Persoonlijk

Plogmas 4/12 – Pakjesavond vieren met sushi

5 december 2016

Vandaag geen wekelijkse Photo Diary op maandag, maar een plog van gisteren! 4 december stond namelijk helemaal in het teken van sinterklaas en pakjesavond, hartstikke gezellig! Joost en ik begonnen de dag met een rondje door de stad en vervolgens maakten we sushi en maakten we ons klaar voor pakjesavond. Er werden weer veel mooie cadeaus gegeven én ontvangen! Kijk je met me mee?

plog-1Echt goedemorgen kan ik vandaag niet zeggen, Joost en ik slapen namelijk tot 11.15 uur uit en worden wakker wanneer we bezoek krijgen van Floris. Hij staat voor de deur te miauwen en wanneer ik hem binnenlaat ploft ‘ie er gezellig tussen. Ik weet niet, niet hygiënisch, maar het is maar voor twee minuten en stiekem hartstikke schattig.

Wanneer ik bezig ben met mijn make-up is Joost bezig met de kat. Later zie ik deze snapchat verschijnen… Arm beest.

plog-2Gelukkig heb ik al heel veel cadeautjes gekocht de afgelopen dagen en heb ik ook thuis nog wat dingen liggen waar ik iedereen sowieso blij mee kan maken. Het inpakken is nog een redelijke klus en ieder jaar besef ik mezelf weer dat ik de volgende keer meer cadeaus moet kopen in een rechthoekige vorm. Maak het me met al die ronde vormen alleen maar lastig, haha.

We ontbijten snel, kleden ons aan en willen vervolgens nog even richting het centrum rijden. Maar… de auto moet eerst gekrabd worden(!!!). Eerste keer dit jaar en dat terwijl het al 13.00 uur geweest is en dus blijkbaar nog steeds vriest. Bah.

plog-3Van het overgebleven ijs van de auto maakt Joost meteen zijn eerste sneeuwbal, inclusief commentaar dat deze foto sowieso in de plog moet. Dus bij deze 😉

Let’s go, de eerste stop is de Albert Heijn, waar we even wat spullen voor sushi inslaan. Joost en ik maken namelijk vanavond een flinke portie om tijdens de pakjesavond lekker van te eten. Lang geleden en super lekker. We kopen onder andere tonijn, verse zalm, avocado, komkommer en krab.

plog-4Tussendoor gaan we nog even naar het centrum om het laatste cadeautje te scoren én gaan we aan de slag met de sushi. Tussen deze foto en de vorige zit dus zeker vier uur, oeps. Maar goed, zoals je ziet gaat het hartstikke goed met de sushi. We hebben véél en zijn op het moment dat deze foto gemaakt is nog volop bezig met de rest.

Gezellig met de open haard!

plog-5En dit is ‘m dan, de enorme stapel met cadeaus voor vanavond. We hebben allemaal een lootje getrokken en afgesproken om voor een bedrag van 15 euro voor dat lootje te kopen. Uiteraard met een gedichtje (niet mijn sterkste kant), maar dat maakt het wel een stuk leuker. Ook dit jaar ligt er weel véél.

Wat ik heb gekregen? Onder andere deze drie EOS-balms, die ik inderdaad ook op mijn verlanglijstje had staan. Super blij mee, deze drie ‘smaken’ ken ik namelijk nog niet en ik gebruik deze lippenbalsems meerdere keren per dag. Ze vliegen er dus doorheen en zijn ook niet bepaald goedkoop, echt een leuk cadeautje om te vragen dus. Verder heb ik nog een mooie lipstick van NYX gekregen, een leuk zakcentje, chocoladeletters en een kraslot voor de maand december. Wie weet is die 100.000 euro straks van mij….. Hopen kan altijd.

plog-6Na de flinke portie sushi en de andere lekkere dingen heeft Joost nog steeds honger en komt hij terug de kamer in met deze mooi gefabriceerde sandwich inclusief Nutella. YUM. We eten samen nog een pizzabroodje en vervolgens ga ik weer richting huis. Ik moet uiteraard deze plog nog voor jullie schrijven, ben stiekem ontzettend moe en moet morgen weer vroeg uit bed om te gaan werken.

Als afsluiter van de dag daarom nog even een throwback met deze foto. Sowieso een van mijn favoriete outfits, een volledige outfitpost verschijnt deze week als extra artikel online!

Ondanks dat dit een iets kortere plog was dan de vorige, heb ik een ontzettend gezellige dag gehad. Eigenlijk zo gezellig, dat ik vergeten ben om meer foto’s te maken. Morgen moet er helaas wel weer gewerkt worden, eerst ga ik foto’s maken bij kledingwinkel Gossip en vervolgens hard werken aan mijn to-do list. Maar goed, dat verslag zien jullie morgen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Femk 5 december 2016 at 06:42

  Wat een leuke dag. Cadeautjes krijgen (en geven) is altijd zo leuk. Wij vieren volgende week zaterdag Sinterklaas en heb er nu al zin in.
  Femk plaatste onlangs…Review: Etos CC radiance creamMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 5 december 2016 at 08:38

  Cadeautjes en Sushi, klinkt als de perfecte avond 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Sans Soucis Hidden Sensuality Perfect LipsMy Profile

 • Reply Mariëlle 5 december 2016 at 08:50

  Oooh heerlijk toch al die cadeautjes bij elkaar hihi 🙂 En ik vind je outfit ZO leuk!
  Mariëlle plaatste onlangs…Mijn nieuwe agenda van Etsy! Geld waard?My Profile

 • Reply Dagmar 5 december 2016 at 10:46

  Aah wat een heerlijke dag zo met sushi en pakjesavond! En wat een superleuke cadeaus heb je ontvangen, de foto’s zien er geweldig uit! Veel succes vandaag X
  Dagmar plaatste onlangs…Zwanger week 40 – De uitgerekende datum gehaald!My Profile

 • Reply Larissa 5 december 2016 at 11:43

  Ah krabben, vreselijk! Gelukkig was het een leuke pakjesavond! Ik vind Joost en jou zo schattig samen, dat ‘ie ook meedenkt met jouw blog. Lief! <3
  Larissa plaatste onlangs…De verlanglijst van HEMA van deze feestmaandMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:58

   Haha schattig he <3

 • Reply Maaike 5 december 2016 at 12:23

  Oeh heerlijk die zelfgemaakte sushi! En wat een leuke cadeautjes heb je gekregen, die eos lipbalsem lijkt me best fijn. Ben benieuwd naar je plog voor morgen!
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #91 – Sinterklaas cadeautjes & outfit foto’s makenMy Profile

 • Reply Bettie 5 december 2016 at 15:28

  Wat een leuke plog en je hebt een heleboel leuke cadeautjes gekregen zeg!

 • Reply Daniëlle Springer 5 december 2016 at 16:15

  Klinkt als een leuke dag! Die sushi ziet er heerlijk uit en wat heb je leuke cadeaus gekregen!

 • Reply Manon 5 december 2016 at 19:08

  Zelfgemaakte sushi zo lekker hoor!!!
  Manon plaatste onlangs…I Heart Make-up | Light and Glow & Bronze and GlowMy Profile

 • Reply Linda 5 december 2016 at 19:48

  Zo leuk en gezellig zo’n Sinterklaas avondje,stiekem mis ik het wel dat we het thuis niet meer vieren 🙂

 • Reply Justine 6 december 2016 at 22:01

  Wat leeeeuk! en oh god die sandwich, verschrikkelijk eigenlijk. Zo slecht, maar waarschijnlijk vast stiekem mega lekker!
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – december #1My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten