geweldig!

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 10:18

   Dankjewel Charlotte! Het geurtje is inderdaad wat prijzig.. maar wel lekker!

 • Reply Kimsbloglife 6 september 2014 at 09:56

  Leuke wishlist! Ik ben heel benieuwd naar de geur van Daisy, het flesje is inderdaad prachtig! 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 10:18

   Dankje Kim! Volgens mij heeft iedere parfumerie hem wel in de schappen staan. Echt een mooierd!

 • Reply Manon Boerakker 6 september 2014 at 10:15

  Hele mooie wishlist. De sims 4 is echt super leuk. En ik zit zelf te twijfelen tussen de 5s of de Iphone 6 die uitkomt.. hmmmmm moeilijk haha. Daisy Dream van Marc Jacobs wil ik ook wel hebben, die heb ik giste rin de winkel geroken en hij is zo lekker!!

 • Reply Madeleine 6 september 2014 at 10:24

  Leuke dingen staan er op je wishlist. Wauw wat een heerlijk knalkleurtje die Mac lipstick! Wil ik ook wel, haha!

 • Reply Kimberley NJ 6 september 2014 at 10:46

  Nog een paar dagen en dan is de iPhone 6 uit! Ik heb de foto's gezien. Wauw! Geloof me, ik heb de 5S en ik wil ook de 6, haha. Je wishlist is leuk! De Sim4 wil ik!

 • Reply beautydiarynl 6 september 2014 at 10:48

  Mooie wishlist! Daisy van MJ lijkt me heerlijk! Net zoals die TBS-lijn 😉

 • Reply GLAMOURMOES 6 september 2014 at 11:22

  Mooie wishlist. Ik ben 11 novembet jarig. Ik vraag waarschijnlijk cadeaubonnen van de Ikea.

 • Reply Lizzy 6 september 2014 at 11:32

  Haha je bent er inderdaad vroeg bij, maar het is altijd leuk om wishlisten te maken! 🙂 De Sims 4 wil ik ook zo graag! En de lipscrub van Lush heb ik in de smaak bubblegum!

 • Reply Evy van Weelden 6 september 2014 at 11:44

  Ik zou ook zo graag de sims 4 willen hebben! De meningen over het spel zijn alleen verdeeld. De catalogus is lastig en volgens mij is het niet mogelijk om een zwembad te bouwen? Ik weet het ook niet allemaal hoor, maar ik zou hem toch wel willen hebben. Het gaat alleen niet met mijn pc, die heeft veel te weinig geheugen en is veel te langzaam… 🙁 xxx

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 13:52

   Nee inderdaad, ik hoorde er wel wat rare verhalen over. Ook zou de kinderfase verdwenen zijn? Achja, ik kijk het nog even aan! Jammer inderdaad dat het spel zóveel geheugen kost!

 • Reply Justine A 6 september 2014 at 12:59

  Mooie wishlist! Iphone 5 is zeker aan te raden, ik heb 'm ook 🙂
  Ik ben ook erg benieuwd naar de Sims4. Ik heb de details en specs gelezen en die vielen me eigenlijk enorm tegen. Maar.. tot nu toe heb ik alleen goede ervaringen gelezen. Lastig! Ik wacht dus nog even af, hihi.

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 13:53

   Ik moet sowieso nog even wachten tot de uitvoering voor Macbook er komt.. Tot die tijd ben ik heel benieuwd naar de verschillende reviews die komen gaan!

 • Reply pretty beauty land 6 september 2014 at 12:59

  leuke wishlist voor je verjaardag!

 • Reply Petra 6 september 2014 at 13:20

  Ach vroeg?, tja dat wel een beetje, maar het is wel lief dat je anderen al de gelegenheid bied om te gaan sparen voor je kadootje…( knipoog) …..leuke wishlist…

 • Reply Remy | BakingBeautyNL 6 september 2014 at 13:24

  Nog twee maanden en nu al iets invullen 😉 haha! Je bent er lekker vroeg bij, goed bezig! Ik zou voor de Iphone gaan…

  Ik moet nog anderhalve maand wachten en heb op mijn lijstje een Mini Cooper :p

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 13:54

   Haha, goed bezig he! Haha een Mini Cooper, ja die staat er bij mij ook op. Denk alleen niet dat ik 'm krijg! 😉

 • Reply Kim 6 september 2014 at 13:56

  Jaa Candy Yum Yum is zo mooi!

 • Reply The Beauty Magazine 6 september 2014 at 14:00

  Wauw! Wat een geweldige wishlist! Ik snap wel dat je deze producten wilt hebben! Ik ben ook wel heel erg benieuwd naar de lipscrub van LUSH!

  • Reply Denise van Kalmthout 6 september 2014 at 14:10

   Ik wil hem echt graag eens proberen! Die velletjes zijn zó vervelend..

 • Reply Mayara Esther 6 september 2014 at 15:23

  Uuh leuke lijst heb je! Hopelijk krijg je veel van wat op je lijst staat, handig aan een blog is dat mensen daarop kunnen zien wat je leuk vindt en al helemaal als er een wish-list staat haha. En ooh Daisy van Marc Jacobs vind ik zo lekker, ik heb hem ooit gehad maar helaas al op – ik wil hem weer aanschaffen.

  • Reply Denise van Kalmthout 7 september 2014 at 10:17

   Ah dankjewel Mayara! Haha, zo weet iedereen inderdaad wat ik leuk vind. Stiekem is dit wel een beetje een hint hoor!

 • Reply iThinkPink 6 september 2014 at 15:39

  Ik wil ook graag een iphone 5s!

 • Reply Isabel Cristina 6 september 2014 at 15:50

  Wat een leuke wishlist! Ik ben erg benieuwd naar de Sims 4 ik heb al zo veel leuke beelden ervan gezien.

  • Reply Denise van Kalmthout 7 september 2014 at 10:17

   Dankje Isabel! Er zijn inderdaad al een aantal reviews online gezet door andere bloggers!

 • Reply Laura - Sunlight Dream 6 september 2014 at 16:28

  Ik heb die popcorn lipscrub! Die is zooo lekker 😀 Ik moet mijn vriend altijd tegen houden, want hij wil m altijd opeten haha

 • Reply Marloes Mol 6 september 2014 at 16:30

  Wat een heerlijke wishlist meid! Candy yum yum is zo'n beauty! Ik snap goed dat je die graag wilt hebben!

  • Reply Denise van Kalmthout 7 september 2014 at 10:18

   Dankje Marloes! Ik heb hem onder andere bij jou gezien en nu ben ik helemaal fan!

 • Reply Tessa 6 september 2014 at 16:48

  Ik moet de sims 4 ook hebben haha! En een luchtje van marc jacobs is nog steeds mijn droom!
  Liefs, Tessa

 • Reply saarenzo 6 september 2014 at 17:02

  Leuke wishlist! Ik heb zelf een lipscrub van Sara Happ en die is echt heel fijn en werkt zeer goed tegen velletjes. Ik haalde vroeger soms gewoon een tandenborstel over mijn lippen heen, maar lipscrubs werken toch een stuk beter 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 7 september 2014 at 10:19

   Dankje! Misschien dat ik daar ook eens naar kijk, super bedankt voor je tip!

 • Reply Linda 6 september 2014 at 18:55

  Mooie wishlist! Nu weten mensen waar ze voor kunnen sparen, hihi 🙂 Dit flesje van MJ mag ook wel aan komen vliegen en de scrub van Lush lijkt mij ook erg fijn. En qua telefoon twijfel ik tussen de 5s of de 6 🙂

  • Reply Denise van Kalmthout 7 september 2014 at 10:20

   Dankje Linda! Ik twijfel nu toch ook sterk tussen de 5s en de 6. Denk dat het toch de 6 wordt, haha!

 • Reply Sisters and Sisters 6 september 2014 at 19:20

  leuke lijsje meid x http://www.sistersandsisters.com

 • Reply Lotje - Beautybylj 6 september 2014 at 21:47

  Mooie wishlist! Ik wil the sims 4 ook!! Xoxo

 • Reply Estelle Alessandra 7 september 2014 at 17:07

  Leuke dingetjes! Ik zou denk ik persoonlijk voor de iphone 6 gaan want die gaat ook dat bedrag ongeveer kosten:)

 • Reply withlovefroms 7 september 2014 at 21:57

  Die cadeautjes zouden ook op mijn wishlist mogen staan!
  Leuk lijstje!

 • Reply Renee Raadsheer 8 september 2014 at 07:28

  Jouw wishlist, precies dit allemaal. perfect! Maar kom sims 4 uit!? Ik speel altijd sims, ik wist niet dat die uitkwam, tof! Ik maak ook altijd lijstjes voordat ik jarig ben het liefst maanden van te voren hahaha.

 • Reply JulieStarr 8 september 2014 at 15:21

  De Argan lijn van The Body Shop is echt geweldig! 😀
  Eerst kocht ik de scrub en de lotion en pas kocht ik nog de douchegel en de body butter er bij! 🙂
  Ik kan maar geen genoeg krijgen van de lotion!

 • Reply Sonja Pepers 9 september 2014 at 17:24

  MAC candy yum-yum is echt prachtig heb hem ook!

 • Reply Jill Van Dooren 9 september 2014 at 23:33

  Hihihi, mijn vriendje is gamer op YouTube en heeft daarom de Sims 4 cadeau gekregen, ik heb hem al gespeeld. Zo gek, ik vind Sims 3 er direct heel raar uit zien dan!

  • Reply Denise van Kalmthout 10 september 2014 at 06:22

   Dat meen je niet, oooh zo leuk! Ik ben zó benieuwd, hoe vind je hem?

 • Reply Lieselot Vandemeulebroucke 10 september 2014 at 14:48

  Leuke wishlist :)! Die iPhone 5s zou ik ook wel willen :D!

 • Reply beautylisz.com 12 september 2014 at 14:20

  Leuke wish-list! De sims 4 wil ik ook zoooo graag. Me broertje heeft hem al.. Ik wil ook, maar moet helaas wachten totdat hij er is voor apple. enig idee wanneer die uitkomt en of hij eigenlijk wel uit komt?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten