Photo Diary

Photo Diary #150 – Mega veel pakketjes!

26 februari 2018

Afgelopen dagen zijn eigenlijk een prima afspiegeling van hoe mijn weken eruit zien: werken, sporten en vooral ook veel gezelligheid. Zo kreeg ik ontzettend veel pakketjes binnen die ik aan jullie laat zien en bezocht de nieuwste film van Fifty Shades. Kijk je met me mee?

Maandag start ik de week goed met weer een maskertje. Dit keer gebruik ik een echt kanten oogmasker van StarSkin, heel bijzonder. Na gebruik voelt de huid rondom mijn ogen in ieder geval weer lekker zacht en verzorgd aan.

Look of the day: mijn nieuwe laklaarsjes van Nubikk, leopard coat van Famous Store, jeans van H&M.

Ook koop ik deze week weer eens een aantal passievruchten. Normaal gesproken vind ik deze af en toe wel lekker, maar deze is helaas MEGA zuur. Ugh. Blijft toch wel een bijzondere substantie, haha.

‘s Avonds zoek ik weer een aantal kledingstukken uit die ik niet of weinig draag. Deze zet ik op mijn account van United Wardrobe (klik hier voor een kijkje!) en ik moet zeggen, de verkopen gaan eigenlijk best wel goed. Langzaam maar zeker raakt mijn kledingkast steeds meer geordend en heb ik alleen nog items hangen die ik écht aandoe. En daarnaast natuurlijk weer extra plek voor nieuwe dingen 🙂

Dinsdag begin ik de dag goed met een sportsessie in de sportschool. Ik ga vaak rond het middaguur en dan is er dus echt niémand, heerlijk is dat. Na een paar weken fanatiek sporten merk ik ook al echt dat ik vooruit ga en bijvoorbeeld meer gewichten kan pakken en oefeningen langer kan volhouden, dat voelt goed!

‘s Middags ga ik samen met mijn moeder en zusje spontaan lunchen bij oma ♡

Afgelopen week werd ik wel een klein beetje verdrietig van de weersvoorspelling in Boedapest. Op dit moment is het er zelfs -9 graden(!) en ze voorspellen dat het iedere dag blijft sneeuwen. Niet echt het idee dat ik bij Boedapest had toen ik de citytrip boekte, maar goed. We gaan nog even duimen dat het uiteindelijk wat beter zal zijn en ondanks het weer worden het vast top dagen.

DONUTS met Roosje ♡

Ook werd ik deze week weer verrast met veel leuke pakketjes. Af en toe deel ik er een paar op mijn Instagram Stories, maar ik vind het ook wel leuk om de allerleukste hier met jullie te delen. Van My Jewellery kreeg ik een ontzettend MOOI handgebreid vest, echt goals hoor. En daarnaast nog twee super schattige kettinkjes uit de My Vintage collectie. Met het vest wil ik sowieso deze week een foto maken, dus deze laat ik jullie snel beter zien.

En van Kerbholz kreeg ik een nieuw horloge opgestuurd, super strak en minimalistisch. Hij heeft een leuk houten element en is vrij klein, maar dat past perfect bij mijn dunne polsen. Happy me!

En ik ontvang een MEGA pakket van NA-KD. Ze bestonden afgelopen week twee jaar, waardoor ik 30 procent korting mocht geven via Instagram. Kijk die fluffy slippertjes en dit leuke witte blousje, I love it ♡

Donderdag werk ik de hele dag en aan het eind van de middag pak ik de trein richting Breda. Ik eet samen met vier vriendinnetjes en ga vervolgens naar de nieuwe Fifty Shades film. Ondanks dat het misschien geen kwalitatief goede film is, vond ik het zeker een goed verhaal en leuk om naar te kijken. Klein nadeel dat er MUIZEN(!!!) onder onze stoelen liepen tijdens de film, OMG. Uiteindelijk slapen we met zijn allen in Breda, blijft leuk zo’n logeerpartijtje met vriendinnen.

Vrijdagochtend zijn we toch bij elkaar, het perfecte moment om meteen een planning voor Boedapest te maken. Vind het zo fijn om mezelf te verdiepen in een stad, ik krijg er dan altijd nóg meer zin in. We hebben drie volle dagen om de stad te verkennen, dus dat gaat helemaal goed komen.

Mijn nieuwe iPhone is natuurlijk niet zo leuk zonder mega mooie hoesjes. Van Ideal of Sweden ontving ik deze twee exemplaren, zo mooi en helemaal mijn smaak. Ik heb het panterhoesje nu in gebruik en wanneer het zonnetje straks weer gaat schijnen doe ik de ander erom. Met de code ‘beautybydenies’ krijg je trouwens 20% korting op alle hoesjes 🙂

Zaterdag werk ik bij Gossip en maken we héle toffe foto’s met onder andere ballonnen en een boeket bloemen. Ik ben er nog niet aan toegekomen om ze te bewerken, dus ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Mocht je benieuwd zijn, deze zijn uiteraard snel te zien op hun Instagram-pagina!

Het ziet ernaar uit dat het steeds kouder wordt hier in Nederland en dat is te voelen ook… Ik heb in ieder geval mijn handschoenen, mutsen en sjaals uit de kast getrokken om de komende dagen te overleven. Niet mijn ding, die kou.

Zondag begin ik de dag goed met een flinke workout van 1,5 uur samen met m’n zusje. Blijft leuker om samen te sporten dan alleen, dus leuk gezelschap is altijd mooi meegenomen. Ook bezoek ik mijn beide oma’s en halen we eten af bij de snackbar. Een typische zondag dus, héérlijk.

Liefs,
Denise

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Judith 26 februari 2018 at 06:50

  Leuke week 🙂 Behalve de muizen in de bioscoop dan, ieee!! Hopelijk worden de weersomstandigheden in Budapest wat beter inderdaad! Het is echt een leuke stad <3
  Judith plaatste onlangs…Mijn Standaard BoodschappenlijstjeMy Profile

 • Reply Sarah 26 februari 2018 at 09:09

  Muizen in de bioscoop is inderdaad wel heel vreemd. Wel heel leuk dat je zoveel toffe pakketjes hebt ontvangen. Dat witte blouseje van na-kd is echt mooi. Fijne week gewenst!

 • Reply Daphne 26 februari 2018 at 10:00

  Neeee serieus, muizen!? Welke bioscoop was dit? Ik zou echt meteen weg zijn gegaan denk ik, haha!
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Antwerpen, Sushi & Dagje UtrechtMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 26 februari 2018 at 10:09

  Serieus? Muizen!? OMG!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Babor Cleansing Set Hydro BaseMy Profile

 • Reply Justine 26 februari 2018 at 12:15

  Wat ben je lekker aan t sporten meis!
  Haha ik moest stiekem wel lachen om die muizen. Je zou versteld staan als je wist hoeveel bedrijven/restaurants/bioscopen/etc muizen hebben. Alleen wel beetje kut dat ze nou net bij jullie voorbij lopen..
  Justine plaatste onlangs…My life in photos – februari 2018 #4My Profile

 • Reply Jessica J. 26 februari 2018 at 15:18

  Muizen in de bioscoop?! Ik heb niets tegen de beestjes, maar ze hoeven me nu toch ook weer niet lastig te vallen tijdens de film, hoor! Heel erg mooie telefoonhoesjes, jammer dat ze er geen voor m’n OnePlus maken. Hoewel, ik ben best tevreden met m’n OtterBox. 🙂
  Jessica J. plaatste onlangs…My scentful life #92 • Gezonde lunches en pluizige kittensMy Profile

 • Reply Larissa 26 februari 2018 at 16:35

  Wat een leuke spullen heb je weer binnen gekregen, gaaf! En ieks, die muizen! Je hoopt altijd maar dat ze er niet zitten maar helaas… 🙁
  Larissa plaatste onlangs…Een ode aan AmsterdamMy Profile

 • Reply Marloes 26 februari 2018 at 20:48

  Whaaat muizen, dat meen je niet. Bah zeg! Leuke pakketjes heb je binnen gekregen. Oh en die vesten van MyJewellery zijn zo gaaf! Love it <3.
  Marloes plaatste onlangs…In the Picture #184My Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 26 februari 2018 at 21:28

  Toffe foto’s en lekker weekje! Ieeee muizen, ik zou wel even schrikken. Leuke pakketjes heb je gekregen, tof dat vest ook van MJ, weet al welke het is denk ik hihi. NA-KD heeft ook gave dingen
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Bloggersdag Leuke Hotspots Eindhoven 2018My Profile

 • Reply Jessica 27 februari 2018 at 08:43

  Wat een supermooi horloge.
  Wat een heerlijk vooruitzicht om naar budapest te gaan.

 • Reply anna 28 februari 2018 at 11:45

  Wow die muizen in de bioscoop hahaha! Wat erg… In Boedapest is het ‘s winter echt heel koud ja, ik wil er binnenkort ook weer eens heen, maar pas als het wat warmer is.
  anna plaatste onlangs…Review | Nieuwe Action haarverzorging (ook voor krullen!)My Profile

 • Reply Alexandra 28 februari 2018 at 12:37

  Dit ziet eruit als een heel fijn weekje! Leuke pakketjes heb je ontvangen! 🙂

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Nieuwe posters van Desenio + kortingscode!My Profile

 • Reply Lieke van Veen 2 maart 2018 at 17:51

  Je verkoopt echt leuke dingen via United Wardrobe, maar heb de laaste tijd al te veel geld uit gegeven helaas.
  Lieke van Veen plaatste onlangs…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten