Persoonlijk

Hello February – Op citytrip en carnavallen

1 februari 2017

Het is vandaag 1 februari: een nieuwe maand met nieuwe kansen en weer een bomvolle agenda. Ik zeg je alvast vooraf: vooral veel LEUKE dingen (en dat is natuurlijk alleen maar fijn!). Over twee weken stap ik namelijk het vliegtuig in, daarnaast mag ik in een luxe hotel slapen én carnaval komt er weer aan! Kijk je met me mee naar de planning van februari?

Het vliegtuig in
Ik heb jullie er vorige week al iets over verteld, maar over precies twee weken sta ik met m’n voeten in het (hopelijk) mooie Praag! Terwijl ik dit typ vraag ik me eigenlijk af hoe het weer daar precies is. Google vertelt me dat het op dit moment -3 graden is, met een klein beetje sneeuw, lichte bewolking en een zonnetje. Prima te doen toch? Misschien wel een goed idee om dikke handschoenen, een muts en stevige laarzen mee te nemen, maar dat zien we tegen die tijd wel. Ik ben op dit moment druk bezig om mijn vier dagen in Praag helemaal vol te plannen en ik heb er zó veel zin in. Afgelopen september was de laatste keer dat ik überhaupt in een vliegtuig zat (op dat moment vanuit Vietnam naar Nederland), stiekem voelt het nog veel langer geleden. Trouwens, héél erg bedankt voor al jullie tips voor een citytrip naar Praag! Ik heb al heel wat nuttige informatie ontvangen via social media en op dit artikel, erg fijn. Ik ben in ieder geval van plan om iedere dag te gaan ploggen en misschien wel een sfeervideo te gaan maken, doe ik ook nog eens iets met dat YouTube-kanaal ;-). Mocht je iets specifieks terug willen zien, let me know!

Een weekendje in Rotterdam
Komend weekend zijn Joost en ik te vinden in Rotterdam, we zijn namelijk uitgenodigd om in een luxe hotel te komen slapen. Het hotel staat vlakbij station Blaak, lekker dicht in het centrum dus. Daarnaast weet ik natuurlijk zo ongeveer de weg in Rotterdam, mijn minor Fotografie was er ook en daardoor weet ik ook meteen dat er genoeg te beleven valt. We willen in ieder geval een bezoekje brengen aan de bioscoop, gezellig wat gaan drinken en uiteraard ook uitgebreid dineren. Daarnaast zoeken we nog een leuke planning voor de zaterdag, iemand tips (naast winkelen) om te doen overdag? In mijn volgende Photo Diary op maandag zien jullie in ieder geval wat we allemaal gedaan hebben 🙂

Mijn verjaardag vieren
Mijn verjaardag? Maar Denise, je bent toch helemaal niet binnenkort jarig? Klopt, op 30 oktober ben ik namelijk 22 jaar geworden en ik heb mijn verjaardag nog steeds NIET gevierd. Shame on me. Sowieso geef ik ieder jaar voor mijn beste vriendinnen een klein feestje, altijd gezellig om even met zijn allen samen te komen en gezellig wijntjes te drinken. Ik moet nog even kijken hoe ik het dit jaar aanpak, maar dat ik het in februari vier is in ieder geval zeker. Beter laat dan nooit zeggen ze toch?

Carnavallen
Één van de dingen waar ik het hele jaar naar uitkijk is carnaval. Alle Brabanders hebben hier waarschijnlijk geen uitleg voor nodig, maar ik kan aan de andere kant ook wel begrijpen als je het juist helemaal niets vind. Gevalletje you hate it or you love it, niets daartussenin. Maar goed, ik ben dus wél van plan om eens flink die verkleedkist in te duiken en mezelf vervolgens zes dagen in de stad te begeven. Op dit moment vraag ik me ook een klein beetje af hoé ik dit ga combineren met het fulltime afstuderen en mijn blog, maar we gaan het zien. Ik hoop dat ik een klein beetje vooruit kan werken de komende tijd, dan komt het vast wel goed. Weten jullie nog dat ik vorig jaar als superwoman ging samen met Joost (hij als superman)? Ik denk dat ik dit pakje nog maar een keer uit de kast trek en daarnaast nog iets nieuws ga verzinnen. Zes dagen lang in hetzelfde pak is ook geen succes, bah. Ga jij carnavallen?

Nou, genoeg leuks deze maand dus. Tussen alle bedrijven door moet er natuurlijk ook gewoon aan m’n scriptie gewerkt worden en zit ik drie volle dagen per week op kantoor. Morgen ga ik samen met mijn collega’s een hapje eten in Tilburg, ook erg leuk om elkaar beter te leren kennen. We zijn met een groep van 21 mensen dus dat wordt vast gezellig. En wat zijn jouw plannen voor de maand februari?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Dionne 1 februari 2017 at 20:57

  Oeeeh! Je hebt wel allemaal toffe dingen op de planning! En lekker carnavallen
  Dionne plaatste onlangs…Travel | Dit is de mooiste AirBnB waar ik ooit geweest benMy Profile

 • Reply alexa 1 februari 2017 at 21:19

  Wat een heerlijke planning en wat lekker dat je naar praag gaat! haha jeetje nog steeds je verjaardag niet gevierd wel een beetje schaamte daarvor maar nu kan je het nog groter en uitbundiger vieren en anders gewoon tijdens carnaval!
  alexa plaatste onlangs…Travel diary ThailandMy Profile

 • Reply Larissa 2 februari 2017 at 17:26

  Dat klinkt als een leuke maand! Carnaval, ik kan me nog goed herinneren dat je dat vorig jaar ook deed, haha. Dit jaar willen mijn vriendinnen en ik eigenlijk ook gaan, maar we weten niet zo goed waar en hoe we dat met slapen doen enzo. Wellicht dat ik je nog tegen het lijf loop tussen de polonaises ;).
  Larissa plaatste onlangs…Fijne dingen in het leven #1My Profile

 • Reply anna 3 februari 2017 at 19:25

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal! Praag is echt een aanrader, leuk dat je er heen gaat! Inderdaad wel ontzettend koud, be prepared…
  anna plaatste onlangs…REVIEW | DOUGLAS CONTOURING PALETTEMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten