Persoonlijk

Hello November – Nieuwe baan en back in shape

1 november 2017

Wauw, het is vandaag gewoon 1 november. Nog 53 dagen voordat het Kerst is en nog exact 60 dagen voordat het nieuwe jaar van start gaat. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar de maanden lijken steeds sneller te gaan. Vandaag een artikel over mijn plannen in november, waarbij ik jullie meer vertel over mijn nieuwe baan! Kijk je met me mee?

Work, work, work
Ik heb het al wel vaker laten vallen in vorige artikelen, maar ik ga dus weer officieel aan het werk! Omdat ik het nog niet wilde verklappen heb ik jullie laten raden en ik moet zeggen, veel van de trouwe lezers wisten al precies wat ik zou gaan doen. You’re right! Ik heb namelijk weer een contract getekend om in zowel november als december bij Parfumerie Douglas te gaan werken. Dit keer iets vaker dan voorgaande jaren, want ik zal er vaak zo’n vier dagen in de week zijn. Een hele verandering met nu, want ook zal ik nog een dag fotograferen voor Gossip. Hierdoor ga ik ‘s avonds aan de slag voor mijn blog en wil ik op de dagen dat ik niet buitenshuis werk foto’s maken voor mijn Instagram-account. Hopelijk krijg ik het een beetje rond, maar ik heb er weer ontzettend veel zin in. Blijft altijd leuk om de meest mooie cadeaus in te pakken tijdens de feestdagen en iedereen te voorzien van een fijne geur. Alweer het vijfde jaar op rij!

Events
November lijkt ook wel de maand van de persdagen en de events, ik heb de afgelopen tijd zo veel uitnodigingen in mijn mailbox gehad. Vanwege een drukke agenda én het feit dat ik dus niet gratis meer kan reizen ben ik helaas genoodzaakt om een selectie te maken, maar dat ik een paar keer naar Amsterdam reis deze maand is in ieder geval zeker. Tijdens persdagen ga je bijvoorbeeld op bezoek bij PR-bureaus en zij laten jou dan meteen álle nieuwe producten zien die zij vertegenwoordigen, dat zijn vaak meerdere interessante merken. Is altijd wel gezellig en zeker de moeite waard om daar even een kopje koffie te gaan drinken 🙂

Back in shape
En ik ga gewoon vrolijk door met gezond eten en een beetje bewegen deze maand. Ik weeg nog steeds hetzelfde als vorig jaar en kom ook niets aan, maar ik merk dat ik gewoon iets minder strak in m’n vel zit. Dit komt omdat ik gewoon een stuk minder sport dan voordat ik ging samenwonen en dat voelt op de een of andere manier niet heel lekker. Natuurlijk ben ik absoluut niet dik en prima op gewicht, maar ik weet dat wanneer ik meer beweeg en meer sport het er gewoon net iets beter uitziet. En daardoor voel ik mezelf weer fijner, dus dat. De workouts thuis gaan in ieder geval prima, maar misschien dat ik toch die stok achter de deur moet hebben om mezelf bijvoorbeeld in te schrijven bij groepslessen. Een paar maanden geleden had ik natuurlijk buitenshuis twee keer per week pilates lessen en dat werkte echt heel goed. Ook wanneer ik gewoon even geen zin had, ging ik toch. En dan kom je toch met een voldaan gevoel weer thuis.. Even over nadenken hoe ik dit ga aanpakken dus.

Huisje afmaken
En het appartement is nu echt bíjna helemaal af, we zijn zo blij met het eindresultaat. Het voelt echt als thuis en wonder boven wonder passen alle meubels heel goed bij elkaar. Blijft spannend wanneer je alles los uitkiest bij verschillende winkels! Tijdens ons feestje afgelopen zaterdag hebben we nog een aantal cadeaubonnen gekregen, dus die gaan we deze maand meteen opmaken aan decoratie items die we nog nodig hebben. Naast een TV-meubel natuurlijk, want dat is het enige ‘grote’ ding dat er nog steeds moet komen. Op de een of andere manier wil dat gewoon nog steeds niet lukken, maar deze week hebben we afgesproken om naar de meubelboulevard te rijden en dan moéten we wel echt een keer serieus rondkijken.  To be continued…

Wat zijn jouw plannen voor november?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Kelly 1 november 2017 at 10:17

  Leuk zeg, dat je in deze drukke maanden bij Douglas gaat werken! Lijkt me inderdaad wel erg leuk om de hele dag cadeautjes in te pakken (:
  Kelly plaatste onlangs…Mijn nieuwe Supertrash laarsjesMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 1 november 2017 at 10:44

  Ligt niet aan jou, ik heb ook echt het idee dat de maanden alleen maar sneller gaan, pff haha!! Tof dat je bij Douglas gaat werken, precies in de leuke maanden!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Beautyfavorieten Oktober 2017My Profile

 • Reply anna 1 november 2017 at 11:03

  Ja de tijd gaat snel he, pffff! Is het alweer november? Echt leuk dat je weer bij Douglas gaat werken, lijkt mij echt tof.
  anna plaatste onlangs…OUTFIT | ROZE SWEATER EN TASJE MET FRINGESMy Profile

 • Reply Larissa 1 november 2017 at 11:04

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat fijn dat je weer lekker bij Douglas kan gaan werken de komende tijd!
  Larissa plaatste onlangs…Welcome, NovemberMy Profile

 • Reply Rowan 1 november 2017 at 13:53

  Wat een leuke berichten! Hopelijk ga je het weer leuk krijgen bij Douglas. Ik merk ook dat ik een beetje out of shape ben de laatste maanden en wil ook echt weer gaan sporten. Helaas heb ik het zo druk dat het er vaak bij inschiet. Succes met je workouts en drukke planning. 😀
  Rowan plaatste onlangs…De 5 best gelezen artikelen van oktoberMy Profile

 • Reply Simone 1 november 2017 at 15:36

  Mooie plannen! Geniet van november en gefeliciteerd met je nieuwe baan!
  Simone plaatste onlangs…Adventures: oktober in foto’sMy Profile

 • Reply Marloes 2 november 2017 at 07:13

  Wat leuk dat je weer bij Douglas aan de slag gaat! Heel veel succes met alles! X
  Marloes plaatste onlangs…Outfit: Golden HourMy Profile

 • Reply Lobke 2 november 2017 at 19:23

  Ik weet niet wanneer de persdagen en events voornamelijk plaatsvinden, maar is het niet voordelig om een abonnement af te sluiten bij de NS? Ik betaal zelf bijvoorbeeld €32 per maand en dan kan ik het hele weekend ‘gratis’ met de trein reizen!? Leuk overzichtje weer!
  Lobke plaatste onlangs…Future cinema visits 2017My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten