Lifestyle

What I got for Christmas

1 februari 2016

Het is inmiddels alweer 1 februari en meer dan een maand geleden, maar omdat ik veel vragen kreeg over mijn Kerstcadeaus van dit jaar leek het me alsnog een leuk idee om een aantal van mijn gekregen cadeaus te laten zien. Ik ben ontzettend verwend en heb in totaal drie keer(!) Kerst gevierd, waarbij ik veel leuke dingen gekregen en uiteraard ook gegeven heb. Genoeg om vandaag te laten zien dus!

KerstcadeausKiko – Bronzer

Tijdens de Kerst heb ik heel wat envelopjes mogen ontvangen, waar ik uiteraard héél erg blij mee ben, dat komt altijd van pas! Ik heb vrijwel het gehele bedrag meteen op mijn spaarrekening gezet, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om bij Kiko in Rome deze bronzer te laten liggen. Hij was namelijk voor de helft en ik HOU van bronzers. En van make-up 🙂

Kerstcadeaus HEMA – Geurkaarsen Flora, Cedar en Linen

Ook op stage (op de redactie bij DutchCowboys dus) hebben we tussen sinterklaas en Kerst lootjes getrokken. Tedje trok mij (nóóit verwacht) en kocht onder andere deze hele fijne geurkaarsen van HEMA. Verder kreeg ik nog geurstokjes van Rituals (zijn al in gebruik!), twee theemokken en heerlijke thee. Deze geurkaarsen ga ik binnenkort lekker opbranden wanneer het écht heel erg koud wordt.

Kerstcadeaus FAB – Telefoonhoesje iPhone 6

En ook bij Joost thuis trokken we in de decembermaand lootjes. Julia (het zusje van Joost) trok mijn lootje en kocht dit onwijs leuke hoesje van FAB. Stond inderdaad op mijn verlanglijstje, misschien hebben jullie hem wel eens voorbij zien komen in een Photo Diary. Verder kreeg ik nog ontzettend veel leuke spullen voor de uitzet, het gaat er toch een keer van komen…. 😉

Kerstcadeaus MelanO ringen

En ook mocht ik van mijn tante iets uitzoeken voor Kerst. Stiekem had ik de ringen al, maar het leuke aan de sieraden van MelanO is dat je de knopjes allemaal kunt vervangen voor een leuke prijs. Op deze manier heb je dus steeds een “andere ring”. Dit keer koos ik het lichtblauwe knopje, dat uiteraard erg mooi staat bij mijn andere bruine knopje. Deze ringen draag je namelijk bij elkaar, erg leuk!

Kerstcadeaus Swarovski – Stardust Deluxe Bracelet

Plotseling viel er rond Kerst nog een héél mooi en onverwacht pakketje door de brievenbus… Een PR-bureau stuurde me deze prachtige armband uit de nieuwe feestcollectie van Swarovski op. Ik stond echt helemaal met m’n mond vol tanden toen ik zag wat erin zat, OMG? De armband is helaas wat groot voor mijn kleine polsen, maar toch super leuk om tijdens de feestdagen te dragen. Ontzettend bedankt!

Kerstcadeaus Kookboeken

Naast alle andere mooie cadeaus, kreeg ik dus ook praktische dingen cadeau afgelopen Kerst. Van mijn moeder kreeg ik onder andere een mooi kookboek en verder heb ik zo ongeveer alle spullen voor in de keuken compleet (voor het geval ik OOIT uit huis ga, haha). Naast het kookboek kreeg ik ook nog een heel mooi tasje voor bij mijn Paper Bag (ook van Myomy), handschoenen van UGG (zijn al erg veel in gebruik uiteraard) en een gaaf rekje om kaarten of foto’s mee op mijn kamer te hangen. Héél erg blij met al deze spullen 🙂

Kerstcadeaus Mascara, kwasten en W7 Hollywood Bronze & Glow

En op Kerstavond kwam mijn moeder ook nog met een ander kleinigheidje: mijn favoriete mascara van Maybelline, een goede blushkwast van Beyou en het W7 Hollywood Bronze & Glow palette. Kijk, zij weet gewoon waar ze me blij mee maakt. En echt waar, deze mascara is de ALLERbeste.

KerstcadeausShiseido Ever Bloom & Yves Saint Laurent Black Opium

En misschien nog wel de mooiste cadeaus (eigenlijk kan ik echt niet kiezen hoor, ik vind álles leuk wat ik gekregen heb) zijn deze twee fantastische geuren. Jullie weten dat ik een enorme parfum freak ben en inmiddels al meer dan 90 verschillende soorten bezit. Uiteraard allemaal mooi uitgestald in mijn kamer….. En deze twee varianten zijn een enorm mooie aanvulling op mijn stash. Mochten jullie trouwens een artikel willen lezen over al mijn verschillende geuren, let me know! 🙂

Uiteraard waren de gezellige dagen samen en de lekkere diners me veel meer waard dan deze cadeaus, maar omdat er zo veel naar gevraagd werd en ik er ontzettend blij mee ben laat ik ze graag aan jullie zien. Wat is jouw mooiste kerstcadeau dit jaar?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Femke 1 februari 2016 at 06:41

  Wat een leuke cadeaus heb je allemaal gehad zeg. Je bent heerlijk verwend :-)!
  Femke plaatste onlangs…Styletone box januari 2016My Profile

 • Reply Marloes 1 februari 2016 at 07:33

  Wat een mooie cadeaus heb je gekregen. Ik heb de ringen van Melano ook en ze zijn zo mooi!
  Marloes plaatste onlangs…Etos Color Care LipstickMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 1 februari 2016 at 08:19

  Die swarovski armband is heel erg mooi zeg! Die zou ik zo dragen voor een feestje
  beautifulday4makeup plaatste onlangs…Zondag = Bordspel Dag: Tiny Epic GalaxiesMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 1 februari 2016 at 09:26

  Mooie items! Ik vind de ringen van MelanO en de armband van Swarovski heel erg mooi!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Pickwick Tea Topics TAGMy Profile

 • Reply anna 1 februari 2016 at 10:14

  Wauwie, wat een hoop mooie items heb je gekregen! Wij hebben geen cadeautjes gedaan met Kerst.
  anna plaatste onlangs…MLBB #57 | BARISTA-TRAINING, AMSTERDAM EN GEORDIE SHOREMy Profile

 • Reply Lonneke 1 februari 2016 at 10:35

  Wauw ik ben jaloers (op een positieve manier 😉 Wat een prachtige cadeaus. Yves Saint Laurent Black Opium is inderdaad een hele lekker en vrouwelijke geur.
  Lonneke plaatste onlangs…COTM | RetroMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 1 februari 2016 at 11:24

  Je bent flink verwend zo te zien 🙂 Ik zie heel veel leuke items. Geld, makeup en parfum doen het altijd goed! Ik kan eigenlijk niet kiezen waar ik het meeste blij mee was/ben!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Photo diary #58 sushi, weekend Duitsland & shoppenMy Profile

 • Reply Marloes - GLAMOURMOES 1 februari 2016 at 11:58

  Je bent goed verwend zeg! En 90 geuren? Serieus haha! WOW!
  Marloes – GLAMOURMOES plaatste onlangs…Winter parfums – Mijn favorietenMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 20:02

   Een klein gevolg van het werken bij Douglas.. oeps!

 • Reply Rachel Kromdijk 1 februari 2016 at 12:05

  je hebt prachtige items gekregen zeg wauw

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 1 februari 2016 at 12:35

  Wat een prachtige cadeaus! Die melanO ring is gaaf!
  Eilish (artisticstateofmind) plaatste onlangs…Personal ♥ Hoe operatie 2 verliepMy Profile

 • Reply Larissa 1 februari 2016 at 13:07

  Die kaarsen van de Hema zien er héél leuk uit! Leuke cadeau’s heb je gekregen, Denise! Liefs!
  Larissa plaatste onlangs…Styled by Larissa ook op Instagram!My Profile

 • Reply Kim 1 februari 2016 at 14:16

  Wat een leuke cadeaus heb je gekregen! Ik ben heel benieuwd naar de geur van Opium.
  Kim plaatste onlangs…Mommy Monday – Koemelk provocatietestMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 1 februari 2016 at 14:34

  Super mooie cadeaus heb je gekregen! Ik heb ook Black Opium gehad van de kerstman, zo lekker!
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Gezien | Films van JanuariMy Profile

 • Reply Daphne 1 februari 2016 at 14:54

  Wat een superfijne kerstcadeautjes!
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Afgestudeerd, Carnaval & FEEST!My Profile

 • Reply Manon 1 februari 2016 at 15:15

  Wat een geweldige cadeaus heb je gehad!
  Manon plaatste onlangs…Bath & Bodyworks | Ultra Shea Bodycream & Black Raspberry/Vanilla ShowergelMy Profile

 • Reply Léonie 1 februari 2016 at 16:52

  Zo, je hebt echt prachtige cadeaus gekregen! Nu ben ik ook wel heel benieuwd naar je parfum stash, haha.
  Léonie plaatste onlangs…8x leuke en originele ideeën voor ValentijnsdagMy Profile

 • Reply Sax and the Pretty 1 februari 2016 at 18:24

  Kerst??? Hihi. Maar wat een te gekke cadeaus! Hoe bevalt die bronzer van Kiko? X
  Sax and the Pretty plaatste onlangs…Wat een week – CoachMy Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 20:02

   Hij zit nu in de test, laat het je weten!

 • Reply Lisa 1 februari 2016 at 19:04

  Je bent goed verwend zo te zien <3
  Lisa plaatste onlangs…Goodiebag + NarsCosmetics ShoplogMy Profile

 • Reply Yvette 1 februari 2016 at 19:59

  ik kreeg vooral veel bakspullen erg blij mee 🙂 . Dat hoesje van fab is erg schattig zeg .
  Het lijkt me heel leuk om een parfumstash te zien aangezien je zoon grote collectie hebt . Ben ook wel benieuwd wat je echte favorieten zijn 😀

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 20:03

   Bakspullen zijn ook ZO leuk!!!

 • Reply Annemieke 1 februari 2016 at 21:31

  Wat een fijne spullen, en wat een prachtige foto’s ook!

 • Reply melissa 1 februari 2016 at 22:47

  Wat een prachtige cadeaus heb je gekregen! Die Swarovski armband is prachtig 🙂
  melissa plaatste onlangs…Life As We Know It #32: Afgestudeerd, reisje geboekt en koffieMy Profile

 • Reply Evelien 3 februari 2016 at 22:58

  Wauw, prachtige cadeaus!! Black Opium is zooo lekker ♥
  Evelien plaatste onlangs…Action must haves: week 5My Profile

 • Reply Mariska 6 februari 2016 at 19:33

  Dat hoesje heb ik ook en ook in het zwart, alleen bij mij brokkelt de hoek onderin eraf 🙁 Die kaarsen zijn echt té lekker ook van Hema !
  Mariska plaatste onlangs…Hema nail polish remover (dip & clean)My Profile

  • Reply Denise 11 februari 2016 at 20:03

   Oh no, wat jammer! 🙁

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten