Persoonlijk

Hello April – Afstuderen en blogevents

4 april 2017

Hello April! Een nieuwe maand is aangebroken en in dit geval niet zomaar één: hectisch! Aankomende weken gaan héél druk worden, de deadline voor mijn scriptie komt steeds dichterbij en met mijn blog gaat het beter dan ooit. Kijk je met me mee naar mijn planning voor april?

Afstuderen
Ik kom er ook dit keer niet omheen, ook in de maand april staat afstuderen bovenaan mijn lijstje. Ik vertelde het jullie al in mijn afstudeerupdate, maar er zit in inmiddels best wat vaart in mijn scriptie en de tijd gaat razendsnel voorbij. 17 mei moet mijn hele conceptscriptie al ingeleverd zijn voor de laatste feedback… Op dit moment ziet het er wel naar uit dat ik die deadline ga halen, maar dat neemt niet weg dat er de komende zes weken nog ongelofelijk veel moet gebeuren. Veel gegevens heb ik al verzameld via verschillende onderzoeksmethoden, maar het staat allemaal nog niet mooi op papier en dat gaat nog best een flinke klus worden. Ik weet dat ik waarschijnlijk ook buiten mijn kantooruren en op woensdag en vrijdag aan mijn scriptie moet gaan werken om het optimale eruit te halen, maar dat is toch best een enorme drempel die ik over moet gaan. Ik ben zo gehecht aan mijn “vrije tijd” waarin ik aan mijn blog werk en leuke dingen doe met familie en vrienden, die kostbare tijd wil je gewoon niet besteden aan zo’n rottig document. Maar goed, de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze wel eens toch? We gaan zien hoe het allemaal gaat lopen. Nog even doorzetten en dan lever ik hopelijk een mooi onderzoek op, plus dan kan ik mijn diploma in ontvangst nemen én mijn studie afronden. To be continued…

Bloggen en events
Ik praat er eigenlijk nooit heel open over, maar met mijn blog en social media kanalen gaat op dit moment beter dan ooit. Best frappant aangezien ik zo ongeveer in de meest hectische periode in mijn leven tot nu toe ben beland, maar het motiveert me wel extra om ‘s avonds na een drukke kantoordag nog achter mijn laptop te kruipen en artikelen te schrijven of mails te beantwoorden. Daarnaast besteed ik zo’n beetje iedere vrije minuut (en dat zijn er niet heel veel) aan foto’s maken voor mijn Instagram-account. Naast dat ik het gewoon ontzettend leuk vind wordt hard werken gewoon beloond, waardoor ik inmiddels alweer bijna 16.000 volgers heb weten te bereiken. In april wil ik hier naast de laatste loodjes van mijn scriptie gewoon mee doorgaan, natuurlijk moet ik wel aankijken in hoeverre dit kan. Mijn scriptie zal even op nummer één komen te staan wanneer dat nodig is, maar ik ben zeker niet van plan om mijn blog te laten versloffen. Omdat ik het belangrijk vind om ook bij bedrijven en PR-bureaus af en toe mijn gezicht te laten zien ga ik alsnog proberen om een paar keer naar events te gaan of naar Amsterdam af te reizen. Even passen en meten de komende maand, maar waar een wil is, is een weg 🙂

Sporten
De afgelopen weken is het sporten er eigenlijk ook een beetje bij ingeschoten. Na een lange dag op kantoor en het opstaan om 06.00 uur heb ik weinig zin om tussendoor ook nog te sporten. En dit terwijl ik hier een maand geleden nog zo veel voldoening uithaalde, super zonde. Ook ben ik gestopt met de lessen pilates, simpelweg omdat dit niet meer te combineren viel. Wellicht dat ik er weer mee begin nadat ik afgestudeerd ben, maar in de tussentijd wil ik minimaal een keer per week een uurtje pilates thuis doen. Ik heb ruim een jaar lessen gehad en weet dus prima hoe het precies moet, dat moet lukken… Afgelopen weekend heb ik ook het hardlopen weer opgepakt en met weinig moeite een ronde van 5KM gerend binnen het half uur. Aankomende week wil ik dan ook voor het eerst voor die 6KM gaan, dus ik hoop dat het dan net zo voorspoedig gaat. Verder eet ik nog steeds redelijk gezond en gaan de getallen op de weegschaal ook niet omhoog, maar ik voel me altijd net iets fitter wanneer ik regelmatig sport. Iets om aan te werken de komende maand dus!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Kim 4 april 2017 at 06:57

  Wat fijn dag het zo Goed gaat met je blog en social media!
  Kim plaatste onlangs…Challenge Of The Month #10My Profile

 • Reply dionne 4 april 2017 at 07:17

  Spannend! Voor je het weet is het 17 mei en ben je bijna afgestudeerd. Vanaf dat moment ben je klaar en ligt de wereld aan je voeten! Succes met de laatste loodjes!

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:12

   Dankjewel Dionne, deze bemoedigende woorden kan ik wel even gebruiken haha!

 • Reply Suzanne 4 april 2017 at 08:39

  Heel veel succes met afstuderen! Ik ken het helenaal die stress.
  Suzanne plaatste onlangs…Hello April – afstuderen, stage en nieuwe productenMy Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:12

   Dankjewel girl! Heb jij inmiddels je diploma binnen? 🙂

 • Reply Lindsey Beljaars 4 april 2017 at 09:18

  Succes met afstuderen, you can do it!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Expeditie Samenwonen Deel 7My Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:12

   Dankjewel Lindsey!

 • Reply janneke 4 april 2017 at 12:19

  Je werkt echt kei hard. Gaat vast lukken! Succes

 • Reply Rachel 4 april 2017 at 15:37

  Ik werk ook op het kantoor en dan jezelf stimuleren om nog iets te doen na 18:00 is moeilijk.. je werkt hard Denise en dat word beloond, ga zo door! en je instagram foto’s ben ik ook echt verliefd op, ik ben ook eindelijk een feed gaan aanhouden maar ik weet niet wat ik fout doe? Ik groei gewoon niet meer op instagram, ik sta gewoon eigenlijk stil..
  Rachel plaatste onlangs…Apple Watch 1 Series ReviewMy Profile

 • Reply Marloes 4 april 2017 at 15:44

  Heel veel succes komende week mop! En super dat het zo goed gaat met je blog en IG. Top, ga zo door. Snel sushi eten he, als je wat minder druk bent!

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:13

   Doen we! Ik app je zodra ‘ie is ingeleverd, haha!

 • Reply Kim 4 april 2017 at 20:57

  Wat leuk de events! Heel veel plezier. <3
  Kim plaatste onlangs…Mijn angststoornisMy Profile

 • Reply Larissa 5 april 2017 at 18:06

  Wat een spannende maand! Heel veel succes met het afmaken van je scriptie!
  Larissa plaatste onlangs…Om deze reden publiceer ik deze week nietsMy Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:14

   Dankjewel Larissa, lief van je!

 • Reply Justine 9 april 2017 at 03:03

  Girl, je doet t allemaal zo goed, het is je dan ook van harte gegund dat je blog en social zo lekker gaan. Hard work pays off! Succes met afstuderen <3
  Justine plaatste onlangs…Australia stories – Rottnest Island & quokka’sMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten