Fashion

Toffe en betaalbare items van MyJewellery

3 januari 2017

Nog op zoek naar betaalbare sieraden en toffe kledingstukken? Dan zou ik even verder lezen! Ik bestelde drie hele toffe(!) items bij MyJewellery, een shop waar ze veel te veel leuks hebben. Vandaag laat ik ze uitgebreid aan jullie zien. Kijk je met me mee?

Een paar weken geleden viel er een ontzettend leuk pakketje van MyJewellery op de deurmat, ik mocht namelijk een aantal items uitzoeken in deze toffe webshop. MyJewellery volg ik overigens al meer dan een jaar op Instagram, ze hebben vooral veel leuke (en hartstikke betaalbare!) sieraden, maar ook mooie kledingstukken zoals rokjes, sweaters en zelfs schoenen. Helemaal mijn smaak in ieder geval. Ik mocht drie verschillende items uitzoeken, een lastige opgave met zoveel leuks, maar het is me gelukt (duh!) en ik ben heel blij met de keuzes die ik gemaakt heb!

Little Star Ring Gold – €15,95 euro

Dat ik iedere dag minimaal één ring om mijn vinger heb is jullie waarschijnlijk ook niet ontgaan. Nee, geen verlovingsring (lol), maar mijn geliefde MelanO variant en de ring die ik van opa en oma kreeg voor mijn achttiende verjaardag zijn sowieso niet te missen. En daar is sinds kort deze Little Star ring in het goud bijgekomen, een super schattig exemplaar. Uiteraard weer in het goud, want op de een of andere manier ben ik opeens helemaal into gold. Ik heb verder vrij dunne vingers, dus het is altijd een beetje een gok om ringen online te bestellen. Die angst bleek bij deze ring van MyJewellery helemaal nergens voor nodig, hij past precies. Super fijn ook dat je kunt kiezen uit drie verschillende maten, dan zit je sowieso al wat meer safe. Naast deze variant met het sterretje zijn er ook ringen met een maan of hartje verkrijgbaar, heel leuk ook om met elkaar te combineren.

Le Marais Sweater Light Grey – € 49,95 euro

Waarschijnlijk hebben jullie hem al op Instagram voorbij zien komen, want deze lichtgrijze sweater is mijn nieuwe favoriet geworden. Hij zit ontzettend lekker, ziet er ook nog eens heel tof uit en heeft de tekst ‘Paris Etoile’ op de achterkant staan. Op de voorkant vind je heel subtiel de tekst ‘Le Marais’, helemaal geschikt voor alle Parijs liefhebbers dus. Ik heb hem inmiddels al een aantal keren gedragend en het valt me op dat ik steeds ontzettend veel leuke reacties op de trui krijg, zowel op Instagram onder de foto als in het echt. Heel leuk! Klein dingetje, de truien vallen klein uit. Ik draag normaal maat S, maar van deze trui heb ik een M besteld en dat zit prima, helemaal niet te groot zelfs. Verder draag ik eigenlijk nooit items in de kleur crème omdat ik bang ben dat ze me bleker maken, maar dat is eigenlijk helemaal niet het geval. Mocht je hem heel leuk vinden maar niet zo fan zijn van de kleur, dan is ‘ie er ook altijd nog in het zwart. Ook heel tof! De trui is trouwens gemaakt van een hele fijne, zachte stof en zit super comfortabel. Ik ben fan!

Gold Initial Coin Bracelet – € 19,95 euro

Mijn blik viel meteen op bovenstaand armbandje, waarbij je je eigen initiaal (van A tot Z) kan kiezen. Ik ging uiteraard gewoon lekker voor de letter D van Denise (goh) en sindsdien heb ik hem eigenlijk helemaal niet meer afgedaan. Natuurlijk is er ook gewoon een mogelijkheid om de voorletter van je geliefde te dragen, het is maar net wat je leuk vindt. Het armbandje is gemaakt van stainless steel en ideaal voor dunne polsen. Hij past eigenlijk altijd en heeft een totale lengte van 19 cm, dus dat zit wel goed. Daarnaast heb je hem ook in het zilver, maar tegenwoordig is alles bij mij goud. Gouden sieraden, gouden meubels, gouden parfum… Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen, oeps. Ik vind het vooral mooi om met meerdere armbandjes te combineren of juist alleen met mijn Daniel Wellington horloge. Love it!

Heb jij wel eens iets besteld bij MyJewellery?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Merel 3 januari 2017 at 12:59

  Ik heb daar nog nooit iets besteld, maar die trui is echt ontzettend leuk!

 • Reply Manon 3 januari 2017 at 15:58

  Die armbandjes zijn wel erg mooi!

 • Reply Wies | Nature of Happiness 3 januari 2017 at 18:15

  Leuke items allemaal, ik wist niet dat ze ook truien verkochten! Vooral het armbandje vind ik leuk 🙂

  • Reply Denise 3 januari 2017 at 18:59

   Eigenlijk alle soorten kleding vind je er wel, tof he!

 • Reply Denise 3 januari 2017 at 20:10

  Aah wat een toffe items heb je uitgezocht!
  Denise plaatste onlangs…GUEST – Sabine zat in een verslavingskliniekMy Profile

 • Reply Evelien 3 januari 2017 at 22:04

  Ze hebben zulke leuke dingen daar, ben echt fan van de sieraden. Die jij hebt uitgekozen zijn ook erg gaaf, vooral die met het initiaal 🙂
  Evelien plaatste onlangs…Oh Diary || december 2016My Profile

 • Reply Sabine 3 januari 2017 at 23:28

  Wauw heel erg mooi die sieraden, en wat n mooie foto’s!!
  Sabine plaatste onlangs…New Year’s resolutions + goalsMy Profile

 • Reply Larissa 4 januari 2017 at 18:29

  Oh wauw, wat een prachtig armbandje! Daar ben ik echt verliefd op!
  Larissa plaatste onlangs…XXL My week in Pictures #63 & #64 | Half jaar samen, kerstmis en oud & nieuwMy Profile

 • Reply Sophie 10 januari 2017 at 20:03

  Aah dat armbandje is heel leuk! Ik heb helaas een zilveren ring die ik nooit af doe en wil dus eigenlijk niet overstappen op goud haha 😉
  Sophie plaatste onlangs…Waarom is het leven van sommige mensen zo interessant?!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten