Fashion

OUTFIT – Langs de grachten in Amsterdam

11 november 2016

Afgelopen week was ik voor een aantal persdagen en afspraken een dag in Amsterdam, de ideale locatie om weer eens outfitfoto’s te schieten. Vandaag draag ik veel van mijn favoriete kledingstukken, onder andere mijn nieuwe rokje van Only. Kijk je met me mee?

amsterdam amsterdam amsterdam amsterdamWollen jas: Zara  |    Schoenen: Sacha    |    Rokje: Only   |    Tas: Patrizia Pepe   |    Sjaal: H&M   |   Shirt: Primark

Goed, afgelopen week had ik dus een aantal afspraken in Amsterdam. Samen met Tedje vertrok ik richting deze prachtige stad (daar kunnen jullie in deze PLOG meer over lezen!), de ideale locatie om weer eens outfitfoto’s te schieten. Het kan zijn dat jullie al een paar foto’s op Instagram voorbij hebben zien komen, maar ik vond ze zo leuk geworden dat ik niet kon wachten met het delen 🙂

Omdat ik heel wat afstanden af zou gaan leggen, koos ik expres voor zwarte laarsjes met een lage hak. Ik heb nog niet heel lang geleden de fout gemaakt om Amsterdam door te crossen op hakken van 13 cm, doe ik op zijn zachtst gezegd dus echt nóóit meer. Gelukkig zijn deze laarsjes van Sacha de ideale vrienden wanneer er veel kilometers gelopen moeten worden. Ook draag ik mijn nieuwe rokje van Only, ik vind hem echt ontzettend tof. Het is een model dat iets plooit en losser valt, ik kom dit soort exemplaren tegenwoordig ook steeds meer tegen. Shirtje erop, panty eronder et voilà! Helaas is het geen weer meer voor leren jasjes, vandaar dat ik ook voor deze lange dag mijn blauwe winterjas van Zara uit de kast heb getrokken. Hij is van vorig seizoen, maar volgens mij verkopen ze hem nu nog steeds (de jassen die nu in de winkel hangenlijken er in ieder geval erg op).

Vandaag ben ik ook weer op pad met mijn spiegelreflexcamera, dit keer om outfit foto’s te schieten voor de winkel Gossip in Roosendaal. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten fotografeer ik hier iedere vrijdag voor en daarnaast beheer ik ook het Instagram-account waar iedere dag meerdere foto’s op verschijnen. Op de planning vandaag staat het experimenteren met verschillende locaties, nu al zin in. Misschien dat ik zelf ook nog even voor de camera kan verschijnen om weer wat leuke outfit foto’s te schieten, we gaan het zien. Fijne dag vandaag!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Yvette 11 november 2016 at 07:11

  Erg leuk rokje 🙂 jammer dat het buiten zo koud is .

 • Reply Marloes 11 november 2016 at 07:40

  Ah wat een mooie foto’s! Prachtige locatie ook zo!

 • Reply Suzanne 11 november 2016 at 08:30

  Onwijs leuke outfit! Staat je super goed
  Suzanne plaatste onlangs…Living the moment #2My Profile

 • Reply ingrid 11 november 2016 at 08:41

  jij ook een hele leuke dag vandaag!

 • Reply Janne 11 november 2016 at 09:18

  Mooi deze look en foto’s! Veel plezier en succes vandaag 🙂
  Janne plaatste onlangs…INSTAGRAM 078 | Outfits & Cute BuildingsMy Profile

 • Reply Dionne 11 november 2016 at 09:36

  Prachtige outfit! Ziet er heel stijlvol uit!

 • Reply alexa 11 november 2016 at 09:46

  heerlijke outfit en mooie locatie!
  alexa plaatste onlangs…Noë AntwerpMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 11 november 2016 at 10:08

  Super leuke foto’s en een hele toffe outfit!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Real Techniques Multitask SetMy Profile

 • Reply Laura 11 november 2016 at 13:26

  Mooie foto’s en leuke outfit!:)

 • Reply Alexandra 11 november 2016 at 13:34

  Hele leuke outfit, staat je goed! 🙂
  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Mysterious SiblingsMy Profile

 • Reply Larissa 11 november 2016 at 14:09

  Ik vind deze foto’s zo mega leuk! En je outfit even goed! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…Verkiezingsnacht met de klas (+ wokken!)My Profile

 • Reply anna 11 november 2016 at 16:32

  Wauw, wat een prachtige foto’s! Ik vind je rokje echt heel erg leuk. En oh, hakken en Amsterdam klinkt al als een hele foute combi haha! Deze laarsjes zien er super mooi en comfy uit. Ik ben ook op zoek naar zwarte laarsjes, maar dan met een lekkere fluffy binnenkant of zo, ik heb altijd koude voeten met dit weer!
  anna plaatste onlangs…SHOPLOG | CUTE ACCESSOIRES VAN DE PRIMARK!My Profile

 • Reply Charel 12 november 2016 at 16:43

  Ik vind dit een hele leuke outfit! Je tas is prachtig!
  Charel plaatste onlangs…Sportarmband MobiGearMy Profile

 • Reply Laura 12 november 2016 at 21:27

  Ah, ik wil nu echt naar Amsterdam en de mooie herfst daar fotograferen. Leuk outfitje heb je aan! Liefs

 • Reply Léonie 13 november 2016 at 13:00

  Wat een leuke outfit! Haha, ik herken de struggle; hakken en Amsterdam. Niet te doen!
  Léonie plaatste onlangs…Dat is nou écht gênant!My Profile

 • Reply Justine 13 november 2016 at 17:44

  Fietfjoeeew hallo zeg! Mooie foto’s mup <3
  Justine plaatste onlangs…Even bijkletsen – Porto, kort haar & internetMy Profile

 • Reply Tedje 14 november 2016 at 15:31

  Hey girl hey!
  Tedje plaatste onlangs…New in: Oriflame The One lipstick en loose eye shadowMy Profile

 • Reply Tess 14 november 2016 at 19:15

  Ohh!! Dat rokje is super leuk!! Mooie outfit en mooie foto’s!! <3

 • Reply Florence 19 november 2016 at 23:54

  Een hele leuke outfit! 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten