Beauty

Etos nagellak – vier nieuwe budget kleuren

10 november 2016

Over nagellak ben ik nooit uitgeschreven, er zijn zo ontzettend veel mooie merken en kleuren. Etos heeft onlangs ook haar collectie uitgebreid, waardoor er in totaal nu 72 kleuren verkrijgbaar zijn voor een super mooie prijs van 1,99 euro per flesje. Vandaag laat ik er vier aan jullie zien, kijk je met me mee?

Etos nagellak Het merk Etos kennen we waarschijnlijk allemaal wel, maar dat ze ook eigen nagellak verkopen was voor mij nog niet bekend tot dat ik vier toffe kleuren opgestuurd kreeg. Na een beetje research blijkt dat er niet alleen nieuwe kleuren bij zijn gekomen in de Etos-lijn, maar dat de nagellakflesjes ook een chiquer design hebben gekregen en de kwaliteit van de nagellak is verbeterd. De kleur en glans zouden nog langer blijven zitten dan eerst en de lak zou snel drogen. Tijd om te gaan testen dus!

In totaal bestaat de nagellakcollectie van Etos uit twaalf kleurranges met elk zes kleuren, waardoor er in totaal dus keuze is uit 72 kleuren, ontzettend veel. Hierdoor vind je zeker voor iedere outfit een passende kleur nagellak, altijd fijn! Daarnaast heeft Etos ook nog twaalf top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer) in hun assortiment, plus een base coat. De vier kleuren die ik ontvangen heb verschillen in ieder geval allemaal van elkaar: van een witte kleur tot een bordeaux rode. Ik ben benieuwd 🙂

Etos nagellak3 – Marry Me 

Marry Me is een sneeuwwitte kleur en ideaal wanneer je op zoek bent naar een dekkende, witte nagellak. Ik weet uit ervaring dat witte nagellak met deze eisen niet altijd even goed te vinden is (wit dekt namelijk moeilijk), maar bij deze variant van Etos zit je sowieso goed. Ik heb mijn nagels overigens met twee laagjes gelakt voor een mooier resultaat, dit heb ik eigenlijk wel bij alle vier de kleuren gedaan. Ondanks dat ik deze kleur niet vaak draag en het wellicht ook iets te licht en fris is voor de winter, is de kleur goed door de test gekomen.

Processed with VSCO with hb1 preset5 – Sugar Sweety

Sugar Sweety is een hele lichte kleur, het doet me eigenlijk een beetje denken aan een huidskleur met een koraaltintje. Ik hou zelf persoonlijk meer van fellere kleuren, maar wanneer je op zoek bent naar een neutrale en alledaagse kleur dan kan ik je zeker Sugar Sweety aanraden. Hij valt niet op, dekt in twee laagjes en blijft zo’n twee dagen zitten. Niet mega lang, maar voor een prijs van 1,99 euro mogen we daar ook niet over klagen.

Etos nagellak 9 – No History

Deze snoepjesroze kleur No History is een van mijn favorieten: lekker fel en altijd goed. Ook deze kleur dekt mooi in twee laagjes en is eigenlijk bij iedere outfit te combineren. Wellicht dat het meer een zomerkleur is, maar voor mij kan ‘ie ook prima in de winter. Toppertje!

Etos nagellak27 – Sh*t Up

En last but not least, mijn favoriet, Sh*t Up. Een bordeauxrode kleur en helemaal geschikt voor de herfst en de winter. Dit lakje dekt zelfs al in één laag, ik denk dat dit bij alle donkere kleuren wel het geval zal zijn. Verder blijft ook deze kleur twee dagen zitten en is het een mooi kleurtje om te dragen tijdens een doordeweekse dag, maar hij kan ook zeker op een feestje.

Etos nagellakGoed, mijn conclusie. Allereerst vind ik het ontzettend leuk dat Etos de nagellakjes allemaal een hele originele naam heeft gegeven, pluspunten! De nagellakflesjes zien er vrij simpel en klein uit, op de dop vind je de naam, het nummer van de nagellak en de exacte kleur. Handig wanneer je tussen veel exemplaren moet zoeken! Ook vind ik het ontzettend fijn dat de speciale waaiervorm ervoor zorgt dat je je nagel in één beweging helemaal kunt lakken. Wel moet je twee laagjes aanbrengen voor de optimale dekking, maar dat is dus eigenlijk geen extra moeite.

De nagellak van Etos blijft zo’n twee dagen mooi zitten, daarna moet je de kleur er wel echt afhalen. Dit is natuurlijk niet te vergelijken met gellak of langhoudende nagellak, iets wat toch wel mijn voorkeur heeft. Voor iedereen die graag afwisselt met kleurtjes op de nagels kan ik deze nagellak van Etos zeker wel aanraden. Voor een flesje betaal je namelijk maar 1,99 euro, super budget!

Welke kleur is jouw favoriet?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply anna 10 november 2016 at 11:35

  Wat een fijne budget lakjes! De dekking ziet er ook goed uit en volgens mij zijn ze ook niet streperig, dat is wel fijn. Toch geef ik de voorkeur aan lakjes die langer blijven zitten, nagels lakken is bij mij altijd een gedoe met mijn lange nagels en daar heb ik gewoon niet zoveel tijd voor haha!
  anna plaatste onlangs…SHOPLOG | CUTE ACCESSOIRES VAN DE PRIMARK!My Profile

 • Reply Laura 10 november 2016 at 11:49

  Mooie kleuren, vooral die donkerrode:)
  Laura plaatste onlangs…Shoppen als een pro: zo word je een smart shopperMy Profile

 • Reply Bertine 10 november 2016 at 17:53

  Super mooie kleuren! Maar een nagellak die maar 2 dagen mooi blijft zitten vind ik echt niet goed genoeg:(
  Bertine plaatste onlangs…Zwangerschapsupdate week 25My Profile

 • Reply Julie 10 november 2016 at 20:02

  Mega mooie kleuren, vooral licht roze <3 <3

 • Reply Dionne 10 november 2016 at 20:32

  Dat laatste kleurtje is gaaf!
  Dionne plaatste onlangs…Hotspots van Antwerpen die je niet mag missenMy Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 10 november 2016 at 20:59

  Het laatste bordeaux rode lakje vind ik het leukst!
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Sambucol vlierbessenextract originalMy Profile

 • Reply Suzanne 11 november 2016 at 08:30

  Mooie kleurtjes!
  Suzanne plaatste onlangs…Living the moment #2My Profile

 • Reply Carola 11 november 2016 at 17:49

  Het Marry Me lakje ziet er mooi uit!
  Zo fijn dat deze witte nagellak wel goed dekt!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten