Persoonlijk

Plogmas 13/12 – Mijn afstudeerstage is definitief!

14 december 2016

Vandaag is het eindelijk zeker: ik mag in januari gaan afstuderen bij het bedrijf dat ik voor ogen had! In de dertiende plog van Plogmas neem ik jullie mee naar Tilburg en laat ik jullie drie hele toffe pakketjes zien die ik binnen krijg. Kijk je met me mee?

Een hele goede morgen allemaal! Ik weet niet wat het is, maar ik kom vandaag verdacht goed uit bed. Het is eigenlijk mijn eerste “vrije dag” in weken, maar uiteraard is juist vandaag het validatiegesprek voor mijn afstuderen gepland. Moet ik dus toch op en neer naar Tilburg…

Maar goed, er zijn ergere dingen in de wereld en gelukkig is mijn afspraak pas om 11.00 uur. Betekent dat ik om 09.30 uur wel opgedoft in het bushokje zit te wachten. Nou ja, opgedoft… Mijn oog is half ontstoken dus oog make-up gaat niet vandaag en ik heb mijn lekkere comfortabele laarzen van Bullboxer uit de kast getrokken.

In de trein vul ik nog snel even een checklist in die ik bij het validatiegesprek door moet nemen. Het zijn eigenlijk allemaal punten waar het afstudeerbedrijf aan moet voldoen, wil school het goedkeuren. En jep, alle punten kan ik afvinken, dit moet goed komen zometeen.

Opeens kijk ik naast me en zie ik Joost door het gangpad lopen. Huh! Blijkt dat ‘ie me al twee keer gebeld had en deze foto had gestuurd om te vragen of ik erin zat. Ja dus! Erg grappig en een stuk gezelliger om samen naar Tilburg te reizen.

Oké, we springen weer even vooruit in de tijd. Ik heb namelijk het validatiegesprek met twee docenten gehad en uiteraard geen foto’s gemaakt, maar het duurde slechts vijf minuten(!). Ze hadden mijn plan van aanpak gelezen en vonden de opdracht meteen helemaal duidelijk en helder, niets op aan te merken. Ik mocht tekenen, heb twee docenten als begeleiders aangewezen gekregen en that’s it. Nu is het echt officieel rond, zo fijn. Ik ga nog een post voor jullie schrijven deze week met wat ik nou echt precies ga doen, to be continued 🙂

Om 13.15 uur ben ik dus weer thuis, ik zie Floris al meteen lekker snoezelen voor het raam. Die kat heeft echt het perfecte leven hoor, de hele dag ligt ‘ie te slapen op de verwarming. Heerlijk!

WOW, we hebben thuis nog wat kaarten voor de restaurantactie van AH, waarbij we het tweede menu gratis krijgen. Zonde om niet te gebruiken, dus misschien een goede reden om weer eens een nieuw restaurantje te ontdekken…

Ik krijg een heel leuk pakketje van Miinto met dit rokje van Lofty Manner. Helemaal geschikt voor de feestdagen, de bijpassende top moet nog binnenkomen. Komt snel een blogpost van met mijn gehele Kerstoutfit! 🙂

Snel nog even een paar foto’s maken van mijn nieuwe sieraden van LUZ. Komt morgenmiddag een uitgebreid artikel online, dit is in ieder geval een sneak peek behind the scenes. Zo ziet het er in ieder geval héél raar uit, haha.

Tijd voor lunch met rijstwafels en een avocado, uiteraard inclusief peper en zout. Dit is trouwens niet het enige dat ik eet hoor, er gaat ook nog een kom soep in en ik eet een bakje yoghurt met cruesli. Vind avocado af en toe gewoon heel lekker, maar ik moet het niet te vaak eten.

 

Om 16.30 uur gaat nog een keer de bel. Geen idee wie ik kan verwachten, maar het blijkt wéér de pakketjesman te zijn met twee nieuwe pakketten. Voor mij. Af en toe vind ik het ook wel te gek hoor, iedere dag stopt er hier een busje voor de deur om dingen af te leveren, maar goed. Kan er niet aan wennen!

Ik krijg een prachtige luxe lipstick van Delilah én nieuwe sneakers van Woden. Heb de foto even zwart wit gemaakt, want het was inmiddels al donker en de foto was helemaal blauw uitgeslagen. Niet zo mooi en ook niet heel realistisch! Zal ze morgen nog een keer goed aan jullie laten zien, ik ben er in ieder geval MEGA blij mee 🙂

Na het avondeten is het tijd om thuis weer eens een workout te doen. Een maand geleden wist ik het bijna iedere dag vol te houden, maar ik moet er echt weer even inkomen. Dit keer sla ik m’n slag met een aantal nieuwe video’s op YouTube van Blogilates. Zijn best pittig, maar geeft veel voldoening achteraf!

En daarnaast moet er ook gewoon weer aan school gewerkt worden, de projecten zijn gisteren dan wel ingeleverd, maar de presentaties moeten nog komen. Morgen staat er in ieder geval al een hele belangrijke op de planning bij het bedrijf waarvoor we het onderzoek gedaan hebben. De rest van de week zullen er assessments op school zijn, maar dat zien jullie uiteraard gewoon weer terug in Plogmas 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Femke 14 december 2016 at 06:25

  Wat tof dat je afstudeerstage nu definitief is. Dat kun je echt lekker gaan knallen!
  Femke plaatste onlangs…Tuesday Tag Day: Just Dutch tagMy Profile

  • Reply Denise 14 december 2016 at 09:12

   Ik heb er zin in, de allerlaatste maanden!

 • Reply Yvette 14 december 2016 at 07:04

  Wat fijn dat het nu definitief is van je stage 🙂 gefeliciteerd ermee .

  • Reply Denise 14 december 2016 at 09:12

   Dankjewel Yvette! <3

 • Reply Tedje 14 december 2016 at 09:47

  Yeah, wat fijn dat je stage rond is!! 🙂 Ben heel benieuwd wat je er allemaal mag gaan doen 🙂 En ik ga wel mee uiteten hoor, als je van de bonnen af moet 😉
  Tedje plaatste onlangs…Verhuisupdate: inspiratie gezocht!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 14 december 2016 at 10:15

  Goed gedaan! Gefeliciteerd! 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…L’Oréal Paris Extravaganza Giftset Femme FataleMy Profile

 • Reply Maaike 14 december 2016 at 10:33

  Wat een leuk gestreept shirtje had je aan! En goed van je dat je ook weer een work-out gedaan hebt 🙂
  Maaike plaatste onlangs…Weekly Journal #92 – Marijke Helwegen ontmoeten & toffe chokersMy Profile

 • Reply anna 14 december 2016 at 12:13

  Wat fijn dat je stage nu definitief is! En oh, wat heb je een leuke pakketjes binnengekregen <3
  anna plaatste onlangs…OUTFIT INSPIRATIE | OVERKNEE BOOTS COMBINERENMy Profile

 • Reply Marloes 14 december 2016 at 12:22

  Wat een leuke plog weer zeg! Ik ben heel benieuwd naar je sneakers!
  Marloes plaatste onlangs…Kerst Winactie: Haar & Make-up PakketMy Profile

 • Reply Larissa 14 december 2016 at 13:57

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat je mag afstuderen!
  Larissa plaatste onlangs…Opvallende, grote oorbellen zijn terug en zó draag je zeMy Profile

 • Reply Sabine 14 december 2016 at 14:07

  Wat leuk deze plog!! En gefeliciteerd!!
  Sabine plaatste onlangs…Art on the Blog: Stedelijk MuseumMy Profile

 • Reply Manon 14 december 2016 at 18:50

  Super fijn dat het definitief is. Dat moet een last van je schouders zijn!
  Manon plaatste onlangs…Make up Revolution Rose Gold Lipstick | Red Carpet & ChauffeurMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten