Photo Diary

Photo Diary #160 – Let’s shoot!

23 mei 2018

Welkom bij weer een nieuwe Photo Diary, de 160e(!) op rij. WOW! Afgelopen week stond veel in het teken van fotograferen én heel veel leuke dingen doen. Kijk je met me mee?

Een kleine throwback naar Cyprus, ik mis het nu al. Morgen komt er een artikel online met alle foto’s van de vakantie, dus daar ga ik iets uitgebreider in op onze reis. Ik draag hier trouwens een nieuw panterjurkje van Sisters Point, redelijk pittig printje wel. Het tasje is van Valentino, maar deze heb ik al wel wel een jaartje.

Deze week kwam er ook nog een leuk pakketje binnen met nieuwe producten van The Body Shop. Ze lanceren een nieuwe lijn met bananengeur, volgens mij komt deze pas in juli de winkels in. Ik heb de body yoghurt inmiddels al geprobeerd en deze structuur vind ik zó fijn. Echt perfect om de beentjes mee in te smeren en te hydrateren na een dag in de zon.

Ook ga ik nog even met m’n zusje Rosalie op pad om foto’s te maken. Ze zet ook meteen mijn nieuwe roze pak van de website Famous Store op de foto. Echt een vrolijk en zomers kleurtje! Blijft handig om dit samen met mijn zussen en moeder te doen, heel fijn van die persoonlijke fotografen in huis ♡

Wat vinden jullie van mijn nieuwe playsuitje van het merk NA-KD? Ik vind hem op dit moment extra mooi omdat ik nog bruinen benen heb van de vakantie op Cyprus, haha. Met de code ‘DENISE20NAKD’ krijg je overigens 20% korting op alles bij NA-KD 🙂

Ook ga ik deze week gezellig lunchen met mama en een middagje shoppen. Uiteraard ga ik weer voor de lekkerste carpaccio van het land ♡

 De nieuwe zomercollectie shooten met het team van Gossip! Rosalie werkt sinds kort ook in deze zaak, dus ik kan haar meteen meenemen als model. Ideaal 🙂

We rijden naar Oudenbosch, daar hebben ze namelijk zo veel mooie plekjes. Uiteindelijk zijn we bijna een hele dag bezig, maar het resultaat is weer erg leuk geworden. Mocht je benieuwd zijn, dan kun je altijd een kijkje nemen op het Instagram-account van @gossipfashionstore.

Woensdagochtend ga ik gezellig met m’n moeder, zusje en oma richting Breda om even te winkelen. We nemen meteen een kijkje bij de Jumbo Foodmarkt, echt een mega grote supermarkt waar je ook heel lekker en voordelig kunt eten. Deze salade was echt een aanrader, ik heb de dressing daarna meteen ook nog even voor thuis gekocht.

SPORTEN! Deze week ben ik maar liefst vier keer gegaan. Goed beziiiiig ♡

Ook pak ik na lange tijd weer eens de trein richting Breda. Uiteraard weer niet zonder slag of stoot, ik ben volgens mij gewoon niet gemaakt voor het OV. Veel vriendinnen zijn inmiddels verhuisd naar deze grote stad, dus het begint wel steeds meer te kriebelen om er ook eens naar te gaan kijken. Laura en ik gaan lekker eten bij de nieuwe Happy Italy!

We springen even door naar zondag, ik ga samen met mijn twee zusjes en vriendinnen richting de hockey in Breda om een wedstrijd te kijken. Het weer is zó lekker, ik kan hier echt heel blij van worden. Daarna nemen we nog een kijkje in de stad, eten we pizza en fietsen we vervolgens om 03.00 uur ‘s nachts weer naar huis. OEPS. Maar hé, daar hebben we een extra lang weekend voor gekregen.

Deze week heb ik verschillende afspraken in Amsterdam gepland staan en ben ik druk bezig met het regelen van de AVG wet voor mijn blog, allemaal werk voor achter de schermen. 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Judith 23 mei 2018 at 12:25

  Wat een leuke outfits heb je weer aan 🙂
  Judith plaatste onlangs…Malaga – Hotspots & Tips (Incl. Kortingen!)My Profile

 • Reply Daniëlle Springer 23 mei 2018 at 14:39

  Wat een leuke playsuit van NAKD! Staat je goed.
  Daniëlle Springer plaatste onlangs…MAC Velvet Teddy Lipstick ReviewMy Profile

 • Reply Justine 23 mei 2018 at 16:24

  Ah 4 keer al? Goed bezig!!
  Nu heb ik ook zin in pizza..
  Justine plaatste onlangs…5 blogposts uit de oude doos #2My Profile

 • Reply Ine 23 mei 2018 at 21:01

  Je witte jumpsuit en roze pak zijn echt zo leuk! Ze staan je enorm goed.
  Ine plaatste onlangs…Vrijwilligerswerk in de zomerMy Profile

 • Reply Kelly 23 mei 2018 at 21:13

  Gezellige foto’s! 🙂
  Kelly plaatste onlangs…OPI – Frenchie Like To KissMy Profile

 • Reply Larissa 23 mei 2018 at 22:36

  Pff, zo lastig, die AVG wetgeving. Ik ben er ook al een tijdje mee bezig. Tof dat Rosalie nu ook bij Gossip werkt, handig voor de foto’s ook! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…INSPIRATION | Swimwear seasonMy Profile

 • Reply Marloes 24 mei 2018 at 07:18

  Wat een leuk weekje heb je achter de rug babe! Mooie foto’s! X

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten