Persoonlijk

Hello August – On our way to NY!

4 augustus 2017

Het is augustus, alweer de achtste maand(!) van het jaar. Nog maar vier maanden tot het jaar weer voorbij is en het klinkt cliché, maar de tijd gaat ZO snel. Deze maand heb ik gelukkig veel leuke dingen op de planning staan, zoals mijn trip naar New York en lekker veel bloggen. Zo. veel. zin. in. Kijk je met me mee?

New York City
Natuurlijk staat de reis naar The Big Apple op nummer één in dit artikel. Ik heb ontzettend veel zin om over twee weken weer mijn koffers te pakken en eropuit te gaan, daarnaast ga ik samen met mijn familie en dat maakt het nog veel leuker. In dit artikel heb ik jullie al uitgebreid verteld waarom we precies naar New York gaan en wat we zo ongeveer gaan doen, dus mocht je benieuwd zijn dan kun je daar alles teruglezen. Ik heb inmiddels ook een leuk boek ontvangen van een uitgeverij met goede tips over New York, zoals leuke eettentjes en dingen die je MOET zien. Hier ben ik dus alvast inspiratie aan het opdoen en deze week wil ik ook een soort van planning maken. We zijn natuurlijk zes dagen weg, maar er is zó veel te zien en we willen het ook gewoon rustig aandoen, dus een schematische planning zal geen overbodige luxe zijn. En oja, bedankt nog voor jullie tips! Mocht je dit lezen en nog een tip voor ons hebben, dan is die uiteraard nog meer dan welkom 🙂

Sporten en gezond eten
Het is jullie door alle verhuisupdates vast niet ontgaan dat Joost en ik sinds drie weken samenwonen. Ik heb alle ‘horrorverhalen’ natuurlijk wel gehoord over het feit dat je toch altijd een paar kilo aankomt wanneer je voor het eerst gaat samenwonen en ik moet zeggen dat ik ook goed op weg ben (lol). Het is nog niet uit de hand gelopen hoor, ik ben nog steeds niets aangekomen volgens mij, maar ik merk wel dat we gewoon heel veel lekkere dingen eten en die vieze groente gewoon wat sneller laten staan. Gelukkig heb ik het dus nu al in de gaten en daarom ben ik sinds 1 augustus weer begonnen met dagelijkse workouts, meer water drinken en toch een stukje gezonder eten. Die zak chips laten we ‘s avonds dus gewoon mooi dicht, dat ging de afgelopen maanden namelijk ook prima. Deze maand wil ik in ieder geval fanatiek doorgaan met sporten en me wellicht inschrijven bij de sportschool hier in de straat. Geeft misschien toch extra motivatie om vier keer per week te sporten, dat is toch wel een mooi cijfer waar ik graag weer naartoe wil gaan.

Veel bloggen
Yes, bloggen, ik kan oprecht zeggen dat ik het na bijna drie en een half jaar nog steeds zo ontzettend leuk vind om te doen. Het is mijn allergrootste hobby en ik zit de afgelopen tijd echt in een lekkere blogflow. Vooral achter de schermen ben ik ook druk bezig om wat dingen te verbeteren en daarnaast verschijnen er ook veel regelmatiger artikelen. Zo fijn en motiverend. Komende maand ga ik zeker fanatiek door met bloggen en mijn Instagram-account (@beautybydenies) om mooie content te creëren, uiteraard met redelijk veel artikel van New York aan het einde van deze maand. Mochten jullie trouwens nog suggesties hebben voor artikelen die jullie graag hier zouden willen lezen, laat het me dan even weten. Ik maak vaak een maandplanning en daar kan ik altijd nog leuke en nieuwe dingen in verwerken 🙂

Het appartement zo ver mogelijk afmaken
We zijn nu dus drie weken verder en het voelt gelukkig steeds meer als ‘thuis’. Toch moeten er nog een heleboel dingen gebeuren, zoals lampen kopen en ophangen, decoratie aan de muren, een TV-meubel kopen en een leuke tuinset voor op ons grote balkon. Ook staat er al een week een enorm bouwpakket voor onze neus, deze bevat een mega grote spiegelkast voor in onze badkamer… Zo geen zin om die honderden schroefjes allemaal uit te zoeken en te monteren, haha. Toch wil ik in augustus het appartement zo ver mogelijk afmaken. De gordijnen hangen gelukkig, nu kunnen we het echt nog mooier gaan aankleden. Nu al zin in dat het straks écht helemaal af is!

En wat zijn jouw plannen voor deze maand augustus?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Tedje 4 augustus 2017 at 12:15

  Leuk Denise, alvast super veel plezier in New York! Heel benieuwd naar je verhalen hierover!
  Tedje plaatste onlangs…12 x zomerse achtergronden voor je telefoonMy Profile

 • Reply Laura | I scream beauty 4 augustus 2017 at 13:07

  Zo gaaf dat je naar New York gaat!!
  Laura | I scream beauty plaatste onlangs…Als (nu) ik later groot ben..My Profile

 • Reply Nienke 4 augustus 2017 at 13:13

  Leuk artikel, deze maand ga ik het sporten weer oppakken, aan een nieuwe opleiding beginnen en aan de slag bij een nieuwe stage. Allemaal heel erg spannend en leuk, veel uitdagingen op de planning. 🙂

  • Reply Denise 4 augustus 2017 at 16:12

   Wat leuk! Succes met je stage!

 • Reply Justine 4 augustus 2017 at 14:24

  Alvast heeeeeel veel plezier in NY babe <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juli 2017 #5My Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 4 augustus 2017 at 21:39

  ah heel veel succes en veel plezier maar dat komt vast wel goed X

 • Reply Eva 5 augustus 2017 at 11:16

  Zo gaaf dat je naar NYC gaat! Ik zag het boek van Megan Hess met de prachtige illustraties op je Instagram voorbij komen <3 Alleen al daarvan krijg ik ook weer kriebels om te gaan. Misschien leuk om een artikel te maken over jou favoriete lunchtentjes in NY? Of je persoonlijke favoriete hotspots. En verder ben ik wel benieuwd wat voor workouts je doet 🙂 Nieuwe inspiratie is altijd welkom!
  Eva plaatste onlangs…Wearing my new loafersMy Profile

 • Reply Maaike 6 augustus 2017 at 12:57

  Oh fijn dat je een sportschool in je straat hebt! Als ik dat ook zou hebben, zou ik veel vaker gaan sporten uberhaupt, omdat het zo dichtbij is!
  Maaike plaatste onlangs…Een herinnering om mezelf te accepteren zoals ik benMy Profile

 • Reply Kim 6 augustus 2017 at 23:20

  Mag ik vragen van welk merk de rode lipstick is die je draagt? 🙂

 • Reply anna 7 augustus 2017 at 13:14

  Heel veel plezier in New York! <3
  anna plaatste onlangs…OP VAKANTIE #1 | SERVIË EN BELGRADOMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten