Persoonlijk

Hello October – Mijn verjaardag en spannend nieuws

2 oktober 2016

Het laatste kwartaal van 2016 is begonnen, ongelofelijk maar toch echt waar. Voor mijn gevoel is januari pas net voorbij, ik heb me de afgelopen maanden dus absoluut niet verveeld en dat is een GOED teken. Ook oktober zal voor mij alles behalve saai zijn. De 30e vieren we uiteraard mijn 22e verjaardag en daarnaast krijg ik ook nog spannend nieuws te horen… Kijk je met me mee?

Propedeuse uitreiking
Heh, een propedeuse uitreiking? Maar die heb je toch al lang achter de rug? Klopt inderdaad, dit keer is ‘ie ook niet voor mij, maar voor Joost. Hij haalde vorig jaar in één jaar zijn P (trots!), genoeg redenen voor een feestje! Het is trouwens bizar dat ik alweer in het vierde jaar van mijn opleiding zit en mijn eigen propedeuse dus drie jaar geleden(!) haalde. Serieus, voor mij voelt dat net als gisteren, bizar. Trouwens, ik ben best wel benieuwd hoe zo’n uitreiking er op een andere school aan toe gaat. Bij mij op het Fontys hadden ze er wel een leuk evenement van gemaakt, maar goed, we gaan het allemaal zien (volgende week al!) 🙂

Spannend nieuws
Waarschijnlijk zijn de meesten van jullie vooral benieuwd naar het spannende nieuws dat ik deze maand te horen zal krijgen.. Nou goed, ik zal jullie niet langer in spanning houden: We (Joost en ik) hebben ons namelijk ingeschreven voor een gloednieuw appartement, maar het is dus nog niet helemaal zeker dat we het krijgen. Heel veel ga ik er daarom ook nog niet over vertellen, mochten we goed nieuws krijgen dan kunnen jullie hier zeker nog een uitgebreid artikel over verwachten. Maar goed, voor nu allemaal even duimen!

Druk, druk, druk
Vanaf half juli heb ik rustig aan mogen doen, maar het is vanaf vandaag toch echt voorbij met dat relaxen en achterover hangen. Komende week heb ik de kick-off van het bedrijfsproject waar ik samen met mijn projectgroep héél hard voor aan de slag moet en daarnaast moet er nog gewerkt worden aan een ander belangrijk project op school. Laten we trouwens het zoeken naar een afstudeerstage niet vergeten…. Ik heb werkelijk nog geen idee in wat voor bedrijf ik zou willen afstuderen, tijd om eens wat onderzoek te gaan doen dus. Verder ga ik gewoon door met bloggen (het liefst gewoon lekker vijf/zes artikelen in de week!) en zal ik lekker aan de slag blijven gaan met mijn nieuwe baantje bij Gossip. Oja, in november en december kun je me óók nog zien staan bij Douglas, ik ben namelijk weer gevraagd of ik ze in die maanden weer even kom versterken. Maar goed, ik loop weer iets te ver op de zaken vooruit. Laten we het gewoon bij oktober houden, die maand is al druk genoeg.

Mijn 22e verjaardag
En helemaal aan het einde van oktober, op de 30e om precies te zijn, mag ik alweer 22 kaarsjes uitblazen. Plannen voor het vieren van mijn verjaardag heb ik eigenlijk nog niet, ik weet niet zo goed wat ik precies wil. Een groot feest voor alle familie en vrienden? Of het klein houden met alleen mijn beste vriendinnetjes? Keuzes, keuzes. Ik heb trouwens al wel genoeg cadeaus op mijn verlanglijstje staan, dus daar hoef ik me niet meer druk om te maken… Haha 🙂

Goed, een spannende maand dus waarin er zomaar eens veel kan gaan veranderen. Ik word weer een jaartje ouder en ga misschien wel uit huis… We’ll see! En what about you? Wat zijn jouw plannen voor de maand oktober?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Denise 2 oktober 2016 at 13:50

  Wat een spannende en drukke week! Ik ga zeker voor jullie duimen wat betreft het appartementje. Super leuk!
  Denise plaatste onlangs…PERSOONLIJK- Hello OctoberMy Profile

 • Reply Manon 2 oktober 2016 at 14:54

  Wat een spannende maand heb je zeg ! Ik ben ook in Oktober jarig, alleen dan de 26e en dan word ik 26 alweer, oudje he !
  Manon plaatste onlangs…Mijn blogplanning vanaf oktoberMy Profile

 • Reply Mariska 2 oktober 2016 at 18:53

  Super spannend voor het appartement, ga voor jullie duimen!
  Mariska plaatste onlangs…Nieuwe disclaimer!My Profile

 • Reply Mariëlle 2 oktober 2016 at 20:19

  Aaah zoveel leuks! Ik duim voor het appartement, dat zou tof zijn <3
  Mariëlle plaatste onlangs…New In September 2016 – random stuff!My Profile

 • Reply Yvette 3 oktober 2016 at 00:06

  Spannend voor het appartement . Zou wel leuk zijn voor jullie . Duimen maar 🙂

 • Reply Suzanne 3 oktober 2016 at 07:52

  Wat een spannend nieuws, heel erg leuk meid!
  Suzanne plaatste onlangs…Tag | Save or Kill?My Profile

 • Reply Jessy 3 oktober 2016 at 08:33

  Wat spannend van jullie appartement! Hopelijk gaat alles door want het samenwonen is echt heerlijk!
  Ik woon nu net drie weken samen met mijn vriend in ons appartement en zou nu al niks anders meer willen 🙂

 • Reply Larissa 3 oktober 2016 at 08:59

  Dat klinkt als een hele spannende maand! Ik ben heel benieuwd of jullie het appartement krijgen!
  Larissa plaatste onlangs…My week in Pictures #051 | Kou, Starbucks en nieuwe kledingMy Profile

 • Reply Monique | WritingMonique 3 oktober 2016 at 10:09

  Wat een spannende, drukke weken! Je sluit Oktober in elk geval leuk af met je verjaardag :)!
  Monique | WritingMonique plaatste onlangs…DIY Bloederige Halloween BoekenleggersMy Profile

 • Reply Kim 3 oktober 2016 at 21:55

  Oh wat spannend jullie appartement!! Ik vind trouwens dat de lightbox een prachtige quote heeft.
  Kim plaatste onlangs…Wat ik leerde in mijn 1e jaar als moederMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten