Persoonlijk

PLOG 25/01 – Event van Hugo Boss in Amsterdam

2 februari 2017

Vorige week woensdag stond in het teken van een dagje Amsterdam. Niet zomaar een dagje weg, maar een dag vol met gezelligheid, lekker eten en de nieuwe lancering van verschillende geuren van Hugo Boss. Ik heb weer een dag voor jullie geplogt tijdens mijn meetings in Amsterdam, dus alle foto’s staan weer op een rijtje! Kijk je met me mee?

Goedemorgen! Woensdag is mijn enige “uitslaapdag”, maar dat feest gaat vandaag dus ook niet door. Om 08.30 uur gaat de wekker en ook al voelt dat stiekem wel als uitslapen (ik moet er iedere dag om 06.15 uur uit…. ugh!), het is het toch net niet. Kijk trouwens even hoe een gigantische chaos het is op mijn slaapkamer. Veel te veel make-up, dit is trouwens alleen nog maar het gedeelte dat al een keer gebruikt is…. Note to self: dit moet nodig uitgezocht worden.

Vandaag trek ik voor het eerst mijn nieuwe biker boots van Sacha aan, ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik kan achteraf in ieder geval al zeggen dat ik er helemaal geen blaren van gehad heb en ze bij mij dus eigenlijk helemaal niet ingelopen hoefden te worden. Super fijn.

On my way, op naar de trein! Omdat Amsterdam helaas niet om de hoek ligt neem ik mijn laptop mee om in de trein meteen een blogpost te schrijven. In Rotterdam moet ik ook nog een keer overstappen op de Intercity Direct (en daar is geen wifi, zo raar), dus ik moet zorgen dat ik voordat ik in Rotterdam aangekomen ben mijn artikel af heb. Een kleine race tegen de klok is het dus wel, maar uiteindelijk is het net gelukt.

Dit soort foto’s stuur ik altijd naar Joost wanneer hij vraagt of er ik al ben. Nee, na 1,5 uur zit ik nog steeds in de trein en ziet mijn haar er geler uit dan OOIT (oké, dat ligt echt wel aan de foto, zo erg is het in het echt niet hoor).

GELUKKIG, het is 11.30 uur en ik ben in Amsterdam! Het is alweer een tijd geleden dat ik hier geweest ben, maar ik vind het af en toe echt heerlijk om hier lekker rond te struinen. Vandaag ben ik met Justine van de blog My Cup Of Care. We kennen elkaar al een aantal jaren (van het bloggen!) en gaan gezellig samen op stap. Het eerste doel is om de locatie van het Hugo Boss event te vinden, let’s go!

Gevonden! Bleek een stuk makkelijker dan we dachten, we konden er vanaf het station zelfs lopend naartoe. In dit stuk van Amsterdam kom ik eigenlijk nooit, maar des te leuker om ook hier een keer rond te lopen.

Bij binnenkomst krijgen we meteen speciale drankjes aangeboden met onder andere citrus en gember. Ik ben vergeten wat er voor de rest in zat, maar ondanks dat ik een hekel heb aan gember vond ik dit een verrassend lekker drankje. Daarnaast is het niet zomaar een mengsel, dit zijn namelijk alle dingen die ook terugkomen in de nieuwe geuren van Hugo Boss. Mega origineel en leuk!

Maar bij die drankjes blijft het niet, een sterrenchef is namelijk ook verschillende (veel te fotogenieke!) hapjes aan het maken met dezelfde ingrediënten als de geuren. Het zag er echt onwijs mooi uit en daarnaast was het ook erg lekker, al heb ik niet heel veel geproefd. In ieder geval een toffe binnenkomer en erg origineel om zo de nieuwe geuren te gaan beleven 🙂

Goed, dan komen we tot de kern waar het event dus eigenlijk allemaal om draait. Hugo Boss lanceert in de komende maanden drie nieuwe geuren: twee voor heren en één voor vrouwen. Ik weet niet precies wat ik er al over mag vertellen, maar op de rechtse foto zie je bijvoorbeeld al een nieuwe geur voor hem. Waarschijnlijk ken je de Hugo Boss geuren al wel die al bestaan, maar daar komt in deze lijn dus ook een nieuwe van uit: ‘Hugo Iced’ , een hele frisse geur met munt en hout. Vind hem persoonlijk erg lekker! Daarnaast komt er nog een nieuwe geur uit in de Bottled-lijn én dus een geur voor vrouwen. Kennen jullie de Hugo Boss Ma Vie in die roze flacon? Er komt nu dus een nieuwe variant hierop uit: de Hugo Boss Ma Vie Florale. Komt nog een uitgebreide review over online!

We worden goed verwend en krijgen alle drie de nieuwe geuren mee naar huis in een goodiebag. Met de herengeuren ga ik mijn vader en Joost in ieder geval érg blij maken, de nieuwe damesgeur gaat bij mezelf op de plank. Love it! Justine en ik lopen na het event in ieder geval meteen door naar een goede fotospot. Zo fijn dat Amsterdam mooi is, op iedere hoek van de straat kun je mooie foto’s maken <3

En alvast een kleine sneak peek van de foto’s! Er komt deze week een uitgebreide outfit post online met mijn nieuwe laarsjes. Kan jullie in ieder geval alvast verklappen dat ze groot favoriet zijn!

Nadat we helemaal bevroren zijn tijdens het shooten én drie kwartier gelopen hebben naar The Corner Bakery, kunnen we eindelijk aanvallen. Ik weet niet of je wel eens van The Corner Bakery gehoord hebt, maar het is zo’n klein lunchtentje die je ongeveer 20 keer per dag tegenkomt op Instagram. In het echt is het maar héél klein en moet je vechten om een plekje, maar wel een keer leuk om hier te zijn geweest. Het eten is trouwens mega goed, vooral de pancakes zijn aanraders!

Bijkletsen!

Zullen we nog een stuk verse taart nemen?….

Uiteindelijk zijn we verstandig en gaan we gewoon weer terug naar het station. Hier alvast een kleine preview van de nieuwe geuren, maar hier kun je zeker nog een uitgebreider artikel over verwachten. Om 19.00 uur ben ik thuis en staat het eten gelukkig al op me te wachten, plus een ander leuk pakketje van een PR-bureau. Ook daarover later meer… 😉

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Dionne 2 februari 2017 at 07:35

  Super leuke plog. Het ziet er uit als een tof event!
  Dionne plaatste onlangs…Samenwonen met een vriend(in)- hoe pak je dat aan?My Profile

 • Reply Danielle 2 februari 2017 at 07:36

  Leuke plog! En ja “The Corner Bakery” is echt mega klein, ben er al een paar keer langs gelopen maar ben toch echt te hongerig om te wachten op een plaatsje ;)!

 • Reply Lindsey Beljaars 2 februari 2017 at 08:34

  Oeh dat ziet er uit als een leuk event!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Valentijnscadeau voor hemMy Profile

 • Reply Malou | Blonde Blossom 2 februari 2017 at 08:38

  Wat een leuke plog en wat draag je een geweldig jurkje! Ik ben heel benieuwd naar de geuren, een event van Hugo Boss lijkt me erg gaaf! Malou x
  Malou | Blonde Blossom plaatste onlangs…Liebster Award | Leer mij wat beter kennen!My Profile

 • Reply Kim 2 februari 2017 at 09:05

  Wat een erg leuke plog weer! Ik ben benieuwd maar het artikel over de laarsjes!
  Kim plaatste onlangs…New in: Treaclemoon showergelMy Profile

 • Reply Jamey 2 februari 2017 at 12:13

  Wat een leuke plog! Mooie fotos!

 • Reply Janneke 2 februari 2017 at 13:31

  Dat zijn mooie foto’s en wat een leuke dingen heb je meegemaakt. Ik ben benieuwd naar de nieuwe geur van Hugo Boss.

 • Reply alexa 2 februari 2017 at 13:55

  wat een super leuk event en wat leuk dat je een plog hebt gemaakt! love it!
  alexa plaatste onlangs…Travel diary ThailandMy Profile

 • Reply Larissa 2 februari 2017 at 17:36

  Ha, PicMonkey voor je collages! Dat gebruik ik ook altijd! Tof dat je bij dat event van Hugo Boss was!
  Larissa plaatste onlangs…Fijne dingen in het leven #1My Profile

 • Reply Come-Moda 2 februari 2017 at 19:41

  Ziet er goed uit!

 • Reply Yvette 3 februari 2017 at 06:44

  Super leuk event 🙂 . Corner bakery wil ik ook nog steeds is heen .

 • Reply Suzanne 3 februari 2017 at 07:49

  Ziet er heel gezellig uit.
  Suzanne plaatste onlangs…Etos producten voor droge huid + giveawayMy Profile

 • Reply anna 3 februari 2017 at 19:21

  Wat een heerlijk dagje! Je nieuwe biker boots vind ik zo tof <3 En mijn haar lijkt soms ook geel met gekke belichting (kanarie geel welteverstaan haha).
  anna plaatste onlangs…REVIEW | DOUGLAS CONTOURING PALETTEMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten