Fashion

OUTFIT – Deze sneakers moet je hebben!

25 januari 2017

Maanden lang ben ik op zoek geweest naar de perfecte zwarte sneaker. Oké, mijn eisen waren wellicht erg hoog, maar uiteindelijk heb ik ze gevonden bij Sooco. Niet te duur, een mooie print en ideaal om onder zowel een broek als rokje te combineren. Deze sneakers moet je hebben! Kijk je met me mee?

Leren jas: Lofty Manner   |     Sneakers: Tango Shoes via Sooco       |       TasViva Nilla     |      Broek: Only    |     Muts: H&M

Waar een sneaker aan moet voldoen? Ik geloof dat ik nogal veel eisen heb. Ten eerste wil ik natuurlijk dat ze gewoon mega lekker lopen, zodat ik er een hele dag op wegkan. Ik heb vooral veel laarsjes (met hak) en dat is mooi, maar niet handig wanneer je wat kilometers wilt gaan maken. Daarnaast wilde ik graag zwarte sneakers. De kleur wit en beige heb ik al, maar dat vind ik persoonlijk niets voor in de winter. En toen, na een zoektocht van bijna een half jaar, zag ik ze opeens op de website van Sooco staan en mocht ik ze bestellen. ZO PRETTY! Ze zijn van het merk Tango Shoes en lopen ontzettend lekker. Ik heb zelf deze EMMA sneaker al in het beige, maar eigenlijk ben ik er nog niet eerder op gekomen om ze ook in het zwart aan te schaffen… Had een hoop research gescheeld, haha! Daarnaast hebben ze een subtiele print en een verhoging in de hak, waardoor je benen nét even iets langer lijken. Altijd mooi meegenomen 🙂

Niet alleen wist ik een paar voor mezelf te scoren, ook zag ik bijna hetzelfde paar die ik voor mijn zusje bestelde met nóg meer korting. Voor honderd euro twee paar LEUKE sneakers scoren, dat doe ik toch niet heel snel… Verschil tussen de sneakers is dat je bij die van mijn zusje wat meer “schubben” ziet en een soort gouden details en bij die van mij niet. Ik denk niet dat je dit verschil op een doordeweekse dag gewoon ziet (zo erg valt het ook niet echt op), maar ik vind ze in ieder geval allebei super pretty! Ik zag dat ze deze sneaker ook in andere kleuren hebben, dus mocht je benieuwd zijn dan zou ik zeker even kijken op de website van Sooco. Er staan veel verschillende merken op en veel leuke acties, dus wellicht de moeite waard!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Tedje 25 januari 2017 at 11:19

  Oeh, ze zijn echt heel leuk! Zoiets zoek ik eigenlijk ook nog! 🙂
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Januari #4My Profile

 • Reply Larissa 25 januari 2017 at 11:33

  Aah, wat een toffe sneakers! Ze zien er heel basic uit maar zijn toch heel mooi gedetailleerd. En voor die prijs twee paar, goed gescoord! 😉

 • Reply Kim 25 januari 2017 at 11:42

  Ze zijn leuk!
  Kim plaatste onlangs…Shoplog dagje Den BoschMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 25 januari 2017 at 11:47

  Oeh ze zijn echt super leuk! Toffe foto’s ook 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Expeditie Samenwonen Deel 2My Profile

 • Reply anna 25 januari 2017 at 11:51

  Oeh, ja, deze zijn echt onwijs mooi! Zeker iets wat ik zou kunnen dragen en toevallig ben ik nog op zoek naar fijne, zwarte sneakers… 🙂 Vroeg me trouwens af hoe de maten vallen? Heb jij van deze sneaker gewoon de maat die je normaal altijd hebt?
  anna plaatste onlangs…30 RANDOM DINGEN WAAR IK ECHT NIET ZONDER KANMy Profile

 • Reply Lotteke 25 januari 2017 at 14:47

  Dit zijn echt leuke sneakers, staan je goed!

 • Reply Melissa 25 januari 2017 at 15:52

  Het printje maken de sneaker extra leuk – origineel!
  Melissa plaatste onlangs…6 Redenen Waardoor Ik Minder Goed Kan SlapenMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 25 januari 2017 at 16:26

  Voor zulke leukerds heb ik ook nog plek in mijn kast 😉
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Mijn week x 4 – #18 Onze jongens, bikkelen op het werk & Pathé VIPMy Profile

 • Reply Come-Moda 25 januari 2017 at 16:28

  Ah wat een leuke sneakers!
  Come-Moda plaatste onlangs…Blue Leather SkirtMy Profile

 • Reply Manon 25 januari 2017 at 16:34

  Wat zijn ze leuk!!!!!
  Manon plaatste onlangs…NYX Round Lipstick Thalia & Soft Matte Lip Cream MilanMy Profile

 • Reply Dionne 25 januari 2017 at 18:01

  Wat een ontzettend toffe sneakers! Ik vind ze heel leuk met dat motiefje.
  Dionne plaatste onlangs…Hotspot | De Wagenwerkplaats in AmersfoortMy Profile

 • Reply Sophie 25 januari 2017 at 19:06

  aaaah leuk, ik kan zo blij worden van schoenen haha!
  Sophie plaatste onlangs…10 dingen die je nog niet weet over mij!My Profile

 • Reply Lonneke 25 januari 2017 at 20:44

  Ze zijn heel gaaf vooral de print. Toevallig dat ik twee weken geleden leuke hoge sneakers gescoord heb, wel een hoog model.

 • Reply Annelies 25 januari 2017 at 20:46

  Ik ben ook steeds op zoek naar de perfecte sneakers. Deze hebben een iets te hoge zool voor mij, dus ik blijf verder zoeken. Zijn wel heel mooie!
  Annelies plaatste onlangs…Mijn motivatie om te sportenMy Profile

 • Reply Benthe 25 januari 2017 at 21:35

  Jaaa, wat gaaf!! Vind ze megatof, ze staan je ook heel goed!
  Benthe plaatste onlangs…Worth sharing: over saaie gesprekspartners, oh no, zelfhulpboeken en een productieve ochtend en meerMy Profile

 • Reply Suzanne 26 januari 2017 at 07:41

  Hele leuke outfit en mooie sneakers
  Suzanne plaatste onlangs…5 leuke uitjes in eigen landMy Profile

 • Reply Denise 26 januari 2017 at 12:36

  Wat een toffe sneakers! En 2 paar voor 100 euro is inderdaad niet heel veel 🙂
  Denise plaatste onlangs…BEAUTY – MAC CravingMy Profile

 • Reply Alexandra • ilumuoti 26 januari 2017 at 13:52

  Oeh, toffe sneakers! Door het printje en de zool zijn ze net even wat minder ‘gewoon’, leuk! 🙂

  xx Alex

 • Reply Maartje 27 januari 2017 at 13:48

  Gave schoenen, dat printje is echt leuk! Welke camera maak jij foto’s mee? Prachtige kwaliteit!

 • Reply Rachel 27 januari 2017 at 15:21

  Ze zijn echt stoer, just love it

 • Reply Marsha 27 januari 2017 at 16:17

  Ik vind ze echt heel gaaf eruit zien!
  Marsha plaatste onlangs…Essence Lash Princess mascara reviewMy Profile

 • Reply Sherry 29 januari 2017 at 16:03

  Wat een leuke blogpost. Mooie sneakers. Ik heb er twee gekocht gisteren.
  Sherry plaatste onlangs…Recensie: Het uur dat de bergen doorzichtig wordenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten