Persoonlijk

Hello February – Fotografie minor, carnaval en persevents

11 februari 2016

We bevinden ons inmiddels al in het midden van de maand februari, maar omdat ik de traditie er toch in wil houden krijgen jullie alsnog een Hello February artikel met al mijn plannen en doelen voor deze maand. Het begin van mijn minor fotografie in Rotterdam, een hele hoop persevents en uiteraard carnaval(!): kijken jullie mee naar mijn plannen voor de maand februari?

Carnavallen
Uiteraard ben ik als rasechte Brabander de maand februari knallend begonnen met zes dagen carnaval op rij. Op 1 februari stond ik nog met m’n voeten in de sneeuw in Frankrijk, twee dagen later was ik ongeveer zes dagen niet uit het café te slaan. Ik vertelde gister al kort in een kleine update over mijn dagen carnaval (en ik begrijp ook echt dat sommigen van jullie denken HOE carnaval in hemelsnaam zo leuk kan zijn) en ondanks dat al dat feesten, drinken en slecht slapen na een aantal dagen best z’n tol eist, heb ik het ook dit jaar weer ontzettend naar m’n zin gehad. Drie verschillende kroegentochten (te voet en met de bus), héél veel gezelligheid, samen met Joost als superman en superwoman verkleed en de simpelste muziek die er maar bestaat (en juist daarom zo leuk is). Over 365 dagen mogen we weer, ik kijk er serieus nu al weer naar uit.

Minor fotografie
Stiekem vind ik het héél spannend om mijn stage af te sluiten en het komende half jaar weer voor iets totaal nieuws te gaan. Een nieuwe stad, een nieuwe school, een nieuwe opleiding en nieuwe mensen. Spannend dus, maar toch ook wel weer heel erg leuk om me op iets te focussen wat ik nog niet ken. Mijn eerste dag op de fotovakschool in Rotterdam heb ik inmiddels achter de rug. Ondanks mijn enorme carnavalskater heb ik nu al ontzettend veel opgestoken en heb ik zelfs een aantal dingen ontdekt op mijn eigen camera waar ik voorheen nog nóóit van gehoord heb. Het is hard werken en absoluut geen makkelijke minor, maar waarschijnlijk wel eentje waar ik m’n leven lang nog plezier van ga hebben. Gelukkig heb ik ook het voordeel dat deze minor maar twee dagen in de week zal zijn, waardoor ik niet veel hoef te reizen (het is alsnog niet het einde van de wereld, maar toch, ik hou niet van reizen en dat zal ook nooit gebeuren) en genoeg tijd heb om te bloggen en een beetje geld bij te verdienen. Een uitgebreide post over mijn minor en de inhoud ga ik nog voor jullie schrijven. Keep you updated!

Persevents
Jippie, februari is ook weer de maand waarin veel voorjaarscollecties gelanceerd worden én er weer een aantal uitnodigingen voor persevents op de deurmat vielen. The Body Shop, Isadora en iets met Beautygloss…. Jullie zien uiteraard de PLOGS en overige foto’s in de Photo Diary verschijnen. Naast het feit dat het nog steeds heel bijzonder is om als eerste op de hoogte te zijn van deze nieuwe producten, zijn persevents ook gezellig. Bijkletsen met collega-bloggers en vooral nieuwe mensen leren kennen is zó ontzettend leuk. Door het bloggen heb ik echt geleerd dat het niet eng is om nieuwe mensen te ontmoeten en ergens alleen heen te gaan, een hele mooie stap denk ik. Mocht je mijn blog lezen en ooit naar een event gaan (waar ik ook ben), aarzel niet om me een berichtje te sturen. Ik weet hoe eng het kan zijn om alleen te gaan 🙂

Alles op een rijtje zetten
En tsja, het wordt ook echt tijd om alles eens even op een rijtje te zetten wat betreft mijn persoonlijke leven, mijn blog en werk. Ik merk dat op dit moment alles op de automatische piloot gebeurd, mijn kamer een ENORME rotzooi is (echt, ik zie de vloer bijna niet meer) en ik tussen alle drukke afspraken door amper tijd heb om niets te doen. Misschien dat structuur, vaste dagen werken en avonden waarop ik helemaal niets doen me zullen helpen. Mijn blogplanning staat in ieder geval vast en werkt prima (met uitzondering van carnaval, SORRY!) en ook zal ik vanaf deze week dus twee vaste dagen naar school gaan. Daarnaast blijf ik werken bij DutchCowboys op de redactie, wil ik uiteraard vijf blogs per week klaar hebben staan en heb ik héél veel leuke vriendinnen waar ik ook graag een drankje mee drink. Het wordt passen en meten, maar na een maand vakantie duurt het volgens mij altijd wel even om er weer helemaal in te komen.

Gezond leven
En eigenlijk alle bovenstaande punten leiden tot het belangrijkste doel voor mij in februari: gezond leven. De biertjes tijdens carnaval hebben niet alleen gezorgd voor veel gezelligheid, maar ook voor een paar extra kilo’s. Niet goed. Daarnaast wil ik het sporten en de workouts thuis weer op gaan pakken en die zak chips ‘s avonds gewoon even laten liggen. I can do this!

Wat zijn jouw plannen en doelen in februari?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Femke 11 februari 2016 at 06:34

  Je februari klinkt goed hoor! De periode na carnaval is voor veel mensen altijd zo’n moment om hun leven (in ieder geval qua gezondheid haha!) te verbeteren :-)!

 • Reply Dionne 11 februari 2016 at 07:37

  Leuk hoor die event! Ik vertrek komende nacht op skivakantie, zoveel zin in!
  Dionne plaatste onlangs…10 ergernissen in een studentenhuisMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:52

   Ah wat leuk Dionne, have fun!

 • Reply Desiree 11 februari 2016 at 08:35

  Ah heerlijk dat je nog even op wintersport bent geweest! Een week lang carnaval vieren moet ik toch stiekem echt niet aan denken, haha! Heel veel succes met je minor en veel plezier op de persevents!
  Desiree plaatste onlangs…Travel wishlist – Verre reizenMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:53

   Dankjewel Desiree!

 • Reply Laura 11 februari 2016 at 08:38

  Wat leuk om te lezen wat je hebt gedaan en wat er allemaal op de planning staat! Ik kijk al uit naar alle plogs en diary’s. Ik ben ook erg benieuwd naar je minor! Lijkt me heel interessant.
  Laura plaatste onlangs…Mijn dagelijkse huidverzorgingsroutineMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:53

   Ga er een artikeltje over schrijven wanneer ik meer informatie heb! 🙂

 • Reply Svenja 11 februari 2016 at 08:43

  Wat fijn om te lezen dat je zo een gezellige carnaval hebt gehad. En ook heel leuk dat er weer zoveel leuke dingen op de planning staan, ik kijk uit naar je plogs daarover!
  Svenja plaatste onlangs…New In / Rose Gold Fossil WatchMy Profile

 • Reply Alexandra 11 februari 2016 at 09:57

  Klinkt als een verzameling mooie & goede plannen! 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…Hello!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 11 februari 2016 at 10:00

  Klinkt als een top februari! Mijn carnaval was ook echt top en nu wil ik ook alleen nog maar gezond eten haha! Voel me haast vergiftigd door alle biertjes. Gelukkig kan ik nog uitkijken naar mijn wintersport!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…FOTD Love Is In The AirMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:53

   Haha dat gevoel heb ik dus ook… vanaf nu GEEN alcohol meer!

 • Reply Linda 11 februari 2016 at 11:03

  Wat fijn om te lezen dat Carnaval weer geslaagd was! Ik begin het zelf wel een beetje te missen als ik heel eerlijk ben. Veel plezier op de persevents en succes met je minor, hij lijkt mij echt rete interessant!
  Linda plaatste onlangs…Handbagage | Beautyproducten voor in het vliegtuigMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:54

   Dankjewel Linda <3

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 11 februari 2016 at 11:21

  Wat een leuke maand in februari voor je 😀 Het lijkt me super leuk om naar persevents te gaan, alleen zijn we daar nog te klein voor 🙁 Veel plezier alvast 😀 En carnaval, hell yeah!
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Q&A – De AntwoordenMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:54

   Dat komt vanzelf, geloof me! <3

 • Reply Larissa 11 februari 2016 at 11:43

  Wat leuk, zo’n druk gezellig maandje! Zelf ben ik nog nooit naar een persevent geweest. Jammer, want ik zou het graag een keer willen bijwonen. Lijkt me héél gezellig. Veel plezier bij je events! Liefs!
  Larissa plaatste onlangs…Three favourites #1My Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:54

   Komt goed, je wordt vast snel uitgenodigd voor iets leuks 🙂

 • Reply Chahrazad 11 februari 2016 at 13:09

  Ah, lijkt me zo een leuke minor. Ik heb zelf de minor Adviseren gevolgd en daar heb ik wel een beetje spijt van. Ik heb niet veel nieuws geleerd!

 • Reply Valerie 11 februari 2016 at 13:14

  Zo’n Minor fotografie lijkt me dus echt interessant! Super handig ook. Ik ben ook aan het kijken om een cursus fotografie te gaan volgen ergens, nog geen idee waar.

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:54

   Lijkt me ook heel erg leuk zo’n cursus!

 • Reply Esther 11 februari 2016 at 13:30

  Als fries heb ik geeen idee hoe carnaval is, maar ik ben dol op die muziek dus misschien volgend jaar maar eens afreizen naar Brabant (waar mijn zus overigens woont) om het te vieren! Het lijkt me ontzettend gezellig. En wat ontzettend leuk dat je fotografie gaat doen, ik ben ontzettend benieuwd naar je mooie foto’s!

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:55

   Jaaaa doen, echt ontzettend gezellig!

 • Reply Esmée 11 februari 2016 at 14:38

  Wat een leuke maand is februari voor jou! Je bent echt uitgenodigd voor hele leuke events, ben benieuwd naar die van Beautygloss. En succes met je minor en je blogplanning, gaat vast helemaal goed komen. x
  Esmée plaatste onlangs…5 TIPS OM VALENTIJNSDAG TE VIERENMy Profile

 • Reply Manon 11 februari 2016 at 16:15

  Leuk dat je zoveel carnaval hebt gevierd. Ik totaal niet! Ik ben benieuwd naar alle events waar je naartoe gaat
  Manon plaatste onlangs…Treacle Moon | Dusted Cocao Heaven Bath & ShowergelMy Profile

 • Reply Mariska 11 februari 2016 at 17:30

  Heel veel leuke dingen dus! Die kamer komt wel goed hoor!

 • Reply anna 11 februari 2016 at 19:34

  Leuk om te lezen! Die minor klinkt echt ontzettend interessant en wat heerlijk dat het maar 2 dagen in de week is! Reizen is ook niet altijd even fijn, met de spits en treinen die uitvallen… Ik lees graag een boek in de trein of een tijdschrift om het een beetje relaxed te maken :-). Super leuk dat er zoveel events op de planning staan, kan me ook voorstellen dat het erg druk is allemaal!
  anna plaatste onlangs…MIJN BLOG BESTAAT VANDAAG 3 JAAR!My Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 19:55

   Ik moet inderdaad maar eens een boek mee nemen in de trein, zit een stuk relaxter!

 • Reply Bo stuffbybo 11 februari 2016 at 20:03

  Wat leuk dat je een fotografieminor doet! Heel veel succes, dat zou ik ook wel willen doen als minor. Maar eerst eens beginnen aan mijn Hbo opleiding aankomende september 🙂
  Bo stuffbybo plaatste onlangs…Mijn plannen voor 2016 (reizen, festivals, concerten)My Profile

 • Reply Bo stuffbybo 11 februari 2016 at 20:05

  Wat leuk dat je een fotografieminor doet! Heel veel succes, dat zou ik ook wel willen doen als minor. Maar eerst eens beginnen aan mijn Hbo opleiding aankomende september 🙂 Liefs!

 • Reply Sabine 11 februari 2016 at 22:29

  Wat leuk dat je een fotografie minor gaat volgen! Ik ben benieuwd naar je ervaringen, mijn eerste stagiaire kwam ook van de fotovakschool Rotterdam.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten