Photo Diary

Photo Diary #165

18 juli 2018

Een week vol met deadlines, mijn zusjes verjaardag, hele leuke perspakketjes en campagnes. Vrij chaotisch, maar erg gezellig weer! Kijk je met me mee?

Maandag word ik wakker en besef ik me dat er deze week een hele hoop werk te doen is. Ik heb de laatste weken met het mooie weer steeds minimaal gewerkt, maar er komt een moment en dan kun je dingen gewoon niet meer voor je uitschuiven. En dat moment is nu. Back to work dus, er moet véél gebeuren!

Ik begin meteen en ga aan de slag met deze foto voor een Instagram-campagne met Pickwick. De ‘even uitrusten’ thee is trouwens zo lekker, oprecht een aanrader 🙂 Deze foto is inmiddels al op Instagram verschenen.

Outfit of the day: te leuke blouse van Garcia uit de nieuwe collectie, spijkerrokje uit de nieuwe collectie van Loavies, kettinkjes van My Jewellery en tasje van DKNY.

En dit is echt mijn favoriete parfum EVER: Coco Mademoiselle van Chanel. En dan de parfum. Lekker cliché (volgens mij draagt half Nederland hem), maar ik hou ervan ♡

 Mijn zusje Nikki is woensdag jarig (hoorayyy!) en daarom gaan we gezellig lunchen bij Het Hooihuis. We gaan allebei voor het twaalf uurtje met tomatensoep, een spiegeleitje, kroket, salade en boterham met rosbief en krabsalade. Véél te veel, maar erg lekker.

Ze hebben er ook een pauw rondlopen, haha. Af en toe vind ik hem alleen wel iets te dichtbij komen, nieuwsgierig beest.

Een random fotootje die ik deze week maakte van mooie bosjes bloemen, want hier word ik gewoon blij van ♡

Woensdagavond viert Nikki een klein feestje voor haar verjaardag en zoals je ziet kennen haar vriendinnen haar GOED. Kipnuggets als een van de cadeaus, ik bedoel, dit is toch fantastisch?! 🙂

Kroelen met mijn lieve Florisje ♡

Donderdag ga ik even op pad om een aantal foto’s te schieten voor Instagram. Dit keer ben ik zelf het model, haha. Blijft toch anders dan zelf achter de camera staan hoor… Ik draag hier trouwens mijn nieuwe jurkje van Famous Store en hij is zó leuk.

Deze week sport ik trouwens ook weer drie keer bij de sportschool, good job. Ik heb me een klein beetje meer verdiept in gezonde voeding (want daar laat het bij mij wel te wensen over, haha), dus dit werk ik na de training nog even weg. Ik ben op dit moment gemotiveerder dan ooit volgens mij, heel fijn. Gebruik van maken zolang het duurt!

Foto’s editten van Valencia, dit is volgens mij wel een van mijn meest favoriete foto’s ooit ♡ Sorry dat het artikel trouwens zo lang op zich laat wachten, ik wil er gewoon veel tijd aan besteden en vooral het editten van de foto’s duurt laaaang. Ik hou jullie in ieder geval wel op de hoogte van mijn Valencia update!

Hoe leuk is dit pakketje van het nieuwe merk Love Beauty and Planet? Het is een vegan merk en alle verpakkingen zien er méga Instagrammable uit, echt een feestje om naar te kijken. Ik ontvang een bodylotion, shampoo, conditioner en droogshampoo, deze variëren in prijs van €8,99 tot €11,99. Hartstikke betaalbaar dus! De producten zijn verkrijgbaar vanaf augustus bij Etos, Albert Heijn en Bol. Ik heb de bodylotion al gebruikt en deze ruikt méga goed en zorgt echt voor een heel zacht huidje.

Vrijdagavond ga ik met een paar vriendinnetjes gezellig drankjes doen op het terras. Ik kan me niet herinneren dat we ZO’N fijne zomer gehad hebben hoor jongens, dit is toch fantastisch? Ik neem trouwens een gin tonic, gewoon, omdat het kan ♡

Deze week ga ik mezelf voorbereiden op de reis naar Sri Lanka die al bíjnaaaa begint, zo veel zin in. Daarnaast moeten er veel projecten afgerond worden voordat ik vertrek en zit ik dus heel wat uren achter m’n laptop. Genoeg leuke dingen ook hoor, dat zien jullie volgende week 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Marloes 18 juli 2018 at 14:26

  Wat een heerlijk weekje heb je achter de rug zeg! Hele leuke outfits zie ik voorbij komen. En Sri Lanka, ahh! Zo leuk!
  Ik ben bang dat onze sushi+foto date na de vakantie word dan. Hihi!

  • Reply Denise 18 juli 2018 at 14:56

   Ik ga jou NU appen, ik kan daarvoor nog wel denk ik!!!

 • Reply Judith 18 juli 2018 at 14:45

  Zo mooi die foto van die bloemen <3 Lekker vrolijk!

 • Reply Marielle 18 juli 2018 at 14:46

  Wat een fijne week en die kipnuggets als verjaardagscadeau, haha!
  Marielle plaatste onlangs…What’s in my bag: Bali BagMy Profile

 • Reply Kim 18 juli 2018 at 15:03

  Zo herkenbaar dat vooruitschuiven bij mooi weer! Ik geniet er ook graag van nu de zon er is. Ik ben heel erg benieuwd naar je reis naar Sri Lanka, lijkt me een prachtig land waar ik zelf ook nog graag eens naartoe ga!
  Kim plaatste onlangs…My week in pictures #4 – Met heel veel stage, een babyshower en feestjes!My Profile

 • Reply Vera 18 juli 2018 at 20:32

  Wat een heerlijke diary! Vind je nieuwe blouse van Garcia echt heel erg mooi. Coco Chanel is ook mijn favorieten geur, hij is echt zo lekker en doet mij denken aan mijn bruiloft waar ik hem ook op had.

 • Reply Yvette 18 juli 2018 at 22:14

  Het weer was ook wel hel fijn om minder te werken 🙂

 • Reply anna 20 juli 2018 at 10:03

  Wat een heerlijke foto’s! Wat een super vooruitzicht dat je al gauw weer op vakantie gaat!
  anna plaatste onlangs…Outfit | Studio Anna Jirina t-shirt en nieuwe Puma sneakers!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten