Photo Diary

Photo Diary #137 – Vakantie geboekt en 23 jaar

6 november 2017

Afgelopen week was ik natuurlijk jarig (23!), kreeg ik een hele leuke reis cadeau en ontving ik een prachtig pakket van Sisley. Het was echt een feestweek met veel buiten de deur eten, pakketjes ontvangen en feestjes. Kijk je met me mee?

 Maandag, 30 oktober. IT’S MY BIRTHDAY! Voor vandaag heb ik niet heel veel gepland eigenlijk. Ik wil gewoon mijn mail doen zoals normaal, een foto maken voor Instagram en daarna even naar mijn ouders fietsen. Toch een stuk gezelliger dan de hele dag alleen zitten.

Dit is trouwens meteen het resultaat van de foto die ik maakte, haha. De donuts had ik in huis gehaald voor het familiefeestje afgelopen zondag, dus de leftovers konden mooi nog even mee op de foto. Daarna zijn ze overigens wel opgegaan, maar dat mag op je verjaardag 😉

 Mijn moeder komt nog met het geniale idee om gezellig te gaan lunchen bij De Berk in Bergen op Zoom, dus dat is wat we ‘s middags doen. Mijn zusje Nikki ging ook gezellig mee en we bestelden heel veel lekkere dingen, echt een aanrader daar.

‘s Avonds komt Joost weer thuis van een drukke dag stage en hij vertelt me dat ik een reisje voor mijn verjaardag krijg. Ik heb de afgelopen maanden lopen roepen dat ik heel graag weer eens terug naar Parijs zou willen, dus daar zijn de pijlen op gericht. Spontaan zegt Joost vervolgens dat we ook naar Barcelona kunnen vliegen en daarna door kunnen reizen naar Valencia. Gewoon even een weekje weg, waarom ook niet eigenlijk? En uiteindelijk boeken we dezelfde avond onze vluchten nog. Een super leuk cadeau natuurlijk 🙂 Mochten jullie nog tips hebben voor zowel Barcelona als Valencia, let me know!

 

 Van mijn vriendinnetjes heb ik naast een heel leuk wandrek en accessoires ook nog een bon van Bloomon gekregen. Ik had al eens wat hints gegeven dat ik echt van verse bloemen houd in huis en maandagmiddag lag deze bon dus op de brievenbus. Zo leuk! Ik mag in totaal drie keer een bos bloemen bestellen, mét vaas. Zo leuk!

En ik krijg van Cluse dit prachtige horloge uit de samenwerking met Negin. Ook zit er nog een extra roze bandje bij met een soort velvet stof, ik vind hem echt prachtig. Deze zul je uiteraard snel weer op m’n foto’s voorbij zien komen 🙂

 Donderdagochtend werk ik aan m’n blog en Instagram-account, ‘s middags ga ik spontaan lunchen met een vriendinnetje. Ze appt me of ik zin heb en waarom ook niet, gezellig! Absoluut een voordeel van zelfstandig werken hoor, maar helaas moeten de uren wel gewoon weer ingehaald worden. We gaan allebei voor een Twaalf Uurtje met vis.

Na de lunch ga ik fotograferen bij Gossip, vervolgens pannenkoeken eten bij de ouders van Joost en tot slot nog even een ritje naar de meubelboulevard in Breda. We hebben cadeaubonnen gekregen voor onze verjaardagen dus die kunnen we mooi opmaken. Uiteindelijk kopen we een mooie lamp voor in de gang en twee van deze bijzondere spiegels voor in de woonkamer. We hebben ze nog niet opgehangen dus ik ben erg benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien. De spiegels zijn trouwens van het merk Be Pure.

 Een schoen in de hal van het appartementencomplex? Huh? Ja jongens, dit is toch weer zo’n raar verhaal. Een paar dagen geleden was ik in hondenpoep getrapt en daardoor had ik mijn laarsje buiten gezet met de intentie om hem natuurlijk snel schoon te maken. Duurde even (dit soort dingen stelt toch iedereen uit?) en uiteindelijk dachten medebewoners dat mijn schoen dus gewoon afval was en weggegooid moest worden. Ik had de schoen trouwens gewoon bij ons eigen appartement gezet en niemand had er last van, maar ik denk dat ze me wilden helpen. Oeps. Ten eerste zijn het echt mijn lievelingslaarsjes én dik 130 euro, die wil je dus NIET in de ondergrondse afvalbak terugvinden. Uiteindelijk ziet Joost mijn laarsjes de volgende dag in de hal van het appartementencomplex staan. Thank god, ze waren dus nog net niet weggegooid maar wel verplaatst(?). Ik snap er nog steeds vrij weinig van, maar ik heb ze inmiddels schoongemaakt en weer terug. Dit gaat me niet nog een keer overkomen 😉

Ik heb er op lipstickgebied ook weer een nieuw favorietje bij hoor jongens. Het is een prachtige kleur uit de Estee Lauder lijn in samenwerking met Victoria Beckham en de kleur Black Cassis. Een hele mooie en bijzonder kleurtje. Hier kan ik dus echt blij van worden.

Het weer is dit weekend trouwens ook echt dramatisch, heerlijk hoor die herfst. Vrijdagavond gaan Joost en ik naar een verjaardag van een vriend, maar ik vergeet helemaal foto’s te maken. We belanden in ieder geval om 04.30 uur in bed, dus het was érg gezellig.

De volgende dag doe ik dus ook automatisch vrij weinig, maar ik besluit wel om even te poseren met mijn nieuwe jas van Elise Store. Hij is zó warm en ontzettend zacht, echt heel fijn om te dragen. Een klein nadeel vind ik wel dat wanneer je er donkere kleding onder draagt er witte stofjes op komen te zitten.

Afgelopen week heb ik ook een mega verwenpakket van Sisley ontvangen, het blijft echt bijzonder. Zondag vind ik het ideale moment om ze eens uitgebreid te gaan testen en meteen even mooi op de foto te zetten. Het is trouwens de FW17 look en bevat hele mooie donkere oogschaduws en rode lipsticks. Ik denk dat ik er nog een uitgebreide review over ga schrijven!

Aankomende week heb ik eigenlijk weinig gepland staan op een paar afspraken na. Vanaf volgende week ga ik ook drie a vier dagen bij Douglas werken, dus ik wil sowieso wat vooruit schrijven en fotograferen. Denk dat ik daar op dat moment heel blij mee ga zijn!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Simone 6 november 2017 at 11:19

  Omg haha dat verhaal over je laarsjes! Gelukkig heb je ze terug. Ik zou ook echt in paniek raken. Het stippenjurkje is zó leuk, heb hem ook maar dan in het donkergroen!
  Simone plaatste onlangs…Beauty: 7 favorieten van oktoberMy Profile

 • Reply Larissa 6 november 2017 at 11:26

  Haha, jeetje! Bijna je schoen in het vuilnis! Gelukkig was Joost net op tijd… 😉
  Larissa plaatste onlangs…Maarn 2017My Profile

 • Reply anna 6 november 2017 at 12:39

  Leuke foto’s weer! En oh no, wat schrikken van je laarsje. Zou ook echt iets voor mij zijn haha!
  anna plaatste onlangs…6 X DE BESTE TIPS VOOR EEN LOW BUDGET VLIEGVAKANTIE!My Profile

 • Reply Kelly 6 november 2017 at 13:06

  Oh ik zou zo hard freaken als iemand mijn schoen zou weghalen, zeker als ze 130 euro waren! Leuke foto’s verder haha, je nieuwe Cluse horloge is gorgeous (:
  Kelly plaatste onlangs…Een nieuw Jcob Einzeiger horlogeMy Profile

 • Reply Kim 6 november 2017 at 13:46

  Heerlijk zeg dat jullie vakantie al geboekt is. Iets om naar uit te kijken!
  Kim plaatste onlangs…Evenwicht vindenMy Profile

 • Reply Yvette 6 november 2017 at 14:04

  Barcelona is super leuk 🙂 . Valencia moet ik nog steeds een keer heen.

 • Reply Manon 6 november 2017 at 16:55

  Oh wat raar van je laarsjes zeg! maar goed dat je ze nog hebt.
  Manon plaatste onlangs…The Body Shop – Adventskalender 24 Days Of BeautyMy Profile

 • Reply Judith 6 november 2017 at 18:30

  Wauw zo mooi dat roze velvet bandje van je nieuwe horloge!!
  Judith plaatste onlangs…5 Favoriete receptenMy Profile

 • Reply Marloes 6 november 2017 at 19:39

  Wat een leuke week. Haha dat verhaal van je schoen is wel heel bizar. Vreemd zeg. Mooie foto’s allemaal en succes met werken bij Douglas weer! X
  Marloes plaatste onlangs…Monday Blog ChatMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 7 november 2017 at 10:01

  Wat een leuk weekje! Haha dat verhaal van je schoen, best hilarisch! Gelukkig heb je hem terug. Het horloge van Negin kon ik ook uitzoeken, alleen de variant met de normale gouden band heb ik al. Ik vond het dan zoo zonde om de set alleen te kopen voor de Velvet band. Wel heel tof hoor!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Herfst Home Wishlist 2017My Profile

 • Reply Laurien 7 november 2017 at 20:31

  Wat een geluk dat je je schoen terug hebt! Ook een prachtig verwenpakket van Sisley en een hele mooie jas! Liefs x
  Laurien plaatste onlangs…Photodiary #3 XL |Verona, Montselice & OktoberfestMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten