Persoonlijk

Plogmas 3/12 – Hotelontbijtjes zijn de beste

4 december 2016

Welkom bij de derde plog van december! Vandaag werd ik wakker in een luxe hotel in Amsterdam, ik werd namelijk uitgenodigd door Kruidvat om een leuk event bij te wonen. En echt waar, hotelontbijtjes zijn de beste! Kijk je met me mee?

plog-1 Een hele goede morgen vanuit het Element Hotel in hartje Amsterdam! In de plog van gisteren konden jullie lezen dat ik samen met mijn vriendinnetje Veerle op uitnodiging een nacht mocht verblijven in dit luxe hotel, inclusief verwennerij van Kruidvat. Gisteren deden we al ontzettend veel leuke dingen, maar na een heerlijke nacht in een kingsize bed kan het hotelontbijtje natuurlijk ook niet ontbreken.

Hotelontbijtjes zijn namelijk de allerbeste!!!

plog-2Na het ontbijt lopen we terug richting onze kamer en komen we deze gave wand tegen met wijnflessen, zo’n leuk idee. We zijn trouwens pas om 09.00 uur uit bed gegaan en hebben dus redelijk moeten haasten voor het ontbijt, na het eten gaan we dus pas uitgebreid onszelf klaarmaken voor de dag.

Veer en ik slapen op de vijfde verdieping van het hotel, inclusief een super mooi uitzicht. Het hotel staat trouwens midden in Amsterdam-Zuid, dus wanneer je in dit gebied moet zijn kan ik je dit hotel ZEKER aanraden. Zo luxe, vriendelijke medewerkers en heerlijke kamers!

plog-3 Even checken hoe ik in hemelsnaam weer thuis kom met al die werkzaamheden bij NS….

Vervolgens al onze spullen pakken, de mega goodiebags inladen en nog even relaxen op het grote bed. We hebben hier trouwens zó lekker geslapen en zelfs wanneer we diagonaal lagen raakten we elkaar amper haha. Goed nachtje!

plog-4 En daar gaan we dan, 11.30 uur, tijd om uit te checken. Bepakt en bezakt met twee mega volle goodiebags, mijn handtas én mijn cameratas. Klein luxeprobleempje wel, dat begrijp je natuurlijk. Het was echt een enorm goed geregeld event van Kruidvat en Maison PR en ik wil ze dan ook héél erg bedanken dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Zo’n eer <3

Als bedankje krijgen we ook nog deze MEGA grote zak snoep mee tijdens het uitchecken. Op het kaartje staat “iets lekkers voor onderweg”. Ik geloof dat ik met deze hoeveelheid de hele maand december wel vooruit kan.

plog-5 Veer blijft in Amsterdam, ze gaat namelijk naar het concert van Guus Meeuwis, maar ik reis wel meteen terug naar Brabant. Samen reizen we nog even naar station Amsterdam Zuid en daar nemen we afscheid. Laat die wereldreis maar beginnen….

Bepakt en bezakt, die tweede stoel is geen overbodige luxe. Van alle producten die ik mee heb gekregen komen trouwens zeer binnenkort nog reviews aan 🙂

plog-6 Twee en een half uur later kom ik thuis aan. Gelukkig kon m’n vader me ophalen op het station, scheelt toch weer een busrit van ruim een half uur. Ik ben moe van het reizen, heb serieus blaren op mijn handen van het tillen van de goodiebags (lol) en mijn eigen bed ligt toch eigenlijk ook wel héél lekker.

Gelukkig komt Joost gezellig naar mij toe om de rest van de zaterdag samen te spenderen. Gisteren heb ik het dus lekker rustig aan gedaan in het hotel, maar ook vandaag staat het niet op de planning om het laat te maken. Netflix it is! Uiteindelijk gaan we voor een gouden oude: Sherlock Holmes.

plog-7Tijdens één van mijn stagegesprekken vorige week kreeg ik een mega tas met snoep mee, waaronder deze zakjes. Wij krijgen in ieder geval geen honger vanavond. Die karamel Fudge is trouwens de allerallerbeste OOIT.

En na de film kijken we beneden ook nog even naar het concert van Guus Meeuwis. Niet alleen Veerle is er aanwezig vandaag, maar ook mijn zusje. Leuk om dus even mee te kijken (en ongegeneerd mee te zingen). Misschien dat ik deze zomer toch wel een kaartje koop, het zag er leuk uit 🙂

Zo, het event van Kruidvat zit er dus weer op en ik ben weer een mooie ervaring rijker. Morgen staat er wéér iets leuks op de planning, ik vier namelijk sinterklaas bij Joost thuis en ik neem jullie weer gezellig mee. See you!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Thebeautyblognl 4 december 2016 at 07:54

  Wat ziet het er allemaal super leuk uit! En al die snoep! Haha heerlijk! Veel plezier met sinterklaas vieren vandaag! X

 • Reply Femk 4 december 2016 at 09:00

  Wat een fijne dag. Reizen is altijd vermoeiend dus daarna lekker op bed Netflix kijken is wat mij betreft het beste wat je kon doen. Leuke plog weer. Ps. je rokje heeft nu echt de perfecte lengte, mooi!
  Femk plaatste onlangs…What I did – Week 48 2016: nieuwe keuken, birthday & lekker etenMy Profile

 • Reply Tineke 4 december 2016 at 09:31

  Dat ontbijt ziet er heerlijk uit. Het klinkt als een heerlijke dag, ik vind je plogs ontzettend leuk. Ga zo door!
  Liefs
  Tineke plaatste onlangs…Plogmas| 1 en 2 decemberMy Profile

  • Reply Denise 13 december 2016 at 21:59

   Super leuk om te horen Tineke!

 • Reply Yvette 4 december 2016 at 10:51

  Ontbijt ziet er erg lekker uit . Krijg er zelf honger van 🙂

 • Reply Larissa 4 december 2016 at 11:45

  Ziet er weer heel gezellig uit! Veel plezier vandaag! X
  Larissa plaatste onlangs…8 films die ik in de afgelopen twee maanden heb gezienMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 4 december 2016 at 11:50

  Dat ontbijtje ziet er verrukkelijk uit! Weer een mega gezellige dag. Geniet vandaag van sinterklaas en ik ben benieuwd naar de plog van morgen.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Hallo December – Verjaardag, Event, Oud op NieuwMy Profile

 • Reply Kim 4 december 2016 at 12:01

  Het ziet eruit als een geslaagd event! En een geslaagde dag!
  Kim plaatste onlangs…December DaysMy Profile

 • Reply Dionne 4 december 2016 at 12:51

  Dat is een geslaagd dagje weg! En altijd lekker zo’n zak snoep voor onderweg!
  Dionne plaatste onlangs…Van een 40-urige werkweek naar een 36-urige werkweekMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 4 december 2016 at 17:00

  Wat enorm leuk! lijkt me echt enorm gaaf zo’n overnachting en evenement combi.
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Make-up Studio Gorgeous Glitter Lips!My Profile

 • Reply Manon 4 december 2016 at 17:58

  Ik vind reizen ook altijd vermoeiend, of het nou met de auto, trein of vliegtuig is.
  Manon plaatste onlangs…NYX Intense Butter Gloss setMy Profile

 • Reply Priscilla 4 december 2016 at 21:30

  Leuke plog! Reizen kan inderdaad heel erg vermoeiend zijn. Des te lekker om daarna op bed / de bank te kunnen ploffen met goodfood en Netflix.
  Priscilla plaatste onlangs…Douwe’s top 10 – meestgeluisterde nummers in november 2016My Profile

 • Reply Arielledannique 5 december 2016 at 17:17

  Heerlijke dagje was het en natuurlijk niet te vergeten het lekkere diner samen!!

  Liefs!!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten