Photo Diary

Photo Diary #119 XXL – Eindelijk samenwonen!

22 juni 2017

Benieuwd wat ik de afgelopen drie weken gedaan heb? Vandaag een XXL Photo Diary met alle hoogtepunten in een notendop. Zo ging ik naar een musical, vierde ik het afstuderen van een vriendin en leverde ik mijn scriptie in. En uiteraard kregen we ook nog de sleutels van ons appartement! Kijk je met me mee?

Goed, we starten deze Photo Diary met een (redelijk slechte) foto van de musical Ciske de Rat waar ik samen met mijn ouders en zusjes heen ging. Vond het echt een goed stuk, maar er werd wel veel gezongen en ik moet zeggen dat ik daar toch niet zo van houd. Verder wel echt goede acteurs (zoals Danny de Munk!) en een mooi verhaal. Top middag!

Ook heb ik mijn hele kledingkast overhoop gehaald en alles uitgezocht. In het appartement van mij en Joost zal minder kastruimte zijn, waardoor we allebei even selectief moeten zijn. Uiteindelijk heb ik héél veel dingen verzameld die ik voor leuke prijsjes ga verkopen. Er staat inmiddels al een kleine selectie online op mijn United Wardrobe-account, deze kun je hier vinden.

Een vriendinnetje is al geslaagd voor haar HBO-diploma en dat moet gevierd worden met champagne! We verrassen haar spontaan op een woensdagavond en ze is zo overdonderd, dat we allemaal een traantje weg moeten pinken (hahaha..).

KIJK HOE LIEF! Een ander vriendinnetje is eindelijk het baasje van dit super mooie poesje Puck. Het is echt een boefje, maar ik heb nog nooit zo’n mooi beestje gezien. Te schattig ook <3

En tussen alle leuke dingen door zit ik ook gewoon hele dagen op mijn kamertje aan mijn scriptie te werken, te saai. De laatste week zit ik zelfs non-stop van 08.00 uur tot 20.00 uur te bikkelen en kom ik niet onder de mensen, ik voel me verschrikkelijk. Uiteindelijk slaap ik zelfs een paar nachten maar twee uur, MAAR mijn scriptie is af voor de deadline. En dat voelt goed.

Meteen naar de printshop dus!

YAY! Zo fijn, zo blij, zo onwerkelijk dat het eindelijk voorbij is en alles op papier staat. Nu kan ik er niets meer aan doen en dat voelt eigenlijk wel heel gek.

Joost en ik gaan meteen lunchen om het te vieren, eindelijk weer leuke dingen 🙂

En de volgende dag plakken we er samen ook nog een sushi diner aan vast bij Geisha Lounge in Breda, moet kunnen. Dit zijn al mijn favorieten bij elkaar: california maki, crispy en eigenlijk alles met zalm en kip. Het water loopt me weer in de mond nu ik naar deze foto kijk, te lekker.

Op de terugweg lopen we langs een Manfield winkel en ik kan het niet laten om héél even te poseren, haha. FINALLY, het zit erop. Mijn playsuitje is trouwens van Elise Store en ik krijg er heel vaak vragen over, het is echt mijn favoriete zomeroutfitje van 2017 🙂

Maandagochtend zet ik de wekker om 07.00 uur en spring ik de trein in. Om 09.00 uur is mijn scriptie ook veilig ingeleverd op school. De deadline was voor 12.00 uur, maar ik besluit om eens verstandig te zijn en het zekere voor het onzekere te nemen. Met al die vertragingen met de trein weet je ‘t nooit. Vervolgens ga ik samen met mijn schoolvriendinnetjes nog even lunchen bij Bagels & Beans om te vieren dat het voor nu even KLAAR is. Nu alleen die verdediging nog, ik word al zenuwachtig als ik eraan denk!!!

Nog meer leuke dingen. Ik ga namelijk met drie vriendinnen naar het concert van Guus in het PSV-stadion. Een vriendinnetje heeft kaartjes over en dus stap ik spontaan de trein in, zonder ook maar een liedje geoefend te hebben. Uiteindelijk kan ik vrijwel alles uit volle borst meezingen en is het écht een feestje, super leuk om erbij te zijn.

Afgelopen week stond er ook nog een persevent op de planning van Jeans Centre waar ik graag naartoe wilde gaan. In het pashokje staat dit gepersonaliseerde bord, altijd leuk dit soort extraatjes. We krijgen persoonlijk advies en mogen een jeans naar keuze uitzoeken. Ik ga voor een blauwe skinny jeans en laat er mijn initialen op laseren, LOVE IT 🙂

Op 17 juni is het precies een jaar geleden dat opa overleed, dus gaan we gezellig samen lunchen. Ik ga voor een rijk gevulde salade met gerookte kip en ananas, echt een aanrader! Daarnaast ben ik super trots op mijn oma, ze maakt er iedere dag toch maar mooi zelf een feestje van <3

FINALLY, happy new home! Joost en ik hebben afgelopen vrijdag eindelijk de sleutels ontvangen en dat betekent dat het klussen is begonnen. We hebben een gloednieuw appartement bemachtigd, midden in het centrum, en zijn er echt heel erg blij mee. Cheers!

Outfit of the day: creepers van Tango Shoes, roze rokje van Guts Gusto, crossbody van Furla, horloge van Rosefield en ringen van MelanO. Super luchtig en fijn voor deze warme dagen!

Zondag werk ik heel de dag bij Douglas om even bij te springen op Vaderdag. Het is uiteindelijk helemaal niet druk. Ik bedoel, wie gaat er nou winkelen op Vaderdag en met 33 graden? ‘s Avonds doe ik nog een drankje met een vriendin op het terras. Wat een heerlijk leven zo zonder schoolstress, hier kan ik echt wel aan wennen.

Dit waren de foto’s tot en met afgelopen zondag! Aanstaande maandag zal er gewoon weer een Photo Diary online komen met héél veel klusfoto’s. We zijn inmiddels al aardig opgeschoten en ik kan niet wachten om jullie het een en ander te laten zien. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Tedje 22 juni 2017 at 10:41

  YAY! Super leuk om te zien en wat fijn dat je je scriptie hebt ingeleverd. Succes met klussen! En oh, die kitten is echt te schattig!
  Tedje plaatste onlangs…Outfit: it’s summer!My Profile

 • Reply Linda 22 juni 2017 at 11:10

  Ik ben echt verliefd op jouw Furla tasje <3
  Linda plaatste onlangs…6 x adembenemend mooi PargaMy Profile

 • Reply Larissa 22 juni 2017 at 11:21

  Wat gaaf dat je die jeans mocht laten laseren met je initialen er op!
  Larissa plaatste onlangs…1 short, 5 outfitsMy Profile

 • Reply Yvette 22 juni 2017 at 11:56

  Zo fijn dat je eindelijk klaar bent en lekker kan gaan samenwonen 🙂

 • Reply Justine 22 juni 2017 at 12:43

  Wat een heerlijk gevoel moet jij hebben: scriptie ingeleverd, lekker klussen in het huisje. Ben blij voor je mup, het is je gegund! <3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juni 2017 #1My Profile

 • Reply Nienke 22 juni 2017 at 13:37

  Fijn dat je klaar bent met je scriptie! Moet een hele opluchting zijn. Succes nog met het klussen.
  Nienke plaatste onlangs…Beautybox unboxing juni 2017.My Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 22 juni 2017 at 14:22

  Wat een heerlijke foto’s! Superfijn dat je scriptie is ingeleverd, gefeliciteerd! <3 ik vind je outfitje er echt geweldig uitzien. En wat geweldig dat jullie een appartementje hebben, ik ben super benieuwd naar de inrichting! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Shoplog | H&M, Shizzie, Calvin KleinMy Profile

 • Reply anna 22 juni 2017 at 15:43

  Wat heerlijk dat je scriptie is ingeleverd! Ik kan ook niet wachten tot ik eindelijk klaar ben, nog 6 dagen 😀
  anna plaatste onlangs…WISHLIST | NIEUWE ZOMERSE ITEMS! My Profile

 • Reply Suzanne 23 juni 2017 at 08:40

  Ah leuk dat je nu gaat samenwonen! Gefeliciteerd! Leuk om zo je week te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Vier tips voor het weekend #5My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten