Photo Diary

Photo Diary #115 – Nog nooit zoveel cadeautjes

8 mei 2017

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary! Afgelopen week was hectisch, maar leuk. Ik kreeg voor de laatste keer feedback op school, ging naar een foodtruck festival en kreeg TE leuke pakketjes binnen. Een zeer geslaagde week dus. Kijk je met me mee?

Hello Monday: de minst leuke dag van de week. Na zo’n fijn weekend is het altijd een beetje een domper wanneer de wekker om 06.00 uur gaat en ik weer de hele dag op kantoor moet doorbrengen. Gelukkig mag ik op maandag altijd wel lekker touren in de Range Rover, een fijne afwisseling van de dag.

It’s a wrap! 17.00 uur, tijd om weer naar huis te gaan. Vandaag draag ik mijn zilveren brogues van Sacha, grijze winterjas van Only (bizar dat we in mei nog een winterjas moeten dragen) en ook de broek is van Only.

Op dinsdag ga ik naar school in plaats van kantoor. Ik kan hierdoor iets langer blijven liggen en maak een lekker ontbijtje klaar.

Het is vandaag de laatste terugkomdag op school, best een gek idee. De volgende keer dat ik iedereen zie zijn we op de diploma-uitreiking en (hopelijk) afgestudeerd. Vandaag heb ik nog een gesprek met m’n begeleider en volg ik een les over het adviesplan. En daarna… borrelen met kaas en worst en bijkletsen!

Na het borrelen besluit ik om samen met m’n schoolvriendinnetjes nog even een hapje te eten bij Happy italy. Ik ga voor de pasta met pesto en laat er kip en parmezaanse kaas bij doen, echt een te lekkere combinatie en helemaal niet duur. Van deze portie kan ik trouwens altijd twee dagen eten, ik laat alles wat ik niet op kan inpakken en dan heb ik een mooie lunch voor de volgende dag!

Toch delen we nog wel een te lekkere pizza fragola met zijn allen. Zo’n puntje kan er altijd wel in, daar zeg ik geen nee tegen.

Woensdag ben ik vrij, maar zo voelt het niet helemaal. Ik schrijf een aantal campagnes voor m’n blog en werk aan m’n scriptie. Over precies een week moet ik mijn conceptversie inleveren en ik weet dat ik het lang niet helemaal af ga krijgen, maar hoe meer ik laat zien, hoe meer feedback ik zal krijgen. Dus even knallen de komende dagen! Op deze foto draag ik trouwens mijn nieuwe crossbody van DKNY, love it.

‘s Avonds ga ik pannekoeken eten bij Joost thuis, jummie. Mijn favoriet blijft gewoon de variant met kaas, daar kun je me echt wakker voor maken.

Deze week heb ik trouwens ook bizar veel pakketjes gekregen, in deze Photo Diary zal ik er een paar laten zien. Mocht je alle pakketjes willen zien die ik hinnenkrijg, dan moet je me even volgen op Instagram (@beautybydenies). Daar unbox ik iedere dag alle dozen 🙂

My Muesli bestaat 10 jaar en daarom hebben ze nu een speciale Golden Granola op de markt gebracht. Verpakt in een super mooie flacon en ook de inhoud is té lekker met bosbessen, frambozen, granola en caramel balletjes. Donderdagochtend weet ik dus wel waar ik mee moet ontbijten.

En nog meer pakketjes! Ik kan je vertellen dat ondanks dat ik dit al 3 jaar doe, ik van ieder pakketje nog steeds heel blij wordt en het echt voelt als een cadeautje. Soms lijkt het net of ik iedere dag jarig ben, dat is toch bizar?

OMG, hij is er! Mijn gloednieuwe Furla tasje en ik ben er zooo blij mee. Ik twijfelde heel erg over de kleur, maar uiteindelijk ben ik voor een limited edition gegaan met een toffe print en daar heb ik echt geen moment spijt van gehad. Lekker uniek en super leuk bij zomerse outfits met wit, grijs en beige. Mijn zwarte DKNY tasje heb ik natuurlijk al voor de donkere outfits, helemaal blij mee!

Omdat het al weer een week geleden is en ik ooit meerdere dagen per week sportte, leek het me wel verstandig om weer eens een workout te doen met wat gewichten. Het is tegenwoordig zo druk dat ik mezelf er echt toe moet zetten, maar als ik het eenmaal gedaan heb dan heb ik echt een goed gevoel. Weer vaker doen dus!

En nog meer pakketjes, het houdt niet op, haha. ‘s Avonds ga ik naar een verjaardag van de ouders van een vriendin. Ik heb er helemaal geen foto’s gemaakt, maar het was super gezellig en ondanks dat ik de bob was gingen de voetjes goed van de vloer. Om 03.00 uur lag ik weer in bed, maar gelukkig wel helemaal nuchter en fit.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe armparty van MyJewellery? Ik zocht deze items uit en gaf ze vervolgens aan m’n zusje, maar ze zijn echt SUPER pretty! Ik heb alleen weinig aan tien horloges die op een kastje liggen en kan er daardoor anderen nog blijer mee maken.

Zaterdagochtend ben ik lekker fit en rond 10.00 uur al wakker. Joost en ik besluiten om gezellig te gaan lunchen in de stad met een boterham carpaccio en een smoothie. Het is vandaag zulk lekker weer dat ik eindelijk met een rokje de deur uit kan, héérlijk!

Daarna fietsen we door naar het park bij ons in de stad, waar ze voor de eerste keer een foodtruckfestival hebben georganiseerd. Het is super lekker weer, ontzettend druk en echt heel gezellig. We blijven ongeveer twee uur liggen in het gras met een lekkere yoghurt smoothie en wat biertjes. Echt een te fijne zaterdag dit!

En tot slot doen we ook nog een ijsje na, moet kunnen op deze fijne zomerse dag. ‘S avonds maken we met mijn zusjes zelfgemaakte pizza’s, een stuk lekkerder dan die diepvriespizza’s van de supermarkt en ongeveer even duur. Vervolgens ga ik expres vroeg naar bed… Zondag ging de wekker namelijk om 08.00 uur zodat ik de hele dag aan mijn scriptie kon gaan werken. En dat deed ik, met gelukkig wel een fijn resultaat.

Aankomende woensdag lever ik dus mijn concept scriptie in, maar daarvoor moet ik nog even heel hard bikkelen. Verder staan er nog niet echt dingen gepland, maar dat is ook wel eens lekker. Even rust en zorgen dat ik over een maand met een gerust hart die scriptie helemaal in kan leveren… bleh.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Lindsey Beljaars 8 mei 2017 at 09:28

  Wat een leuke foto’s! Veel lekker eten en veel pakketjes! Zet hem op met je conceptversie, ik heb hem net ingeleverd dus weet hoe je je voelt, haha! Spannende tijd maar ik geloof dat het zeker goed moet komen!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Real Techniques 4 Miracle Contouring WedgesMy Profile

 • Reply Monica 8 mei 2017 at 10:59

  Wat een leuke foto’s en veel jummie food. Dat Furla tasje is zoooo mooi! Echt een goede keuze met die print. Xx

 • Reply anna 8 mei 2017 at 11:53

  Wat veel leuke foto’s! Ik vind het ook zo raar dat ik nog steeds een winterjas aan heb. Waar blijft de zomer? Succes met je scriptie!
  anna plaatste onlangs…MLBB #97 | VERJAARDAG VIEREN, VAKANTIE EN ZIEKJES!?My Profile

 • Reply Larissa 8 mei 2017 at 12:03

  Wat een leuk weekoverzicht! Je doet altijd zulke leuke dingen, haha. Tof om te lezen!
  Larissa plaatste onlangs…Rhodos, dag 5My Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 8 mei 2017 at 12:50

  Wat een leuk verslag zeg en wat handig dat je bij happy italy je eten kan laten inpakken, wat krijg je toch veel de laatste tijd! dat betekent dat je erg goed bezig bent! ga zo door
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…How to start a Bullet journal?My Profile

 • Reply Denise 8 mei 2017 at 18:30

  Ooh wat slim om je leftovers van Happy Italy als lunch te gebruiken! Succes met je scriptie. You can do this! <3
  Denise plaatste onlangs…OOTD – Holiday in SpainMy Profile

 • Reply Kim 8 mei 2017 at 19:08

  Oh wauw wat is je Furla tas gaaf!
  Kim plaatste onlangs…Weekvlog 23: Een slechte vlogweek. My Profile

 • Reply Manon 8 mei 2017 at 19:13

  Ik heb echt nog nooit gegeten bij Happy Italy, maar volgens mij zit die ook niet echt bij mij in de buurt, ik ga het eens opzoeken.
  Fijn dat je je eten kan meenemen. Bij ons bij de Griek kan dat ook. Je krijgt daar zoveel haahhaha
  Manon plaatste onlangs…Ps.. Strobing Kit Highlighting Powder PaletteMy Profile

 • Reply Femke 8 mei 2017 at 22:42

  Je limited edition Furla tasje is wel héél gaaf zeg! Succes met het schrijven van de ‘laatste’ stukken voor je conceptversie, spannend!
  Femke plaatste onlangs…Review: Dr. Pierre Ricaud Sublim Lèvres Baume TransparentMy Profile

 • Reply Anne 9 mei 2017 at 10:13

  Dat tasje van Furla is écht perfect, gaaf!!

 • Reply Yvette 9 mei 2017 at 19:11

  Super leuk al die pakketjes vooral je armbandjes zijn erg mooi 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten