Photo Diary

Photo Diary #69 – Valhalla Festival en veel lekkers bakken

24 december 2015

Het is eind december en tijd voor de 69e Photo Diary op rij! Ook deze week was weer lekker druk ingevuld, ik ging met mijn liefste collega’s gezellig sushi eten, kreeg hele leuke kerstpakketten binnen en danste zaterdagavond lekker op Valhalla Festival in Amsterdam. Tussendoor wist ik ook nog veel lekkers te bakken en mijn kookkunsten uit de kast te trekken. Kijk je met me mee?

Photo-diary-beauty-by-deniesEasy Like Monday Morning…. Was het maar zo makkelijk om maandagochtend uit bed te stappen… Ik ben en blijf helaas geen ochtendmens, maar met mijn lightbox en deze inspirerende quote naast mijn bed word ik toch met een kleine glimlach wakker. Er is weer een nieuwe week aangebroken, let’s kick some ass!

Omdat ik het de afgelopen vier maanden ontzettend druk heb gehad met stage lopen, aan mijn verslag werken en tussendoor wat feesten, krijg ik van mama een nieuwe blouse. Ik heb al tijden niet meer kunnen winkelen en wil al ZO lang weer eens iets nieuws aan… Yes!

Photo-diary-beauty-by-deniesNa een dag op kantoor werken heb ik afgesproken om met mijn twee favoriete collega’s als afsluiter sushi te gaan eten. We zijn alle drie verliefd op alles wat met sushi te maken heeft (en we maken elkaar de hele dag gek met sushi plaatjes….), waardoor we voordat mijn stage ten einde loopt toch nog een keer samen moesten dineren. Het was overigens HEEL erg lekker (en nu ik deze foto terugzie begin ik weer te kwijlen..).

Na flink wat rondes sushi en een paar gebakken zalmpjes en aardappelkoekjes later wist ik toch nog twee bollen ijs weg te werken. Voor een dessert houd ik natuurlijk graag een plaatsje vrij.

Photo-diary-beauty-by-deniesOok dinsdag werk ik acht uur lang op kantoor bij DutchCowboys. De deadline voor mijn onderzoeksverslag komt akelig dichtbij en ik moet nog ZO. VEEL. DOEN…. Ik word een klein beetje moedeloos als ik er aan denk, maar vaak wanneer ik zo veel stress heb komt eindelijk alles goed. Laten we daar dit keer ook maar vanuit gaan.

Tussendoor weet ik nog wat producten op de foto te zetten voor m’n blog. De pakketjes blijven binnenstromen (het zijn tegenwoordig al lente- en zomercollecties!), maar omdat ik tot over mijn nek in het schoolwerk zit tegenwoordig vind ik het heel lastig om alles te combineren en artikelen te schrijven. Hebben jullie waarschijnlijk ook wel gemerkt de laatste dagen… De foto’s zijn gemaakt, nu het schrijven nog. Vanaf januari heb ik in ieder geval héél veel tijd om lekker te bloggen!

Photo-diary-beauty-by-deniesEn nog een lief kerstcadeau en kaartje van Southern Comfort en IMA, een heerlijk SoCo-pakket!

Natuurlijk lig ook ik er iedere avond make-uploos bij, het is echt niet zo dat ik er altijd standaard met fantastische wimpers en een gladde huid bijzit hoor. Ik besef me dat ik soms wat meer van dit soort foto’s moet delen, want ondanks de leuke dingen die ik doe, lig ik ook heel wat avonden uitgeteld (en zonder make-up dus) in bed.

Photo-diary-beauty-by-deniesWoensdag schrijf ik weer heel wat artikelen vooruit voor StyleCowboys, het blog voor mannen waarbij ik stage loop. Ik vind ‘het’ blog overigens héél raar klinken, maar ik weet dat je het wel zo schrijft. Heeft iemand hier nog meer last van?

En dan is het tijd om kaarten te bemachtigen voor de Purpose World Tour van Justin Bieber op 8 oktober 2016. Omdat ik nog geen half uur van Antwerpen vandaan woon, probeer ik het eerst daar in de pre-sale. En ja hoor, na een tijdje proberen is het gewoon GELUKT! De kaarten zijn helaas erg prijzig en uiteindelijk besluit ik ze aan iemand te geven die écht fan is. Ik vind zijn muziek echt ontzettend leuk, maar een echte Belieber kun je me niet noemen en ik vrees dat dat volgend jaar oktober ook niet zo is.

Photo-diary-beauty-by-deniesEn benieuwd wat ik zo ongeveer iedere dag als lunch eet? Dit dus! Twee boterhammen met kaas, een plakje kipfilet, avocado, tomaatjes (en als finishing touch de mayonaise, al kan ik die beter weglaten….).

‘s Avonds besluiten Joost en ik om weer eens ouderwets in de keuken te staan en een nieuw recept uit te proberen. Joost mag dit keer kiezen en gaat voor Snicker-koekjes. En dat klinkt achteraf een stuk lekkerder dan het daadwerkelijk is… Zoals je ziet zijn de koekjes nogal groot uitgevallen en smaakt het mij net iets te veel naar pindakaas (en dat vind ik niet zo heel lekker). Ik hou het voortaan gewoon bij Snickers.

Photo-diary-beauty-by-deniesOok op kantoor komen heel veel leuke (en vooral lekkere!!!) kerstpakketten binnen, zoals deze MEGA chocolade kerstman. Hij is na twee weken inmiddels voor 1/3e op… en als ‘ie binnen twee weken niet gewoon helemaal op is, dan is hij dus echt heel erg groot…

Intussen spaar ik ook al een paar weken voor de bestekzegels bij Albert Heijn. Ik heb een aantal hele lieve vrienden en familieleden die met me meesparen, waardoor er inmiddels al bijna zes boekjes helemaal gevuld zijn. Note to self: binnenkort écht eens de kaarten inleveren en daar een paar goede messen voor in de plaats mee naar huis nemen.

Photo-diary-beauty-by-deniesVrijdag, op de laatste dag van mijn werkweek, besluit ik om na het werken op kantoor samen met vriendinnetje Doortje nog even te relaxen onder de zonnebank. Ik weet dat het slecht is en dat is ook de reden dat ik echt maar héél zelden ga, maar af en toe is het gewoon de ideale manier om even te ontspannen. En een bruin kleurtje is natuurlijk nooit verkeerd…

Tada, het resultaat! Het was overigens al donker buiten en het licht zat ook niet mee, vandaar dat ik er op deze foto wel ERG bruin uitzie en zelfs mijn haar een paar tinten donkerder lijkt gekleurd. Laten we het houden op de verkeerde lichtinval.. 🙂

Photo-diary-beauty-by-deniesMaar mijn werkweek is na vijf dagen stage lopen nog niet voorbij, op zaterdag trek ik mijn zwarte blouse, zwarte broek en zwarte schoenen aan om all-black een dag te werken bij Douglas. Na een onwijs drukke dag (Kerstcadeaus en parfum….) plof ik snel in bed en doe ik mijn ogen een klein uurtje dicht. Er staat vanavond namelijk iets heel erg leuks op de planning, waar ik al een paar weken naar uitkijk: Valhalla Festival. Snel stuur ik nog even een foto naar een vriendin van mijn outfit (nieuwe broek, vandaar het kaartje). Het shirtje heb ik overigens later nog gestreken, don’t worry 😉

En om 23:30 uur zijn Joost en ik samen met nog twee vrienden eindelijk binnen in de RAI in Amsterdam. Het is een paar uur reizen (en we zijn uiteraard niet de enige…), maar we hebben de polsbandjes om, onze tassen in een kluis liggen en zijn klaar om een paar uur te dansen.

Photo-diary-beauty-by-denies… Maar eerst nog even een aantal munten halen zodat we ook kunnen drinken en eten vanavond. Zoals je ziet zijn we ook hier weer niet de enige (en dat bleef heel de avond zo, achteraf kwamen we er namelijk achter dat er maar liefst 25.000 mensen aanwezig waren… Ik denk dat je je nu wel klein beetje voor kunt stellen hoe ongelofelijk druk het was).

Uiteindelijk liggen we ‘s ochtends vroeg pas weer gebroken en doodmoe in bed, maar het was het helemaal waard. Gezellige mensen, leuke muziek en een geslaagde avond.

Photo-diary-beauty-by-deniesDe zondag gebruiken Joost en ik dan ook om even flink wat slaap in te halen (ik kan dágen last hebben van te weinig slaap…), terwijl bij Douglas de kerstborrel flink op gang aan het komen is. Aan het eind van de dag krijg ik nog wat lekkers thuis. Moet je kijken hoe ongelofelijk creatief die kerstboom gemaakt is (en dat kun je eten)!

Photo-diary-beauty-by-deniesOok krijg ik nog een lief kaartje met bedankjes van de teamleiders van ons filiaal, een schattig paar sokken en twee stokjes om chocolademelk mee te maken. Lief dat ze even de tijd nemen om je op deze manier te bedanken voor je inzet. Voor mij was december een van de hectische maanden dit jaar (40 uur stage lopen, verslagen maken en een sociaal leven), maar ik besloot toch om nog bij Douglas een handje te gaan helpen. Achteraf heel erg fijn om daar waardering voor te krijgen!

Een klein beetje brak vertrekken Joost en ik uiteindelijk ‘s avonds laat alsnog even naar de McDonalds. Inmiddels al weer meer dan vier maanden geleden en ik heb wel zin in een lekkere portie ongezond eten (inclusief aardbeien milkshake, mijn lievelings).

Deze week loop ik nog maar vier dagen stage bij DutchCowboys, daarna zitten de vier maanden er alweer op… Ook heb ik drukke kerstplannen en staat er veel gezelligs op de planning. Fijne feestdagen!

Liefs,
Denise

 

You Might Also Like

21 Comments

 • Reply Femke 24 december 2015 at 06:51

  Wat een heerlijke week heb je gehad. Ja, ‘het’ blog vind ook ik heel vreemd klinken. Meestal schrijf ik dan ook maar ‘mijn’ blog haha!
  Femke plaatste onlangs…Styletone Box: DecemberMy Profile

 • Reply Anniek 24 december 2015 at 07:14

  Poe, wat een drukke periode zeg! Nog eventjes knallen, en daarna maar eens hárd uit gaan rusten 🙂 Wel fijn dat je af en toe ook even lekkere ontspanmomentjes inplant en leuke dingen doet. En dat je allemaal toffe pakjes binnenkrijgt! Enne, inderdaad: ‘het blog’ klinkt mij ook heel raar in de oren… 🙂

 • Reply Marloes 24 december 2015 at 07:35

  Wat een leuke foto’s en die kerstman is inderdaad huge, haha! Leuk dat jullie nog samen naar een festival waren geweest. Fijne dagen meis! X
  Marloes plaatste onlangs…OPI Starlight CollectieMy Profile

 • Reply Sophie 24 december 2015 at 08:08

  Succes met de laatste loodjes! Ik wens je alvast hele fijne feestdagen!
  Sophie plaatste onlangs…Kijk met kerst eens om je heenMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 24 december 2015 at 08:41

  Wauw, die chocolade kerstman! 😀 Hele fijne dagen 🙂
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Make-up challenge | Finish 5 by SpringMy Profile

 • Reply Tedje 24 december 2015 at 08:50

  Jaaa de sushi was lekker!!!!
  Tedje plaatste onlangs…25 dingen die je nog niet van me wistMy Profile

 • Reply Svenja 24 december 2015 at 08:54

  Wat een gezellige week weer! Wat lief dat je een blousje cadeau kreeg van je moeder, staat je heel pretty! Hele fijne feestdagen toegewenst Denise, geniet er van <3
  Svenja plaatste onlangs…Yves Rocher Glitter and Gold Look Make-up productenMy Profile

 • Reply Larissa 24 december 2015 at 08:56

  Wat een leuke week heb je weer gehad! ‘Het’ blog klinkt inderdaad niet op z’n best. Ik noem het altijd ‘een’ blog, denk ik. Het gaat vrij automatisch, maar ‘het’ blog heb ik mezelf nog nooit horen zeggen. Fijne feestdagen, Denise! Liefs.
  Larissa plaatste onlangs…4X christmas nail art ideasMy Profile

 • Reply Desiree 24 december 2015 at 08:59

  Ah volgens mij kun jij wel wat echte vrije dagen gebruiken… Je bent druk bezig geweest de afgelopen maanden! Knap! Succes nog met de laatste lootjes en een hele fijne feestdagen gewenst! Geniet ervan! X
  Desiree plaatste onlangs…Spread the happiness #3My Profile

 • Reply Birgit Roobol 24 december 2015 at 09:52

  Valhalla was leuk hè?! Wij hadden gelukkig al online munten gekocht, dus we hoefden niet in die lange rij te staan. Het was inderdaad zó druk, maar wel ontzettend leuk. X
  Birgit Roobol plaatste onlangs…Life Lately #3 – Way to ValhallaMy Profile

 • Reply Daphne 24 december 2015 at 10:26

  Wat een leuke diary weer! Lief dat je je Justin Bieber kaartjes aan iemand anders hebt gegeven. Ik vind z’n laatste album erg leuk, maar ik ben niet fan genoeg om naar zijn concert te gaan, haha. Ik heb vorige week ook genoten van een hamburger bij de Mac, inclusief aardbeien milkshake. Die is toch wel erg lekker 😉

 • Reply Dionne 24 december 2015 at 11:22

  Wauw! Bizar dat de tijd zo snel voorbij is gegaan!
  Dionne plaatste onlangs…De nieuwe make-up collectie van de EtosMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 24 december 2015 at 12:06

  Phoe wat een drukke, maar wel een leuke week! Hele fijne feestdagen x
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Douglas Home Spa Shower FoamMy Profile

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 24 december 2015 at 12:55

  Ik vind ‘het blog’ ook vreslijk klinken haha! Wat een ontzettend drukke week heb je gehad. Maar gelukkig heb je ook nog leuke dingen tussendoor gedaan.
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…Le Volume de Chanel Waterproof mascaraMy Profile

 • Reply Lisa 24 december 2015 at 14:21

  Lekker druk maar zoals altijd weer hele leuk foto’s! Fijne feestdagen meid <3
  Lisa plaatste onlangs…OOTD | Christmas Dinner PartyMy Profile

 • Reply Nina Simplynspecial 24 december 2015 at 14:33

  Die kerstsokjes zijn cute 🙂 Vind ze tof! En wat een hoop lekkers zie ik weer voorbij komen, hmm. Nu kan ik nog aan eten denken, dat zal na de Kerst wel even anders zijn. Fijne feestdagen!
  Nina Simplynspecial plaatste onlangs…Personal | Boos, verdrietig en machteloosMy Profile

 • Reply Anouk 24 december 2015 at 15:58

  Valhalla was zó leuk! Maar vond eigenlijk de drukte best meevallen voor die 25k :’)

 • Reply Inge 24 december 2015 at 16:35

  Jeetje wat zie ik een hoop lekkere dingen voorbij komen! Wat een leuk overzicht, wat heb je toch weer veel gedaan. Fijne feestdagen toegewenst, geniet er lekker van!
  Inge plaatste onlangs…Mijn 10 populairste artikelen van 2015My Profile

 • Reply Manon 24 december 2015 at 19:11

  Die light box is zo gaaf !!! succes nog met de laatste loodjes x
  Manon plaatste onlangs…O.P.I. Nagellak First Date At The Golden Gate & Kiss Me – Or Elf!My Profile

 • Reply anna 27 december 2015 at 18:23

  Leuke foto’s weer! Succes met de laatste week op stage, echt fijn dat je straks weer meer tijd hebt voor je blog. En jammer dat de snicker koekjes niet zo goed waren gelukt, haha.
  anna plaatste onlangs…MLBB #52 | DAGJE AMSTERDAM, UIT ETEN EN KERSTMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten