Photo Diary

Photo Diary #165 – Dit is TE cute

9 juli 2018

Photo Diary #165, let’s go! Afgelopen week kreeg ik een enorm mooi cadeau, ging ik naar het strand in Scheveningen en at ik veel te veel ongezonde dingen (oeps!).

Wanneer ik terugkom uit Valencia staat er meteen een mega leuk cadeau op me te wachten: een nieuwe koffer van Delsey. ZO MOOI, ik kan echt m’n geluk niet op met dit ding. Ik heb deze koffer trouwens ontvangen voor een samenwerking in combinatie met mijn reis naar Sri Lanka, dus ik ben heel benieuwd hoe ‘ie bevalt. Het is in ieder geval een plaatje, dat zeker. Ben benieuwd of ‘ie lang wit blijft, haha 🙂 Komt uiteindelijk een review over online te staan!

Kersen eten in het zonnetje ♡

Een vriendinnetje van school stuurt me deze foto door. Dit is toch TE cute? Ze heeft een nestje met puppy’s en er zijn nog twee van deze lieverds beschikbaar. Mocht je dus heel graag een lieve Leonberger willen , stuur me een berichtje, dan kan ik je even doorsturen naar haar. Zo jammer dat ik op dit moment geen plek heb voor een hondje… SNIK.

Zaterdag ga ik naar een tuinfeestje met heel veel gezellige mensen, inclusief mijn zusjes. Zoals je ziet is het érg gezellig, haha ♡

Naast het beantwoorden van heel veel achterstallige mails pak ik dinsdag de trein naar Den Haag om lekker naar het strand te gaan. Ik ga samen met m’n zusje en een vriendin en het is soms zó fijn om even lekker uit te waaien. Zonnetje, radlertje en goed gezelschap. Wat wil een mens nog meer?

De typische foto bij het reuzenrad in Scheveningen kan natuurlijk ook niet ontbreken. Uiteindelijk zijn we om 20.00 uur weer thuis en lekker verkleurd. Volgens mij is dit serieus het eerste jaar dat ik zo bruin ben geworden in eigen land. We worden goed verwend met dit weer, loooove it ♡

Ik heb weer een stukje uit mijn kledingkast uitgezocht én daardoor nieuwe items op United Wardrobe gezet, yay! Mocht je benieuwd zijn, je kunt mij vinden op United Wardrobe onder de naam Denise van Kalmthout. Als je iets wil kopen kun je mij ook altijd gewoon een berichtje sturen, dan betalen we allebei de transactiekosten niet. Nóg beter 😉

De beste pastasalade ever ♡ Penne met komkommer, tomaat, druiven, spekjes, tonijn en feta. Simpel, maar echt heel lekker en vullend.

Ik stuur deze foto samen met nog een paar andere door naar m’n vriendinnen. Outfit struggles, je kent het wel. Uiteindelijk wordt het deze niét, maar ik onthoud hem maar gewoon voor een volgende keer. Ook meteen even een iets te pijnlijke en realistische foto van de chaos in mijn slaapkamer. Tsja, soms is de bom even ontploft. Kan gebeuren.

Daarna fiets ik naar een vriendinnetje om gezellig bij te kletsen onder het genot van wijntjes en héle lekkere dingen. Dit soort zomeravonden zijn echt fijn, van mij mag het altijd 25 graden zijn.

Zaterdag chill ik de hele dag en ‘s avonds ga ik nog even naar het terras met mijn zusje en ouders. Ook oma komt nog even kijken, gezellig! Vervolgens eten we nog een hapje bij de Italiaan en om 22.00 uur lig ik voldaan in bed. De dagen dat ik twee avonden achter elkaar kan stappen zijn definitief voorbij hoor jongens. Pff..

Ik heb jullie vorige week al een Valencia update beloofd, maar hij komt er nu écht aan hoor jongens. Bij deze alvast een foto die ik gisteren op Instagram heb gezet. Hele outfit is van My Jewellery, tasje van Furla 🙂

En gisteren sloot ik de week af met een heerlijke terrasdag met een vriendinnetje. Eten, radler en 30 graden: mij hoor je niet klagen.

Deze week staan er heel wat campagnes gepland en moet er eigenlijk gewoon flink hard gewerkt worden. Ook zijn er plannen om voetbal te gaan kijken in Antwerpen en we vieren de verjaardag van mijn zusje. Genoeg leuks weer dus! 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Judith 9 juli 2018 at 14:51

  Leuke week zeg 🙂 En heeeeeel cute inderdaad die hondjes <3 Echt een prestatie om ze zo op de foto te krijgen volgens mij, haha.

 • Reply Kelly 9 juli 2018 at 15:10

  Leuke foto’s! Die rode jumpsuit outfit vind ik vet leuk.

 • Reply Sarah 9 juli 2018 at 15:36

  Oeh, die Delsey koffer is mijn droomkoffer. Heel benieuwd naar je ervaringen ermee! En die puppy’s… aaaaw. Zo schattig!

  • Reply Denise 10 juli 2018 at 12:59

   MOOI is hij he, zo blij mee!

 • Reply Mieke | mieksmind 9 juli 2018 at 20:05

  OMG echt zo cute die hondjes! en wat heb je allemaal lekkere dingen gegeten lekker hoor yum!

 • Reply Lindsey Beljaars 9 juli 2018 at 21:53

  Wat een leuk weekje weer zeg! Love die rode jumpsuit!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Bourjois Eye Catching Volume MascaraMy Profile

 • Reply Rachel 10 juli 2018 at 00:14

  oh die puppies… wat een snoepjes zeg en wauw je short van my jewellery is echt geweldig!
  Rachel plaatste onlangs…OTTO zomer wishlist 2018My Profile

  • Reply Denise 10 juli 2018 at 12:59

   Ah dankjewel Rachel!

 • Reply Larissa 21 juli 2018 at 20:38

  Wat een leuke foto’s, Denise!
  Larissa plaatste onlangs…Mijn bijzondere oma is niet meer.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten