Persoonlijk

Hello January – Een maand vakantie, Rome en op wintersport

1 januari 2016

Het eerste artikel van 2016 is meteen een lange én fijne: hello January! Het nieuwe jaar is van start gegaan, de maand januari is sinds vandaag begonnen en mijn planning voor de komende weken is op dit moment al ENORM. Kijk je met me mee?

Onderzoeksverslag inleveren + VAKANTIE!
Ongelofelijk, maar waar: 4 januari is de deadline voor mijn onderzoeks- en adviesplan over mijn stage bij DutchCowboys en daarna heb ik écht vakantie. Bij het woord vakantie kan ik alleen al een gat in de lucht springen, 9 februari start mijn minor namelijk pas in Rotterdam, waardoor ik echt officieel vijf weken lang helemaal NIKS hoef te doen. Nou ja, niks…. Alleen maar hele leuke dingen.

Een stedentrip naar Rome
Zoals een stedentrip naar Rome met Joost! Een paar weken geleden besloten we om gewoon eens gek te doen en wat leuks te boeken. In Rome zijn we beiden nog niet geweest (ik heb er wel hele goede verhalen over gehoord!) en aangezien al het Italiaanse eten mijn favoriet is, zitten we hier wel goed. Mochten jullie tips hebben voor een paar dagen in deze mooie stad, let me know. De definitieve planning is nog niet gemaakt, maar we zijn er wel mee bezig.

Een nieuwe baan
Ik heb er voor mijn gevoel al meer dan dertig keer over geschreven, maar vanaf januari kan ik officieel zeggen dat ik als blogger bij DutchCowboys en StyleCowboys werk. Mijn stage is dus mijn parttime baan geworden (naast mijn minor Fotografie) en daar ben ik ontzettend blij mee. Zo kan ik op een hele leuke manier (BLOGGEN!) al mijn geld verdienen en daar ben ik heel erg dankbaar voor.

Persevents
EIN-DE-LIJK is het weer mogelijk voor mij om naar Amsterdam af te reizen om verschillende persevents te bezoeken. De afgelopen vier maanden heb ik alles af moeten slaan, maar gelukkig heb ik er in de maand januari al weer een paar op de planning staan (Benefit, The Body Shop…) Ook weer goede redenen om te ploggen!

Nog een klein beetje Kerst vieren
En aangezien we nog steeds niet met de héle familie Kerst hebben gevierd, staat dat gewoon op de planning voor januari. December is vaak een enorm drukke en dure maand met alle surprises, sinterklaas, Kerstdagen en oud en nieuw en vaak valt januari daarbij een beetje in het niets. Maar bij ons niet, in januari zitten wij gewoon lekker achter de gourmetstelsels bij oma. Gezellig!

Op wintersport in de Alpen
Hier heb ik ZO VEEL zin in…… Twee jaar geleden gingen papa, Joost en ik al een aantal dagen op wintersport in de Franse Alpen en omdat het ontzettend leuk was gaan we in januari gewoon weer. We hebben een appartement midden op de pistes, echt ideaal en met een bijzonder mooi uitzicht. Dit jaar gaat mijn zusje waarschijnlijk ook mee, ik kijk er in ieder geval nu al weer naar uit. Eerst nog even een paar keer oefenen in de indoorskibaan… oeps.

Voorbereidingen treffen voor carnaval
Waar ik laatst ook aan dacht: carnaval komt er weer aan. En héél snel alweer. Voor we het weten is het februari en gaat het allerleukste feest van het jaar weer van start. In januari ga ik daarom alvast op zoek naar een nieuwe outfit (of stof, de vorige outfit heb ik ook helemaal zelf gemaakt!) en leuke evenementen om aan deel te nemen. Ik ben eigenlijk wel benieuwd, wie van mijn lezers viert er ook carnaval? 🙂

Aangezien ik twee reizen ga maken, nog even aan de bak moet voor mijn verslagen en een nieuwe baan heb ga ik me geen moment vervelen in de eerste maand van het nieuwe jaar. Gelukkig staan er tot nu toe alleen nog maar leuke en positieve dingen op de planning, ik ben benieuwd wat de rest van de maand én het jaar 2016 me nog gaat brengen.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

25 Comments

 • Reply Femke 1 januari 2016 at 10:39

  Jouw vooruitzichten van 2016 klinken ontzettend goed. Nog even en dan kun je jouw onderzoek inleveren, yeahh!! Ik wens jou een heel fijn, gelukkig, gezond 2016. Dat het een jaar mag worden met heel veel hoogtepunten :-)!
  Femke plaatste onlangs…1 januari 2016: goede voornemens? Doelen en wensen!My Profile

 • Reply Desiree 1 januari 2016 at 11:02

  Dit klinkt allemaal ontzettend goed! Januari wordt een fijne maand dus! Ben nu al benieuwd naar alle vakantie artikelen. Ons lekker jaloers maken, haha! 😉 Gelukkig nieuwjaar!
  Desiree plaatste onlangs…HAPPY NEW YEARMy Profile

 • Reply Daphne 1 januari 2016 at 11:15

  Wauw, wat een goed begin van 2016! Allemaal leuke dingen en wat tof dat je bij je stageplaats kunt blijven doorgaan! Succes nog even met de laatste loodjes van je onderzoeksverslag! En happy new year natuurlijk! X

 • Reply Femke 1 januari 2016 at 11:36

  Wat fijn dat je nu werkt als blogger! Een heel fijn 2016! Liefs
  Femke plaatste onlangs…Goodbye 2015 | Hello 2016 + Januari GoalsMy Profile

 • Reply Tineke 1 januari 2016 at 11:45

  januari is voor mij meestal een saaie maand, jij gaat zo te lezen alleen maar leuke dingen doen. Ik ben benieuwd naar je stedentrip naar Rome.
  Liefs
  Tineke plaatste onlangs…De laatste dagen van 2016My Profile

 • Reply anna 1 januari 2016 at 12:22

  Gelukkig nieuw jaar! Jouw jaar begint gelijk goed, wat een leuke plannen allemaal. Geniet van je vakantie en alle leuke dingen! <3
  anna plaatste onlangs…HAPPY NEW… HAIR!My Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 1 januari 2016 at 12:57

  Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik snap wel dat je hiernaar uitkijkt. Ik heb deze maand geen grootse plannen, just the regular things 🙂 Gelukkig nieuwjaar!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Nieuwjaarswensen voor mijn lieve volgersMy Profile

 • Reply Larissa 1 januari 2016 at 13:24

  Dat klinkt als een enorm leuke maand en begin van 2016! Ik wou dat ik mijn jaar zo vrij en leuk in kon plannen, haha. Helaas voor mij al de eerste tentamens en deadlines op de planning.. Geniet van je vakantie vanaf 4 januari! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…15 dingen die ik heb geleerd in 2015My Profile

 • Reply Mariëlle 1 januari 2016 at 13:27

  Aaah heerlijk zo’n trip naar Rome! Ik wil ook wel zo lang vakantie! 🙂 Happy new year!
  Mariëlle plaatste onlangs…Mijn doelen voor 2016My Profile

 • Reply Manon 1 januari 2016 at 15:28

  Je hebt al ontzettend veel leuke vooruitzichten zeg !
  Manon plaatste onlangs…HAPPY NEW YEAR!! | De Oud&Nieuw – TagMy Profile

 • Reply Sas 1 januari 2016 at 20:24

  Wat een fijn vooruitzicht zeg! Nog een fantastisch 2016 gewenst 🙂

 • Reply Denise 1 januari 2016 at 23:07

  Wow wat een fantastische maand heb jij voor de boeg! 2 keer op reis. Wauw! Heel erg van genieten hoor!
  Denise plaatste onlangs…Gelukkig nieuwjaar + goede voornemens?!My Profile

 • Reply Sophie 2 januari 2016 at 09:41

  Heel veel succes! Ik zit nu ook op zaterdagochtend aan mijn verslag te werken. Time flies! Wat tof al je reisjes! Ik heb gewoon stage tot 29 januari en begin 1 februari weer dus heb welgeteld een weekend vrij. Gelukkig komt de carnavalsvakantie er dan wel al snel aan!
  Sophie plaatste onlangs…Lieve ikMy Profile

 • Reply Maxime 2 januari 2016 at 14:22

  Wauw, Dat klikt allemaal heel erg leuk! Veel plezier met al je reisjes, we houden je blog goed in de gate voor alle updates 🙂

 • Reply lonneke 2 januari 2016 at 14:30

  Oh girl, wat een heerlijke plannen allemaal!
  Ik vind het zo fijn voor je dat je een baan aan je stage hebt overgehouden.
  En ben enorm benieuwd naar je minor! Ik wil die misschien ook later gaan doen.
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Hoogtepunten van mijn kerstvakantie!My Profile

 • Reply claudia verloop 2 januari 2016 at 15:43

  Tof! En ik ben heel benieuwd naar je plogs over de events 🙂 Liefs

 • Reply Mariska 2 januari 2016 at 15:54

  Wauw, wat een leuke en mooie vooruitzichten! Ik wens je heel erg veel plezier en een goed jaar!
  Mariska plaatste onlangs…MAC Pro Longwear Concealer reviewMy Profile

 • Reply alexa 2 januari 2016 at 19:09

  oo wauw heerlijk, 5 weken alleen maar leuke dingen doen! wat een leuke dingen staan er op de planning en ja alweer bijna carnaval! leuk!
  alexa plaatste onlangs…Foodhallen in AmsterdamMy Profile

 • Reply Yvette 2 januari 2016 at 20:01

  Wat een heerlijk vooruitzicht 🙂 rome lijkt me ook heel leuk om te zien .

 • Reply Dionne 2 januari 2016 at 20:55

  Wauw! Wat heerlijk zeg! Dat zijn nog eens de betere plannen! Geniet ervan! Heb je ook verdiend!
  Dionne plaatste onlangs…Happy 2016! + Een nieuwe lay-outMy Profile

 • Reply Alexandra • ILUMUOTI 3 januari 2016 at 15:21

  Ah wauwie, klinkt als een heerlijke maand, geniet ervan! 🙂

  xx
  Alexandra • ILUMUOTI plaatste onlangs…My new Céline trio bagMy Profile

 • Reply Anouk 4 januari 2016 at 11:01

  Wat een leuke dingen staan er op je planning! Enjoy! x
  Anouk plaatste onlangs…HOTSPOT: KOFFIE DRINKEN BIJ KHOTINSKYMy Profile

 • Reply Laurence 4 januari 2016 at 17:43

  Wauw dat klinkt allemaal zo leuk!
  Heel veel plezier op vakantie en nog een gelukkig nieuwjaar!
  X
  http://www.laurencemagaly.com
  Laurence plaatste onlangs…Hot this SeasonMy Profile

 • Reply Sarah 5 januari 2016 at 14:00

  Oh, wat een heerlijke vooruitzichten! Rome ben ik een paar maanden terug geweest. Het is echt mijn favoriete stad waar ik ooit ben geweest, zo prachtig! Geniet van je komende vrije verdiende weken!

 • Reply Daphne 6 januari 2016 at 11:10

  Wat een heerlijke planning zo, alvast heel veel plezier in Rome!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten