Photo Diary

Photo Diary XXL #110 – Tijd voor een nieuwe lente garderobe

3 april 2017

Na twee weken is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe Photo Diary! Afgelopen weken stond in het teken van heerlijk weer, een dag vol afspraken in Amsterdam en het uitpluizen van mijn garderobe. Kijk je met me mee?

Een standaard maandag ziet er bij mij zo uit: ik sta om 06.00 uur op, vertrek met de trein en anderhalf uur later zit ik op kantoor in Tilburg. Hier mag ik vaak op- en neer rijden in deze MEGA auto. In het begin best een beetje spannend, maar eigenlijk vind ik het nu juist heerlijk om er even tussenuit te kunnen. Die Range Rover rijdt trouwens ook gewoon véél te lekker 🙂

De afgelopen weken heb ik het ontzettend druk met met m’n scriptie, het werken op kantoor, m’n blog én ook nog eens mijn sociale leven. Hierdoor kom ik al helemaal niet toe aan het uitpluizen van die enorme berg spullen op m’n slaapkamer. Twee weken geleden zag ik eindelijk een gaatje om mijn schoenen eens uit te stallen en te bekijken wat er nou écht weg kan. Uh ja, vijftig paar schoenen meenemen naar een klein appartement midden in de stad gaat niet werken. Inmiddels heb ik een aantal paar weggegooid, er is een gedeelte naar zusjes/vriendinnen en de overige schoenen heb ik opgepoetst en ga ik zelf weer dragen. Goed bezig!

Donderdag verruil ik een dag op kantoor voor een dag op school. Echt heel gek om weer in een overvolle bus vol met studenten te zitten en je tijd gewoon zelf in te kunnen delen. Ik besluit dan ook om even buiten te gaan werken, heerlijk!

Om 16.00 uur ben ik klaar met het bespreken van mijn scriptie. Joost haalt me op en we rijden naar een meubelwinkel in Breda met TE leuke spullen. Enige nadeel is het feit dat mijn portemonnee ze iets minder leuk vind, maar goed. Uiteindelijk zien we wel de tafel en stoelen die we heel graag in ons appartement willen hebben staan, zo fijn. Eindelijk iets dat we allebei meteen mooi vinden!

Zoals iedere vrijdag ben ik ook vandaag weer te vinden bij kledingwinkel Gossip om de nieuwe collecties te fotograferen. Na het werken ga ik gezellig samen met m’n moeder lunchen én ze zet mij nog even op de foto met m’n nieuwe outfit van Jeans Centre. Rok is van Garcia en zit zó fijn, ik ben er echt heel blij mee!

Ik ga voor de geroosterde boterham met avocado, kipfilet, tomaat, parmezaan en sla. Na lang twijfelen toch maar eens iets nieuws gekozen in plaats van die eeuwige carpaccio. Uiteindelijk bleek dat ik (gelukkig!) totaal geen verkeerde keuze heb gemaakt, het is heerlijk.

Van Artdeco krijg ik een vol make-up pakket binnen met de nieuwe lente collectie. Kijk deze ombre lipstick, zo gaaf. Ik heb ze nog niet getest want ik wil ze uiteraard eerst allemaal fotograferen, maar hier komt zeker een artikel van online binnenkort.

En ik bestelde een zacht roze trui bij Rad met twee oogjes, super schattig. Tot eind mei kunnen al mijn volgers trouwens kleding bestellen bij Rad.co met 20% korting met de code Denise20. Ze hebben er hele fijne truien en shirtjes! 🙂

Het weekend besteed ik samen met vriendinnen, heel gezellig. Vrijdagavond ga ik gezellig een drankje doen en zaterdagavond is het tijd om een pastasalade te maken met een ander vriendinnetje. Echt flink stappen doe ik dit weekend niet. Ik ben veel te moe van de hectische scriptieweken en weet dat ik er morgen weer vroeg uit moet…

… Joost en ik gaan namelijk onze definitieve bank bestellen! Er komt nog een uitgebreid artikel met de kleur en het model, maar we zijn in ieder geval ontzettend blij met onze keuze. Hij gaat echt heel mooi worden!!!

En het zou geen zondag zijn zonder véél lekkers. Het feit dat we eindelijk een bank besteld hebben moet natuurlijk gevierd worden, dus ik ga samen met Joost en zijn ouders het terras op om een hapje te eten en te drinken. Zo fijn om te relaxen in het zonnetje met allemaal lekkere hapjes, een heerlijk einde van de week.

Maar goed, maandag begint natuurlijk weer een nieuwe week en moet er gewerkt worden. Ik draag hier mijn nieuwe witte blouse van Miinto, ben er echt heel blij mee.

Ook van Sacha ontving ik nog een pakketje met zwarte loafertjes, een trend die je tegenwoordig heel veel ziet. Het is echt een gevalletje ‘you hate it or you love it’, maar ik vind het dus echt heel leuk en je kunt ze overal bij combineren.

Dinsdag is een drukke, maar leuke dag. Samen met Sophie reis ik naar Rotterdam voor een event van TK Maxx, waar we leuke interieurspulletjes bij elkaar mogen shoppen. Ik ben uiteindelijk gegaan voor mooie badhanddoeken, een zeeppompje en een grote spiegel.

Na het event pakken we de trein naar Amsterdam, we hebben namelijk nog een ander event vandaag en een meeting met een PR-bureau. Heel tof om af en toe even langs te gaan en de nieuwe collecties met eigen ogen te zien in plaats van altijd maar online. Kijk deze leuke schriftjes en goodies van Studio Sweet & Sour, ik ben er verliefd op.

En de laatste afspraak van vandaag: The Beauty Store. Een jaarlijks event met héél veel mooie merken die allemaal hun laatste collecties laten zien. Bobbi Brown, Keune, O.P.I, L’Occitane… ik word er oprecht heel blij van om op dit soort events te zijn. Om 17.30 uur stap ik weer met een overvolle goodiebag richting Brabant. Dit was een geslaagde dag!

Helaas eindigt ‘ie wat minder geslaagd, KIJK DEZE SPIN. MEGA!!!!!!!! Hij is inmiddels door de gootsteen gespoeld, maar ik vind dit soort dingen dus echt verschrikkelijk. Je ziet gewoon haren en oogjes… Ugh.

De rest van de dagen werk ik op kantoor en bij Gossip, maar vrijdagmiddag stelt Joost voor om lekker te gaan lunchen in het zonnetje. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, dat begrijp je. Ik ga wéér niet voor de carpaccio, maar kies een gezonde boterham met avocado, tomaat, ei en hutekase. Daarbij een martini met lemonade (te lekker), een fijn zonnetje en goed gezelschap: een heerlijke middag dus.

‘s Avonds gaan we heel degelijk op bezoek bij vrienden in Breda die net zijn gaan samenwonen. Ze zijn de eerste en het is dus best een beetje ‘gek’, maar over een paar weken zitten wij er ook zo bij (nog gekker).

En uiteraard moet er ook geblogd worden over al die leuke spullen die steeds binnenkomen. Op de linkse foto zie je alvast een sneak peek van een aantal leuke producten die ik de laatste tijd heb binnengekregen.

Ik besluit om maar meteen een review te schrijven over EOS. Gebruik dit merk al jaren iedere dag(!) en het is hartstikke betaalbaar. Heb jij het artikel al gelezen?

Al een paar dagen wil ik graag weer eens hardlopen (met dit weer is dat echt zo fijn), maar het kwam er steeds niet van. Zondagochtend besluit ik om gewoon op tijd uit bed te komen en mijn hardloopschoenen weer eens aan te trekken. Voordat ik het weet ben ik 5 KM verder en het ging zoooo lekker, eigenlijk kon ik nog wel een paar rondjes. Aankomende week gaan we dus gewoon voor die 6KM, dat moet lukken.

De afgelopen dagen heeft het weer ons in ieder geval niet in de steek gelaten. Bij mij gaat het tijdens deze zonnige dagen altijd extra kriebelen om mijn uitgepuilde wintergarderobe uit te pluizen en in te wisselen voor wat meer zomerse exemplaren. Tussen mijn scriptie en drukke sociale leven door heb ik dus nog even de tijd genomen om naar een aantal interieurspulletjes voor het appartement en lente outfits te kijken. Bij Your Look For Less hebben ze bijvoorbeeld hele fijne én betaalbare kleding waar ik ook afgelopen weekend weer wat leuke dingen heb uitgezocht. Dit zomerse shirtje kost nu nog maar 9,99 euro(!) en ze hebben nog veel meer leuks. Ook heb ik weer een aantal gave interieurspullen aangeschaft waar snel een post van online komt… stay tuned :-)*

Hoe leuk is dit roze jasje van Ivy Revel? Een paar weken geleden mocht ik deze bestellen en ik heb hem inmiddels al een aantal dagen aangehad, ideaal met dit lente weer. Met de code ‘DENISE20’ krijg je trouwens 20% korting op alles bij Ivy Revel, dus mocht je ook nog op zoek zijn naar een nieuwe lente garderobe… 😉

De zondag sluit ik af met een lekker zonnetje in m’n gezicht en de hockeywedstrijd van m’n zusjes. Morgen gaan we weer back to work, dus er mag nog even ontspannen worden vandaag.

Liefs,
Denise

*Deze alinea is tot stand gekomen middels een samenwerking

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Roos 3 april 2017 at 14:28

  Wat een méga spin is dat, aaaah hahaha. X
  Roos plaatste onlangs…OUTFIT: Weekend outfitMy Profile

 • Reply dionne 3 april 2017 at 16:21

  Die trui van RAD is mooi. Net als die bolletje blouse

 • Reply Rachel 3 april 2017 at 16:45

  Oeh getver die spin is echt mega ! bah bah ik haat ook echt spinnen. Zo’n spin zat een keer midden in de nacht op mijn wang.. ik voelde wat kriebelen en ik sloeg het weg… hoor ik ‘het ding’ weg rennen over een boek dat open lag naast mijn bed.. haha toen ik het licht aan deed heb ik eerst mijn vader om 03:40 uit zijn bed getrokken.. haha hij kon gewoon rennen en je hoorde het.. zelfs op vloerbedekking.

  Wat een leuke foto’s en die tapas plank ziet er mega lekker uit zeg!
  Rachel plaatste onlangs…Heel veel korting!My Profile

 • Reply Manon 3 april 2017 at 17:20

  Wat zie je er prachtig uit in die rok van Garcia. Ik moet trouwens niks hebben van spinnen.
  Manon plaatste onlangs…MayBeauty – The Incredible Face Mask + 30% korting!!!My Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 3 april 2017 at 19:52

  Wat een prachtige kleding allemaal! Die look van Jeans Centre, zo geweldig <3 ik vind dat jasje van Ivy Revel trouwens ook prachtig! Die tapas, zo ontzettend heerlijk! Overigens ben ik niet echt bang voor spinnen, maar deze… Malou x

 • Reply janneke 4 april 2017 at 08:30

  Oh ik vind het echt een geweldig mooi jasje!

 • Reply Yvette 4 april 2017 at 08:51

  Ik ben ook weer aan het hardlopen heerlijk met dit weer alleen 5 km lukt me nog niet ? . Dat roze jasje is ook erg leuk ga vanmiddag is op de website kijken of er nog meer leuks is ?

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten