Photo Diary

Photo Diary #163 – Alles voor Instagram

18 juni 2018

Afgelopen week was mijn agenda bomvol met leuke dingen. Veel lekker eten, fotoshoots, afspraken met vriendinnen en de nieuwe film Ocean’s 8. Oh en ik heb jullie hulp nodig met tips over Valencia! 

Maandag zet ik op tijd de wekker en ga ik samen met m’n zusje Rosalie de stad in. We willen leuke foto’s maken voor een Instagram-foto en dat is in onze stad nog best een uitdaging.. Spontaan komen we deze mooie witte deur tegen, dus ik heb meteen een plekkie gevonden. Mijn nieuwe slippertjes zijn trouwens van Sacha en ik kreeg er héél veel vragen en complimentjes over op Instagram. Echt een nieuwe favoriet, ze zitten héérlijk! Ze hebben er dit seizoen vooral veel leuke sandalen en andere festival items, zoals tasjes, kettinkjes en te leuke haarbanden. Ik zou dit zo aandoen naar een festivalletje 🙂 Mijn tasje is van Valentino, het rokje komt uit de nieuwe collectie van Loavies en het shirtje is van NA-KD. Met de code ‘denise20nakd‘ krijg je trouwens 20% korting op alles van NA-KD (no spon).

Mama haakt bij ons aan en samen gaan we lekker lunchen op het terras. Roos gaat voor de carpaccio en ik besluit na lang twijfelen toch eens een pastaatje met zalm te kiezen.

Volgens mij staat deze diary redelijk in het teken van eten en vooral hele lekkere lunches (oeps!), want dinsdag ga ik samen met Doortje gezellig bijkletsen bij De Berk. Deze brasserie ligt bij de Bergse Heide en daar is het écht heel mooi om te wandelen, dus dat plakken we er nog even achteraan. Uiteraard kan een foto voor Instagram hier niet ontbreken. Wat vinden jullie van mijn nieuwe top van Loavies?

‘s Avonds ga ik bij de tennis kijken met papa. Het blijft iedere keer weer kriebelen om er toch ook weer mee te beginnen.. Wie weet!

Op Instagram vraag ik jullie om tips voor mijn tripje naar Valencia. Ik ga samen met m’n moeder en we vertrekken deze week al, zó veel zin in. We hebben het eigenlijk vrij spontaan geboekt en ik heb er echt héél veel zin in om er weer even tussenuit te gaan. Afgelopen januari had ik natuurlijk al een tripje naar Valencia geboekt, maar dat ging toen wegens alle omstandigheden niet door. Super jammer, maar gelukkig kan ik dat het deze maand dus nog van m’n bucketlist afstrepen 🙂 Mocht je tips hebben (voornamelijk tips om leuke dingen te doen), dan hoor ik dat héél graag. Via Instagram heb ik in ieder geval al heel veel leuke restaurantjes als tips ontvangen en we hebben ook al een fietstour geboekt bij Verrassend Valencia. Meer over deze citytrip zien jullie natuurlijk héél snel voorbij komen. Vooral op Instagram zal ik jullie up to date houden via de Stories en af en toe een post!

Ook spreek ik af in Tilburg met mijn schoolvriendinnetjes die ik al véél te lang niet meer gezien heb. Ik stuur deze foto door, omdat ik voor het eerst pas doorheb dat de bussen tegenwoordig aan de andere kant van het station staan. Oeps, haha.

We kletsen heel de avond bij en bestellen burgers en pizza, zo fijn ♡

Woensdagavond zijn we uitgenodigd om naar een prosecco avond van de nieuwe film Ocean’s 8 te gaan bij C-Cinema. Ik ga samen met m’n twee zusjes en de film is echt een aanrader, ik vond ‘m leuk! Uiteraard kan deze cheesy foto bij de bioscoop ook niet ontbreken. Het jurkje komt uit de nieuwe collectie van Famous Store en ik ben er echt héél blij mee.

Story of my life… WAAROM ben ik af en toe zo onhandig om mijn gloednieuwe make-up te laten vallen. Ik haat dit zo erg.

Ik krijg een mega leuke uitnodiging binnen van Love Beauty And Planet. Hoe schattig is dit jurkje van echte bloemblaadjes? Ze nodigen me uit om binnenkort te komen dineren in Amsterdam en om op de hoogte gebracht te worden van een nieuw plantaardig make-up merk. Ik ben benieuwd ♡

Donderdag sta ik om 10.00 uur bij Gossip om de nieuwe collectie weer te fotograferen. Het weer laat ons gelukkig niet in de steek, dus we kunnen weer lekker op pad. De nieuwe collectie van Nikkie is echt weer zó leuk, ik wil alles hebben haha 🙂

Eigenlijk ben ik de hele week druk met foto’s maken en nieuwe setjes creëren voor op toekomstige foto’s. Deze top is echt een grote favoriet, hij is van Haily’s. Hier komt ook snel weer een look mee online.

Koken, koken, koken. Alles met veel champignons is lekker.

En voor wie denkt dat zo’n foto met één shot gemaakt is, dat is dus NIET zo. Voordat de perfecte foto erbij zit zijn we gerust vijftig foto’s verder hoor. Let’s keep it real, haha. Ik denk dat dit bij de meeste Instagrammers wel zo is.

Zaterdag ga ik de stad in met mama. We scoren verschillende vaderdagcadeautjes en eten nog een lekker ijsje op het terras.

EN ik scoor deze buit van Make-up Revolution bij Trekpleister. Sinds afgelopen week hebben is dit merk daar te koop en ze hebben echt heel veel mooie producten. Het bronzer en blush palette zijn mijn favorieten, maar die highlighter is ook echt TOP. Allemaal super gepigmenteerd en voor hele fijne prijsjes.

We sluiten de week af met kersen, zo lekker!

Deze week heb ik verschillende leuke dingen op de planning staan. Zo heb ik een high wine met vriendinnetjes, een leuk persevent op het water, een fotoshoot met Gossip én ik vertrek natuurlijk naar Valencia. Zin in!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Romy | Styled by Romy 18 juni 2018 at 14:15

  Wat een leuk photo diary. Ik ben helemaal fan van Make-up Revolution, zo mooi!

 • Reply Simone 18 juni 2018 at 14:59

  Oeeeh wat leuk! Bij mij staat er ook een tripje naar Valencia op de planning, dus ik hou je blog weer in de gaten! Ik had alvast Dulce de Leche boutique Ruzafa opgeslagen 🙂

 • Reply Larissa 18 juni 2018 at 15:36

  Leuk weekoverzichtje, weer! 🙂
  Larissa plaatste onlangs…My week in Pictures XL #103 | OFFICIEEL ZELFSTANDIG ONDERNEMER!My Profile

 • Reply Judith 18 juni 2018 at 16:51

  Lekker weekje weer! En inderdaad hele leuke uitnodiging met die bloemblaadjes <3 Super origineel!

 • Reply Justine 19 juni 2018 at 06:12

  duuuude, wanneer gaan wij weer shooten samen!! <3<3
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – juni 2018 #3My Profile

 • Reply anna 19 juni 2018 at 08:01

  Wat een heerlijke foto’s! Wat tof dat je naar Valencia gaat!
  anna plaatste onlangs…MLBB #120 | Laatste loodjes, zieke cavia en webshop preview!My Profile

 • Reply Kelly 19 juni 2018 at 08:48

  Leuke diary! Ik ben ook dol op champignons, gooi het overal in haha.

 • Reply Lindsey Beljaars 19 juni 2018 at 10:27

  Oeh wat een toffe diary! Heerlijk hè, kersen.. ik blijf ze inslaan!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Batiste Nude DroogshampooMy Profile

 • Reply Desito 23 juni 2018 at 15:04

  Valencia is zo leuk! Heel mooie stad! Lekkere tapas eten 🙂 veel plezier!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten