Video

WEEKVLOG #4 – Vakantie op Mallorca!

15 mei 2016

Na een kleine radiostilte op mijn blog heb ik eindelijk weer een nieuwe update voor jullie… de vierde weekvlog, helemaal gericht op mijn vakantie op het eiland Mallorca! Ik verbleef hier de afgelopen dagen vrij spontaan samen met m’n moeder, vandaar dat er ook geen nieuwe artikelen meer verschenen.  De reden dat we vertrokken? Eigenlijk gewoon zomaar. We aten veel lekkere dingen, dronken de beste sangria EVER aan het strand en bezochten de oude stad Palma. Kijk mee!

Dit keer dus een iets “andere” en “specialere” weekvlog dan de voorgaande keren, Mallorca is tenslotte geen eiland waar ik me zomaar iedere dag bevind. Ondanks dat ik tijdens mijn vakantie vooral heb genoten, GEEN mailbox heb gechecked en ook nog een stuk of 500 foto’s heb gemaakt, ben ik toch trots op het resultaat van de vlog. Blijkt dus dat ik écht een goede multitasker ben…. Gewoon filmen, foto’s maken met mijn spiegelreflex én ook nog Snapchatten. Maar goed, deze week was dus ontzettend hectisch, druk, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk. Mijn moeder en ik bezochten de oude stad Palma (inclusief de super mooie kathedraal, aanrader!), kregen een mooi kleurtje op het strand en aten uiteraard paella en dronken sangria. Daarnaast wist ik ook de winkels nog leeg te kopen met véél en betaalbare leuke jurkjes. Heerlijk!!!  Je moet de weekvlog eigenlijk gewoon maar gaan kijken, dan zie je het allemaal vanzelf. Vergeet niet om de vlog in HD te kijken voor de beste kwaliteit!

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Vanaf aanstaande woensdag zal ik weer voor jullie gaan weekvloggen, op deze manier kom ik weer op het goede schema. Loopt nu namelijk een beetje achter door mijn trip naar Mallorca, maar over anderhalfe week verschijnt de nieuwe video dus weer. Er staat in ieder geval al een heel leuk event op de planning! Enne, vergeet je vooral niet te abonneren op mijn kanaal (klik!) zodat je geen video’s zult missen en als eerste op de hoogte bent (de vlogs worden namelijk een dag eerder op YouTube gezet!). Ook een duimpje omhoog vind ik héél leuk :-).

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Mariëlle 15 mei 2016 at 09:54

  Heerlijke beelden om te bekijken, ik kan echt niet wachten tot ik ook ga. Ik ga zeker ook Palma bezoeken 🙂

 • Reply Dionne 15 mei 2016 at 10:09

  Super leuke blog weer! Heerlijk dat je een paar dagen naar Mallorca bent geweest!
  Dionne plaatste onlangs…Je kledingkast is meer waard dan je denktMy Profile

 • Reply Maaike 15 mei 2016 at 10:09

  Wat hadden jullie het heerlijk daar op vakantie! Onwijs leuk om te zien, zo kom ik ook weer even terug in de vakantiesferen haha 🙂
  Maaike plaatste onlangs…PLOG – Op weg naar Nice & de eerste dag op vakantieMy Profile

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 15 mei 2016 at 15:45

  Super leuk dat je met je moeder op vakantie bent geweest! Toch gelukkig nog wel zon gehad op het eiland! Ziet er allemaal mooi uit!
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…Nike Air Zoom Structure 19My Profile

 • Reply Kaylee Joosten 15 mei 2016 at 20:31

  Weer een super leuke vlog! Heb echt genoten met het kijken, leuke tops en jurkjes trouwens. Wat is Mallorca een mooi land, wauw!
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…TAG: De musical tagMy Profile

 • Reply Daphne 16 mei 2016 at 14:27

  Aah heeerlijk zo’n vakantie tussendoor, echt genieten!
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Hitte, Uit eten & DancetourMy Profile

 • Reply Rachel 16 mei 2016 at 19:58

  wauw het ziet er super uit meid en dat strand wauw!

 • Reply Valerie 18 mei 2016 at 20:48

  Wat een leuke vlog weer! Ik vind het echt leuk dat je dat bent gaan doen 🙂 En uh, jaloers! Ik wil ook wel naar Mallorca!
  Valerie plaatste onlangs…YESTERDAY – YOGHURT BARN AMSTERDAMMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten