Photo Diary

Photo Diary #103 – Meetings voor m’n blog en feesten

30 januari 2017

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen naar mijn week, een van de best gelezen artikelen iedere keer weer. Afgelopen week ging ik uiteraard weer naar kantoor om te werken aan mijn scriptie, maar daarnaast wist ik er ook heel wat leuke dingen tussendoor te proppen. Sushi eten, meetings in Amsterdam, een nieuwe vloer uitzoeken en een festival in Eindhoven… Kijk je met me mee?

Morning! Maandagochtend, 09.00 uur. Ik zit met een kop thee weer helemaal gesetteld op kantoor achter mijn laptop én computer met dubbel beeldscherm, handig om zo verschillende dingen op te zoeken. Op maandag plan ik vaak de social media activiteiten in en maak ik een weekplanning. Welke foto’s wil ik deze week nog zelf gaan maken en wat voor content is er al? En uiteraard moet er daarnaast HARD gewerkt worden aan die scriptie, helaas komt ‘ie niet vanzelf af…

Om 17.00 uur is het weer tijd om te gaan. Tijd voor een typische en héle slechte “liftselfie”!

Mijn dinsdag ziet er eigenlijk niet heel anders uit. Helaas heb ik de afgelopen maand al zo veel pech gehad met het openbaar vervoer en ook vandaag zit het niet mee. Treinen zijn bomvol, ik moet écht moeite doen voor een zitplek en daarnaast heeft ‘ie weer een half uur vertraging. Flink balen, want dat betekent dat ik ook een half uur later thuis ben en dat is láát (19.00 uur). Mijn tas van Patrizia Pepe vrolijkt me gelukkig iedere keer weer op <3

Wist je dat ik de eerste ‘student in the spotlight’ ben op de vernieuwde website van Fontys? Zo leuk! Ik werd geïnterviewd en er staat nu dus een uitgebreid artikel over mij online, waarbij het vooral gaat over mijn blog die ik inderdaad gestart ben door mijn opleiding. Mocht je benieuwd zijn, dan kan je het stuk hier lezen.

Woensdag is mijn officiële vrije dag en heel toevallig staat er vandaag een event in Amsterdam gepland. Zoals jullie al op de foto kunnen zien stond het event in het teken van Hugo Boss, ze lanceren binnenkort namelijk een aantal nieuwe geuren. Uiteraard is het allemaal weer goed verzorgd en worden we voorzien van HEERLIJK eten, gemaakt door een sterrenchef. Morgen komt er een uitgebreide PLOG online over deze dag, dus meer verklap ik nog niet 🙂

Ik ben in ieder geval na het event ook nog op pad geweest om outfit foto’s te maken én ik heb geluncht bij een van de populairste hotspots van dit moment. Uiteraard allemaal in Amsterdam, maar dat zien jullie morgen terug.

Back to reality! Donderdag moet er hard gewerkt worden aan die scriptie, niet mijn meest favoriete bezigheid. Ik heb veel tips van jullie gekregen en daaruit blijkt dat ik vooral in het begin gewoon VEEL moet gaan doen, zodat ik niet in de knoop kom straks.

Ook is het de laatste dag van een collega: tijd voor zelfgemaakte cake én brownies op kantoor! Erg lekker, mijn complimenten voor de chef ;-). Ik ben er nu precies drie weken en heb genoeg taart op voor een jaar, dat wordt nog wat de komende maanden…

Na het werken op kantoor reis ik richting Breda, daar heb ik afgesproken met een vriendinnetje om even te gaan winkelen (koopavond yay!) en vervolgens sushi te gaan eten. Bij ZARA pas ik dit leren rokje, maar ik heb hem na lang twijfelen niet meegenomen. Heb inderdaad al veel leren rokjes en deze lijkt er best erg op, maar nu ik deze foto zie heb ik eigenlijk best spijt dat ik hem niet heb meegenomen… Hmm.

SUSHI! Dit keer zijn we bij Geisha Lounge geweest om te dineren, echt een grote aanrader. Er is zo veel meer keuze dan bijvoorbeeld bij Sumo, maar niet te vergelijken met sushi restaurants waar je niet all you can eat kunt eten natuurlijk. Gezellige én lekkere avond!

Samen met Joost voor de warme haard liggen, heerlijk <3

Vrijdagochtend werk ik weer bij Gossip en maak ik weer veel mooie foto’s. Één nadeel aan werken voor een kledingwinkel: je koopt zelf ook steeds weer veel te veel leuks. Dit keer ga ik naar huis met een nieuwe leren broek, een shirtje én een vest. Zien jullie vast nog wel een outfit post mee voorbij komen 🙂

‘s Avonds doe ik nog even gezellig een drankje (lees: spa rood, ik was met de auto) met vriendinnen en vervolgens duik ik om 01.00 uur al in bed. Zaterdag ga ik namelijk met Joost en zijn ouders op pad om een nieuwe vloer uit te zoeken voor in het appartement. Blijkt toch nog best een lastige opgave, ik ben meer van de lichtere kleuren en Joost is juist van de hele warme tinten. Uiteindelijk hebben we wel een aantal kleuren gezien die dicht in de buurt komen van een mooi compromis. Niet te warm en niet te licht.

Zaterdagavond staat Awakenings op de planning, een tof festival en dit keer in Eindhoven. Gelukkig redelijk dichtbij, dus ik heb er weer erg veel zin in! Het is alweer een tijd geleden dat ik naar een feestje geweest ben, dus ik vind het dan altijd dubbel zo leuk om me vooraf weer lekker op te tutten. Make-up op, outfit aan en gaan!

Op zondag heb ik dus vrij weinig gedaan behalve geslapen en vooral heel veel uitgerust, vandaar ook dat ik helemaal vergeten ben om foto’s te maken. Dit was ‘m dan! Deze week ben ik ook weer heel druk met mijn scriptie, donderdag heb ik namelijk het eerste beoordelingsmoment. Super spannend… Daarnaast slaap ik vrijdag in Rotterdam om een hotel te testen en ga ik er uiteraard twee leuke dagen van maken, maar daar zien jullie nog een uitgebreide post over verschijnen. Fijne week allemaal! 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Tedje 30 januari 2017 at 17:25

  Oke, thanks. Nu heb ik zin in sushi 😉
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: Januari #5My Profile

 • Reply Maaike 30 januari 2017 at 17:57

  Oh wat spannend dat je eerste beoordelingsmoment eraan komt! Maar dat komt vast wel goed 🙂 En leuk dat je hebt geplogt bij het Hugo Boss evenement, ik ben benieuwd 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #94 – Citytrip geboekt & bloggersmeetingMy Profile

 • Reply Larissa 30 januari 2017 at 17:59

  Wat tof dat Fontys jou heeft geïnterviewd voor op hun site, haha! Ik ben heel benieuwd hoe jullie appartement er uit gaat zien :).
  Larissa plaatste onlangs…Soms heb ik van die lege, inspiratieloze periodesMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 30 januari 2017 at 19:23

  Wat gaaf van de Fontys! Hopelijk heb je een leuk feeste gehad..hmm sushi ik heb zaterdag ook sushi gegeten! love it
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary 108 – FOOD! Sushi, High Tea en gourmettenMy Profile

 • Reply Dionne 30 januari 2017 at 19:50

  Mooie foto die laatste! Die zwarte tas is erg mooi!
  Dionne plaatste onlangs…Groeien met je blog? Dit gaat je helpen!My Profile

 • Reply Benthe 30 januari 2017 at 22:50

  Ooh, die rechtervloerfoto’s die je hebt geplaatst vind ik heel mooi! Moet zelf binnenkort ook op vloerenjacht en mij trekken de lichte, grijsachtige tinten ook heel erg. Ben benieuwd naar de Hugo Boss geuren ?

 • Reply Yvette 31 januari 2017 at 10:29

  Benieuwd naar je plog van het event . Ziet er altijd zo leuk uit 🙂

 • Reply anna 31 januari 2017 at 10:47

  Leuk om te lezen! Ik ben benieuwd naar je plog. Toen ik bij Zara werkte kocht ik ook aldoor veel te veel leuke kleding, zo gevaarlijk haha.
  anna plaatste onlangs…REVIEW | CATRICE ULTIMATE STAY LIPSTICK NR. 020My Profile

 • Reply Alexandra • ilumuoti 31 januari 2017 at 14:24

  Fijne foto’s! 🙂

  xx Alex
  Alexandra • ilumuoti plaatste onlangs…My new Black BroquesMy Profile

 • Reply Suzanne 1 februari 2017 at 07:46

  Leuk om te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Mijn eigen armbandjes!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten