Photo Diary

Photo Diary #114 – Koningsdag en een nieuwe gadget

2 mei 2017

Afgelopen week was een groot feestje: Koningsnacht met vriendinnen, Koningsdag in Amsterdam, een verjaardag, toffe pakketjes én een nieuwe gadget in de brievenbus. Genoeg leuke foto’s om aan jullie te laten zien dus! Kijk je met me mee?

Lekker cliché (want ja, zo begin ik iedere Photo Diary), maar mijn maandag begint op kantoor in Tilburg. Ik fotografeer een aantal nieuwe producten, plan posts in voor social media en werk een beetje aan mijn scriptie. Daarnaast ga ik ook altijd even touren in de Range Rover, nu ik daar werk kan het nog 😉

Mijn gouden kettinkje breekt vandaag trouwens wéér af, gewoon uit het niets terwijl ik achter mijn bureau zit te typen. Echt bizar, aangezien ‘ie nog geen week geleden nog is gemaakt bij de juwelier. Terugbrengen dus… Niet echt van goede kwaliteit.

De bus heeft vertraging waardoor ik 25 minuten op de trein moet wachten, het is dan altijd zo verleidelijk om iets lekkers bij de Albert Heijn op het station te gaan kopen… Aangezien het 18.00 uur is en ik sterf van de honger besluit ik om toch de supermarkt in te lopen. Maar ik kom dit keer niet met een kaasbroodje naar buiten, maar met een gezonde komkommer en een dip van pompoen humus. Goed bezig Denise, goed bezig.

Thuis ligt er een pakketje van het nagellakmerk FABY op me te wachten. Ik kende het nog niet, maar mijn eerste indruk is in ieder geval goed. Ga ze deze week allemaal swatchen voor jullie en testen. Het roze kleurtje heb ik inmiddels al een paar dagen op en blijft goed zitten, hij is alleen wel wat licht voor mijn handen. Misschien toch iets mooier als ik wat bruiner ben straks!

Mijn moederdagcadeau is ook binnen: van Oral-B krijg ik namelijk twee gloednieuwe elektrische tandenborstels opgestuurd. Een voor mezelf, en een voor mijn moeder. Het is niet alleen een tandenborstel, want er zitten zoveel functies op dat het gewoon echt een gadget is. Uitgebreide review van dit superproduct staat deze week online, het is in ieder geval echt een top cadeau wanneer je niet weet wat je wilt geven. Volgens mij is iedereen blij met zo’n cadeau, toch?

Woensdag werk ik overdag aan m’n scriptie, ‘s avonds fiets ik naar een vriendinnetje toe waar we gezellig samen eten. Op het menu: pastasalade met komkommer, paprika, avocado, tomaat, feta, spekjes, druiven en kip. Te lekker dit, echt waar.

En de rest van de avond vermaken we onszelf met véél dansen, make-uppen en wijntjes. Zo gezellig altijd dit soort avonden met vriendinnen, helemaal als het lekker doordeweeks is en ik gewoon al WEEKEND heb! Op de rechtste foto zie je Beauty by Denies actief hoor haha, ik heb namelijk al mijn vriendinnen opgemaakt 🙂

Woensdagnacht wordt het helaas toch wel iets te laat naar mijn idee, want donderdag gaan we met een grote groep richting een festival in Amsterdam. Gelukkig laat het weer ons niet in de steek vandaag en komt het zonnetje zelfs tevoorschijn, heerlijk! Echt een geslaagde dag met goed gezelschap.

De volgende ochtend slapen we lekker uit en worden we gewekt door een hond die plotseling op het bed staat. Een HOND?! Joost heeft geen hond en wij ook niet, dus je begrijpt dat we er redelijk van schrokken. Gelukkig kwam ‘ie ons bekend voor, de ouders van Joost passen namelijk een paar dagen op deze logeerhond. Toch best wel schattig (als ‘ie ons niet steeds wakker maakt).

Mijn tante stuurt me deze foto toe en ik ben meteen jaloers. ZO LEKKER al deze taartjes <3

In de BCC zie ik plotseling ook mijn nieuwe elektrische tandenborstel staan, super leuk. Het is echt een gloednieuw ding en net op de markt met tientallen technische snufjes, je kon in de winkel zelfs het een en ander uitproberen.

‘s Avonds rijden Joost en ik langs de McDrive, mega ongezond maar af en toe gewoon zó lekker. Ik ga voor een McChicken menu (alltime favourite) en Joost neemt de nieuwe Big Mac Chicken. Die vonden we trouwens best een beetje flauw, zou ‘m niet snel nog een keer bestellen.

Weten jullie nog dat ik jullie mening vroeg in dit artikel over een zwart tasje afgelopen week? Ik heb inmiddels mijn beslissing gemaakt en ben toch voor deze variant van Furla gegaan. Een totaal ander patroon en iets meer zomers vind ik, juist iets totaal anders dan dat ik al heb. Hij komt deze week binnen (SUPER benieuwd!) en dan laat ik hem jullie uiteraard zo snel mogelijk zien!

Zaterdag is het zusje van Joost jarig en dat moet gevierd worden met taart en een kop thee. ‘s Middags duik ik terug mijn bed in om nog wat aan mijn scriptie te werken en rond 20.00 uur rijd ik weer terug voor haar verjaardag. Ik ben nog steeds een beetje moe van Koningsdag, dus ik probeer het de komende dagen lekker rustig aan te doen voordat stage weer begint. Nu kan het nog!

En toen was het alweer zondag… De week is echt voorbij gevlogen. Deze foto’s moeten eigenlijk omgedraaid zijn, want ‘s ochtends maak ik foto’s van de nieuwe kleding van Gossip en ‘s middags rijd ik even naar de tennis om naar mijn vader te kijken. Heerlijk om er even uit te zijn en fijn dat het zonnetje zich eindelijk weer laat zien 🙂

Liefs,
Denise

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply chucky1012 2 mei 2017 at 07:58

  Leuke en drukke week had je gehad 😉

  • Reply Denise 2 mei 2017 at 14:06

   Klopt! Ondanks de drukte was het toch hartstikke leuk 🙂

 • Reply Malou | Blonde Blossom 2 mei 2017 at 09:54

  Wat had je een superleuke week, Denise! Lekker veel feestjes en leuke dingen. Ik was zelf ook wel vrij brak na Koningsdag, maar goed, moet kunnen toch?! Ik ben trouwens wel heel benieuwd naar die tandenborstel, helemaal omdat je zegt dat het een soort gadget is. En je tasje ziet er zo mooi uit! Malou x

  • Reply Denise 2 mei 2017 at 14:07

   Inderdaad, moet kunnen! Ik ben de tandenborstel nu aan het testen en ga er dan een groot artikel over schrijven!

 • Reply Lindsey Beljaars 2 mei 2017 at 11:28

  Leuke foto’s! Top hè, die tandenborstel van Oral-B! ik heb hem ook 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Als ik mocht kiezen dan was ik… TAGMy Profile

 • Reply anna 2 mei 2017 at 13:01

  Wat een leuke week! Dat hondje is zo lief, al kan ik me wel voorstellen dat jullie er even van schrokken haha!
  anna plaatste onlangs…5 DINGEN WAAR IK DE AFGELOPEN TIJD BLIJ VAN WERDMy Profile

 • Reply mieke | mieksmind 2 mei 2017 at 13:53

  Lekker weekje en toffe foto’s! gaaf dat jurkje met stipjes (of blouse?)

 • Reply Rachel Kromdijk 2 mei 2017 at 14:21

  Ik neem altijd hetzelfde bij de Mac haha.. filet O fish en de mac chicken, liefst eindig ik met een mac flurry, oreo met karamelsaus.. oeps!
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…Chaya Rollerskates OnlineskateshopMy Profile

 • Reply Femke 2 mei 2017 at 17:59

  Wat een fijne, maar drukke week heb je gehad. Ik zou me dood schrikken als er ineens een hondje op bed zou staan haha.
  Femke plaatste onlangs…Stom #10!My Profile

 • Reply Larissa 2 mei 2017 at 21:40

  Wat een lekkere week! Ik ben heel erg benieuwd naar de tas die je hebt besteld!
  Larissa plaatste onlangs…Rhodos, dag 1 & 2My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten