Fashion

MYOMY Paper Bag

12 augustus 2016

De allerfijnste tas die ik in mijn bezit heb is toch wel de lederen Paper Bag van MYOMY. Vandaag vertel ik jullie precies waarom en laat ik jullie véél outfitfoto’s met dit pareltje zien. Naast het feit dat het een fairtrade tas is, is ‘ie namelijk ontzettend mooi, groot en handig. Kijk je met me mee?

Paper Bag Paper Bag Paper Bag Paper Bag Paper BagPrecies een jaar geleden kreeg ik van mijn moeder voor mijn verjaardag een Paper Bag, een tas die ik al héél lang op het oog had, vooral door de toffe minimalistische look. Sindsdien zijn we eigenlijk onafscheidelijk: hij gaat mee tijdens een drukke schooldag (mijn MacBook past er in, sowieso een heel groot pluspunt!), het model is perfect om mee te winkelen en daarnaast is ‘ie ook nog eens hartstikke mooi. Maar goed, verschillende andere tassen kwamen het afgelopen jaar voorbij, maar niets kon tippen aan mijn geliefde Paper Bag. En daarom zal mijn grote vriend mij vanaf vandaag moeten delen met mijn nieuwe exemplaar: ook een Paper Bag van het merk MYOMY. Dit keer een kleurtje lichter dan de donkerbruine variant die ik al had. Het was voor mij weer een simpele keuze om voor dit model te gaan, de afsluitbare rits is namelijk ideaal om bijvoorbeeld mijn laptop en andere belangrijke spullen mee af te sluiten en het leer blijft écht jaren mooi. Mijn andere tas is na een jaar iedere dag(!) dragen eigenlijk nog veel mooier geworden. Het leer wordt steeds soepeler en de gebruikerssporen maken het geheel veel unieker. Je zou dus wel kunnen zeggen dat ik in ieder geval al een jaar een ENORME fan ben van deze Paper Bags!

Mocht je er dus aan twijfelen om ooit een Paper Bag aan te schaffen (en ik weet dat een aantal van jullie dat doen!) dan is dit het moment waarop je gewoon overstag moet gaan. De tassen zijn ontzettend stevig, er past veel in en je kunt zelf beslissen of je er graag een afsluitbare rits in wilt hebben. Daarnaast zijn ze natuurlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar en ook is er een keuze in het soort leer. Als kers op de taart zijn zit er ook nog een hele mooie gedachte achter de tas: een zwerver in de tram met een papieren tas was de inspiratiebron voor dit design. Daarnaast hebben ze door middel van het verkopen van deze fair trade tassen veel werkgelegenheid in India gecreëerd. De exacte naam van mijn tas is in ieder geval de My Paper Bag Long Handle Zip Original, een ideale kleur om te combineren bij iedere outfit en geschikt voor zowel de zomer als de winter.

Liefs,
Denise

Dit product heb ik ontvangen van een bedrijf of PR-bureau.

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Femke 12 augustus 2016 at 06:57

  Ik vind dit hele mooie tassen. Ik vind de tassen vooral erg mooi als ze al een jaar oud zijn en zoals jij het mooi zegt al wat gebruikssporen hebben en ook omdat het leder dan wat soepeler is.
  Femke plaatste onlangs…Review: EOS lippenbalsemsMy Profile

 • Reply Yvette 12 augustus 2016 at 07:10

  Ze zien er erg leuk uit vooral in die bruine kleur . Toch hou ik het liever bij mijn michael kors tas 🙂

 • Reply Mariëlle 12 augustus 2016 at 11:07

  Ik wil zelf geen leer meer kopen, maar ik vind ze wel héél mooi!
  Mariëlle plaatste onlangs…Alverde fixing spray – natuurlijk!My Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 12 augustus 2016 at 11:28

  Hele toffe tas! Staat ook nog op mijn lijstje 🙂
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Kérastase Bain Après SoleilMy Profile

 • Reply anna 12 augustus 2016 at 14:35

  Ik vind de zwarte exemplaren erg tof! Bruin is niet zo mijn ding, ik wil een tas die overal bij past haha :-).
  anna plaatste onlangs…MIJN ZOMER FAVORIETEN VAN DIT MOMENT!My Profile

 • Reply Mieke | mieksmind 12 augustus 2016 at 15:07

  Hele mooie tassen. Mijn favoriete kleur in tassen zijn toch wel bruin en zwart. Deze heeft echt een prachtige kleur, mooie stoere look. I like!

 • Reply Rosanne 12 augustus 2016 at 16:09

  Het is inderdaad een hele mooie tas! Ik heb gelijk even gekeken op site en ze hebben veel mooie tassen!

 • Reply Rachel Kromdijk 12 augustus 2016 at 16:35

  Wat een prachtige tas en toffe duidelijke foto’s! je staat er ook erg leuk op! X
  Rachel Kromdijk plaatste onlangs…MIJN LEVEN IN 20 VRAGENMy Profile

 • Reply Quinty 12 augustus 2016 at 18:32

  Super leuke tas!

 • Reply Melissa 12 augustus 2016 at 20:33

  Deze paper bag tas zier er handig en mooi uit! Eindelijk eens een tas die wat langer in lengte is 🙂

 • Reply Lieke 12 augustus 2016 at 22:25

  Wauw wat een prachtige tas! Jammer dat deze tas zo duur is 🙁

 • Reply Iep 13 augustus 2016 at 14:23

  JA! dit is zo’n fijne en mooie tas. Mijn mama heeft precies zo een alleen dan een tintje lichter.
  Ik wil er ook zeker een aanschaffen. Prachtig!
  Liefs Iep
  Iep plaatste onlangs…• Slingers in mijn hoofd & confetti in mijn hart •My Profile

 • Reply Kim 14 augustus 2016 at 13:51

  Wat een prachtige tas! Een paperbag staat ook al een tijd op mijn wishlist, love it!
  Kim plaatste onlangs…Mijn gellak collectie + nail art creatiesMy Profile

 • Reply Rianne 15 augustus 2016 at 15:33

  Gave tas! Met leuke foto’s 🙂

 • Reply lonneke 19 augustus 2016 at 12:31

  Oh wauw, hij is heel erg mooi!
  Past ook zo lekker veel in 🙂
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Welkom op Lifeoflonneke 2.0!My Profile

 • Reply Monique | WritingMonique 20 augustus 2016 at 09:00

  Oh! hij is echt ongelooflijk stoer! Zo mooi!
  Monique | WritingMonique plaatste onlangs…Rocky Road WafelsMy Profile

 • Reply Kaylee Joosten 20 augustus 2016 at 22:39

  Die tas is echt ongelofelijk mooi! Die kleur ook gewoon geweldig. Wat een mooie foto’s maak je toch meid! <3
  Kaylee Joosten plaatste onlangs…Update: familie omstandighedenMy Profile

 • Reply Alexandra 26 augustus 2016 at 15:32

  Ik ben zelf niet zo gek op bruine tassen, maar het model is wel erg mooi! Ik heb er ooit eentje gehad bij een event van Ecco, die heb ik ook lang als schooltas gebruikt, heerlijk! 🙂

  xx Alex
  Alexandra plaatste onlangs…Dancing on the BeachMy Profile

 • Reply Lisanne 30 augustus 2016 at 11:48

  Ik blijf ze prachtig vinden, maar toch wel prijzig!
  Lisanne plaatste onlangs…Birthdaypresents #22My Profile

 • Reply C. Zwijnenburg 15 september 2016 at 09:46

  Mooie tas! Een vriendin van mij heeft ie ook

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten