Fashion

3x de mooiste sieraden om cadeau te geven

4 mei 2017

Volgende week zondag is het weer Moederdag! Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau om te geven? Ik ontving afgelopen week drie SUPER mooie sieraden van onder andere Pandora en Rosefield, waar ik mijn moeder in ieder geval heel gelukkig mee ga maken. De perfecte cadeaus! Vandaag een uitgebreide review met véél foto’s, kijk je met me mee?

Rosefield – The Mercer White Gold Horloge 

Volgens mij kun je iedereen wel blij maken met een horloge, de mensen de ik ken in ieder geval wel. Het was voor mij dan ook een logische keuze om als eerste op zoek te gaan naar een horloge bij Brandfield. Ondanks dat er ENORM veel keuze is, was mijn blik al vrij snel gevallen op een exemplaar van het merk Rosefield met een gouden band en een witte wijzerplaat. Het bandje is vrij dun en de klok 38 mm, waardoor ‘ie geschikt is voor mensen met dunne polsen. Daarnaast zorgt de mesh band voor een klassieke look, perfect voor moeders dus! (en stiekem ook gewoon voor mijzelf, haha..)

Je kunt de band makkelijk zelf verstellen, waardoor hij eigenlijk bij iedereen goed past. Het horloge is ook nog eens waterdicht en bevat twee jaar garantie. Ideaal. En als ik na deze hele reeks voordelen dan toch een nadeel moet noemen, dan ga ik voor de streepjes op de wijzerplaat in plaats van cijfers. De tijd is hierdoor nét iets moeilijker af te lezen, maar volgens mij went dit ontzettend snel en moet het echt geen probleem zijn.

Pandora – Zilveren Crystal Pearl Oorbellen

Omdat ik mijn moeder niet helemaal wilde verrassen en sowieso iets wilde kiezen wat ze SUPER mooi zou vinden, zocht ze zelf deze oorbellen uit van het bekende merk Pandora. De oorbelletjes zijn heel subtiel en van echt zilver gemaakt. Daarnaast zijn ze ontzettend licht, iets dat ikzelf altijd een vereiste vind wanneer ik nieuwe oorbellen aanschaf. Je voelt ze gedurende dag helemaal niet zitten en ze zijn bij iedere outfit erg leuk te combineren. Ondanks dat mijn moeder dus al weet dat ze deze volgende week zondag cadeau krijgt en het geen verrassing meer is, weet ik wel dat ik hiermee sowieso goed zit. En ik vind ze stiekem zelf ook heel leuk, dus misschien mag ik ze wel een keertje lenen 😉

All The Luck In The World – Fortune Dotted Circle Ketting

En last but definitely not least koos ik dit prachtige kettinkje van het merk All The Luck In The World. Ik had er eigenlijk nog niet eerder van gehoord, maar toen ik het merk op de website van Brandfield zag werd ik op slag verliefd. Ze hebben er hele subtiele sieraden en allemaal heel mooi afgewerkt. Uiteindelijk besloot ik om het Fortune Dotted Circle kettinkje te bestellen in de kleur goud, deze is overigens ook in het zilver verkrijgbaar. Ik dacht eigenlijk dat ‘ie iets groter zou zijn, maar uiteindelijk blijkt dat het kettinkje niet groter is dan mijn nagel en echt een exemplaar is om gewoon nooit meer uit te doen. Kan namelijk prima bij iedere outfit! Daarnaast is het kettinkje gemaakt van echt zilver, waardoor ‘ie dus lang mooi blijft. Er is eventueel ook ook nog een bijpassend armbandje verkrijgbaar!

Ik heb in ieder geval ontzettend mooie cadeaus uit mogen zoeken waarvan ik zeker weet dat ze in de smaak vallen. Mocht je nog niet overtuigd zijn van deze cadeaus (en dat kan natuurlijk, smaken verschillen!), dan kun je op deze pagina bij Brandfield nog meer inspiratie opdoen voor een Moederdag cadeau. Daarnaast maak je ook nog kans op een city trip naar Rome wanneer je meedoet aan de Style Check. Niet geschoten is altijd mis!

En heb jij al een cadeau voor Moederdag gekocht? 

Liefs,
Denise

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Larissa 4 mei 2017 at 12:34

  Oh wauw, wat een prachtige sieraden! Vooral dat horloge vind ik ontzettend mooi!
  Larissa plaatste onlangs…Rhodos, dag 3My Profile

 • Reply Eva 4 mei 2017 at 16:37

  Dat horloge is zo mooi! En wauw, wat een schattig kettinkje 🙂 Ik zoek ook nog zoiets subtiels!
  Eva plaatste onlangs…Dit zijn de nieuwe ideeën en onderwerpen voor mijn blogMy Profile

 • Reply Dianne 4 mei 2017 at 16:46

  Ik vind de oorbellen echt super mooi!! Weet je toevallig waar je ze in die kleur kan bestellen?

  • Reply Denise 5 mei 2017 at 12:49

   Wat bedoel je? Bij Brandfield op de website kun je al deze items gewoon bestellen!

 • Reply janneke 4 mei 2017 at 17:53

  Super mooie oorbellen en een geweldig kettinkje

 • Reply Marloes 5 mei 2017 at 07:47

  Heel mooi! Vooral de horloge ??
  Marloes plaatste onlangs…Travel: Off to StockholmMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 5 mei 2017 at 10:07

  Wat een fantastische sieraden!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Etos Matte Finish Foundation in IvoryMy Profile

 • Reply Kim 5 mei 2017 at 11:56

  Rosefield is echt een prachtig merk! Ooit wil ik nog een rosé gouden horloge. En stiekem ook een zilveren. De ketting is ook heel erg leuk!
  Kim plaatste onlangs…Moederdag tip: Erica rozen cadeaupakketMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten