Persoonlijk

Mijn plannen voor de zomervakantie

8 juni 2016

Aangezien ik door de enorme hoeveelheid opdrachten op school door de bomen het bos niet meer zie, heb ik besloten om op dit moment gewoon aan even NIETS anders te denken dan vakantie. En al mijn leuke plannen in die vakantie. Tijd om mijn agenda voor de komende drie maanden voor jullie (maar vooral ook als motivatie voor mezelf) eens bloot te gooien. Vietnam, festivals en relaxen… Here we go!

Festivals
Toevallig schrijf ik dit artikel terwijl ik vol spanning in een digitale wachtrij sta voor het festival Into The Woods begin september. Duurt nog even, ik weet het, maar het festival is altijd zo belachelijk in trek dat je er METEEN bij moet zijn wanneer de kaarten in de verkoop worden gegooid. Gevolg is dat je in plaats van 35 euro per kaartje maar liefst 60 euro neer kunt leggen door van die zielepieten die expres kaarten kopen om geld te verdienen. Maar goed, dat zijn andere frustraties waar we het vandaag niet over gaan hebben. Over precies een maand heb ik officieel vakantie, dan ben ik dus voor altijd klaar op de Fotovakschool én kan ik me klaar maken om af te gaan studeren met de studie communicatie. Één van de plannen die ik in ieder geval deze zomervakantie heb staan zijn een aantal festivals bezoeken. Begin september dus Into The Woods (dan is het trouwens eigenlijk geen vakantie meer + ik moet dus nog kaarten zien te bemachtigen), uit al die andere honderd festivals moet ik nog een keuze maken. Tips voor festivals zijn welkom! Edit: de kaarten voor Into The Woods zijn na twee zenuwslopende uren bemachtigd!!!

Rondreizen door Vietnam
Het allerleukste van aankomende zomer is natuurlijk mijn rondreis door Vietnam. Sorry voor het feit dat ik er weer over begin en Vietnam misschien nu al jullie neus uit komt, maar ik ben er nog lang niet over uitgepraat. Inmiddels ben ik me wat meer aan het verdiepen in de historie van Vietnam (ze hebben natuurlijk heel wat pittige oorlogen meegemaakt waarvan nu nog steeds veel overblijfselen te zien zijn) en het is natuurlijk altijd verstandig om jezelf een beetje te verdiepen in het land waar je rond gaat trekken. Verder zijn er al een aantal kledingstukken voor de reis gekocht en kunnen we de nachtjes al bijna af gaan tellen… Aaaaah. Ik kan echt niet wachten om te vertrekken én om jullie al mijn mooie foto’s te laten zien (is de Fotovakschool het afgelopen half jaar toch nog érgens goed voor geweest…). Mocht je meer willen lezen over mijn reis, dan kun je dit artikel alvast even doorlezen!

Gezonder eten en leven
Yes, het wordt weer tijd om gezond te gaan eten en ik kan er op dit moment niet meer omheen. Het is niet dat ik overdreven veel snoep of iedere avond een zak chips wegwerk op de bank, maar het kan gewoon allemaal even nét iets gezonder. Vanaf maandag wil ik in ieder geval veel meer water gaan drinken, minimaal drie keer in de week een workout pilates doen en ALLE zoetigheid zoals snoep, koek, chips en chocolade sowieso laten liggen. Is behoorlijk lastig in combinatie met school stress, maar ik ga de uitdaging toch aan en daarnaast voel ik me na iedere workout GOED. Moet ik dus gewoon veel vaker doen, want de resultaten zijn echt snel zichtbaar en vooral ook voelbaar. Door het hier zo op te schrijven is het misschien wel een stok achter de deur, let’s do this! Iemand zin om met me mee te doen, haha?

Overige uitjes
En naast bovenstaande ‘grote’ punten staan er natuurlijk ook nog heel veel kleine uitjes gepland. Zo ga ik in ieder geval een avond gezellig sushi eten met een groep bloggers (die ik al VEEL te lang niet gezien heb!) en heb ik een vriendinnendag gepland met maar liefst 13 vriendinnen waar ik al meer dan tien jaar bevriend mee ben. Wat betreft persevents is het in de zomerperiode altijd een beetje rustig, maar aangezien mijn studenten-OV in die weken niet werkt, vind ik dat niet héél erg (woeps). Uhm, tsja, verjaardagen kan ik uiteraard ook niet vergeten. Véél vriendinnen en familie zijn in juli en augustus jarig, dat wordt dus weer aan de slag met verschillende 21-boeken én cadeaus kopen.

Het beloven in ieder geval twee ontzettend fijne maanden te worden, vol met gezelligheid en festivals. Uiteraard met als kers op de taart een rondreis door Vietnam….. Ik raak er maar niet over uitgepraat. En wat zijn jouw plannen deze zomervakantie? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Femke 8 juni 2016 at 06:24

  Dit ziet er zeker uit als twee leuke, gezellige maanden. Ach, ik vind je geklets over Vietnam wel leuk hoor.. Logisch ook. Als je niet zo enthousiast zou zijn zou ik dat gek vinden haha :-)!
  Femke plaatste onlangs…Blogmutsen & Co #23: 5 favoriete Disney filmsMy Profile

 • Reply Marloes 8 juni 2016 at 07:25

  Heerlijke vooruitzichten allemaal. Ik heb ook zoveel zin in de zomer!
  Marloes plaatste onlangs…Recept: BananenmuffinsMy Profile

 • Reply Jonne 8 juni 2016 at 07:48

  Leuke plannen, nu heb ik dus zo’n zin in zomer! En vietnam klinkt echt gewelidig

 • Reply Mariëlle 8 juni 2016 at 08:45

  Dat klinkt als een heerlijke zomer! Ik ben benieuwd hoe je vakantie gaat zijn want ik ga er ook heen dit najaar!
  Mariëlle plaatste onlangs…Paula’s Choice endless lash mascaraMy Profile

 • Reply anna 8 juni 2016 at 10:10

  Wat een leuke plannen allemaal! En oh ja, zo balen he als het OV er weer uit gaat haha 🙁
  anna plaatste onlangs…EENVOUDIG JE EIGEN MARBLE WALLPAPER CUSTOMIZEN!!!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 8 juni 2016 at 10:35

  Ah wat een leuke vooruitzichten 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Sans Soucis Moisture Aqua BenefitsMy Profile

 • Reply Rachel Kromdijk 8 juni 2016 at 10:57

  Wat goed van je ik heb mezelf maandag laten gaan door 3 chocolade chips cookies te eten in de kantine.. super stom!
  Nu een heerlijke gezonde eiersalade gemaakt die ik straks ga opeten! succes meid
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…‘t Juffie in GiessenburgMy Profile

 • Reply Manon 8 juni 2016 at 11:43

  Ik denk dat jij een geweldige zomervakantie gaat hebben!
  Manon plaatste onlangs…Wat ik leuk en niet leuk vind aan de zomerMy Profile

 • Reply Sophie 8 juni 2016 at 12:13

  Ah fijn vooruitzicht! De tijd vliegt, voor je het weet is de zomer weer voorbij! Dat gezond doen mislukt bij mij altijd met alle feestjes, bbq’s en fijne avonden buiten.
  Sophie plaatste onlangs…PLOG | Een week met een traan, een lach en heel veel liefde (én veeeel water)!My Profile

 • Reply Justine 8 juni 2016 at 12:44

  Ahhh wat een plannen! En nu maar hopen dat de sushi date doorgaat. Maar sowieso vind ik dat we gewoon een keer moeten sushi’en wanneer OV nog werkt. Ondanks dat niet iedereen mee kan haha.
  Justine plaatste onlangs…Het leed dat afstuderen heet #3 – scriptie inleverenMy Profile

 • Reply Charlotte 8 juni 2016 at 13:23

  Wat gaaaf van Vietnam! En dat festival, love it! Goed van je over het gezonde eten, ik ben nu ook 2 maanden bezig en je voelt je zo veel fitter en fijner 😀
  Charlotte plaatste onlangs…beauty |nieuwkomers van de lidlMy Profile

 • Reply Chantalle 8 juni 2016 at 14:28

  Wat een leuke plannen! Ik wil ook gezonder gaan leven, haha. Nu alleen nog een beetje meer motivatie vinden om ook te gaan sporten!
  Chantalle plaatste onlangs…Preview – Catrice It Pieces.My Profile

 • Reply Loïs' Blog 8 juni 2016 at 14:29

  Klinkt allemaal heel leuk (en goed: gezond eten)! Ik ben zelf ook in augustus jarig 😀
  Loïs’ Blog plaatste onlangs…Outfit / Festival lookMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 8 juni 2016 at 15:58

  Wat een ontzettend leuke vooruitzichten! Een super zomer, als ik het zo lees. Veel plezier gewenst alvast.
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Mijn dagboekje! #4My Profile

 • Reply Larissa 8 juni 2016 at 16:43

  Ahh wat een leuke plannen! Heel veel plezier alvast!

 • Reply Fashiable | Nanne 8 juni 2016 at 19:41

  Wat ontzettend gaaf dat naar Vietnam gaat, ik ben wel jaloers hoor! Heel veel plezier alvast, maar dat komt zo te horen wel goed 🙂

 • Reply Laura 8 juni 2016 at 23:39

  Rondreizen in Vietnam klinkt heel leuk en spannend!

 • Reply jouvence 9 juni 2016 at 21:28

  Wat leuk dat je gaat rondreizen door Vietnam! Alvast heel veel plezier ♥ xx

 • Reply Yvette 9 juni 2016 at 21:44

  Jouw plannen zijn wel leuker dan de mijne xD.
  Ik moet vooral werken en leuke dagjes uit zoals de efteling . Eind september ga ik pas op vakantie 🙁
  Ben wel benieuwd naar je reis in vietnam 🙂

 • Reply Lisa 10 juni 2016 at 22:04

  Wat een heerlijk vooruitzicht <3
  Lisa plaatste onlangs…Unboxing PerspakkettenMy Profile

 • Reply Anouk 10 juni 2016 at 22:40

  Ah, dat belooft een heerlijke zomer te worden!!
  Anouk plaatste onlangs…OUTFIT OF THE DAY: BLACK ON BLACKMy Profile

 • Reply Daphne 13 juni 2016 at 11:26

  Ik heb die kaartverkoop van Into The Woods helemaal niet doorgehad.. Te laat dus nu :O Wel supergaaf dat je naar Vietnam gaat!

 • Reply Linda 13 juni 2016 at 21:21

  Het is een heerlijke zomer planning waar je U tegen zegt haha! Vergeet je niet ook wat tijd voor jezelf in te plannen? 🙂
  Linda plaatste onlangs…Les Plaisirs Nature doucheproducten | Yves RocherMy Profile

 • Reply Quinty 15 juni 2016 at 11:05

  Leuke plannen! Ik heb nu al zin in de zomer.

 • Reply Frederique 16 juni 2016 at 14:27

  Wat super leuk dat je gezonder wilt gaan leven. You got this, babe!
  Dikke kussss, liefs, x
  Frederique
  FAB le Frique – http://fablefrique.com
  Frederique plaatste onlangs…Best moisturizers under 40 eurosMy Profile

 • Reply Evelien 21 juni 2016 at 20:25

  Hoop beloftes, maar wel erg leuk allemaal! Make them all come true! ♥

 • Reply Monique | WritingMonique 24 juni 2016 at 09:25

  Dat klinkt allemaal zo gezellig en superleuk! Vietnam lijkt me fantastisch!
  Monique | WritingMonique plaatste onlangs…DIY Superhelden Comics SpaarpotMy Profile

 • Reply Renee 27 juni 2016 at 00:10

  Wat ontzettend gaaf dat je naar Vietnam gaat, wordt vast en zeker een ontzettend mooie ervaring. Oh, nou ik doe mee hoor met gezonder leven en eten, hahah!
  Renee plaatste onlangs…ik was mijn broertje kwijtMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten